Жироспалювачі для схуднення жінок в домашніх умовах - список ефективних препаратів і продуктів

Певна категорія професійних і натуральних продуктів чи напоїв, які допомагають спалювати калорії швидше – це і є жіросжігателі для схуднення жінок в домашніх умовах. Тільки допомагають вони не чудесним чином, а при регулярних тренуваннях з дотриманням правильного харчування. Існує кілька форм жіросжігателя для жінок – аптечні, натуральні харчові, спортивні добавки. Кожен вид має свої особливості та показання. Жиросжигание в домашніх умовах з будь-яким з них дуже ефективно.

Що таке схуднення

Саме слово «схуднути» об'єднує в собі відразу кілька понять. В цілому це кошти, які допомагають знизити масу тіла, а ще зробити більш рельєфними м'язи. Такі ефекти досягаються за рахунок спалювання підшкірного жиру – він використовується замість джерела енергії. Жироспалювачі для схуднення жінок в домашніх умовах можна розділити на дві основні категорії:

  1. Природні. Натуральні – це низькокалорійні продукти і ті, що впливають на метаболізм. Спалювач жиру в домашніх умовах дуже просто приготувати своїми руками.
  2. Синтетичні схуднення. Являють собою спеціальні спортивні добавки, використовувані професійними спортсменами.

Спортивне харчування для схуднення для жінок

Якщо чоловіки частіше використовують спортпит з метою не просто спалити жир з боків, але ще наростити м'язи, то більшість жінок обходяться тільки першою метою. Досягти її можна за допомогою вживання тільки певних жіросжігателей – тих, що містять колаген, протеїн, вітаміни, Л-карнітин. Якраз таке спортивне харчування для схуднення для жінок дуже ефективно. Представницям прекрасної статі в домашніх умовах можна вживати наступне:

  1. Термогеники, або термодженікі. Їх властивості допомагають прискорювати обмін речовин, розщеплювати жири. Діють схуднути відразу після вживання. Рекомендовані до застосування в домашніх умовах після вечері на ніч.
  2. Аноректики. Спрямовані на притуплення почуття голоду. Завдяки зниженню апетиту допомагають худнути.
  3. Ліпотропікі. З даної групи Л-карнитин – самий безпечний і потужний жіросжігателя в домашніх умовах.
  4. Протеїн. Існує кілька видів – сироватковий, соєвий, казеїновий, гідролізат сироваткового.

Напої для схуднення

Ще один вид жіросжігателя для схуднення жінок в домашніх умовах – це напої. До їх складу входять кілька видів продуктів – стимулюють метаболізм, поліпшують травлення, вітамінні. Не включають в напої для схуднення лише цукор. не можна додавати і інші вуглеводні інгредієнти. Готуються ці жиросжигающие напої в домашніх умовах у вигляді коктейлів, смузі або звичайного чаю. Також це може бути свіжовичавлений сік. Він буде особливо корисний як спалювач жиру, якщо приготувати його на основі цитрусових.

Купити в аптеці

У складі аптечних жіросжігателей «для ледачих» частіше присутні такі речовини, як L-карнитин, кофеїн, гуарана, форсколін і екстракт червоного перцю. Деякі можуть включати орлістат, хітозан, бромелайн, блокатори альфа-амілази. Найефективніші купити в аптеці:

  • екстракт зеленого чаю;
  • Акарбоза (Глюкобай);
  • Кленбутерол;
  • комбінація аспірину, ефедрину, кофеїну;
  • L-карнітин;
  • Ксенікал;
  • Редуксин;
  • Турбослім;
  • препарати з проносним ефектом.

Продукти-карнітин

Ефективними жиросжигателями в домашніх умовах є білки. Щоб їх засвоїти, потрібно багато енергії, тому організм жінки витрачає власні запаси. До білкової їжі належить курка, сир, молоко, кефір, риба. Допомагають схуднути в домашніх умовах продукти з негативною калорійністю – капуста, огірки, селера, помідори, броколі, кабачки. Прискорити обмін покликаний зелений чай з кавою. Продукти-карнітин для жінок – це цитрусові фрукти.

Як працюють жіросжігателі

Основна функція будь-якого жиросжигателя для жінок – це транспортування і природно безпечне виведення жирів з організму. Досягається ефективність різними шляхами. Одні речовини блокують всмоктування в кишечнику жирів, інші додатково не дають засвоюватися вуглеводів. Ще один шлях – зниження апетиту, завдяки чому людина менше їсть, а бере енергію з власних запасів. Це основні варіанти, як працюють схуднення.

Які схуднення краще для жінок

Відповідаючи на питання, які схуднення краще для жінок, варто відзначити відразу кілька груп таких коштів. Це можуть бути аптечні препарати, спортивні добавки або просто продукти харчування. В кожній з груп виділяються кілька особливо ефективних жіросжігателей:

  1. Ліки. Сюди відносяться такі препарати, як ЕКА, Тироксин, Сибутрамін. Капсули є дуже дієвими, але мають багато побічних ефектів. Такі жіросжігателі для схуднення жінок в аптеці призводять навіть до серйозних хвороб.
  2. Спортивні добавки. Тут за популярністю можна навести наступний перелік препаратів - Lipo 6, Black Widow 25, Tight Hardcore, Л-карнітин.
  3. Натуральні жіросжігателі для жінок. Це продукти, вживаючи які, можна суттєво схуднути. Сюди відносяться грейпфрут, малина, пряні спеції, зелений чай, кави, яловича печінка, кисломолочні продукти.

Безпечні жіросжігателі для жінок

Якщо класифікувати жіросжігателі для жінок з безпеки, то на першому місці будуть натуральні, тобто продукти харчування. На друге можна поставити спортивні добавки. Особливо популярними є гуарана екстракт або червоного перцю, кофеїн, але це не найбезпечніші жіросжігателі для жінок. Вони можуть порушити сон, привести до проблем з печінкою або захворювань ШКТ. Самими небезпечними жиросжигателями є ліки Тироксин, ЕКА, Сибутрамін. З цієї причини дівчатам краще вибрати здоровий спосіб спалювання жиру – правильний образ життя зі спортом.

Напої для схуднення в домашніх умовах

Природні схуднення хороші тим, що їх легко приготувати в домашніх умовах. Крім зеленого чаю або кави можна вживати різні варіанти коктейлів і більше поживних смузі. Жиросжигающие напої не просто корисні, але ще й дуже смачні і дешеві. Найефективніші з них:

  • чай з імбиром;
  • енергетик з цитрусових;
  • коктейль із суміші кефіру з прянощами – імбиром, червоним перцем, корицею;
  • зелений чай;
  • вода Сасси;
  • коктейлі на основі томатного соку;
  • смузі із селери з яблуками;
  • кава з м'ятою, апельсином, чорницею, ківі або ананасом.

Жиросжигающие чаї для схуднення

Найпростіший варіант жиросжигающего напою – це зелений чай. Головне – не пити його з цукром. Для смаку можна використовувати листочки м'яти, меліси або часточку лимона. Пити чай краще за півгодини до їжі і ще по разу між прийомами їжі. Жиросжигающие чаї для схуднення часто готують з додаванням прянощів, наприклад, кориці та імбиру. Ще корисніше будуть трав'яні відвари із звіробою, ромашки, фенхелю, чорної бузини і навіть кореня кульбаби. Жиросжигающие чай можна купити в аптеці. Це монастирський чай, Турбослім, Леовит, Ластівка або Тайфун.

Жиросжигательные коктейлі в домашніх умовах

Існує безліч рецептів коктейлів, які швидко і легко готуються. Їх основою часто служать кисломолочні продукти або свіжовичавлений сік. Жиросжигательные коктейлі в домашніх умовах включають прянощі, фрукти або ягоди, деякі види трав. Ось декілька цікавих варіантів:

  1. Цитрусовий. Потрібно змішати 4 скибочки ананаса з четвертинкою грейпфрута, залити їх склянкою кефіру. Для смаку додають 30 л кокосового масла і 30 г гарбузового насіння.
  2. Лимонний. Необхідно змішати шматочок ківі і лимона, залити їх кип'яченою водою і заправити 5 листочками м'яти.
  3. Кефірний. До склянці кефіру просто додають по дрібці червоного перцю, кориці та імбиру.

Продукти, що прискорюють обмін речовин і спалюють жир

Виділяється певна категорія продуктів, які здатні розганяти обмін речовин, тим самим прискорюючи і спалювання жиру. Серед овочів їх дуже багато – це капуста, селера, цукіні і кабачки. Жирорасщеплению сприяє і оливкове масло. Їм можна заправляти всі салати. Інші продукти, що прискорюють обмін речовин і спалюють жир:

  • нежирна риба і м'ясо;
  • вівсяна каша;
  • спеції – імбир, кориця;
  • мандарини;
  • папайя;
  • насіння гірчиці та льону;
  • ряжанка;
  • тан;
  • буряк;
  • редис;
  • болгарський перець;
  • спаржа;
  • шпинат;
  • ріпа;
  • часник і цибулю.

Жиросжигающие фрукти

З фруктів найбільш потужними в цьому відношенні є грейпфрут і ківі. Сюди ж можна включити і яблука. З-за високої калорійності до цієї групи не належать банани з виноградом. Фрукти-карнітин можна вживати у вигляді свіжих соків. Так вони теж принесуть користь. Найефективніший жіросжігателя для жінок - цитрусові. Вони знижують рівень інсуліну і глюкози, що призводить до ослаблення голоду і активації обміну речовин.

Лимон як жіросжігателя

Даний фрукт містить кислоту, яка сприяє очищенню і нормалізації роботи печінки, що дуже важливо для обміну речовин. Найпростіший варіант вживання лимона як жиросжигателя для схуднення жінок в домашніх умовах – це подкисленная вода. Краще пити її з ранку до сніданку. Корисно додавати часточку лимона і чай. Зловживати цим цитрусом не варто, особливо при підвищеній кислотності шлунка.

Грейпфрут як жіросжігателя

Незамінним джерелом аскорбінової кислоти є грейпфрут. Вона допомагає значно прискорити процес розщеплення жирів. Крім того, сприяє підвищенню витривалості м'язів. Щоб відчути ефект на собі, вистачить всього 150 г грейпфрута щодня. Це половинка середнього за розміром фрукта. Грейпфрут як жіросжігателя можна вживати і у вигляді соку. Особливо корисний він для живота.

Як приготувати жіросжігателя в домашніх умовах

Смузі, коктейлі або чаї можна зробити самостійно. Головне – виключити з них цукор і інші прості вуглеводи з жирами. Дотримуючись такого загального підходу, можна приготувати жіросжігателя в домашніх умовах. Кілька бюджетних рецептів:

  1. Імбирний чай. Невеликий корінь імбиру прокип'ятити в 1 л води протягом 5 хвилин, після чого настояти ще стільки ж. Пити за чверть години до їди.
  2. Червоний коктейль. Змішати півсклянки журавлини з половинкою помідора, додати ложечку меду, переробити все блендером.
  3. Цитрусовий коктейль. Взяти трохи лимонного соку, додати пюре з половинки лимона і грейпфрута. Вживати краще після тренування.

Відео: жиросжигающие коктейлі в домашніх умовах

КОКТЕЙЛІ ДЛЯ СХУДНЕННЯ - 3 СУПЕР РЕЦЕПТА ❤

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!