Енерджі Слім - Energy Slim, відгуки про результати програми для схуднення

Скинути зайву вагу часто стає непосильним завданням. Виснажуючи себе голодом, людина порушує нормальну роботу свого організму і замість очікуваного схуднення отримує масу побічних ефектів. Щоб безболісно попрощатися із зайвими кілограмами, французькі дієтологи розробили продукт, який ще й повертає енергію і здоровий вигляд.

Програма схуднення Energy Slim

Після випуску продукту Energy diet, у NL international виникла ідея розробки програми Енерджі Слім. Для деяких людей харчування по системі Energy diet ставати жорстким випробуванням. Тому було прийнято рішення починати розробку допоміжних продуктів Energy Slim. Основна мета програми – так налаштувати організм, щоб він сам почав спалювати свої «запаси», не накопичував токсини і розігнав метаболізм. Завдяки комплексному підходу, організм прокидається і схуднення стає більш швидким, легким і приємним. Курс дієти – 4 продукту і 25 днів.

Чотири продукту Energy Slim:

  • Drain Effect – дренажний напій виводить з організму рідину і токсини, додає енергії;
  • Food Control – управління апетитом, дає відчуття ситості і сприяє насиченню меншим об'ємом їжі;
  • Metabolic – прискорює обмін речовин, внутрішні системи організму швидше позбуваються зайвої ваги;
  • Body Shape – сприяє підтяжки шкіри і м'язової маси, формує силует.

DrainEffect

Головне правило системи – правильний підхід. Схуднення необхідно почати з прийому продукту DrainEffect. Він починає процес пробудження організму, запускає процес виведення рідини та накопичених токсинів. Дрейнэффект продається в пакетиках, які розводять у склянці води. Його необхідно вживати двічі на день, за півгодини до вечері або обіду, перших 5 днів. Не варто чекати швидкої втрати ваги, але обсяги проблемних зон (талія, стегна) почнуть йти дуже швидко.

Результати прийому продукту дрейнэффект з комплексу Energy Slim:

  • усунення набряклості, зменшення обсягів;
  • м'яка очистка печінки, нирок та інших органів;
  • швидке виведення токсинів, шлаків;
  • заряд бадьорості та енергії.

FoodControl

Дуже часто зайву вагу виникає із-за звички людини є великими порціями. Цю проблему допомагає вирішити прийом натурального продукту від NL international – FoodControl, адже він містить компоненти, що подають в мозок сигнали про насичення і блокує відчуття голоду. Пакетик food control розводять в 150-200 мл води і приймають двічі на добу, обов'язково за півгодини до сніданку або вечері, після чого запити двома склянками чистої води. Сам коктейль має приємний ягідний смак, і є після прийому зовсім не хочеться, тому дотримуватися такої дієти не складно.

Результати прийому продукту фуд контроль з комплексу Energy Slim:

  • знижене відчуття голоду;
  • порції зменшуються до 50%;
  • відчуття насиченості тримається близько 5 годин;
  • легко дотримуватися дієти.

Metabolic Slim Energy

Основне завдання на цьому етапі – розгін метаболізму. Правильний обмін речовин стає основою втрати зайвої ваги. Продукт метаболик енерджі дієт вводиться на 11 день комплексу. Необхідно запивати водою (200 мл) 1-2 капсули один раз на день, тоді тіло почне худнути, адже жирові запаси будуть використовуватися на вироблення енергії. При такому харчуванні цілком реально схуднути.

 

Результати прийому продукту Metabolic Slim Energy з комплексу Energy Slim:

  • активізація обміну речовин;
  • зменшення жирових відкладень;
  • швидке схуднення.

BodyShape

Після схуднення дуже важливо, щоб шкіра мала здоровий і підтягнутий вигляд. Продукт BodyShape з Energy Slim вийшов на ринок з гаслом «Формування силуету», що відразу дає розуміння про його властивості. Прийом 2 капсули двічі на день після обіду або вечері допомагає закріпити результат, підтримати тонус м'язів і шкіри, підтягти тіло. Бажано займатися фізичними навантаженнями, тоді худнути буде легше.

Результати прийому продукту Бодишейп з комплексу Energy Slim:

  • відновлення пружності м'язів, тонусу шкіри;
  • закріплення результату;
  • перешкода відкладенню жирових запасів.
 

Реальні відгуки про Energy Slim

Інтернет рясніє сотнями реальних відгуків про Energy Slim. Велика їх частина — це подяки за швидке зниження ваги без виснажливих голодувань. Основні плюси, як відзначають споживачі в те, що після завершення курсу, вага тримається на потрібної позначки, а самопочуття помітно поліпшується. Складно назвати причини, чому частина покупців програми Energy Slim швидко втрачає вагу, а інші не можуть позбутися і 2 кг. Можливо причина в неправильному графіку харчування або занадто калорійної їжі.

   

Спосіб застосування Енерджі Дієт

Фахівці з NL international пропонують споживання їжі для життя Energy diet в комплексі з Energy Slim. Коктейлі і супи Енерджі дієт – низькокалорійний замінник їжі, який має збалансований склад. У 2016 році на офіційному сайті запущена лінійка Energy Diet смарт, що складається з коктейлів з улюбленими солодкими смаками червоних ягід, манго, та іншими. Для отримання правильного складу, 2 ст. ложки суміші змішують, інтенсивно збиваючи з 200 мл молока (1,5% жирність). Крім того, необхідно випивати не менше 2 літрів рідини (води) в добу.

Види комплексів Енерджі дієт:

  • Start — поступове спалювання жирових відкладень, близько 60%;
  • Professional — позбавлення від 90% жиру;
  • Ultra — дуже активна боротьба з жировими клітинами, 100%.

Меню на день по системі Енерджі дієт:

Сніданок

1 порція Енерджі дієт (коктейль, склянку води через 10-15 хвилин)

Ланч

1/2 – 1 порція Енерджі дієт (супи або пюре, омлет, склянку води через 10-15 хвилин

Обід

1 порція Енерджі дієт (супи або пюре, омлет + дозволені овочі (не більше 300 г), склянка води через 10-15 хвилин)

Перекус

1/2 – 1 порція Енерджі дієт (коктейль, склянку води через 10-15 хвилин)

Вечеря

1 порція Енерджі дієт (супи або пюре, омлет + дозволені овочі (не більше 300 г), склянка води через 10-15 хвилин)


Дозволені продукти:

Дозволені овочі

Баклажан, морква, спаржа, буряк, брокколі, селера, гриби, цвітна капуста, кабачок, салат, огірок, цикорій, зелень, стручки зеленої квасолі, ріпа, щавель, перець, редис, помідор.

Дозволені напої

Вода без газу, неміцний чорний чай, зелений або червоний чай, без кофеїновий або неміцна кава, трав'яні і ягідні чаї та настої.

Протипоказання Енерджі Слім

Перш ніж почати харчуватися за програмою energy slim, потрібно дізнатися чи немає у курсу очищення і схуднення від NL interneshenal протипоказань. Всі інгредієнти, які стали основою для створення продуктів натуральні, і включені в щоденний раціон більшості людей. Єдине можливе протипоказання енерджі слім – індивідуальна непереносимість. Всі питання можна задати у службі підтримки офіційного сайту.

Ціна на Енерджі Слім

Виробник – мережева компанія, тому ціни у всіх представників приблизно однакові, такі як представлені в каталогах. Вартість комплексу energy slim light (ультра) від 3790 рублів, окремо кожен продукт можна замовити від 770 рублів. Деякі компанії надають безкоштовну доставку по Москві. Ціна на енерджі слім, на перший погляд, зависока, але за великим рахунком, це недорого щодо лікування людини, у якого шкідливі харчові звички. Продукцію можна придбати в інтернет-магазині на офіційному сайті компанії.

Відео: програма Слім Енерджі Дієт

Energy Slim - Slim Легко! Хочеш фігуру мрії? - Легко!

Відгуки про Енерджі Слім

Павло, 32 рокиМісяць тому натрапив на сайт з пропозицією покупки комплексу продуктів Energy Slim, відразу ж вирішив спробувати. При моєму неактивному способі життя, кожен з'їдений бутерброд намагається осісти у вигляді жиру у мене на животі. Щойно отримав посилку, відразу приступив до курсу. Зараз майже закінчив, а результат -14 кг.
Поліна, 32 рокиЯк і інші матусі в декреті, одного разу вирішила спробувати влізти в свій одяг до вагітності. Жахливо засмутилася, тут натрапила на інформацію про Енерджі дієт. Відразу ж придбала, і почала курс Energy slim. За весь час скинула 12 кг Ось пройшов рік, а вага так і не повернувся.
Ніка, 37 роківГортала альбом і побачила свої фото п'ять років тому. Тоді ще в мене була гарна фігура, прекрасний настрій. Після пошуків дієти, зупинилася на Energy Slim. У неї є один мінус – зависока вартість, але результат порадував.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!