Білизна для схуднення - опис і ефект з відгуками, протипоказання до застосування

Щоб надати своїй фігурі правильні обриси, люди готові практично на все. Однак, не завжди дієти, фізичні вправи або навіть прийом лікарських препаратів ефективні в боротьбі з надмірною вагою. Якщо ви впевнені, що випробували на собі всі, то спробуйте носити білизну для схуднення. Це одяг, розроблена спеціально для людей з недоліками фігури.

Основні види і принцип дії білизни для схуднення

Всі види подібної одягу діляться на дві загальні групи. У першу групу входить стягуюча і коригувальна нижня білизна, яке тільки візуально виправляє фігуру, але не допомагає схудненню. Другий варіант – речі, які допомагають прибрати надмірну вагу. Для виготовлення одягу, в залежності від принципу її дії, використовуються різні тканини. Ви повинні дізнатися про кожному виді білизни для схуднення.

Стягуюча

Для того, щоб знизити вагу, така білизна не носять, воно просто допомагає підтримати певні частини тіла. Часто рекомендується жінкам після пологів або кесаревого розтину. Корсети та бандажі не допускають провисання живота. Вони підтримують і підтягують внутрішні органи, сприяють правильному загоєнню швів. Шорти, колготи роблять ноги і сідниці менш об'ємними. Спеціальні матеріали стягуючої білизни під одяг додадуть фігурі лише легкий візуальний ефект стрункості.

Коригувальна

Білизна, здатне зробити зовні контур фігури більш правильним, чітким, приховати недоліки. Є варіанти різного ступеня корекції. Легкі моделі додадуть підтягнутості силуету. Вироби середнього ступеня корекції зроблені з більш щільного волокна. Вони маскують жирові складки і підходять пишним дамам, яким хочеться надіти обтягуючі речі. Моделі сильної ступеня корекції зроблять вас візуально худіша на кілька кілограм. У ньому є жорсткі каркасні елементи.

Антицелюлітне

Апельсинова кірка помітно псує вигляд ніг, стегон, сідниць. Для боротьби з нею виробники розробляють легінси для схуднення. Целюліт може з'явитися навіть у худенькою панянки. Носіння білизни в поєднанні із заняттями спортом і спеціальними косметичними процедурами, які сприяють схудненню, допоможе позбутися від цього дефекту. Воно гріє, масажує проблемні ділянки, тим самим посилюючи кровообіг. В результаті схуднення відбувається швидше.

Штани для схуднення з антицелюлітною дією шиють з дуже щільної тканини, що не пропускає повітря, наприклад, неопрену. При їх носінні виходить щось на зразок парникового ефекту. Додатково можлива обробка зігріваючими складами. Внутрішня частина одягу містить щільні борозенки, які при русі масажують шкіру. Сукупність гріє і масажного дій допомагає розщепити целюліт. Особливо добре одягати спеціальний одяг на спортивні тренування.

З ефектом сауни

Для фітнесу та інших видів спорту чудовий варіант. Білизна для схуднення з ефектом сауни створює підвищену температуру навколо певної зони тіла. За рахунок цього жир там згорає швидше. Найчастіше у продажу зустрічаються брюки, шорти і спідниці для схуднення з такою дією. Досягається це завдяки використанню для пошиття відразу декількох особливих матеріалів.

Така одяг складається з таких шарів:

  1. Природний бавовна знизу. Вбирає вологу, не викликає алергії. Альтернативою йому може бути термосель.
  2. Неопрен в середині. Відповідає безпосередньо за створення ефекту сауни.
  3. Нейлон або лайкра зверху. Моделюють форму.

Переваги білизни з ефектом сауни:

  • сприяє виведенню зайвої рідини, схудненню;
  • підвищує пружність коригованих зон;
  • добре розщеплює жир;
  • масажує шкіру, видаляючи целюліт;
  • запобігає розтягнення м'язів на тренуваннях.

Біо-керамічне

Інноваційна розробка з такими перевагами:

  1. При регулярному носінні обсяги проблемних ділянок зменшаться на 5-12 див.
  2. Впливає конкретно на ті ділянки, які потрібно виправити.
  3. Сприяє поліпшенню стану шкіри.
  4. Діє і при фізичних навантаженнях, і без них. Ефективна навіть при заняттях звичайними домашніми справами.
  5. Легко стирається і довго служить, не деформується.
  6. Безпечні та екологічно чисті.

В цьому одязі є біо-керамічні наночастинки, що поглинають і виводять тілесну теплову енергію, вони «змушують» клітини працювати швидше, посилюють кровопостачання. За рахунок цього прискорюється процес схуднення. Частинки складають 20% тканини, решта – поліамід і еластан. В залежності від того, яку частину тіла треба виправити, вам підійде майка для схуднення, штани або спеціальний пояс. Є моделі як для жінок, так і для чоловіків. Дізнайтеся, чи ефективний пояс для схуднення живота, як він працює, як зробити правильний вибір.

Зі спеціальним просоченням

За принципом дії така білизна схоже з антицелюлітним. Опрацьовано біологічно активними речовинами, які посилюють кровообіг, прискорюють схуднення. Можлива просочення екстрактом перцю червоного, витяжкою печінки глибоководної риби, ромашкою, водоростями моря, кофеїном. Іноді використовуються суміші всіх або кількох компонентів. Краще всього діє в той час, коли людина активно рухається.

Як правильно вибрати і носити чоловікам і жінкам

Ви вже переконалися в тому, що існує величезна кількість типів білизни для схуднення. Що стосується принципу дії, то тут все просто. Якщо ви дійсно хочете схуднути, то вам підійде антицелюлітна або біо-керамічна одяг, варіанти для тренувань зі спеціальними просоченнями або ефектом сауни. А для того, щоб іноді виправляти свій силует, ховати дрібні похибки під одяг, купіть коригуючий або стягуючий комплект. Запам'ятайте, що на кожен день такі речі.

Моделі одягу:

  1. Корсети, пояси. Необхідні для того, щоб зменшити обсяг талії. Підтримують спину, формують поставу, ідеальні для живота.
  2. Трусики, шорти. Роблять стегна і талію більш витонченими. Є моделі із завищеною талією і кісточками.
  3. Легінси, панталони. Додають стрункості ногам, підтягують сідниці.
  4. Боді. Коригує всю фігуру: груди, талію, стегна. Ідеальний варіант під сукню без рукавів.

Перш, ніж купувати той чи інший варіант, згадайте ці правила:

  1. Переконайтеся, що ви вибрали річ свого розміру. Вона не повинна бовтатися або обтягувати тіло до болю. У першому випадку ви не помітите ніякого результату, а в другому отримаєте порушення кровообігу.
  2. Перевірте, чи якісний матеріал був використаний для пошиття. Одяг має бути м'яким, еластичним.
  3. Неприпустимі труднощі з надяганням і зняттям.

Деякі чоловіки теж мають коригуючий білизна, адже представникам сильної статі не чуже бажання виглядати стрункими і підтягнутими. Виробники випускають для них труси-плавки і боксери з ефектом схуднення, і спеціальні футболки, маскуючі пивний живіт. Крім того, молодим людям підходять пояси для схуднення, термоштани з компресійним ефектом.

Поради по використанню жінкам і чоловікам:

  1. Не залишайтеся в таких речах довше чотирьох годин на добу.
  2. Намагайтеся завжди надягати перед тренуванням у залі.
  3. Після того, як знімете одяг, прийміть душ. Потім надіньте натуральне дихаюче білизна. Це потрібно для того, щоб обмінні процеси в шкірі протікали нормально.
  4. Якщо ви відчуваєте, що є найменша незручність, відразу зніміть і більше не носите.
  5. Перед тим, як надягати коригувальні речі, можете попередньо обробити шкіру косметикою для боротьби з целюлітом.

Огляд найбільш популярних виробників

Випуском кращого білизни для схуднення займаються такі компанії:

  1. Hotex. Бренд пропонує одяг з масажним ефектом і спеціальним просоченням. Модельний ряд Хотекс представлений бриджами, легінсами, топами. Просочення складається з вітамінів А, С, Е, екстракт ромашки, червоного перцю, поживних речовин рибної печінки. Білизна має зігріваючу і антицелюлітною ефектом.
  2. Lytess. Компанія займається випуском косметичного білизни для спалювання жиру, виведення шлаків і рідини, боротьби з целюлітом, поліпшення стану шкіри. Тканина просочена маслом ши, кофеїном, екстрактами гречки і перцю. Всі компоненти безпечні для організму. Фірма пропонує термокостюми, пов'язані ексклюзивним безшовним способом.
  3. Fir Slim. Компанія випускає біо-керамічне білизна. Продукція Фір Слім дійсно допомагає не тільки візуально стати стрункіше, але і позбавитися від зайвих кілограмів. Білизна допомагає вивести токсини, рідина, бореться з целюлітом. Виробник пропонує майку, бриджі та пояс з біо-керамічними наночастинками.
  4. Revolution Slim. Виробник пропонує довговічне коригуючий білизна для занять фітнесом. Регулярне використання допоможе істотно зменшити обсяг проблемних зон.

Читайте подробиці, як правильно вибрати стягуюча коригуючий білизна сильної ступеня корекції.

Протипоказання до використання

Вам не слід носити одяг для схуднення, якщо:

  • ви страждаєте від стрибків тиску;
  • у вас варикоз;
  • у вас запалення або хвороби в частині гінекології, проблеми з нирками;
  • ваша шкіра пошкоджена, на ній висип, подразнення.

Відгуки про результати застосування

Таня, 29 роківПісля пологів я не могла прийти в форму і замовила біо-керамічну одяг Fir Slim, щоб схуднути. Мені дуже сподобався результат. Я одягала комплект, навіть коли робила прибирання або гуляла з малюком. Під одягом така білизна абсолютно непомітно, але дуже добре ховає проблемні зони: живіт, стегна. Майка чудово підтримує груди. Я задоволена цим білизною.
Оля, 35 роківЗ віком фігура стала псуватися, тому я перейшла на коригуючий білизну. Постійно не ношу, тільки на вихід, під гарне плаття або костюм. На фото я не виглядаю худенькою, але біля фігури красиві обриси, хоч і пишні. Я придбала кілька моделей і вибираю їх залежно від ситуації. Мені подобаються комбідреси, які доходять від грудей практично до колін.
Ліда, 43 рокиПерепробувала багато різних фірм білизни для тих, що худнуть: Youneed, Scala, Lytess. Мені найбільше сподобалося термобілизна марки Hotex, дуже приємна тілу. В ньому жарко, зручно і в залі займатися, і по хаті ходити. Намагаюся не зловживати білизною, а надягати кожен день на годину-дві. Разом з дієтою та вправами це допомагає мені залишатися в непоганій формі.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!