Як позбутися від живота за тиждень

Проблема жирових відкладень в області живота, талії, стегон однаково турбує жінок, чоловіків і навіть дітей. Швидкі дієти не дають бажаного результату, тіло худне, але докучливі кілограми не думають здаватися. Як прибрати живіт за тиждень і не нашкодити собі – актуальне питання, що ставить людину перед складним вибором. Важливо розуміти, що будь-стрімке схуднення за допомогою жорстких дієт може призвести до непередбачених наслідків, тому, перш ніж зважитися на що-небудь, слід добре оцінити всі фактори.

Як прибрати жир з живота за тиждень

Існує безліч способів швидкого коректування фігури. Заходи по зменшенню живота повинні відповідати вихідним параметрам людини. Великі надлишки не можуть піти чудесним чином в короткі терміни, вони вимагають планомірної роботи над собою. Якщо потрібно прибрати кілька сантиметрів з проблемних зон, то ця проблема цілком вирішувана за недовгий період.

Приступаючи до активних дій, спочатку очистіть кишечник від шлаків. У прагненні захиститися від патогенних елементів, організм створює «бар'єр» у вигляді водно-жирового прошарку під проблемними областями, зруйнувати який можна з допомогою застосування клізми. Процедуру слід повторювати через день, рекомендується додавати в розчин сіль, соду, трави (чебрець, м'ята, ромашка).

Спеціальна дієта

Усунути небажані «округлості» чудово допоможе дієта. Не варто використовувати жорсткі обмеження. У відповідь на таку міру організм почне «запасати» жирову тканину, внаслідок чого всі спроби скорегувати живіт виявляться неефективними. Краще через день дотримуватися моноразгрузочные дні (гречані, рисові, кефірні). Подібна система не буде причиною відкладання жиру про запас. Разом з цим необхідно споживати багато води і клітковини, які допомагають знизити потреби організму в їжі.

Фізичні навантаження

За допомогою спорту можна легко привести тіло в порядок. Як заняттями прибрати живіт за тиждень? Кручення обруча спільно з вправами на прес точно «б'ють» в ціль. Обруч покращує кровообіг, масажує область живота, добре розігріває м'язи черевної порожнини. Качати прес треба в швидкому темпі, не піднімати корпус більше ніж на 45 градусів. Таке тренування м'язів живота при правильному технічному виконанні не змусить довго чекати результатів.

Косметичні процедури

Чудово доповнити очищення організму, дієти, вправи допоможуть самомасаж і обгортання. Для виконання масажу можна скористатися масажерами або пощипывающими рухами розминати область живота. Обгортання рекомендується робити через день. При цьому добре застосовувати охолоджуючі і розігріваючі маски, сприяють поліпшенню кровообігу в черевній порожнині. Для обгортань можна використовувати різні засоби: кава, какао, водорості, ефірні масла. Після нанесення вибраного вами кошти потрібно обернути живіт плівкою, почекати годину і змити. Ознайомтеся з іншими методами, як прибрати боки і живіт.

Вправи, які допомагають прибрати жир з живота і боків

Прибрати жир з проблемних областей складно, але цілком реально. Для досягнення максимального преображення необхідно докласти всі сили, роблячи упор на ці зони. Найголовніше – позбутися від жирового прошарку в черевній порожнині, зміцнити м'язи. Як прибрати жир з живота і боків за допомогою вправ? Існує багато різних комплексів, але при виконанні будь-якого з них слід усвідомити важливі правила тренувань:

  • Кількість занять не повинна становити менше 5 на тиждень.
  • Обов'язково треба дотримуватися режиму харчування між тренуваннями.
  • Виконання розминки перед заняттями.

Немає універсального комплексу вправ, придатного для кожної людини. Підбір фізичних навантажень повинен відповідати індивідуальним особливостям організму: його віком, вихідним параметрам, наявності різних захворювань і пов'язаних з ними протипоказань. Оцінити стан вашого живота допоможе тренер. Якщо ви здатні ставитися до себе критично, то, швидше за все, зможете реально подивитися на проблему, самостійно підібрати курс вправ. Отже, як тренуваннями прибрати живіт за тиждень?

  1. Виконуючи вправу, слід прийняти положення лежачи, зігнувши ноги в колінах, склавши руки за головою. Зусиллями м'язів живота необхідно підніматися, відриваючи лопатки від підлоги.
  2. Вихідне положення – лежачи на підлозі з зігнутими в колінах ногами, руки відвести за голову. Слід згинати ноги з допомогою стегна і розводити їх в сторону. Тулуб не статично, рухається згідно з основним вправі.
  3. Сприятливий вплив на прес мають повороти в сторони, скручування.

Відеоуроки з Марією Корпан для м'язів живота

Заповітна мрія багатьох людей – плоский підтягнутий живіт. Домогтися такого результату складно, але за умови чесної роботи над собою можливо. Існує багато методик корекції фігури, але часто вони не призводять до бажаних результатів. Фізичні навантаження разом з правильним харчуванням допоможуть впоратися із зайвою вагою, прибрати боки і живіт.

Якщо ви вже тривалий час займаєтеся спортом, виконуєте різні комплекси вправ, а живіт так і не бажає зменшуватися, можливо, ви просто не застосовуєте дихальні схеми. Спалювання жиру відбувається з участю кисню. Насичення організму киснем сприяє ефективному розщеплення жирової маси. Докладно дізнатися про механізм дихальної методики ви можете з цього відеоуроку.

Марина Корпан. Бодіфлекс-це комплекс вправ

Розгляньте інші варіанти, як прибрати живіт і боки будинку.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!