Як схуднути за допомогою хулахуп

Придбати тонку талію без важких фізичних навантажень цілком можливо. Обруч з шипами – відмінний тренажер, який допоможе прибрати складки в домашніх умовах. Використовуючи хулахуп для схуднення, ви зміцните м'язи преса і спини, розіб'єте жировий прошарок і зможете прибрати живіт. Всього півгодини в день перед телевізором, і фігура стане набагато спортивнее. Дізнайтеся, в чому полягає користь спорядження і як з ним правильно звертатися.

Як вибрати обруч для схуднення

Про ефективність хулахуп у нас дізналися ще в середині 70-х, коли тренажер з'явився на екранах телевізорів. Питання про те, чи допомагає обруч схуднути, вже не виникає. Завдяки простим рухам похитування стегон з боку в бік тренажер розкручується і поступово розбиває жирові відкладення. Крутити його легко, заняття не віднімають багато часу. Крім цього, користь обручі для схуднення полягає в наступному:

  • зміцнюються прес, м'язи спини;
  • нормалізується робота органів черевної порожнини;
  • поліпшується координація;
  • відновлюється серцево-судинна система.

Існує кілька видів такого тренажера: простий, з масажними насадками і гнучкий. Незалежно від типу, його не рекомендується використовувати тим, хто страждає захворюваннями внутрішніх органів, має проблеми з хребтом. Тому перед початком тренувань краще звернутися до лікаря для консультації. Щоб зрозуміти, який обруч краще для схуднення у вашому випадку і підібрати оптимальний для вирішення існуючої проблеми, необхідно розібрати основні характеристики кожного виду.

Масажний

Обруч з кульками для схуднення роблять зі спеціальної пластмаси. Він важче простого аналога, складніше у використанні. Конструкція часто розбірна, що зручно. Замовити або купити такий тренажер можна в будь-якому спортивному магазині, його ціна прийнятна. Варто відзначити, що перші кілька занять з хулахуп для схуднення будуть доставляти хворобливі відчуття, можливі синці. Через деякий час тіло звикне до навантаження і тренування стануть комфортними. Модель з гумовими або нейлоновими шипами вважається найбільш ефективною в боротьбі із зайвими сантиметрами.

Металевий

Класичну модель хулахуп використовувала ще Софі Лорен для підтримки красивих форм. Легка конструкція з алюмінію відмінно підходить для початківців і дуже проста у використанні. Крутити такий обруч перед телевізором – одне задоволення. З його допомогою вдасться відточити талію і позбавитися від зайвих обсягів. Її повним аналогом вважається модель з пластмаси. Якщо вас хвилює питання про те, скільки коштує обруч для схуднення, то можете не турбуватися. Тренажер з легкого металу обійдеться дуже дешево.

М'який

Сучасний варіант хулахуп для схуднення – це універсальне винахід, який допоможе задіяти всі групи м'язів. Обруч виконаний із спеціального гумового матеріалу, який легко гнеться. Звертаючи тренажер різним чином, надаючи на нього тиск, можна привести в форму руки, ноги і навіть сідничний м'яз. Ви отримуєте відмінний результат, не виходячи з дому.

Як схуднути за допомогою хулахуп

Принцип роботи обруча дуже простий: активний вплив на проблемну зону стимулює розбивання жирового прошарку на молекули. Початківцям у цій справі краще придбати найпростішу модель тренажера. Через час можна змінити пластиковий або залізний обруч хула-хуп з гумовими або неопреновыми кульками. Він набагато ефективніше береться із зайвою вагою і здатний «зробити талію». Не варто забувати про харчування. Для швидкого результату потрібно пити більше води, виключити смажене, борошняне і солодке.

Скільки і як правильно крутити

Займатися потрібно, починаючи з 3-5 хвилин, потім поступово збільшувати час тренування до 30. Щоб запобігти утворення синців, рекомендується одягати термопояс або просто товстий светр. Гарантом результату є не кількість часу, витрачений на заняття, а техніка виконання. Крутити хулахуп потрібно наступним чином:

  1. Ноги трохи зігнути в колінах, поставити на ширині плечей.
  2. Надіти обруч, надати його до спини і з силою провернути.
  3. Почати плавні рухи корпусом в ту сторону, в яку направили хулахуп.
  4. Стежити, щоб у процесі виконання вправи був напружений прес.

Які робити вправи з обручем

Якщо ви придбали м'який хулапуп, то варто використовувати можливості тренажера по максимуму. Розглянемо кілька популярних вправ з обручем, які допоможуть тримати тіло у формі:

  1. Для рук. Щоб м'язи в районі плеча та ліктя не обвисали, необхідно крутити тренажер та на верхніх кінцівках. Піднявши кисті, потрібно з силою провернути обруч і виконувати знайоме вправа 5 хв.
  2. Для стегон. Домогтися стрункості сідниць можна, якщо крутити обруч в проблемній зоні. Кілька підходів по 10 хв. дадуть набагато більше результату, ніж фітнес.
  3. Для ніг. Спершись рукою об стілець або стіну, витягнути одну ногу паралельно підлозі. Надіти на неї обруч і крутити 5-10 хв.

Відео заняття з обручем для схуднення

Ви не знаєте, як скинути вагу в домашніх умовах і підкачати тіло? Відеоролик представить прості вправи для фітнесу з обручем. Приділяючи всього 15-20 хв. в день таким тренуванням, ви вже через тиждень відчуєте результат. Це дозволить не витрачати час на виснажливі заняття в спортзалі. Маючи хулахуп, можна самостійно привести тіло у форму і відточити талію.

Комплекс для ідеальної фігури з хула-хупом - Все буде добре - Випуск 646 - 04.08.15

Відгуки про результати схуднення

Катя, 28 рокуВраховуючи негативні коментарі подруг, я все ж купила масажний обруч для схуднення. Кручу його щоранку перед роботою 10-15 хвилин. За місяць в талії пішло 3 см, при цьому я не сідала на дієту. Крім того, хулахуп прибирає боки. Спина стала хворіти набагато менше. Вправа дуже просте, а результат чудовий.
Олена, 24 рокиПісля пологів талія розійшлася до 74 см і не сходила. Начитавшись позитивних відгуків про хулахупе, я його купила. Спочатку валявся, а потім стала крутити. Обруч з гумовими кульками, тому перший тиждень біль була пекельна. Зараз вже звикла, навіть синців немає. За 2 місяці пішло 6 див.
Світлана, 35 роківЯ скільки не худла, живіт не йшов. Тільки після того, як купила обруч і почала крутити, з'явився результат. У мене пластмасова модель з кульками всередині. Синці після нього були, але я очікувала гіршого. Відмінне бюджетне засіб для схуднення.

Фото до і після хула-хупа

Для когось результати здаються фантастичними. На ділі, використовуючи обруч, кожна досягне ефекту, як на фото. 2 місяця по 20 хвилин в день занять прибрали 8 см в талії і допомогли скинути 5 кг Жінка зізнається, що вона не могла домогтися цього роками з допомогою виснажливих дієт і домашнього фітнеса. Легкий вид занять може стати і вашим ключем до красивого тіла.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!