Як схуднути дівчині з допомогою протеїну

Протеїном називають натуральний білок. Користь речовини – в тому, що на його засвоєння організм витрачає більше енергії, ніж вуглеводи і жири. Додатковий обсяг цього продукту змушує активно спалювати запаси організму, сприяє позбавленню від зайвої ваги. Купити для схуднення дівчатам пити корисно. Однак не варто сподіватися тільки на нього, адже ефект застосування прямо пропорційний фізичної активності. Спортивне харчування для дівчат і тренування дають непоганий результат. Дізнайтеся з огляду, як потрібно правильно поєднувати обидві частини.

Який протеїн вибрати для схуднення дівчині

Білок для схуднення реалізується в магазинах спортпита в різних варіантах. Кожен має ряд особливостей. Який вибрати, слід запитати у свого особистого тренера. Найпоширеніші види:

  1. Соєвий протеїн є найдешевшим варіантом цінного білка. Він вважається недостатньо поживним. Мінусом добавки вважають низький вміст корисних амінокислот. З переваг можна відзначити низьку калорійність, чистого білка тут не більше половини від усієї маси.
  2. Сироватковий протеїн відрізняється прийнятною ціною. Варіант отримав найбільшу популярність у тих, хто дотримується спеціальну дієту, нарощує м'язи або прагне схуднути. Величезним плюсом цього виду є високий вміст важливих для організму амінокислот. Недолік продукту в тому, що чистий білок тут становить трохи більше 50%.
  3. Казеїновий протеїн містить близько 60% чистого речовини і за ціною ненабагато перевищує попередній варіант. Його виробляють на основі компонентів натурального сиру. Казеїн для схуднення рекомендується приймати ввечері, так як ця речовина довго засвоюється. Механізм вживання сприяє збереженню м'язів від нічного голодування.
  4. Ізолят протеїну містить близько 80-90% чистого білка, проходить складну процедуру очищення. Цим зумовлена висока ціна продукту.
  5. Гідролізат протеїну є найдорожчим варіантом цієї добавки. Вміст чистого речовини досягає 100%. Він відрізняється гіркуватим смаком і використовується професійними спортсменами.

Як правильно приймати протеїн, щоб схуднути

Важливо дотримувати деякі правила для зниження ваги даними способом. Як правильно пити протеїн, для схуднення жінкам:

  1. Вживання продукту дає результати тільки в сукупності з регулярними спортивними тренуваннями. В іншому випадку маса тіла почне збільшуватися (не жирова, м'язова).
  2. Важливо використовувати чистий протеїн, без різних добавок. Продукт з позначкою «для спортсменів» використовувати не рекомендується.
  3. Порошок для схуднення застосовується в дозуванні 10-15 г за 60 хвилин до початку спортивних занять. Дозволяється приймати протеїн після тренування для схуднення (через годину після закінчення) в такому ж обсязі.

Протеїновий коктейль

Як зробити корисний продукт вдома? Ось рецепт коктейлю:

  • 2 ложки спеціального порошку;
  • 0,4 л молока;
  • 0,2 л йогурту;
  • на свій розсуд додають ягоди або фрукти;
  • за допомогою блендера збивають суміш.

Протеїнове живлення

Схил в домашніх умовах на добавках обумовлений простим механізмом. Після спортивного заняття енергію на засвоєння білка ніде брати, і організм спалює жирові запаси. Поступово зменшуються відкладення на тілі. Спортпит для схуднення з натуральним білком є повноцінним продуктом, дозволяючи легко, швидко, безпечно втрачати вагу. Рекомендується ділити білкову потреба на рівні частини. Половину забезпечить спеціальний порошок, другу – натуральні продукти (риба, м'ясо, сочевиця).

Дізнайтеся, як вибрати спортивне харчування для схуднення.

Відео: можна пити протеїн при схудненні

Тим, хто наважився позбутися зайвої ваги за допомогою даного способу варто пам'ятати, що сам по собі натуральний білок не сприяє схудненню. Іноді, навпаки, його вживання миттєво збільшує масу тіла. Це відбувається, якщо ігнорувати спортивні тренування. Докладно про спосіб зниження ваги таким методом ви дізнаєтеся з представленого відео.

ПРОТЕЇН. Все що потрібно знати Дівчині!

Відгуки

Марія, 24 рокиКраще не варто пробувати купити для схуднення тим дівчатам, які не можуть змусити себе тренуватися! Я, наприклад, тільки поправилася з нього.
Інга, 35 роківСамий чудовий метод для стрункості (якщо ви любите спорт). Схуднення відбувається легко і приємно, ніякого почуття голоду і шкоди здоров'ю!
Емілія, 28 роківПробувала цей спосіб і була в захваті, адже це чудовий варіант преображення шляхом ведення здорового способу життя! Головне – не забувати про дієту.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!