Дієта п'ять столових ложок

Дієта 5 столових ложок відома тим, що дозволяє їсти будь-які продукти, не змушуючи людину відмовлятися від смачної їжі. Потрібно лише обмежитися невеликою порцією – і це дасть можливість зменшити шлунок і як результат – скинути вагу. Дієту можна застосовувати так довго, як хочеться, вона безпечна для здоров'я. За короткий період розмір шлунка не встигне змінитися, тому потрібно дотримувати режим хоча б тиждень.

Як дотримуватися дієти П'ять столових ложок

Необхідний об'єм їжі, який дозволить людині відчувати себе ситим – 5 ложок. Стандартні столові у такій кількості – це, як правило, 150, максимум 200 грам. Такий основний принцип цієї низькокалорійної дієти. Ви можете їсти м'ясо, рибу, булочки, фрукти і все інше. Швидко налагодити правильну роботу всієї системи травлення, не змушуючи її працювати на знос – це принцип, завдяки яким шлунок зменшиться в розмірах, а тіло втратить пару-трійку кілограм зі свого резерву.

Основні правила дієти 5 ложок:

  • разова порція складається з п'яти столових (15 чайних) ложок;
  • їсти можна через кожні три години;
  • кількість прийомів їжі не обмежується трьома, тобто можна навіть вночі;
  • можна пити, кількість не обмежена, це можуть бути будь-які не солодкі і негазовані напої;
  • цукор і сіль допускається в дієті 5 столових ложок, але в помірних кількостях.

Меню на тиждень

Розписане меню на сім днів допоможе вам краще орієнтуватися в прийомах їжі, дотримуватися правил дієти п'ять ложок. Нічого складного немає, тільки доступні продукти і страви, та й готувати їх так просто. У нічний час не обов'язково щось з'їдати, тільки коли дуже хочеться. Якщо відчуваєте голод вночі, поставте біля ліжка одну склянку з соком, водою або чаєм заздалегідь.

День

8:00

11:00

14:00

17:00

20:00

23:00

Вночі

(2:00)

1

Вівсянка

Помідор

М'ясо тушковане

Овочі в салаті (будь-які сирі)

Сир

Кефір

Кефір

2

Суп

Яблуко

Гречана каша з м'ясом

Бутерброд і 2 ложки салату

Плов

Йогурт

Чай

3

Картопля-пюре

Фрукти

5 шматків риби

Відварені яйця

Котлети (на пару)

Банан і чай

Вода

4

Борщ або суп

Огірки

Запечене м'ясо яловиче

Салат зі сметаною

Холодний суп (окрошка)

Сир

Йогурт

5

Каша пшенична

Апельсин

Відбивні запечені

Яєчня на молоці

Риба або куряче м'ясо

Йогурт з шматочком булки

Чай

6

Вівсянка з фруктами

Яблуко

Яловича печінка

Салат з овочами

Плов з м'ясом

Галетне печиво та чай

Молоко

Сім

Відварну картоплю

Банан

Гречана каша

Бутерброди

Холодний суп з овочів

Кефір і 1 хлібець

Вода

Відео про дієті 5 ложок

Відео нижче дозволить вам більш детально дізнатися правила дієти 5 ложок, що можна включати в раціон, а що категорично заборонено. Наведена система використання даного методу для схуднення та основні причини, за якими він є ефективним. Кому не можна застосовувати дієту, скільки можна скинути кілограм – все це можна дізнатися, переглянувши відео.

Дієта 5 столових ложок >

Відгуки схудлих про результати

Марина, 40 роківВідгуки про дієту 5 столових ложок привернули мою увагу, тому я зважилася її спробувати близько року тому. Дотримуватися правил було легко, втратила вагу без значних зусиль. Не довелося мучити себе відмовами від борошняного і м'ясного навіть!
Геннадій, 30 роківРадий за тих, хто схуд, і кому допомогла дієта п'ять ложок. Я ж просто не зміг харчуватися настільки дрібно, харчування не приносило ситості. Від зайвої ваги не позбувся, але і новий не придбав.
Ольга, 25 роківПеред літом швидко вдалося схуднути завдяки дієті 5 ложок. Подруги не вірили мою везінню, але пробуючи обмеження в їжі, залишалися задоволені. 5 кг пішли за тиждень, більше не повернулися. Зараз їм маленькою кількістю, зате частіше.

Фото до і після

Дієта дійсно ефективна, це доводять отримані результати, які ми можемо спостерігати на фото нижче. Дівчата без шкоди для здоров'я позбавляються від зайвої ваги, готуючись до літнього сезону, при цьому вони не відмовляються від улюблених страв, просто їдять їх маленькими порціями. Варто спробувати, щоб на собі побачити такий чудовий результат.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!