Як за тиждень схуднути на 3 кг - ефективні способи

Зайві кілограми можуть стати великою неприємністю для кожної жінки, але не всі здатні з нею впоратися. Тому дієтологи чують питання, як за тиждень схуднути на 3 кг і не нашкодити власному здоров'ю, і успішно на нього відповідають. З цією метою ви зможете використовувати не тільки різноманітні жорсткі дієти, але і помірні фізичні навантаження, а також такі приємні процедури – обгортання, масажі і т. д. Схуднути легко і швидко – це свого роду мистецтво, яке, як і краса, вимагає жертв.

Чи можна схуднути на 3 кг за тиждень без дієт?

Враховуючи фізіологічні норми схуднення, всього за 7 днів ви зможете скинути близько 3 кілограмів зайвої ваги, не використовуючи ніяких строгих дієт або екстремальних методів. Щоб був отриманий бажаний результат, рекомендується дотримуватися наступних правил схуднення:

  • правильний режим дня допоможе схуднути і забути на деякий час про їжу;
  • потрібно знайти для себе хобі, яке буде відволікати від думок про перекус;
  • для схуднення корисні регулярні фізичні навантаження, а також прогулянки на свіжому повітрі, ранкова гімнастика;
  • дробовий прийом їжі допоможе легше і швидше схуднути.

Якщо з'явилося бажання скинути за тиждень 3 кг (наприклад, схуднути до урочистої події), потрібно додати в свій раціон:

  • свіжі овочі (за винятком картоплі), фрукти, ягоди, зелень – вони посприяють швидкому насиченню при малій кількості калорій;
  • морепродукти, нежирні сорти риби – вони допомагають швидко і легко схуднути за умови вживання не менше 3 разів на тиждень;
  • кожен день вживати кисломолочні продукти, які допомагають схуднути і вивести токсини з організму;
  • свіжоприготовані морси, соки натуральні, компоти, а також зелений чай з невеликою кількістю імбиру сприяє швидкому схудненню.

Щоб зайву вагу йшов швидше, а схуднення не завдавало неприємностей, потрібно дотримуватися правильний питний режим. Приблизно за півгодини до початку трапези необхідно випивати склянку будь-якої рідини (бажано просту воду). Пити для схуднення потрібно не раніше, ніж через годину-півтори після їжі.

Важливу роль для схуднення відіграє фізичне навантаження. В процесі схуднення корисно займатися регулярно будинку (наприклад, виконувати просту ранкову зарядку) або записатися в спортзал і займатися під контролем тренера. Для прискореного схуднення потрібно застосовувати такі вправи:

  • махи, стрибки;
  • вис на турніку;
  • вправи для опрацювання преса;
  • присідання;
  • стрибки зі скакалкою.

Способи ефективно схуднути в домашніх умовах

Не знаючи, як схуднути за тиждень на 3 кг, не обов'язково займатися нудним, стомлюючим підрахунком калорій, адже на допомогу приходять ефективні розвантажувальні дні. Також потрібно пам'ятати про регулярне фізичне навантаження. Є невелике обмеження – у такі дні не рекомендується займатися занадто активно. Щоб довести процес схуднення до кінця, потрібно правильно підбирати варіанти розвантажувальних днів. Популярні розвантажувальні дні, що допомагають швидко і легко схуднути:

  • будь-які несолодкі фрукти, а також яблука (не більше півтора кілограмів за добу);
  • питні кисломолочні продукти (не більше півтора літрів за добу);
  • сирі або варені овочі (не більше двох кіло за добу);
  • білкові продукти в запеченому або відвареному вигляді (сир, риба або м'ясо).

Жорстка дієта: водна або кефірна

Кефірна дієта відноситься до числа не тільки ефективні, але і строгих методик схуднення, чудово очищає організм від накопичених токсинів і шлаків. Перед тим, як схуднути за тиждень на 3 кг за допомогою кефірної дієти, необхідно проконсультуватися з лікарем. В основі даної методики схуднення лежить простий прийом кефіру в звичний для себе час протягом 3 днів – сніданок, обід, вечеря. Це монодієта, тому головне не перестаратися – проводити її дозволено не частіше, ніж раз на 6 місяців. Фахівці рекомендують спочатку застосовувати кефірні розвантажувальні дні.

Не менш ефективна і водна дієта, в основі схуднення з якої лежить вживання в добу трьох літрів чистої води кімнатної температури. Однак за умови занять спортом або при схудненні в жарку погоду варто збільшити кількість рідини. Безпосередньо перед їжею (приблизно за 25-35 хвилин) потрібно випивати по склянці води, завдяки чому під час трапези буде з'їдена менша порція. Пити рідину необхідно маленькими ковтками, щоб не перевантажувати шлунок. Дотримуючись цю дієту, доведеться відмовитися від кави, чаю, солодких соків, газованих напоїв.

Посилена фізична навантаження

Якщо ви не знаєте, як всього за тиждень схуднути на 3 кг, варто прислухатися до наступних порад:

  • Швидка ходьба – це один з кращих видів аеробного навантаження, яка сприяє прискоренню процесу спалювання жирових відкладень і метаболізму.
  • Біг - максимально ефективний спосіб і не вимагає придбання дорогого обладнання. Для початку потрібно займатися по 8-10 хвилин в день, поступово збільшуючи навантаження.
  • Плавання сприяє ефективному схудненню, також вона комбінується з іншими видами фізичного навантаження. Також поліпшується стан суглобів, виправляється постава, зміцнюються м'язи спини, дається навантаження на плечовий пояс і ноги.
  • Активні ігри, ролики, велосипед зроблять процес схуднення не тільки ефективнішим, але і цікавіше.

Обгортання і масаж

Масаж для схуднення виконується швидкими ритмічними рухами, завдяки нажимам стимулюється процес кровообігу, прискорюється обмін речовин між кров'ю і сполучними тканинами. Також з організму виводяться шлаки, прискорюються вироблення солей і травлення, що сприяє швидкому схудненню. Все це посилює метаболізм – це одна з головних умов для успішного схуднення.

Не менш ефективні для схуднення обгортання, які ви зможете виконати самостійно або скористатися послугами професіонала в салоні. Щоб домогтися бажаного результату, потрібно провести не менше 7-ми процедур. Перед початком схуднення необхідно очистити скрабом шкіру на проблемних місцях, потім нанести суміш для обгортання (тут ви зможете самостійно вибрати більш відповідний варіант), потім обмотати тіло харчовою плівкою і сховатися теплою ковдрою.

Необхідно створити парниковий ефект, завдяки чому відбуватиметься інтенсивний процес схуднення. Приблизно через 35-55 хвилин, потрібно прийняти душ, на шкіру нанести будь-який косметичний засіб з зволожуючим ефектом. У готову суміш для схуднення додайте пару крапель ефірного масла цитрусових. При обгортанні для схуднення не можна сильно перетягувати живіт, стегна.

Читайте також, як перестати жерти і почати худнути.

Як скинути 3 кг за тиждень підлітку?

Не знаючи, як за тиждень схуднути на 3 кг підлітку, варто дотримуватися наступних умов:

  • повністю викреслити зі свого раціону харчування сухарики, горішки, чіпси та ін. шкідливі продукти, що прискорить схуднення;
  • щоб схуднути, потрібно відмовитися від лимонадів та різноманітних солодких газованих напоїв, морозива та інших калорійних солодощів;
  • швидко схуднути вийде, якщо не вживати білий хліб, здобу, булочки, солодкі кондитерські вироби;
  • не пити магазинні солодкі соки, що містять велику кількість цукру – це істотно уповільнює схуднення;
  • не їсти балики, копченості, ковбаси – це висококалорійні продукти.

Дізнайтеся та інші способи,як схуднути за тиждень.

Протипоказання

Незалежно від того, яка методика схуднення була вибрана, не можна забувати про протипоказання. Не можна використовувати швидкий скидання ваги, якщо у худне є хронічні захворювання або ж певні хвороби в гострій стадії. Яскраві приклади таких протипоказань:

  • гастрит, а також інші захворювання, пов'язані з роботою шлунково-кишкового тракту;
  • вагітність, яка в нормальному варіанті не може протікати паралельно з схудненням;
  • серцеві та ниркові хвороби.

Також методики швидкісного скидання ваги не показані дітям і літнім людям, тут варто застосовувати більш щадні техніки схуднення, до того ж, під обов'язковим контролем лікаря. При дотриманні всіх умов схуднення принесе довгоочікуване рятування від зайвих кілограмів і сантиметрів, а от негативних моментів після себе не залишить.

Дізнайтеся,з чого почати схуднення в домашніх умовах.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!