Кардіо Твістер: вправи на тренажері, відгуки тих, що худнуть

Тренувати будинку витривалість, координацію і силу, робити свою фігуру красивіше стало ще легше. Все частіше в мережі з'являються захоплені відгуки про Кардіо Твістер, застосування якого допомагає швидко позбутися від надмірної ваги, потрібно лише регулярно дотримуватися інструкції з експлуатації. Компактне пристосування завоювала любов багатьох початківців спортсменів, оскільки доступне за ціною і багатофункціональне.

Тренажер Кардіо Твістер

Stepper, Кардіо Слім – ось ще кілька назв даного механізму. Конструкція являє собою стійку базу з педалями, які ковзають вгору-вниз. Для збереження рівноваги і розвитку м'язів верхньої частини тіла передбачений поворотний важіль управління. Тренажер Cardio Twister виготовлений з міцних матеріалів, завдяки чому витримує навантаження до 110 кг. Пристосування розраховане на різні рівні підготовки – в ньому передбачено сім режимів роботи. Мікрокомп'ютер веде рахунок часу, спалених калорій, кількості кроків і повторень.

Тренажер Кардіо Твістер має такі переваги:

  • Робить контури тіла привабливими: підтягує стегна, сідниці, живіт, біцепси і трицепси, моделює м'язи плечей.
  • Покращує гнучкість, додає сил і витривалості. Твістер зміцнює серце, розвиває легені.
  • Степпер Кардіо Слім дозволяє розробити комплексну тренування з хорошим навантаженням для тіла, яка включає в себе повороти і нахили з вузьким, широким хватом, присідання, скручування.

Як займатися на Кардіо Твистере

Переваги цього тренажера оцінило багато покупців. Приваблива вартість, невеликі розміри і простота використання підкорюють тисячі користувачів. Недоліків у степпера мало:

  • Тренажер Твістер не розрахований на занадто великий надмірна вага.
  • Користувачі відзначають незручне розташування екрану.

Якщо вас ці мінуси тренажера не бентежать, ви можете в будь-який момент переглянути каталог виробників і купити в інтернет-магазині відповідний механізм. Щоб ефективно худнути і не завдати собі травму, перед заняттям потрібно провести розминку. Особливу увагу приділіть голеностопам, внутрішньої і передньої поверхні стегна, косим м'язам живота, попереку. Заняття на Кардіо Твистере бажано проводити щодня, тривалість – не менше 30 хвилин, новачкам варто починати з 10-15 хвилин. Рухайтеся з низькою інтенсивністю, поступово збільшуючи її до межі.

Вправи на Кардіо Твистере

Розпакувавши тренажер, ви виявите приємний сюрприз – два диска з комплексом вправ. Правда, вони на англійській мові, тому не всі зможуть зрозуміти деякі тонкощі завдання. Щоб отримати підтягнуту спортивну фігуру, виконуйте наступні вправи на Кардіо Твистере:

  • Базове завдання ‒ кроки з поворотами. Встаньте на тренажер Твістер і почніть крокувати ‒ натискайте ногами на педалі. З кожним кроком повертайте корпус вправо і вліво.
  • В залежності від того, яку м'яз ви хочете натренувати, напружуйте її під час руху. Якщо це прес, задійте його при повороті тулуба. Бажаєте підтягти руки? Тоді силою біцепса або трицепса обертайте важіль тренажера Твістера.
  • Щоб спалити жир, необхідно виставити режим «Fast». Ви будете крокувати легко і швидко, при цьому не відчуєте дуже високий опір педалей тренажера. На такій швидкості легко імітується біг з паралельною роботою верхньої частини тіла.
  • Кардіо тренування в режимі «Slow» спрямована на прокачування м'язів всього тіла, основний наголос припадає на ноги. Щоб урізноманітнити тренування, виконуйте в русі глибокий присед, прямі і перехресні скручування корпусу, широкоамплітудні повороти тіла, махи руками.

Регулярний фітнес на тренажері в поєднанні з дієтою, постійним правильним харчуванням, допоможе добитися відмінних результатів. Перші модифікації будуть видні через тиждень занять, а через місяць приємні зміни стануть очевидними для оточуючих. Фото вашої підтягнутою фігури будуть радувати око і підтримувати ентузіазм для подальшого досконалості.

Протипоказання

Тренажер кардиостеппер не всім однаково корисний. Перш ніж замовити механізм, варто проконсультуватися з сімейним лікарем. Якщо немає такої можливості, вивчіть наступні протипоказання до занять на Кардіо Твистере:

  • хвороби серцево-судинної системи (гіпертонія, аритмія, стенокардія, серцева недостатність, варикоз, тромбофлебіт тощо);
  • патології суглобів, опорно-рухового апарату;
  • сильне викривлення хребта;
  • недавні травми, переломи.

Ціна на Кардіо Твістер

На фото все степпери однакові, проте їх вартість відрізняється. Тренажер Твістер має різну ціну, оскільки його випускають різні виробники. Приблизна вартість степерів:

Модель тренажера

Ціна Твістера, рублі

Sport Elit Cardio Twister

5450

Cardio Slim Twister

Чотири тисячі дев'ятсот дев'яносто

Кардиотренажер Степпер від Bradex

6720

Live active Кардіо Слім

5399

Body Sculpture Cardio Twister

6018

Відео: Кардіо Твістер для схуднення

Степпер Swarog Cardio Twister (Кардіо твістер), огляд, як займатися

Відгуки

Валерія, 26 роківКардиотренажер Твістер підкорив мене своєю компактністю. Він займає дуже мало місця в квартирі. В комплекті є два диска з спеціально розробленої гімнастикою, але вони іноземною мовою, тому я не встигала зрозуміти завдання. Результат через місяць тренувань вражаючий – семи зайвих кілограмів як не бувало.
Михайло, 30 роківТренажер Twister я використовую для ранкової зарядки. Комплекс на 20-25 хвилин приводить тіло в тонус, задає ритм дня. Для серйозних тренувань, спрямованих на доведення фігури до досконалості, це пристосування не розраховане. Ви зможете розвивати витривалість і стати стрункіше, але ідеальної фігури без єдиної вади не доб'єтеся.
Лера, 20 роківЯ дивлюся на свої фото до занять на Cardio Twister і після, і дивуюся – наскільки змінилося моє тіло! Я стала стрункою, відчуваю користь для серцево-судинної, дихальної системи. Завдяки відмінній фізичній формі, я весь день не відчуваю втоми навіть при дуже насиченому графіку. Велике навантаження перестала мене лякати, з'явилася енергія.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!