Тренажер Долинова Схудни: вправи та відгуки

Незвичайні пристосування для занять спортом користуються особливою популярністю у тих, хто прагне скинути вагу. Унікальне винахід Долинова являє собою просту у використанні, компактну конструкцію. Завдяки цьому пристрою, можна займатися вдома, виконуючи ті ж вправи, що на велотренажері, біговій доріжці.

Тренажер Долинова Схудни

Проблема зайвої ваги хвилює багатьох, а заняття спортом допомагають не тільки схуднути, але і зміцнити здоров'я. Переваги, якими володіє тренажер Долинова Схудни полягають у тому, що можна займатися, коли є вільний час, у домашніх умовах. До основних плюсів цього приладу можна віднести і те, що він коштує недорого, має компактний розмір. Як обіцяє його творець Микола Долинов і свідчать відгуки покупців, при тренуваннях протягом 6-10 хвилин в день, за місяць можна позбутися від 4-10 зайвих кілограмів.

Конструкція приладу проста: дві мотузки, на кінцях яких є чотири зручні петлі. Пристосування кріпиться до гачка, зафіксованому в стіні або дверях. Вправи виконуються за рахунок динамічних рухів руками і ногами, на яких закріплені петлі пристрою. По інструкції легко самостійно розібратися, як користуватися пристосуванням. Тренування проводяться в положенні лежачи, тому можна займатися при реабілітації після травм, ослабленим, літнім людям.

Тренажер Долинова для схуднення

Відрізняється тренажер Долинова для схуднення від подібних пристроїв тим, що при заняттях працюють всі основні групи м'язів, як при плаванні, бігу. Ефективність таких занять висока, вони рекомендовані при хворобах опорно-рухового апарату, постійних запорах, при метаболічних порушеннях, для схуднення. Як зазначають у відгуках покупці, тренажер Схудни допомагає швидко скинути зайву вагу і володіє лікувальним ефектом. Під час занять прискорюються всі обмінні процеси в організмі.

Для суглобів

Рекомендовано використовувати тренажер Долинова для суглобів після перелому кісток компресійного типу, при викривленнях хребетного стовпа. Такі хвороби, як патологія суглобів, погіршення постави, сколіоз вимагають правильного лікування, і фізичні навантаження відіграють тут важливу роль. Популярний мотузковий тренажер допомагає повернути суглобам гнучкість, рухливість, позбутися від болю. Протипоказаннями застосування приладу є: серйозні проблеми зі здоров'ям, складний посттравматичний період.

Вправи для тренажера Долинова

Спеціально розроблені вправи для тренажера Долинова дозволяють ефективно опрацьовувати всі групи м'язів, не навантажуючи спину. Кріплення пристрою утримують тіло у певному положенні. Створюється відчутна м'язова навантаження, при цьому не задіяний додатковий вага, а тільки власний. Кожен день рекомендоване за інструкцією приділяти за 10-15 хвилин занять, поступово збільшуючи їх тривалість до півгодини.

Одним з основних вправ є знайомий всім «велосипед». Петлі ременів одягаються на руки, ноги, і виконуються кругові рухи ногами і одночасно махи руками. Можливі різні варіації вправи: імітація рухів, як при бігу або їзді на велосипеді, але разом обома ногами. Можна виконувати інші вправи:
1.Зафіксувавши петлі на руках і ногах, лягти на лівий бік.
2.По черзі піднімати праву ногу і праву руку.
3.Повторити вправи на правому боці, піднімаючи ліву ногу і руку.

Корисно при сколіозі, погіршення постави виконувати наступну вправу:
1.Зафіксувавши петлі, лягти на живіт.
2.Піднімати ліву руку і праву ногу.
3.Повторити вправи, піднімаючи праву руку і ліву ногу.

Де купити тренажер Долинова

Щоб купити тренажер Долинова, немає необхідності шукати його у спортивних магазинах. Пристрій можна замовити як на офіційному сайті, так і в численних інтернет-магазинах, популярних веб-сторінках оголошень (Авіто, Slando і OLX) в каталозі спортивних товарів. Недоліки таких покупок полягають в тому, що ніколи немає гарантії, що надішлють оригінальну продукцію. Щоб придбати даний тренажер Похудейка, покупцеві краще звернутися на офіційний сайт або ж вимагати відповідні сертифікати, що підтверджують справжність товару.

Ціна

Пристрій можна придбати в інтернет-магазин, сайт оголошень, а також на офіційному ресурсі виробника. На офіційному сайті на велотренажер Схудни ціна вище, але є гарантія, що товар якісний. До того ж, часто проводяться акції з додатковими знижками та подарунками до замовлення. На сайті представлено фото пристрою, схеми, відео з рекомендаціями щодо занять. Різниця у вартості невелика:

Де купити Схудни

Середня ціна на тренажер Долинова (рублів)

на сайтах оголошень

2299

в інтернет-магазинах

2699

на офіційному сайті

2997

Відео

Тренажер Схудни Іван Миколайович


Відгуки

Ірина, 45 років

Купила тренажер для схуднення Долинова на офіційному сайті, отримала додаткові подарунки. Займалася для схуднення, спочатку було важко пристосуватися, але намагаюся тренуватися не менше 20 хвилин в день. Результати не такі вражаючі, як обіцяно. За місяць скинула всього 3 кілограми, потрібно додатково приділити увагу харчуванню.

Микола, 52 роки

Пристрій Схудни порадив лікар, я проходив реабілітацію після травми. У мене хвора спина, а тут можна займатися в положенні лежачи, щоб не навантажувати спину. Займаюся всього 3 тижні, зауважив мінуси: пластмасовий блочок потрібно замінити. В іншому, пристроєм задоволений: займає мало місця, безшумний. Навантаження дає хорошу на м'язи.

Галина, 29 років

Мріяла почати займатися в спортивному залі, щоб скинути вагу, але не з ким залишати дитину. В нашій кімнатці немає багато місця, тому купила Схудни. М'язи непогано підтяглися на животі, ногах, руках, скинула поки що лише 5 кг, але буду займатися далі. Помітила, що при регулярних заняттях результат видно через тиждень.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!