Як схуднути в животі за допомогою обруча

Прагнути до досконалості потрібно завжди, бездоганність фігури не виняток. Підбір оптимальної дієти, годинник пробіжок вранці, роки тренувань не завжди допомагають привести в порядок проблемні зони: боки, живіт, стегна. Випробування не дають потрібний результат? Щоб зрозуміти, чи зможуть допомогти вправи з обручем для схуднення вашого живота, потрібно вивчити специфіку дії хулахуп, види спортивного інвентарю, параметри.

Який краще хулахуп для схуднення

Звичайний, гімнастичний, масажний, м'який – вибір за вами. Але щоб заняття були ефективними і не приносили шкоди здоров'ю, слід пам'ятати важливий момент. Підбирайте обруч для талії згідно своїм фізичним можливостям. Новачкам варто почати з ваги інвентарю для спорту 500-800 грам, але схуднути в домашніх умовах з таким хулахуп не вийде. Результат буде видно, тільки при заняттях з обручем вагою не менше кілограма.

Покращуючи фізичну підготовку, збільшуючи вага тренажера, але в розумних межах. Якщо обруч важкий, то він приносить зовсім не користь для організму, а скоріше шкоду. Наслідки: синці на тілі, удари по внутрішнім органам, внаслідок їх неправильне функціонування або хворобливі відчуття. Покрутіть обруч прямо в магазині, щоб відчути, якою організму підходить найкраще.

Масажний

На внутрішній стороні масажного хулахуп розташовані різні елементи: кульки, магніти, шипи. Для чого потрібен обруч з масажним ефектом? Вплив здійснюється точково при зіткненні елементів з талією. Ціна коливається в залежності від виду спорядження. Існують такі види магнітних тренажерів:

  1. З магнітами. Вбудовані магнітні вставки, на думку фахівців, благотворно впливають на нервову систему, покращують кровообіг і обмін речовин.
  2. З кульками. Такі хулахупи бувають різними: з м'якими або твердими кульками. Їх кількість на внутрішній стороні обруча також відрізняється, іноді досягає 35 штук. Прибрати зайві жири за допомогою такого тренажера легше, він подвійно зганяє зайве з талії, боків, стегон. Завдяки інтенсивності впливу часу на тренування скорочується.
  3. З шипами. Схуднення з таким помічником прискориться. При підборі шипованного хулахуп врахуйте три правила:
  • Вага коливається в межах 1-3 кг, тому вибирати потрібно, відштовхуючись від фізпідготовки і ваги. Від оптимального вибору залежить ефективність тренувань, нормальне функціонування органів.
  • Діаметр обруча більше, тим складніше працювати. Для вибору оптимального варіанту потрібно поставити хулахуп перед собою, він повинен бути трохи вище рівня талії.
  • Чим ширше борт, тим більшу область живота він захопить під час обертання.

Гімнастичний залізний

Металевий обруч (в основному алюмінієвий) підійде для підтримки стрункості, красивої постави, але для схуднення малоефективний. Важить залізний обруч до кілограма, тому підійде навіть новачкові. Перед заняттям з гімнастичним хулахуп потрібна легка розминка (включає і дихальну гімнастику), яка спрямована на поліпшення спалювання жирових клітин і підготовку до майбутнього заняття. Вартість: від 200 рублів. Інтернет-магазини для покупки wikimart, resport.

Звичайний

Пластмасовий обруч підходить початківцям, але якщо ваші м'язи натреновані, то таке навантаження буде недостатньою для отримання результату. Початківцям бажано поєднувати заняття з хулахуп з пластмаси і фізичні вправи, щоб підвищити результативність тренувань. Плюси такого спорядження: низька ціна, невелика вага. Вартість пластмасових обручів: від 70 рублів. Де замовити: resport.

Як правильно крутити обруч щоб прибрати живіт і боки

Дівчатам або жінкам, які тільки стали на шлях набуття тонкої талії, потрібно почати з легкого обруча. Тривалість занять перший час не повинна бути більше 5 хвилин. На першому етапі ви навчитеся правильного обертанню і привчайте організм до фізичних навантажень. Ефективність тренування з'явиться тільки після 30-ти хвилинних занять. До цього періоду варто замінити обруч на більш важкий, щоб прокачувати м'язи. Навантаження ще збільшується, якщо тримати ноги разом.

Від правильності виконання результативність занять залежить безпосередньо. Основні правила:

  1. Виберіть просторе місце для занять, не створюйте перешкод, нікого не стесняйте.
  2. Для звичайного обертання станьте прямо, вирівняти спину, ноги розставити на ширину плечей.
  3. М'язи живота тримати в напрузі, працює під час обертання не тільки прес, а й ноги, шия, корпус для утримання обруча.
  4. Розслабтеся, включите музику, чергуйте повільні, енергійні композиції для створення правильного фону тренування.
  5. Краще всього одягнути купальник, короткий топ, щоб обруч стикався з тілом.
  6. Збільшуйте час і навантаження.
  7. Підберіть вправи з обручем, які піднімуть ефективність тренування в рази (почергове обертання, в полуприседе, з повним присіданням, на ходу, з одночасною прокачуванням преса).

Обов'язково врахуйте протипоказання занять. Вправи з будь-яким обручем для схуднення товстого живота можна не всім. Не можна крутити хулахуп:

  • Людям похилого віку.
  • Під час менструацій.
  • Під час вагітності і протягом 2 місяців після пологів. Після кесаревого розтину потрібно проконсультуватися з лікарем, перш ніж почати тренування.
  • Під час грудного вигодовування.
  • При захворюваннях спини і хребта (остеохондроз, сколіоз).
  • При захворюваннях черевних органів та порушень правильного харчування (панкреатит, діастаз, грижа, здуття, запалення нирки).
  • При гінекологічних проблемах (міома, варикоз).

Якою б не була ефективність програми тренувань, пам'ятайте, що правильна система харчування складається з корисної їжі, а щадні дієти, фітнес, спортивний біг тільки доповнять ваш комплекс занять і направлять результат в кращу сторону. Втомилися приховувати жир величезними балахонами на фото? Підберіть вправи з потрібним обручем для схуднення живота і хороший результат не змусить довго чекати.

Видеоупражнения з обручем для схуднення живота

Коли в голову приходить думка, як скинути зайву вагу за допомогою хулахуп, не думайте, що це нудне, неефективне заняття. Відеоролики представлять вам, як крутити хулахуп правильно і як прибрати живіт обручем з користю для організму і душі. Ви зможете розслабитися, протанцювати тренування, провести її в звичних, зручних для вас умовах та отримати море позитивних емоцій. Займайтеся правильно!

Танець з хулахуп

Хулахуп - танці з обручем

Як за допомогою обруча зробити тонку талію

Як зробити тонку талію як у Барбі. «Все буде добре». Випуск 12.

Тренування будинку

Обруч (хула хуп) Зроби талію - для плоского животика ❤

Відгуки схудлих

Ірина, 25 роківПрочитала відгуки про хулахупе з ефектом масажу. Зрозуміла, що відразу потрібно трохи підготуватися фізично більш легким, а потім купувати масажний, а то буде боліти живіт, з'являться синці. Обруч для живота приніс користь: за два місяці пішло 2 кг, вдалося зменшити талію.
Ельвіра, 31 рікРеальна дія дав комплекс з корисних продуктів, стягуючий широкий пояс і хулахуп з шипами. Крутила півгодини в день, вийшло провести корекцію стегон. Варто докласти сили, приділити час, витратити гроші, перш ніж з'явитися результат.
Олена, 18 роківТиждень звикання до масажного обруча принесла тільки страшний біль. Новачкові потрібен легкий коло, він швидкий в обертанні. Правда користі великий через місяць я не дочекалася, тільки здобула легку підтяжку живота. Буду продовжувати заняття, сподіваюся, що наведу талію до бажаним сантиметрам.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!