Брондірованіе на короткі, середні та довгі темні русяве волосся

Прагнення сучасних жінок до бездоганності не знає кордонів, тому перукарське мистецтво намагається задовольнити всі побажання, запити прогресивних клієнток. Брондірованіе на темне волосся – це модна технологія, яка вміло поєднує колорування та мелірування. Зовнішнє перевтілення ефектно виглядає на темному волоссі, а натуральний відтінок береться за основу фарбування. Процедуру бажано проводити в спеціалізованому салоні під керівництвом майстра, домашні зусилля можуть виявитися невмілими для нового образу.

Що таке брондірованіе волосся

Не всім відомо це визначення. Нову технологію називають «ефект вигорілих волосся». Основна мета – висвітлити кілька локонів, що надає зачісці об'ємний і презентабельний вигляд, сприяє оновленню образу. Застосування брондирования на темне волосся особливо доречно, оскільки блондинкам доведеться затемнювати натуральний колір пасом. У разі перевтілення брюнеток перехід буде плавним, ненав'язливим, гармонійним.

Колір бронд

Це унікальна технологія в перукарському мистецтві, де нові кольори підбирає майстер. Основне завдання для темного волосся – освітлити кілька пасом на 2-3 тони по відношенню до натурального відтінку. Якщо ж від природи світлі локони, а на процедуру брондирования зважилася блондинка, майстру належить затемнити деяку кількість локонів на 2-3 тони.

Плавні переходи виглядають гармонійно, омолоджують особа, надають нового образу родзинку і загадку. При поверненні до натурального кольору волосся і відростанні натуральних локонів не обов'язково тут же підфарбовувати коріння, оскільки зачіска і раніше виглядає свіжо, цікаво. Вміле виконання брондирования змінює зовнішність до невпізнання, дозволяє підкреслити всі достоїнства особи.

Техніка фарбування

Модне фарбування волосся забезпечує вигідну гру відтінків, а секрет технології полягає в зміні кольору не з самих коренів, а при відступі на два сантиметри (не більше). Виникає враження, що природні локони починають відростати, але такий ефект не псує, а лише підкреслює родзинку обраної зачіски. Результат приголомшливий, і багато голлівудські зірки вже випробували його на особистому прикладі.

Зональне брондірованіе

Це особлива техніка фарбування волосся, при якій змінюється колір нижньої і верхньої зони. У першому випадку мова йде про освітлення, а в другому – про затемненні локонів в насичений і однорідний відтінок. Щоб підкреслити ефект вигорілих волосся, виникає необхідність у фарбуванні коренів на тон світліше. Такі складності зайвий раз доводять, що виконувати брондірованіе будинку не вийде без участі професіонала.

Омбре

Це плавний перехід від темного до світлого кольору волосся. Перший відтінок є натуральним, а другий підбирається майстром, відштовхуючись від основи (базовий колір). Родзинкою такої технології є гра кольорів, коли в одній зачісці гармонійно зібрано відразу кілька взаємодоповнюючих один одного відтінків. Омбре передбачає плавні переходи, додаючи жіночого образу м'якість і поступливість.

Мелірування

Це виграшний варіант на чорні волосся, які беруться за основний колір. Для брондирования можна задіяти світлі тони різних відтінків, при цьому важливо зберегти образ брюнетки. Для власниць темних локонів це гармонійне рішення трохи освіжить образ, омолодить особа, дасть відчути легкість нового стилю. Бликующее мелірування підходить на середні волосся, не виключає присутність неслухняних локонів. При вуальной технології в роботі беруть участь легкі мазки, які формують образ безпосередній, креативний.

Копакабана

Ця технологія родом з Бразилії уособлює любов до сонця і грі контрастів. Брондірованіе копакабана має кілька модифікацій, кожна з яких додає жіночому образу елемент несподіванки, вічної молодості і життєрадісності:

  1. Бриз – техніка, зосереджена на довжині і кінцях.
  2. Шик – технологія, при якій кінці світліше коренів волосся.
  3. Сонячний коктейль – метод, що забезпечує обсяг і градуювання локонів.
  4. Латина – гармонійне поєднання темних пасм і обсягу.

Голлівудське

Це брондірованіе на каре будь-якої довжини, успішний експеримент багатьох знаменитостей. Модна технологія випробувана легендарними жінками Голлівуду, знайшла своє поширення в масах і продовжує користуватися великою популярністю. Складна робота майстрів передбачає всі довжини волосся, застосування найнесподіваніших основ і їх відтінків.

Як зробити бронидрование темних волосся в домашніх умовах

Для проведення процедури насамперед потрібно визначитися з основним кольором волосся, вибрати компромісне рішення. Відтінок може залишатися натуральним, але не виключено радикальне фарбування. Після остаточного вибору важливо підготувати все необхідне для фарбування і діяти в наступній послідовності:

  1. При збереженні натурального кольору волосся на корені і окремі локони нанести основний тон.
  2. Після фарбування коренів виконати класичне мелірування на фольгу, залучаючи окремі пасма. Починати процедуру з потиличної частини, використовуючи два відтінку.
  3. Перейти до відкритого мелірування, яке передбачає хаотичну фарбування залишилися натуральних локонів.
  4. На завершення знову фарбувати коріння волосся в основний колір.

Відеоуроки від професіоналів

Якщо початківці майстра спантеличені новою модною технологією, навчання можна пройти за запропонованим видеокурсу. Знамениті професіонали з екрану монітора не тільки розкажуть про послідовність дій і правила вибору відтінків, а також поділяться своїми маленькими секретами, які дозволять створювати найнесподіваніші жіночі образи.

Фарбування бронд на темні волосся

Брондірованіе на темне волосся, як пофарбувати в домашніх умовах

Брондірованіе на коротке волосся

Брондірованіе і зачіска на коротке волосся

Фото до і після

Щоб зрозуміти, який ефект належить побачити після виходу з салону краси, необхідно вивчити приклади брондирования, знайти свій натуральний колір і зробити прогноз на майбутнє. Представлені фотографії красномовно доводять, що різниця є, причому оновлений образ вселяє впевненість в собі, дарує відчуття власної бездоганності і внутрішню силу.

Відгуки

Марина, 21 рік Я експериментувала з брондированием будинку, але зрозуміла, що процедуру варто довіряти тільки професіоналам. То з фарбою наплутала, але отриманий колір волосся неприємно здивував. Довелося йти в салон виправляти цю «красу», а до цього мучитися з таким брондированием. Так що не варто економити на своїй красі, все одно дорожче вийде.
Світлана, 26 років Мій майстер не рекомендував брондірованіе на русяве волосся, мотивуючи, що такий варіант більше для брюнеток. Я наполягла, але отриманий результат дійсно не надихнув. Це щось середнє: з одного боку, пасма переливалися на сонці, але з іншого - бажаного обсягу я так і не побачила. Так що особливого захоплення від такої процедури не зазнала.
Інна, 19 років Я другий раз робила брондірованіе і дуже задоволена. Завжди по телевізору задивлялась на зачіски жінок із пляжів Маямі. Після брондирования на темне волосся сама отримала такий ефект вигорілих волосся. Виглядає стильно, особа стає молодим, а в моєму випадку менш помітні грубі риси. Така м'якість мені підходить, так що я знайшла свій спосіб.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!