Пивні дріжджі для волосся - відгуки і ціни

Існує безліч препаратів і косметичних засобів, у тому числі і дорогих, допомагають привести в порядок волосся і нігті. Однак дріжджі – один із самих недорогих методів поліпшення стану свого організму. Їх прийому позитивно впливає на волосся, шкіру, нігті, роблячи вас здоровішими за мінімальні гроші.

Склад і користь пивних дріжджів

Пивоварні дріжджі являють собою одноклітинний організм, який живиться органічними мікроелементами, виділяє в процесі життєдіяльності велика кількість вуглекислого газу (не менше 30%). Натуральні пивні дріжджі складаються з білків, що містять амінокислоти і вітаміни, що робить їх настільки корисними.

Таблетка дріжджів містить в собі комплекс важливих інгредієнтів:

  • Вуглеводи.
  • Білки.
  • Амінокислоти.
  • Стеаринову кислоту.
  • Пальмітинову кислоту.
  • Вітаміни В і D.
  • Мінерали.
  • Ергостерол.
  • Хром.
  • Група мікроелементів (магній, селен, залізно, кальцій, цинк).

Такий комплекс корисних речовин сприяє зростанню і зміцненню нігтів, волосся, шкіри і позитивно впливають на інші органи людини. Завдяки цьому пивні дріжджі вважають невід'ємним елементом лікування в косметології. Нерідко їх рекомендують використовувати і лікарі, особливо тим, хто страждає діабетом.

Дівчата вважають, що прийом пивних дріжджів може призвести до активного набору ваги. Не бійтеся поправитися – найчастіше додавання зайвих кілограмів залежить від неправильного прийому їжі. Потрібно нормалізувати харчування, щоб не товстіти. У разі необхідності зверніться до дієтолога – лікар допоможе скласти раціон правильного харчування.

Інші корисні властивості:

  • Постійне застосування призводить до нормалізації діяльності серцевих м'язів.
  • Допомагають заповнити недолік білка, активують апетит і нормалізують обмін речовин, знижують рівень холестерину.
  • Сприяють регенерації та оновлення шкірного покриву, поліпшення зовнішнього вигляду шкіри.
  • Використовуються для волосся і нігтів, покращуючи їхню структуру.

Інструкція по застосуванню

Щоб прийом кошти пішов на користь, необхідно знати правила прийому дріжджів у вигляді олій, таблеток або бальзамів. Інструкція прийому таблетованих дріжджів наступна: приймати по таблетці в день після їжі протягом 30 днів. Після цього зробити перерву на 2-3 місяці і повторити курс прийому. Але бажано порадитися з лікарем – хоч засіб має позитивні властивості, передозування все ж не рекомендована.

Рекомендації по дозуванню пивних дріжджів:

  • Для дітей до 7 років:

    двічі всередину по 0,25 г (дітям до 3 років приймати не слід).

  • Діти від 7 до 12 років приймають по 0,5 г двічі на день.
  • Дорослі – по 1 г засобу двічі на день.
  • За наявності нервових розладів і сильних фізичних навантажень, доза пивних дріжджів розраховується так: по 0,3 г на 1 кг в день.

Не забувайте про обмеження прийому препаратів. Під час проведення курсу лікування виключено прийом алкоголю і пероральних контрацептивів, не рекомендовано приймати дріжджі в період лактації і годування дитини і тим, у кого є алергія на сам продукт. Тут краще проконсультуватися з лікарем – на основі аналізів фахівець зробить висновок і пропише відповідний курс прийому.

Ефективні маски для зміцнення волосся

Пивні дріжджі для волосся є коморою корисних мікроелементів і речовин. Використовуються в оздоровчих цілях вже не перше десятиліття, замінюючи дорогі косметичні засоби. Але краще всього реагують на прийом волосся – вони стають слухняними, легко розчісується, знаходять пишність і блиск.

Від випадіння волосся

Склад: молоко (200 мл), сирі яйця (2 шт), рослинна олія (1 сл. л.), сухі дріжджі (шматочок 1 на 2 див).

Показання: застосовується для зміцнення коренів, відновлення росту волосся.

Застосування: Підігрійте молоко, додавши в теплу рідину сухі дріжджі – суміш залиште на 10 хвилин. Після цього збийте два сирих яйця і акуратно введіть у суміш, додавши ложку рослинної олії. Розмішайте маску до отримання однорідного складу – засіб готове до зовнішнього застосування. Нанесіть маску на вологе волосся та шкіру, укутайте голову рушником. У такому вигляді необхідно проходити близько 2 годин. При необхідності можна додати в суміш алое, мед і гліцерин.

Від лупи

Склад: кефір (100 мл), пивні дріжджі (10 г).

Показання: допомагає позбавитися від лупи.

Застосування: змішайте всі інгредієнти і залиште ємність з маскою на 30 хвилин, після чого засіб нанесіть на волосся. На півгодини потрібно накрити голову пакетом або поліетиленовою плівкою, потім змити маску.

Для росту волосся

Склад: дріжджі (3 ч. л.), цукор (1 ч. л.), вода (200 мл), реп'яхову олію (1 ч. л.), кашка з лука (1 ч. л.).

Показання: маска активізує волосяні фолікули, покращує кровообіг, стимулює ріст нових волосків.

Застосування: розведіть дріжджі і цукор у теплій воді, після початку бродіння додайте реп'яхову олію і кашку з цибулі. Маску нанесіть на волосся по всій довжині, укрийте рушником – її потрібно протримати близько півгодини. Після цього суміш з волосся бажано змити шампунем з пивних дріжджів або трав'яним настоєм і висушити природним чином.

Для профілактики використовуйте маски раз в тиждень, при лікуванні будь-яких захворювань – через день. Спочатку потрібно провести близько 20 процедур, після чого на кілька місяців робиться перерва. Порада: для посилення ефекту від маски всі процедури завершуйте ополіскуванням трав'яними настоями (шавлії, хвоща, цибулиння).

Маска для волосся з дріжджами

Які дріжджі для волосся краще вибрати

Сучасні виробники пропонують найрізноманітніші види пивних дріжджів для волосся. Вибір тут проблематичний, оскільки їх вплив практично однаково, різниця лише в цінах і можливих домішках. Але все одно до купівлі препарату необхідно уважно підійти, адже відомо, що в краплі – ліки, а в ложці може бути отрута. Особливо якщо ви збираєтеся давати препарат дитині, бо вивчіть всілякі протипоказання.

Бад Нагипол в таблетках

Склад: автолизат дріжджів, вітамін Е, В, С, селен, цинк.

Показання: препарат рекомендовано як додаткове джерело вітамінів.

Застосування: дорослим приймати по 3-5 таблеток тричі на день при прийомі їжі.

З сірої Эвисент

Склад: сухі пивні дріжджі, аеросил, кальцію стеарат, очищена сірка.

Показання: рекомендований як джерело вітамінів і корисних мікроелементів

Застосування: дорослі приймають по три таблетки тричі на добу при прийомі їжі.

З селеном

Склад: таблетка містить пивні дріжджі, спіруліну, селен, комплекс вітамінів, кальцію стеарат.

Показання: засіб рекомендовано вживати як загальнозміцнюючий, що дозволяє заповнити недолік селену в організмі. Даний мікроелемент спрямований на підвищення працездатності і підвищення тонусу.

Застосування: рекомендовано приймати двічі на добу протягом місяця.

Шампунь Беліта-Витэкс

Склад: екстракт пивних дріжджів, Ройбоса, елеутерококу, гарпагофітуму.

Показання: шампунь відмінно очищає волосся, не викликаючи ламкості і сухості кінчиків.

Застосування: наносять небагато шампуню на волосся, втирають у шкіру голови і добре спінюють. Рекомендований для щоденного застосування.

Відгуки

Олена, 23года:«Про властивості пивних дріжджів для волосся дізналася давно, їх вартість оптимально невелика – трохи дешевше розрекламованих косметичних засобів. Приймаю лише три тижні, але вже видно деякі результати – нігті перестали ламатися, волосся мою рідше. Не знаю, яким буде кінцевий результат, але поки що я задоволена покупкою».
Аня, 31 рік«Насамперед, хочу відзначити невелику вартість таблеток – коштують трохи більше 100 рублів, але дають чудовий ефект. Після пропитого курсу трохи покращилася структура шкіри, вона стала рівніше. Ріст волосся значно прискорився, якщо раніше це супроводжувалося ламкістю, то зараз немає. Брала близько трьох місяців тому, і за цей час волосся зросли приблизно на 4 див. Раніше такого не було, постійно доводилося стригтися, щоб волосся виглядали красиво і були здоровими».
Мариша, 19лет:«Перед прийомом багато лякали тим, що засіб призводить до набору ваги. Але в процесі прийому моя вага залишився в нормі. Загальне враження – прийом недорогих препаратів привів до хорошого результату: нігті перестали ламатися, змогла позбутися січних кінчиків. Так що поки пропила курс, збираюся повторити через рік».
Оля, 20 років:«Подруги порадили купити шампунь Беліта-Витэкс, хоча до продукції білоруського виробництва ставлюся насторожено. Використовувала його поки всього пару раз, тому особливо похвалитися нічим. До переваг можу віднести: приємний запах, простота нанесення, шампунь добре піниться, хоча і рідкий, волосся після нього не жорсткі, прибирає «пухнастість». Наскільки він допомагає при випаданні волосся, сказати точно не можу, але за результатами таку вартість шампуню я задоволена».

Де купити пивні дріжджі і яка їх ціна

Щоб придбати цілющі пивні дріжджі, дізнайтеся, де краще купити препарати. Збираючись пропити курс таблеток, зверніться в аптеку. Якщо є можливість, рекомендується купувати свіжий продукт, реалізований на пивоварнях. Коли мова йде про маски і бальзами, загляньте в спеціалізований магазин з косметикою. У цих аптеках і магазинах ви обов'язково знайдете все, що потрібно:

  • «Гронінген», Дмитровський проїзд, д. 8.
  • «Російське коріння», вул. Юних Ленінців, д. 83, корп.4.
  • «Здоров'я Алтаю», вул. Марксистська, д. 5.

Щоб добре виглядати, бути здоровими і міцними нігтями, блищати пишною зачіскою, необов'язково витрачати масу коштів на косметику. Пивні дріжджі для волосся коштують дуже дешево – будь-яка людина може дозволити собі таку покупку:

  • Бад Нагипол в таблетках – від 100 рублів.
  • Препарат з сіркою – від 150 рублів.
  • Засіб з селеном – від 75 рублів.
  • Шампунь Беліта-Витэкс – від 80 рублів за 400 мл.

Сучасні виробники пропонують клієнтам найрізноманітніші препарати для оздоровлення організму, проте максимально ефективний та недорогий варіант – придбання пивних дріжджів. З їх допомогою поліпшується структура волосся, нігтів, допомагає позбавитися від лупи, не витративши на купівлю препарату всю свою зарплату.

Дізнайтеся, кому показаний цинк в таблетках.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!