Вітаміни для волосся в таблетках

Про здорових волоссі, красиво спадаючих вниз, мріє кожна жінка. Представниці прекрасної підлоги роблять все можливе, щоб волосся виглядали живими, росли швидше. Нерідко використовуються маски, бальзами, спеціальні шампуні, ампули з мікроелементами, доглядаючи процедури. Але для досягнення максимального ефекту важливо не тільки зовнішній вплив, догляд, а й підживлення пасм, організму живильними речовинами, тому особливу популярність набувають вітаміни в таблетках.

Найпопулярніші вітамінні комплекси

Вітаміни для волосся, вироблені в таблетках, вважаються не тільки корисними, але і лікувальними. Вони наповнені всіма необхідними елементами. Прийом вітамінних препаратів дозволить вам:

  • Стати володаркою копиці здорових, густих локонів, від чубчика, до самих кінчиків.
  • Легко розчісувати шевелюру спеціальною щіткою, без заплутаних.
  • Запобігти появі сивини, лупи.
  • Ефективно відновлювати фарбоване волосся.
  • Доглядати за непокірними, кучерями без особливої праці.

Такі препарати мають сприятливий вплив на нігті і шкіру. Придбати їх ви можете в аптеці, магазинах. Ціни на ці засоби прийнятні і доступні для категорій населення з різним доходом.

Подивившись відео нижче, ви дізнаєтеся особливості різних вітамінних препаратів і зможете підібрати оптимальний комплекс для себе без проблем.

Вітаміни для волосся. Розповім про самі класні.

Алфавіт

Вітамінний комплекс «Алфавіт» в таблетках – універсальний засіб, спрямоване на поліпшення стану шевелюри, її зміцнення, прискорення зростання. Засіб має явну перевагу – всі діючі компоненти і речовини в ньому збалансовані настільки точно, що не можуть викликати алергічну реакцію або ж гіпервітаміноз.

У комплексі «Алфавіт» є таблетки різних кольорів. Кожна вітамінка містить певні мікроелементи, речовини, мінерали:

  • Зелена – групу вітамінів B, які забезпечують живлення волосся, прискорюють їх зростання. Додатково сюди входять хром, кальцій.
  • Жовта – розрахована на захист від негативних впливів навколишнього середовища.
  • Червона – складається з речовин, які необхідні для живлення коренів, надання їм сили, циркуляції поживних речовин.

Приймаючи таблетки, незабаром ви отримаєте чудові результати:

  • Кількість випавших волосків знизиться.
  • Структура значно покращиться по всій їх довжині.
  • Відновиться цілісність.
  • Волосся стануть рости швидше.

Виташарм

Основними діючими елементами цього комплексу вважаються ретинол і вітаміни групи B. Прийом кошти здатний:

  • Поліпшити кровообіг, спровокувавши зростання волосяних цибулин.
  • Збільшити обсяг шевелюри.
  • Забезпечити якісний захист від впливів зовнішнього навколишнього середовища, впливу води.

Приймаючи вітаміни «Виташарм», слід пам'ятати про такі протипоказання до вживання препарату як:

  • Період лактації, вагітність.
  • Наявність хронічних захворювань.
  • Прийом спільно з іншими медикаментозними препаратами, особливо з тими, де є вітамін A.

Дізнайтеся, для чого потрібно приймати комплекс вітамінів групи В.

Пантовигар

Секретною «зброєю» «Пантовигара» вважається креатин. Цей діючий елемент забезпечує відновлення волосинок по всій довжині, також покращує їх структуру, підвищуючи еластичність,надаючи шовковистість.

Прийом даного вітамінного комплексу сприяє зменшенню кількості посічених кінців,зміцненню волосяних цибулин, сприяючи швидкому зростанню шевелюри для створення красивої зачіски.

Ревалід

Цей комплекс розрахований на лікування волосся, відновлення їх після курсу антибіотиків, вагітність або проведеного курсу хіміотерапії. Препарат відмінно бореться з лупою, свербінням шкіри голови. Через 1-2 місяці після прийому засобу кількість випавших волосків знизиться, пасма стануть відростати швидше, і незабаром ви зможете заплести з них гарну косу.

Перфектил

Вітаміни «Перфектил» в таблетках спрямовані на боротьбу з облисінням, надмірним випаданням. Якщо ви мрієте про розкішне «гриви», але волосся нещадно випадають – цей препарат те, що вам потрібно.

До складу входять універсальні компоненти (коензим Q10, лікопен, Омега–3, Омега–6), що сприяють наповненню фолікулів поживними речовинами, прискорюючи ріст волосся.

Приймати даний засіб не рекомендується більше місяця, у деяких випадках необхідна консультація з лікарем. Нерідко комплекс призначається при дієтах, з метою компенсації мікроелементів, що не потрапляють в організм з продуктами харчування.

Вітрум Бьюті

Унікальний комплекс, спрямований на підтримку краси організму прекрасної половини людства. Застосовуючи вітаміни «Вітрум Бьюті»,ви отримаєте прекрасний результат:

  • Шевелюра буде рости швидше.
  • Пасма перестануть злипатися.
  • Волосся знайдуть блиск, шовковистість, здоров'я.
  • Поліпшиться загальний стан організму.

Не рекомендується приймати даний препарат одночасно з іншими вітамінними речовинами, щоб уникнути гіпервітамінозу.

Які вітаміни потрібні для волосся

Недолік або відсутність в організмі корисних вітамінів позначається на волоссі. Якими властивостями володіють різні групи вітамінів?

  • Вітаміни групи В нормалізують жирність, сальність, стимулюють ріст, роблячи волосся більш слухняним, гладкими, шовковистим.
  • Вітамін Е забезпечує харчування цибулини, провокуючи нормальний кровотік; захищає від впливів навколишнього середовища.
  • Вітамін А прекрасно підходить для сухого волосся, відновлює блиск, робить їх живими, шовковистим, еластичними.
  • Вітамін С активує зростання, покращуючи живлення коренів, цибулин.

Недолік цих вітамінів негативно позначається на стані волосся – вони стають ламкими, схильними до випадання, надмірної сухості або жирності, втрачають свій блиск.

Для зміцнення

Комплексами, що сприяють зміцненню, вважаються «Біотин», капсули «Фітовал», «Селенцин», «Аурита». Також відмінно себе зарекомендували пивні дріжджі, які відновлюють,зміцнюють шевелюру.

Для харчування

Щоб додати волоссю «життя», наситити їх корисними речовинами, відмінно підійдуть препарати: «Ревалід», «Виташарм», «Перфектил», «Пантогар». Застосовуючи ці комплекси, ви отримаєте здорові волосся, якими зможете пишатися.

Для зростання

Вітамінами, що впливають на ріст волосся, вважаються A, В, C, E, які входять до складу: «Перфектил», «Релевид», «Алфавіт», «Аурита», драже «Мерц».

Тривалість застосування і регулярність

Застосовувати вітаміни в таблетках рекомендується не менше одного місяця, часом на відновлення і лікування потрібно від кількох місяців регулярного прийому до півроку. Денна норма прийому – як правило, 1-2 таблетки. Все залежить від препарату, концентрації поживних речовин та індивідуальних показань.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!