Кошти My Clarins на основі рослинних екстрактів: все, що потрібно молодий шкірі

В останні роки світом правлять два тренда — здоровий спосіб життя і мінімалізм, які формують нову філософію і нову культуру споживання. В огляді ми розглядаємо нову лінію Clarins – My Clarins, розроблену для догляду за молодою шкірою.

Для лінії My Clarins експерти розробили дев'ять формул на основі рослинних екстрактів, які насичують клітини шкіри корисними речовинами і звільняють від шкідливих, відновлюють баланс шкіри, забезпечують природний баланс зволоженості і заряджають енергією. Кошти спеціально розроблено для догляду за молодою шкіри (дівчатам 14-25 років). В основі кожної формули — екстракти фруктів та рослин, що володіють винятковими тонізуючими і очисними властивостями.

Запатентовані рослинні комплекси

Засоби лінії My Clarins містять три ексклюзивних запатентованих комплексу на основі рослинних інгредієнтів.
Новий рослинний комплекс поєднує два активних компоненти, один з яких насичує клітини корисними речовинами (вітаміни, мінерали, поживні елементи), а інший звільняє їх від шкідливих (токсини, забруднення).

IN

Кокосова вода (In) насичує клітини шкіри корисними речовинами. Вода, яку забирають з ще зелених плодів, являє собою джерело калію, магнію і зволожуючих компонентів. Кокосова вода у складі засобів My Clarins оптимізує надходження поживних речовин в клітини шкіри і стимулює їх засвоєння клітинними мембранами, відновлюючи таким чином баланс шкіри.

OUT

Екстракт рододендрона (Out) звільняє клітини від шкідливих речовин. Рододендрон — це дивовижне рослина, яка не боїться нічого і здатне виживати навіть в екстремальних умовах, розцвітаючи при перших ознаках тепла. Екстракт цієї рослини захищає шкіру і допомагає справлятися з наслідками оксидативного стресу.

Екстракт рододендрона (Out) звільняє клітини від шкідливих речовин. Рододендрон — це дивовижне рослина, яка не боїться нічого і здатне виживати навіть в екстремальних умовах, розцвітаючи при перших ознаках тепла. Екстракт цієї рослини захищає шкіру і допомагає справлятися з наслідками оксидативного стресу.

Рослинний комплекс Anti-Pollution захищає шкіру від забруднень, негативного впливу ультрафіолетового випромінювання і вільних радикалів. Рослинний коктейль Pretty Skin сприяє усуненню дрібних недоліків:

  • екстракт кісточок барбадоської вишні надає шкірі сяйво;
  • масло каріте дарує відчуття комфорту;
  • екстракт плодів суничного дерева звужує пори, усуває жирний блиск;
  • екстракт ягід годжі заряджає енергією;
  • екстракт таволжника усуває дрібні недоліки;
  • екстракти моринги і энгельхардии Роксбро допомагають виводити токсини;
  • екстракт інжиру інтенсивно зволожує шкіру;
  • вода на основі квіток помаранчі пом'якшує і заспокоює її.

Відповідальна Краса

Збереження біорізноманіття планети — основний принцип, якого в лабораторіях Clarins дотримуються при створенні кожного засобу. Експерти проводять багаторічні пошуки і дослідження, щоб вибрати рослину, яким не загрожує зникнення і компоненти якого будуть ефективно працювати в формулах засобів для догляду за шкірою.

Кожна баночка кошти лінії My Clarins на 25% складається з переробленого скла, а кожен тюбик — на 25% з переробленого пластику. Контейнери упаковують в картонні коробки, який зроблений на основі деревини з стійко керованих лісів. Такий підхід допомагає зберігати природні ресурси та мінімізувати вплив виробництва на навколишнє середовище.
Багато брендів та виробники стали усвідомлено підходити до ресурсів нашої планети, до виробництва продуктів і упаковки, до впливу, що їх діяльність впливає на навколишнє середовище.

Французький бренд Clarins вже більше 60 років сповідує відповідальне ставлення до краси і втілює принципи відповідального розвитку на благо суспільства, які виражаються у збереженні біорізноманіття нашої планети, соціальних і гуманітарних програмах, экопроектах та екологічному виробництві. Всі ці цінності успадковує і нова лінія бренду — засоби для догляду за молодою шкірою My Clarins для дівчат від 14 до 25 років.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!