Крем для живлення та догляду за шкірою обличчя для жінок

Жінка, яка поважає себе і своє здоров'я, в своїй косметичці завжди знаходить місце корисного засобу. У догляді за шкірою (дермою) не всі речовини однаково ефективні. Усе залежить від правильного використання, складу, типу засобу. Цим критеріям відповідає живильні креми для обличчя. Його корисна дія залежить від багатьох факторів. Застосовуйте кращі зволожуючі креми для обличчя правильно, і вони винагороджують вас красою оксамитової шкіри. Дізнайтеся всі нюанси, підберіть живильний або зволожуючий продукт, що підходить вам.

Як користуватися живильним кремом

Слід врахувати чотири важливих критерію, підбираючи відповідний засіб:

  • вашу вікову категорію;
  • склад засобу;
  • час року;
  • нюанси правильного використання.

Вікова категорія «до 25 років» – особливий період. Потрібен живильний крем для юного особи? Думки косметологів в цьому питанні розходяться, і значно. Частина косметологів вважає, що використовувати жирний крем для особи до 25 років зовсім не обов'язково, щоб не спровокувати запалення і закупорювання шкірних пір при комбінованому типі шкіри або схильному до виділення сального секрету. Нанесіть денний крем всього пару раз в тиждень, щоб зберегти необхідний баланс. Інша точка зору: використовувати живильний засіб потрібно з молодих років.

Інші фактори вибору і використання уходових косметики:

  1. Зрілий вік. Склад продукції для зрілих жінок (включаючи нічний крем для обличчя) включає омолоджуючі елементи: вітаміни, антиоксиданти, фітогормони, біофлавоноїди. Потужну підтримку забезпечують біологічно-активні частинки. Невід'ємним компонентом таких засобів є ретинол – складова вітаміну А, яка запобігає або зменшує вже існуючі зморшки. Чим раніше почати використання коштів, тим легше і ефективніше буде зберегти шкіру в молодому стані.
  2. Склад засобу. Складовими повинні бути натуральні продукти, вітамінні комплекси. Необхідними компонентами стануть рослинні і тваринні жири, які добре вбираються дермою, максимально підходять її структурі. Жири подібні його виділяє шкірою секрету: їх склад практично однаковий. Косметичний продукт повинен бути білим як молоко, без жовтуватого відтінку.
  3. Час року. У холодний сезон особа потребує посиленого живлення, тому крем для обличчя на зиму повинен бути особливим. Підбирати треба засіб з більш густою консистенцією. Такі засоби містять невелику кількість води і захищають шкірні покриви від поривів холодного вітру і морозів. Річний крем повинен бути більш ніжним і шовковистим, володіти заспокійливим ефектом. Наносити його потрібно дуже тонким шаром.

Способи нанесення

Заздалегідь проведіть очищення особи – наносять крем тільки на чисту поверхню шкірного покриву. Зігрійте крапельку кошти в долонях, потім розподіліть, рухаючись по масажних лініях. Необхідна кількість – крапля, незалежно від того, який у вас тип шкіри. Легкими рухами нанести крем тонким шаром на обличчя, шию. Ні в якому разі не застосовуйте фізичну силу, не тріть. Через годину після нанесення промокніть паперовою серветкою шкіру, видаляючи жирні залишки.

Як зробити живильний крем для обличчя в домашніх умовах

  1. Основа крему – бджолиний віск, візьміть 1 столову ложку. Потрібно приготувати інгредієнти: суха кропива (1 ст. л.), березові бруньки (1 ст. л.), вершкове масло (1 ст. л.), оливкова олія (1 ст. л.), вітамін А (кілька крапель).
  2. Заливаємо березові бруньки і кропиву склянкою окропу, накриваємо і чекаємо поки охолоне.
  3. Розтоплюємо віск, до нього додаємо масла, вітамін, столову ложку рідини з настоялися трав.
  4. Тримаємо на вогні півхвилини, знімаємо, відразу ж збиваємо міксером.
  5. Готовий легкий крем кладемо в чисту суху ємність.

Як вибрати крем для особи

Шкіру потрібно живити регулярно, щоб уникнути її стягнутості, сухості. Завдання дівчат – звертати увагу на склад, підбирати засоби з відповідним кількістю масел. При сухому типі шкірного покриву без такого помічника зовсім не обійтися. Денний крем для обличчя або живильний нічний крем поверне доглянутість і забезпечить красиву гладку поверхню дерми.

Для сухої і чутливої шкіри

Vichy (Віші). Всі лінійки виробника відрізняє широке розмаїття продукції. В основі засобів – мінеральна вода з корисними солями, мікроелементами. Компанія розробила антивіковий, сонцезахисний, живильний або зволожуючий крем. Передбачені: юнацька лінія, косметика для сухої, дуже сухого, проблемного типу шкірного покриву. Віші, незалежно від виду, має функції захисту, гідратації. Продається в аптеках, косметичних магазинах.

Для комбінованої

Аевіт Либридерм (Librederm). Надає регенеруючу дію за рахунок максимально натуральних компонентів. Використовують засіб для зрілої дерми. Містяться в кремі антиоксиданти уповільнюють процес старіння шкіри, появи зморшок, надають шкірного покриву приємну свіжість. Засіб не викликає алергії, виключно натуральні компоненти. Барвники, ароматизатори до складу Либридерма не входять.

Для зими

Макадамія (Оріфлейм). Пом'якшує шкіру, швидко вбирається. Надає шкірі оксамитовість, ніжності, гладкості. Олія горіха макадамії з мультивітамінним комплексом створюють чудовий тандем. Вабливий аромат порадує самих вимогливих споживачів. Комплекс натуральних компонентів подарує шкірного покриву гладкість і ніжність. Макадамія від Оріфлейм – лімітована версія косметики для шкіри, яка підійде в будь-який сезон.

Нічний

Чиста лінія. Екстракт шипшини та обліпихи поєднуються в засобі цій лінійці продукції. Особливості косметичних засобів:

  • пелюстки троянд, що входять в засіб, що забезпечать максимальне зволоження;
  • покращують колір шкірного покриву обличчя;
  • забезпечують оздоровлення шкіри;
  • відповідають за запобігання та лікування зморшок;
  • усувають стягнутість, сухість шкіри;
  • оновлюють клітини;
  • надають пом'якшувальну дію.

Денний

Nivea (Нівеа). Цей бренд відомий всій Європі завдяки своєму незмінному якості. Для денного догляду Нівея пропонує засоби для різних типів дерми. Є зволожуючий денний для нормальної шкіри. Пре-макіяж забезпечить денний крем для нормальної та комбінованої шкіри. Перший засіб глибоко зволожує шкіру і захищає, а друге наноситься попередньо перед нанесенням макіяжу, так як не залишає слідів.

Відео про живильний крем для особи

Відмінності кожної жінки – це неповторність і прагнення до досконалості. Щоб довше залишатися в гарній формі, дами вибирають кращі засоби для догляду за своєю шкірою. Як не помилитися, коли різноманітність на полицях магазинів збиває з пантелику навіть самого прискіпливого споживача? Кокосовий крем для обличчя, засіб зроблене власноруч, живильний засіб від відомої фірми – вибрати можна будь-який рецепт. Відеоогляди підкажуть, який засіб для вас оптимально за складом, підходить до типу шкіри, прийнятно за ціною.

Кращий домашній рецепт

Мій рецепт молодості - антивіковий, живильний і зволожуючий крем для обличчя робимо самі.

Огляд кремів

Мій рецепт молодості - антивіковий, живильний і зволожуючий крем для обличчя робимо самі.

Недорогий кокосовий крем

Супер бюджетний крем для особи

Відгуки про поживні креми для шкіри

Марина, 34 рокиЧитала відгуки за Garnier (гарньєр), рейтинги по використанню високі, гіпоалергенний. Подумала, що краще відразу спробувати засіб недороге, вибрала Чиста лінія. Ніяких жирних слідів, шкіра не блищить. Користувалася двічі на тиждень влітку, наносять тонким шаром. Рекомендую, варто придбати.
Оксана, 28 роківМожу порадити відмінний засіб – Корівка. Сама не користувалася, подарувала мамі, спостерігала за результатом. Шкіра поступово стала більш гладкою, без сухості і лущення. Зморшки повністю не минув, але значно зменшилися. Ідеальний варіант для дорослого, а не дитячого шкіри.
Ірина, 40 роківМакадамія Оріфлейм виявилася занадто жирна. Багатьом подружкам підходить, всі задоволені, а от мені не підійшла, навіть при легкому нанесенні залишається через годину-півтора помітний шар, який гарно блищить. Під макіяж точно не піде, надто вже «поживний».
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!