Модний манікюр 2019 року: нові тренди та ідеї дизайну нігтів

У сучасному світі майже кожна жінка намагається стежити за собою, виглядати гарно і доглянуті нігті – невід'ємна частина цього. Модний манікюр 2019 року представлений багатьма новинками, серед них, наприклад, місячний візерунок, омбре, мандала-декор, фото яких можна знайти на сторінках журналів або в інтернеті. Форми, відтінки, художній розпис – будьте в курсі всіх сучасних тенденцій в сфері дизайну нігтів, залишаючись красивою в будь-якій ситуації.

Що таке манікюр

Це процедура косметичного характеру, спрямована на догляд за нігтями, кистями рук. Манікюр включає розслаблюючі ванночки, видалення кутикул, надання форми нігтьової пластини, покриття лаком, гель-лаком або нарощування, а також дизайн. Крім нігтя, на процедурі можуть оброблятися ще й пальці, кисті рук. Приведенням нігтьової пластини в порядок займається фахівець в манікюрному салоні, але в домашніх умовах це зробити під силу будь-якій дівчині.

Тенденції манікюру 2019

Тренди манікюру 2019 зазнали зміни, що, власне, відбувається щороку. На модні віяння майбутніх 12 місяців впливає їх символ – Жовта Собака, що диктує наступні правила:

  1. Актуальні кольори – від яскравих до пастельних. Покривайте нігтики жовтим, персиковим, фіолетовим, рожевим, білим, малиновим, золотим лаком.
  2. Найстильнішим вважається темно-синє покриття (з акцентом у вигляді декору стразами, малюнка) і бежевий.
  3. Тренд 2019 року – двокольорове покриття контрастних відтінків.
  4. Що стосується форми нагідок, дотримуйтеся довжини до 5 мм і заокруглених кінців.
  5. Такою ж популярністю користуються види дизайну, модні в минулих сезонах: французька, омбре, котяче око. Однак 2019 рік вніс свої корективи – новий цікавий декор.

Форма модного манікюру 2019

Актуальною довжиною нігтьової пластини в 2019 році вважається 2-5 мм, довгі нігті вже не є модними. Що стосується форми, то в тренді напівкруглий манікюр, плавні лінії, з квадратним або котячими нігтиками ви продемонструєте своє незнання останніх тенденцій в цій сфері. Не варто забувати і про те, що доглянуті нігті, руки з акуратною відполірованою пластиною виглядають красиво навіть без покриття, розпису і декору камінням. Природність завжди в моді. Складаючи рейтинг форм нігтьової пластини, модною в 2019 році, отримаємо наступну тенденцію:

  1. Овальна – виглядає ніжно, жіночно, природно, при цьому будучи практичною. Така форма не завадить жінці, де б вона не працювала.
  2. Мигдалеподібна – ретроформа, не виглядає на коротких нігтях, передбачає наявність довжини до 10 мм, що доставляє незручність в роботі. Підходить власницям тонких пальців.
  3. Квадратно-овальна (має закруглені краї) – жіночний, ніжний варіант квадратної форми.

Основні кольори

Вибирайте колір манікюру 2019 ніжних натуральних відтінків – стриманий бежевий, білий, пастельний жовтий, ніжно-рожевий або персиковий. Таке покриття підкреслить ніжність, жіночність, акуратність красивих жіночих рук. Прихильницям яскравих кольорів варто звернути увагу на малиновий, сливовий і всі відтінки червоного: марсала, винний, бордовий. Особливо вигідно таке покриття виглядає на коротких нігтики, підкреслюючи почуття стилю жінки.

Новинки манікюру 2019

Індустрія краси у сфері нігтьової естетики представляє наступні нові ідеї манікюру 2019 року:

  • negative space (залишений без покриття, прозорим весь ніготь або частина його);
  • мармурові розводи;
  • геометричні малюнки;
  • тривимірний ікорний ефект;
  • об'ємні текстури;
  • видимість потрісканого покриття (з допомогою лаку-кракелюр);
  • візерунки мандала;
  • рідкі каміння;
  • дзеркальний ефект.

Популярні види модного манікюру 2019 року

Щорічно в світі нігтьової індустрії з'являються новинки, що дозволяють жінкам бути доглянутими і модними. Акуратні руки з гарним покриттям – візитна картка кожної жінки. Ознайомтеся з новинками дизайну нігтьової пластини, основними тенденціями манікюрної сфери і залишайтеся завжди стильною, вишуканою, неповторною жінкою, яка залучає увагу одним помахом руки з приголомшливими нігтиками.

Французька

Вічною класикою, користується популярністю у всі часи був і залишається французький манікюр. Тільки зараз полоска по краю повинна бути не білою, а виконана лаками яскравих відтінків. Такий дизайн модно робити різними текстурами – глянцевою і матовою, розділяючи основу покриття з крайньої смужкою. Крім того, доповнювати френч блискітками, стразами, різними візерунками.

Однотонний дизайн

Сучасний дизайн манікюру 2019 включає і однотонне покриття з використанням матових і глянсових лаків. Відтінки мають значення, вони можуть поєднуватися з одягом або контрастувати з нею. Дуже актуальним вважається поєднання матового і глянсового лаку одного відтінку одночасно. Текстура покриття виглядає красиво на нігтиках короткої та середньої довжини. Стильно виглядає однотонне фарбування будь-яким з відтінків сірого або срібним лаком.

Місячний

Цей вид покриття передбачає виділення основи нігтьової пластини – лунки. Робиться такий дизайн за допомогою спеціальних наклейок або вручну. Класичний варіант передбачає використання пастельних відтінків з промальовуванням лунки білим кольором. Проте в 2019 році модним вважається застосування яскравих контрастних кольорів і шиммерных тіней. Найстильнішим є місячний френч – французький манікюр з лункою.

Художній

Різна художній розпис на нігтях присутній у жінок різних вікових груп. Модні тенденції вказують, що конкретно зимовий манікюр 2019 повинен містити малюнки. Холодну пору року часто супроводжується поганим настроєм, темними відтінками в одязі, взутті і навіть покриття нігтів. Художній розпис – це спосіб отримати гарний настрій, привернути увагу. Малюнки бувають самими різними – складними геометричними візерунками, квітами, тваринами, героями мультфільмів, наносяться вручну або за допомогою слайдерів.

За фэншую

Модний манікюр 2019 передбачає використання техніки феншуй, що користується популярністю кілька сезонів поспіль. Нанесення дизайну на безіменний палець вважається знаком, що впливає на зміцнення дружніх і любовних відносин. Дизайн феншуй допускає декорування 1 нігтьової пластини контрастним лаком, популярними візерунками, об'ємної ліпленням, камінням, блискітками і стретч-стрічками, закріпленими зверху прозорим лаком.

Омбре

Дизайн в стилі омбре – один з модних трендів майбутнього року. Якщо ви не бачили, що це таке, обов'язково знайдіть фото і побалуйте свої нігті градієнтним манікюром. Виглядає він, як плавний перехід з лаків темних відтінків до більш світлим або навпаки. Відтінки вибирайте за бажанням – яскраві, нюдовые, будь варіант виглядає відмінно. Омбре чудово виглядає на глянцевих лаках, особливо цікавий градієнт трьох відтінків.

Зі стразами

Блиск каменів на нігтиках вабить, надає багатства, розкоші. Модним трендом майбутнього року оголошені всілякі види однотонних стразів, без застереження на форму і величину. З таким манікюром ви можете відправитися як на роботу, так і на вечірку. Святковий образ створюйте, декоруючи нігті скляними камінцями, блискучими, немов діаманти. Пластикові стрази стануть відмінним повсякденним прикрасою, володіючи меншим блиском.

Мандала на нігтях

З'явившись кілька сезонів тому, візерунок мандала завоював серця багатьох представниць прекрасної статі. Мереживний манікюр виконується за допомогою трафаретів, спеціальних наклейок, штампів або вручну майстром. Він може наноситися на однотонне покриття, декороване за бажанням блисками, але особливо виграшно виглядає на градуйованому нігтики. Сам малюнок буває кольоровим з темним акцентом або чорним.

З ефектом котячого ока

Обов'язково варто зробити модний манікюр гель-лаком 2019 з ефектом котячого ока. Це оптична ілюзія, гра світла, блиску, створювана переливами металевих частинок всередині покриття. Раніше котячим оком називали дорогоцінний камінь цімофан, дійсно нагадує зоровий орган тварини. В ньому навіть можна розгледіти зіницю, повернувши під певним кутом.

Останні кілька сезонів цей модний ефект відтворюється на нігтях спеціальними лаками, що містять металеву крихту. Разом з лаком продається невеликий магніт, який треба піднести до тільки що нанесеному покриттю. Він збирає металеві частинки в цікаві візерунки, що переливаються під певним кутом. Раніше для повторення котячого ока використовували лаки жовтого, золотого, зеленого, оливкового кольорів.

Популярність ефекту з роками виросла настільки, що його почали відтворювати і в інших відтінках. 2019 рік рясніє фіолетовим, темно-синім, бордовим, рожевим, червоним, коричневим і чорним відтінками. Такий ефект гарний сам по собі, але додатковий декор припустимо у вигляді блискіток, глітерів в тон, страз і художнього розпису. Дуже незвично виглядає котяче око на місячному манікюрі.

Весільний манікюр 2019: модні тенденції

Під час весільної церемонії молодята надягають кільце на безіменний палець, тому важливо мати красиві доглянуті руки і нігті. 2019 рік диктує такі модні тенденції в сфері весільного дизайну:

  1. Форма – м'яка, із закругленими краями.
  2. Довжина – коротка, середня.
  3. Кольори – від ніжних пастельних відтінків (білого, бежевого, рожевого, персикового, золотого) до яскравого фіолетового.
  4. Дизайн підходить будь-який, головне, щоб гармоніював з чином, аксесуарами, доповнював його.
  5. Трендом весільного вечірнього манікюру є мереживо, френч, художній, флористична розпис, стрази, блискітки.

Фото новинок манікюру

Відео