Манікюр з лунками

Місячний манікюр - це модний тренд 2019. Однак він був популярним ще серед голлівудських зірок 20-30-х років. Після довгого забуття зворотний френч стрімко увійшов у сучасну моду з легкої руки відомого модельєра Крістіана Діора. В наш час місячний дизайн нігтів зазнав деякі зміни. Він по праву вважається одним з яскравих і популярних видів прикраси нігтів. Які існують його різновиди? Як зробити місячний манікюр в домашніх умовах?

Як називається манікюр з лункою знизу

Місячний манікюр – це двоколірний дизайн нігтів виділяється з лункою біля основи нігтьової пластини. Походження його романтичного назви одні пов'язують з тим, що такий дизайн має яскраво виражену форму півмісяця у підстави пластини. А інші фахівці стверджують, що слово "місячний" вказує на акцент при фарбуванні пластини на лунулу (світлий низ нігтя).

Деякі називають цей вид нігтьового дизайну ще французьким манікюром або навпаки голлівудський френчем. Кольори для його виконання можуть бути як контрастні, так і з однієї колірної гами. Межа двоколірного дизайну може вигинатися або в бік підстави пластини, або до її верху. Голівудський френч має безліч варіацій і володіє рядом переваг:

  • не вимагає наявності особливих інструментів;
  • добре виглядає на нігтях різної довжини;
  • легко робиться в домашніх умовах самостійно;
  • допомагає підкреслити оригінальність, стиль дівчата;
  • підходить для повсякденного і святкового прикрашання рук.

Ідеї для манікюру з лунками на нігтях

Французький манікюр навпаки відмінно виглядає на довгих і коротких нігтях. На останніх голівудський френч буде чудово виглядати, якщо їх форма закруглена або овальна, а «посмішка» займає невелику площу в нижній частині нігтя. А довгі нігтики з даними дизайном ідеально будуть виглядати незалежно від типу їх форми. Межа двох відтінків може проходити по краю лунулы, знаходитися вище або нижче її.

А форма «усмішки» не обов'язково повинна повторювати обриси білої частини нігтьової пластини. Наприклад, якщо намалювати півмісяць по лінії кутикули, то такий нігтьової дизайн здатний надати своїй власниці додаткову нотку витонченості, елегантності. При виконанні голлівудського френча дотримуються наступного правила: луночка повинна бути світліше основного кольору.

Поєднання з французьким манікюром

Французький і місячний манікюр прекрасно поєднуються, що створює неповторний ефект. Останні кілька років такий вид дизайну залишається на піку популярності, тому що «подвійна посмішка» на нігтях підходить для роботи в офісі і для вечірок. Поєднання традиційного і голлівудського френча добре виглядає на довгих і середніх нігтях. Але щоб місячний дизайн виглядав яскраво і ефектно, вони повинні мати овальну, квадратну або мигдалеподібну форму. При виконанні такого манікюру «посмішка» і лунка малюються в одному напрямку.

Манікюр з декором з страз

Для декорування голлівудського френча чудово підійдуть стрази. Такий дизайн виглядає яскраво, розкішно і святково. Нерідко роблять його нареченої на своє одруження. Стрази можуть використовувати по-різному в даному виді нігтьового дизайну. Наприклад, можуть заздалегідь намічати лінію лунки, а потім на неї приклеюють камінчики. Або ж стразами заповнюють весь простір півмісяця. Оригінально, урочисто буде виглядати голівудський френч з візерунками з дрібних і великих камінців.

З прозорими або білими лунками

Класичний місячний манікюр передбачає виділення лунки безбарвним або білим лаком. Такий колір основи нігтя прекрасно буде поєднуватися з будь-яким відтінком основи. Головне правило при його виконанні – межа зворотного френча повинна бути максимально чіткою. Це легко досягти, використовуючи спеціальні трафарети для додання лунки світлого відтінку. Модні поєднання в зворотному френчі - білий з чорним або темно-синій, червоний і бежевий.

З відкритими лунками

Для створення місячного манікюру необов'язково використовувати 2 лаку з контрастують відтінками. Оригінально, ефектно виглядає зворотний френч з відкритою лункою без лаку. Для такого нігтьового дизайну підійдуть класичні трафарети для створення французької посмішки. Їх накладають на основу нігтьової пластини, а вільний простір покривають лаком. Після висихання трафарет прибирають.

Як зробити місячний манікюр в домашніх умовах

Манікюр з лунками в домашніх умовах легко зробити. Для цього необхідно правильно підібрати контрастні кольори, придбати наступні матеріали, пристосування: базове покриття, 2 лаку контрастних кольорів, трафарети, закріплювач. Професіонали рекомендують для фарбування лунки вибирати більш світлі відтінки лаку, ніж для дизайну верхній частині нігтя. Щоб зробити зворотний френч слідуйте наступній інструкції:

  1. Зробіть ванночку для рук, видаліть кутикулу і надайте нігтям бажану форму.
  2. Обезжирьте нігтики спеціальним засобом без ацетону.
  3. Щоб попередити шкідливий вплив лаку на нігтьову пластину, нанесіть на неї базове покриття. Дайте засобу підсохнути.
  4. Нанесіть по всій довжині нігтьової пластини лак, вибраний для фарбування лунки. Зачекайте, коли покриття підсохне.
  5. Намалюєте пензликом верхню межу лунки. Для цієї мети найлегше використовувати трафарет. Його приклейте у потрібному положенні на низ нігтьової пластини.
  6. Поверхню за межами трафарету пофарбуйте обраним для цієї мети лаком.
  7. Трохи підсушіть лак і акуратно зніміть трафарет.
  8. Нанесіть на лак-закріплювач.

Відео-уроки по створенню манікюру гель-лаком

Місячний манікюр здатний перетворити вигляд жінки незалежно від її віку. Контрастні кольори, використовувані для зворотного френча, виглядають приголомшливо на руках. Але звичайні лаки триматися недовго і це засмучує чимало дівчат. Дизайнери знайшли вихід з цієї ситуації, створивши гель-лак. Як зробити місячний манікюр таким засобом? Відео наочно відповідає на це питання. Пофарбовані гель-лаком нігті будуть виглядати бездоганно 2-3 тижні і доставлять своїй власниці масу позитивних емоцій.

Як зробити місячний манікюр гель-лаком / Half Moon nail art , gelpolish

Фото дизайну манікюру з лунками на короткі нігті 2017

У поточному році модно носити короткі нігті, вільний край яких не більше 5 мм. Голівудський френч володіє здатністю кілька зменшувати довжину нігтьової пластини. Щоб попередити такий небажаний ефект, площа фарбування лунки краще зробити поменше. При підборі лаків звертайте увагу на їх структуру. Не варто поєднувати матове і глянсове покриття. Це буде виглядати гармонійно, неохайно.

А ось металеве і матове покриття буде виглядати гармонійно, розкішно. Для гармонійного зовнішнього вигляду рук необхідно правильно підібрати контрастні відтінки лаків для виконання техніки зворотного френча. Чудово виглядає манікюр червоний з білими лунками або чорно-білий нігтьової дизайн. Для голлівудського френча чудово підійдуть такі поєднання кольорів:

  • синього і сріблястого;
  • чорного і золотого, срібного, персикового, помаранчевого, білого;
  • червоного і прозорого, білого, бежевого, золотого, чорного;
  • білого і шоколадного, фіолетового, рожевого, синього, жовтого;
  • жовтого і синього, білого, чорного.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!