Тример для кішок - рейтинг кращих 2019 року

Машинка для стрижки – вибір господарів, які дійсно піклуються про домашнього вихованця. Довга шерсть збирає багато пилу і бруду, може заважати кішці, а доглянута рівна шерстка виглядає дуже привабливо. Домашній грумінг позбавить вихованця від зайвого стресу – походу в спеціальний перукарський салон. Стригти тварин не важко, це можна зробити самостійно за допомогою тріммера.

Як вибрати тример для кішок

Вибирайте машинку за такими критеріями:
  1. Механічні тримери прості в роботі, але стрижуть дуже довго.Електричні – можуть своїм шумом налякати тварину, але відрізняються більшою продуктивністю.

  2. Матеріал ножів.Кращий вибір – леза з кераміки. Вони довго не перегріваються, не потребують частого заточуванні.
  3. Рівень шуму. Якщо кішка боїться гучних звуків, можна пожертвувати потужністю машинки і вибрати тиху модель з маятниковим або вібраційним двигуном.
  4. Зручність використання залежить від матеріалу, форми ручки, ємності батареї. Якісному тримеру потрібна батарея, якої вистачить на 2-3 години роботи або довгий шнур живлення.
  5. Рекомендована потужність – від 15 Вт.Акумуляторні моделі такої потужності можуть працювати не довше 2 годин.
  6. Ширина леза.Важлива для грумінгу пухнастих котів. Чим ширше робоча частина тріммера, тим швидше можна підстригти тварина.
  7. Професійна чи проста. Головна відмінність – потужність. Машинки для салонів працюють тільки від мережі і впораються з найбільш густою шерстю.

Механічний

Тример цього типу – спеціальні ножиці з насадкою-гребінцем. Моделі підходять тільки для професіоналів, т. к. при невмілому використанні можна випадково затиснути шерсть тварини і заподіяти йому біль.

Головне достоїнство – можна працювати в будь-якому місці. Тріммер-ножиць не потрібно електроживлення.

Електричний

Тримери діляться на роторні, маятникові і вібраційні. Головна відмінність моделей – спосіб приведення лез в рух, пристрій двигуна:

  1. Роторний триммер для котів більше підходить для професійного використання. Машинка легко зрізає великі обсяги вовни, але голосно дзижчить і може налякати вихованця.

  2. Вібраційні та маятникові – малопотужні аналоги.Їх цілком вистачить для домашньої стрижки, вони тихо працюють і довго нагріваються. Мінус цих моделей – важко працювати з густим хутром.

Ще одна відмінність моделей – робота від мережі або акумулятора.

Заряду тримера з батареєю може не вистачити на повну стрижку. Машинка більше підійде для швидкого підрівнювання отросшей вовни, корекції готової стрижки. Харчуються від мережі моделі можуть працювати як завгодно довго. Вони використовуються в салонах і професіоналами на дому.

Огляд популярних моделей

Механічна гребінець-тример для кішок складна у використанні, тому в топах зустрічаються тільки електричні машинки. Кращі моделі легкі, прості у догляді, зручні в роботі, потужні, регулюються по швидкості і мають кілька насадок для будь-яких видів стрижок.

Codos "СР-8100"

Південнокорейський тример для домашніх вихованців – прекрасна альтернатива проводовому аналогу. Заряду батареї вистачає на 4-5 годин безперервної стрижки, а керамічний знімний ніж майже не гріється. Управління просте – на корпусі розташовані кнопки включення і регулювання потужності. Є LED-дисплей, який показує рівень заряду акумулятора. В комплекті до приладу йдуть додаткові насадки для регулювання довжини стрижки (3/6/9/12 мм).

Переваги:

  • Захист від перезарядки акумулятора.

  • Велике час роботи без підзарядки.
  • Зміна ножа для очищення натисненням однієї кнопки.
  • Є набір для чищення машинки.

Недоліки:

  • Машинка може не потягнути стрижку дуже густий вовни.

MOSER 1400-0075

Мережева машинка для грумінгу німецького виробництва оснащена тихо працюють вібраційним моторчиком. Модель відрізняється багатою комплектацією – всередині коробки можна знайти гребінець-гребінець, набір для догляду за пристроєм, 4 змінні насадки для регулювання довжини стрижки. Якщо тример припав до душі, на сайті виробника можна окремо замовити новий ніж на зміну старому.

Переваги:

  • Важіль для додаткової регулювання довжини стрижки в межах 0,3-3 мм для всіх насадок.

  • Німецька якість і гарантія від виробника 1 рік.
  • Ножі добре ізольовані від мотора і не перегріваються.

Недоліки:

  • Велику вагу – 512 грам.

Ziver "212"

Тример акумуляторний родом з Китаю тримає зарядку до 3 годин безперервної роботи і впорається з густою шерстю. Користуватися машинкою легко за рахунок зручного управління – всього дві кнопки включають або вимикають пристрій, налаштовують довжину залишається вовни. Ніж від'єднується від корпусу натисненням однієї кнопки. У комплекті йдуть 2 додаткові насадки (3/6 і 9/12 мм), мережевий адаптер і невеликий набір для чищення.

Переваги:

  • Простота експлуатації.

  • Відображення часу, що залишився роботи (у хвилинах) на LCD-дисплеї по центру корпусу.
  • Не затупляющийся керамічний ніж.

Недоліки:

  • Акумулятор вбудований і не піддається заміні.

  • Слизький корпус.

Heiniger SaphirStyle

Невелика, але потужна акумуляторна машинка укладена в стильний корпус з нековзного пластика. Швейцарський тример справляється з вовною будь-якої довжини і густоти за короткий термін. У цьому допоможе комплект з 13 додаткових лез з різною шириною робочої частини і завдовжки ножів. Управляється тример єдиною кнопкою. Видаваний шум легко компенсується швидкістю стрижки. Акумулятора вистачає на 1 годину. В комплекті є змінна батарея.

Переваги:

  • Можна підібрати ніж під будь-який тип вовни або модель стрижки.

  • Корпус виконаний з приємного на дотик пластика.

Недоліки:

  • Сильний шум.

Moser 1854-0086 Arco

Німецький тример великої потужності підходить для кішок з будь шерстю. Набір включає 4 насадки для регулювання довжини зрізу вовни. Щоб кіт не лякався під час стрижки, модель обладнана системою шумозаглушення. Крім зниження гучності роботи мотора, вона гасить вібрацію, що робить стрижку більш приємною і для господаря тварини. Працює тример від вбудованого акумулятора до 100 хвилин. Зарядити машинку можна на стильною станції-підставці.

Переваги:

  • Швидка заміна леза (Quick Change).

  • 5 рівнів настройки довжини залишається вовни.
  • Набір укомплектований 2 змінними батареями.

Недоліки:

  • Не самий зручний корпус з гладкого пластику.

Відео

Тример для тварин (рубрика "Як це працює?")

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!