Модна зимове взуття 2017-2018 роки для жінок і чоловіків

У цьому сезоні жіночий гардероб прикрасить основний тренд модного зимового взуття 2017-2018 року – яскрава колірна палітра, що поєднується з елегантністю моделей. Жіночність прийшла на зміну екстравагантної навмисної грубості силуетів, надмірної гротескності, химерності неймовірно великих платформ. Тисячі моделей були створені дизайнерами, щоб підкреслити витонченість в елегантних луках, починаючи з використання матеріалів: замші, оксамиту, лакової шкіри, закінчуючи пишним орнаментом вишивки та декором підборів.

Модні тенденції сезону 2017-2018

Майбутня зима обіцяє бути яскравою і затишною. З матеріалів лідирує замша, але не поступається їй лакована шкіра. Оригінальним рішенням стали тканини: оксамит і шовк. Ще однією особливістю сезону буде хутро на взуття зверху. Для модниць дизайнери пропонують основні кольори:

  • червоний;
  • білий;
  • чорний.

Тенденції взуттєвої моди зимового сезону 2017-2018 року будуть:

  1. декоровані і прозорі підбори;
  2. прикраси у вигляді заклепок, пряжок, ланцюгів;
  3. поєднання високої «шпильки» і гострого носка;
  4. підошва у вигляді платформи;
  5. взуття на шнурівці;
  6. комбінація матеріалів;
  7. халява гармошкою.

Колірна гамма

Цієї зими в тренді насамперед червоний колір і всі його відтінки. Більшість найвідоміших кутюр'є віддали перевагу на показах яскраво-червоного кольору. Моделі з'являлися взутими в яскраві ботфорти, замшеві ботильйони, поєднувані з будь-яким одягом за кольором і фактурі. Іншими квітами зими 2018 вважаються білий і чорний у всіх поєднаннях: лаковий блиск, стримана замша, зі вставками з металу і без, гофрованої або гладкою текстурою. Більше немає табу на поєднання, дизайнери представили контрастне додаток чорного «низу» білим «верхи», чорних чобіт з білою сукнею.

Дизайн та стиль

Більшість дизайнерів об'єдналися в думці, що модна зимове взуття 2017-2018 року повинна бути яскравих кольорів. Акцент робиться на жіночності, витонченості, які прийшли на зміну грубості і ваговитості. Моделі на подіумах були незвичними, екстравагантними, епатажними, відрізнялися великою кількістю блиску, фурнітури, шнурівок, прикрасами з хутра, виконувалися з яскравими принтами. Найпопулярнішими стали леопардовий і під зміїну шкіру. Модними тенденціями залишаються:

  • дуже високий каблук – «шпилька»;
  • довге халява у чобіт;
  • гострі носки;
  • замша.

Яке взуття в моді цієї зими

Модна зимове взуття 2017-2018 року – це перегляд пріоритетів у колекціях. Жіночні моделі замінюють грубі провокаційні. Актуальний хутро всередині і зовні. Хутряні чоботи – тренд цього сезону. Шнурівка, як на високих грубих чоботях, так і масивних черевиках в стилі мілітарі, знову в ходу. Ще одним декоративним напрямком стане каблук оригінальної форми із різних матеріалів з яскравим декором. Хіт цієї зими – прикраса речей:

  • заклепками;
  • ланцюжками;
  • пряжками;
  • ремінцями.

Взуття на зиму в спортивному стилі

Ще одна модна зимове взуття 2017-2018 року виконується в спортивному стилі. Це кросівки. Вони повинні бути білими або в поєднанні з чорним. Актуальні кольорові, яскраві принти. Багато брендів, що виробляють спортивні товари представили в дизайнерських колекціях модні уггі (такі є навіть у Chanel), напівчобітки, чоботи, черевики і дутики. Всі вони можуть декоруватися шнурівкою. Нове в спортивному взутті – це прикраса заклепками. Зимові варіанти – поєднання замші, шкіри, гумової підошви, облямівки хутром, застібка у вигляді липучки.

Хутряна обробка зовні

Ошатна хутряна взуття – наймодніша в зимовому сезоні 2017-2018 року. Різноманітність моделей вражає уяву. Чоботи, черевики, туфлі, босоніжки, сандалі хутром назовні запропоновані на оцінку споживачам сучасними дизайнерами. Хутряна взуття вкрай непрактична, особливо в умовах нашої зими, але вона тепла, зносостійка, коштує дорого, виглядає екстравагантно. Чоботи можуть бути повністю з хутра, туфлі і ботильйони прикрашені їм частково. Є моделі з хутряними носами або підборами. Таким аксесуаром можна доповнити стиль ретро, не дуже довгу шубку.

Черевики зі шнурівкою

У цьому сезоні буде багато черевик на шнурівці. Більшість відомих дизайнерів прикрасили цим елементом моделі зі своїх колекцій. Зимові черевики в моді на танкетці, товстої грубої тракторній підошві. Низькі і широкі підбори, заклепки – все це буде супроводжувати взуття на шнурівці. Чудово виглядають з такими черевиками стиль мілітарі, звичайні рвані джинси або вільні спідниці. Цікавий нюанс: шнурівку роблять декоративної, а чоботи застібаються на блискавку, що набагато зручніше.

З прозорим каблуком

Триває мода на прозорий каблук для річної, демісезонного і зимового взуття. Його роблять стійким, прямим або розширюється до низу, або низьким, широким. Модна зимове взуття 2017-2018 року з таким каблуком – класичного, простого фасону, не помітна, щоб не відволікати увагу від головної деталі. Каблук декорується смужками або хитромудрим орнаментом золотистого кольору. Носити такі черевики і чоботи можна з класичним або романтичним комплектом, з жіночними сукнями, спідницею-олівець, джинсами або класичними брюками.

Акцент на ремінці і ланцюжок

Жіночність ніколи не виходить з моди. Один із трендів модного зимового взуття 2017-2018 року – прикраса ремінцями і ланцюжками. Витончено виглядають туфлі з одним або кількома ремінцями на щиколотці. Це підійде до стилю casual, для походу на роботу або вечірку. У моді – велика кількість декору з металевим блиском, що виглядає зухвало яскраво, підійде впевненим у собі екстравагантним жінкам.

Модна зимове взуття 2017-2018

Зимовий сезон порадує своєю різноманітністю модних моделей. Як і раніше в моді ботфорти, чоботи-панчохи, особливо із замші – це найактуальніший тренд з усіх матеріалів сезону. Зимові чоботи на платформі або танкетці, в ковбойському стилі, з халявою гармошкою, на плоскій підошві – залишається тільки вибрати. На піку – поєднання гострого носка і «шпильки» у зимових чобітків як альтернатива платформі і плоскій підошві. Віддають перевагу комфорт та зручність носять і менш екстравагантні моделі:

  • модні уггі;
  • дутики-місяцеходи;
  • півчобітки.

Уггі

Кілька сезонів не втрачають актуальності зимові уггі. Зручна в повсякденному носінні, довговічна взуття, придумана північними народами, перейнята сучасними дизайнерами для міських жителів. Це чобітки для активних дівчат, які перебувають у постійному русі, яким важливо зручність і комфорт. У новому сезоні носять уггі з ременями, пряжками. Гарні чобітки з облямівкою пухнастим хутром. Оригінально виглядають уггі на шнурівці. Є моделі з заворачивающимся халявою – його можна зробити коротше або довше.

Чоботи на плоскій підошві

Активним жінкам не хочеться обмежувати себе надмірної висотою каблука, відчувати дискомфорт. Для таких модниць дизайнери створюють черевики, чоботи, туфлі з абсолютно плоскою підошвою. Раніше моделі підходили тільки до чоловічого стилю. Спочатку чоловічі моделі перекочували в жіночі колекції взуття. Броги, оксфорди стали популярні. Лофери і мокасини раніше традиційно на піку моди. Це більше не моделі для теплої осені: хутряні мокасини продаються у магазинах. Моделі прекрасно комбінуються з:

  • офісним комплектом;
  • діловим стилем;
  • байкерській;
  • брючним строгим костюмом.

Замшеві ботфорти

Ботфорти як ніколи актуальні. У всіх колекціях цього сезону присутні максимально високі чоботи-панчохи. Виглядають вони, на жаль, не на всіх. Тільки на струнких ногах ця модель буде виглядати вишукано та елегантно. Ботфорти носять з короткими спідницями сукнями, легінсами. Особливо розкішні ботфорти з кольорової замші. Цей матеріал примхливий, але він може при вмілому зверненні стати родзинкою гардеробу. Моделі виконують:

  • з лакованих матеріалів;
  • замші (штучної, натуральної);
  • нубука.

Півчобітки

Найпопулярніший вид модного зимового взуття 2017-2018 року – півчобітки. Вони легше чобіт і вище черевиків. У моді зараз безліч видів напівчобітків:

  1. Можна вибрати на «шпильці» для романтичного образу або на стійкому, квадратному, що розширюється до низу масивному каблуці для повсякденного лука.
  2. Матеріали будь-які: натуральна і штучна шкіра, лак, замша, хутро.
  3. Актуальні півчобітки на платформі або стійкої танкетці.
  4. Для активного відпочинку переважно придбати спортивні півчобітки без застібок, блискавок і ремінців.

Чоботи з гострим носком на підборах

Альтернативою ботфортів, які прикрасять високу струнку дівчину, стали чоботи з гострим носом і з високим каблуком. Вони підійдуть за будь-якого зростання і комплекції. У поєднанні з високим каблуком «шпилькою» гострий носок на піку моди. Переважно купувати моделі зі злегка приспущеним халявою. Поєднуються моделі практично зі всім, але краще всього – з спідницями і сукнями.

Зимові дутіки

Популярні так звані «дутики» – зручні чобітки без каблука, схожі на валянки, але виготовлені з непромокаючої тканини. Їх носять зі спортивної або повсякденним одягом. Яскраві кольори, зручність, відносно низька вартість чобітків здобула їм величезну популярність у молоді. Дутики майже невагомі, надзвичайно теплі, тому часто купуються дітям. Для виготовлення підошви використовується не пропускає воду ПВХ, зверху водовідштовхувальна тканину, чудово захищає ноги в осінньо-зимовий період.

Моделі на платформі

Якщо каблук-«шпилька» нестійкий, а бути «на висоті» просто необхідно, платформа буде вірним рішенням. Взуття на платформі доповнено стійкої подпяточной частиною, що замінює каблук. Часто вона має оригінальну форму, що характерно для зимового тренда 2017-2018 року. Це може бути «чарочка», багатошаровість або овальна форма. Матеріали – шкіра, лак, є і принти (під зміїну шкіру або рептилії).

Чоботи гармошкою без каблука

Модна зимове взуття 2018 – чоботи з халявою гармошкою без каблука – прийшла до нас з далеких 80-х. Комфортні в повсякденному носінні чобітки стануть в нагоді тим, у кого високий підйом і повненька гомілку. Нюанси:

  1. Шиються моделі з різних матеріалів: замша, джинс, натуральна шкіра.
  2. Якщо халява щільно облягає ногу, то можна варіювати висоту чобота.
  3. Складуть комплект з спідницями, брюками, джинсами.
  4. Чоботи гармошкою використовувалися в літньому полегшеному варіанті. Їх можна було одягати з сукнями, легінсами, навіть шортами. Взимку ж утеплені моделі складуть прекрасний ансамбль зі светром або тунікою, вузькими джинсами або брюками.

Чоловіче взуття – модні тенденції зими 2017-2018 року

Основні стилі – casial, класика. В діловому і повсякденному образі перевага віддається черевиків з відкритою шнурівкою – дербі, або стильним імпозантним брогам, які можна поєднувати не тільки з костюмом, але і джинсами. Використовується замша, лакована шкіра, натуральне хутро. Новиною став декор – ремінці, заклепки і деяка потертість. В чоловічу моду поступово входять зелений, бордовий, сірий кольори. На піку моди – утеплені лофери і дезерты з утепленою підкладкою. Їх носять на роботу і на прогулянку, поєднуючи з будь-яким одягом.

Де купити трендову взуття на зиму

Модне взуття можна замовити і купити в інтернет-магазинах Москви і Санкт-Петербурга. Величезний асортимент модних дорогих брендових товарів продається в ElitS, ціни дуже високі. Продаються речі від Valentino, Patrizia Pepe, Moschino. Більш демократичні ціни в магазині Top Top. Є весь асортимент, починаючи з розкішних оксамитових чобіт і закінчуючи човниками з хутром. Тут продають взуття з доставкою додому. Перед покупкою завжди є можливість приміряти кілька пар на вибір.

Якщо все ж хочеться піти в магазин, побачити все розмаїття власні очі, помацати, поміряти, то варто відвідати звичайні магазини: Будинок взуття «Антей», «Маттіно», центри «На Автозаводській» і «В Алуфьево». Для покупців пропонується багатий асортимент дорогих і дешевих товарів, безліч знижок, подарункових сертифікатів, акцій. Можна придбати як екстравагантні, ультрамодні моделі, так і вибрати класику.

Відео

Модні тенденції Осінь-Зима 2017-2018 у взутті і аксесуарах

ВЗУТТЯ ОСІНЬ ЗИМА 2017 2018 НАЙКРАЩІ ТРЕНДИ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!