Яким знакам зодіаку не щастить у коханні та стосунках

Стикаючись в повсякденному житті з успішними кар'єристами, матеріально забезпеченими, самодостатніми людьми, складно уявити, що вони можуть не користуватися успіхом у протилежної статі, викликати неприязнь чи навіть ненависть, нещасливі в шлюбі. Розуміючи, яким знакам зодіаку не щастить у коханні, і чому це відбувається, можна змінити ситуацію. Гороскоп – це не вирок, просто одним особисте щастя дається легко, іншим же доводиться докладати чималі зусилля на шляху до сімейного благополуччя.

Чому деяким людям не щастить у коханні

Везучі в любові люди швидко знаходять партнера, що відповідає взаємністю, такі відносини легкі, неконфліктні, стабільні. Неуспішні у відносинах часто страждають від безвідповідальності, дискомфорту, самотності. Помічено, що представники певних знаків зодіаку наділені рисами, здатними призвести до низки любовних невдач, зробити людину нещасною. Не з'ясувавши причини погіршення ситуації, такі люди намагаються вибудовувати нові відносини, але, допускаючи по дурості ті ж помилки, продовжують рухатися по замкнутому колу.

Особливості характеру

Знаки зодіаку, яким не щастить у коханні, часто самі створюють несприятливі умови, що перешкоджають нормальному розвитку відносин. Виною тому – закономірність поведінки і риси характеру, властиві різним знакам зодіакального кола:

  1. Овен. Основна риса – імпульсивність, нетерплячість, підвищене самолюбство. Діючи негайно, без урахування бажань і потреб партнера, овни самі провокують конфлікти.
  2. Телець. Власницькі нахили, прагнення до безперервного контролю, – здатні гнітити, пригнічувати партнера тельців, руйнуючи романтичні почуття.
  3. Близнюки. Головну рису характеру – непослідовність думок і вчинків – самі близнюки бачать привабливою, цікавою, але це часто дратує, відштовхує партнера.
  4. Рак. Примхливість, надмірна емоційність раків здатна викликати подив, стомлюючи оточуючих, не бажають брати участь в «мильній опері».
  5. Лев. Володіючи гарною природною самовпевненістю, леви підозрілі, схильні переживати відчайдушну безпідставні ревнощі, бажання тримати партнера на короткому повідку, викликаючи розчарування.
  6. Діва. Схильність до критики, відкритого осуду, оцінних висловлень може не сподобатися партнерам дів. Важко зберегти відносини, в яких не ідеальні обидва, але підвищені вимоги пред'являються до комусь одному.
  7. Ваги здатні побачити любов там, де її немає. Ілюзорні відносини безрадісні, не приносять задоволення. Терезам варто було б бути трохи реалістичніше, цікавлячись тими, від кого йде очевидний зустрічний інтерес.
  8. Скорпіон. Схильність до маніпулювання, авторитаризму може відштовхнути будь-якого, особливо якщо партнер сам звик приймати рішення і брати відповідальність на себе.
  9. Стрілець – повітряний знак, часто перебуває в ілюзії з приводу відносин, у яких перебуває. Коли спадає пелена з очей, любов починає валитися, стрільці, не намагаючись виправити ситуацію, вступають у нові зв'язки, часто руйнівні, неповноцінні.
  10. Козеріг схильний, починаючи відносини, приречено чекати закінчення. Щасливим козеріг може стати, насолоджуючись радістю спілкування з партнером, а не очікуючи песимістично гіршого.
  11. Водолій. Любить вести себе навмисно неприйнятно, суперечити, щоб поспостерігати за реакцією партнера. Другого така поведінка може не здаватися смішним, це справжнє випробування, часто приводить до розчарування, втрати довіри.
  12. Риби. Своєю гіперчутливістю змушують партнера продумувати кожну фразу, дію, щоб випадково не образити риб. Це стомлює, відштовхує, сприяє розриву відносин.

Енергетика

Не кожна людина, що усвідомлює свою самотність, шукає глибоких відносин з представниками протилежної статі, здатний ці відносини зав'язати і гармонійно розвивати з вини несприятливої енергетики. Які причини такої енергетики:

  • Підсвідомі негативні установки (наприклад, «відносини завжди закінчуються», «всі чоловіки брехуни», «краса – доля легковажних жінок» і подібні), що відбуваються з негативного досвіду, призводять до того, що людині стає важко вступати у відносини, він мимоволі відштовхує любов, стає неуспішною, особисте щастя валиться.
  • Низька самооцінка, нелюбов до себе. Людина, вступаючи у виснажливі відносини, яким віддається повністю, не отримуючи віддачі, починає вважати себе невартим любові, поваги, турботи, стає енергетично слабким, непривабливим для протилежної статі.
  • Негативна енергія від іншої людини. Найчастіше таку енергію називають пристрітом, псуванням. Іноді ненавмисна заздрість здатна викликати негативний потік енергії, який може завдати шкоди фінансовій, любовної, професійній сферах, створити проблеми зі здоров'ям.

Вплив зірок на долю людини

Стародавні астрологи помітили, що людям, що народилися під певною зіркою, притаманні схожі особистісні якості, здібності, таланти, тип мислення, навіть схожа доля. Одні планети підсилюють концентрацію, прояв сили волі, дають емоційну стабільність або підвищують чутливість, інші – позбавляють сил, енергії. Особливе положення планет у момент народження людини визначає риси характеру, здібності, життєвий шлях. Планети, впливають на долю людини особливо сильно – це:

  • Сонце визначає особистісні властивості, темперамент, формує життєві принципи дружби, сім'ї, кар'єри, грані взаємодії з навколишнім світом.
  • Місяць, відповідаючи за сферу інтуїтивного, чуттєвого, емоційного світу, визначає внутрішню сутність людини, особливості взаємодії з оточуючими.
  • Меркурій відповідає за вроджені здібності і розвиненість почуттів нюху, дотику, зору, слуху, смаку.
  • Венера впливає на ставлення до сім'ї, сексу, любові, керує почуттями, бажаннями, смаками людини.
  • Марс наділяє народжених під заступництвом планети цілеспрямованістю, енергією, здатністю легко долати життєві труднощі, виходячи з них переможцем.
  • Уран відповідає за творчі здібності, прагнення до досконалості, позитивним змінам.
  • Нептун впливає на розвиненість інтуїції, прагматизму, здатність до аналітичного мислення.

Які знаки зодіаку невдачливі в любові

Дослідження показали, що тема заміжжя болісно сприймається деякими представниками зодіакального кола з причини їх неспроможності в любовних відносинах. Одним складно закохатися, інші не викликають щирого інтересу у представників протилежної статі. Вважається, що навіть самі невдачливі в любові знаки зодіаку здатні досягти успіху, досягти особистого щастя. Кардинально змінити ситуацію допоможе погляд з боку, знання особливостей свого знака, вміння звернути собі на користь цієї інформації.

Овен

Успіх у любовних стосунках приходить до овнам з роками. Цей вогненний знак зодіаку вважається самим імпульсивним, його представники звикли діяти, піддаючись емоціям. Життєвий досвід овнів тому пов'язаний з безліччю швидко закінчуються, недовговічних відносин. З часом, приборкавши нетерплячість, овни починають помічати, що відносини з партнерами стають тривалішими. Природна сексуальність, відкритість жінок-овнів і здатність чоловіків-овнів брати на себе відповідальність за рішення і вчинки, підкуповує представників протилежної статі.

Телець

Неуспішність в любові у тельців тісно пов'язана з зацикленностью на фінансової складової відносин. Такі жінки виглядають меркантильними, чоловіки – скупими, жадібними, мало хто побажає вибрати своїм супутником жадібного чоловіка, що думає лише про гроші. Щасливе особисте життя чекає телят, яким вдається перенести фокус з матеріального на емоційний план, поставивши відносини з партнером в пріоритет.

Близнюки

Парадоксально, що, будучи везучими і щасливими майже у всіх сферах життя, педантичні близнюки проходять повз свого щастя, залишаючись одинаками. До любові і відносин ставляться легковажно, сприймаючи цю сторону буття як щось несуттєве, не варте уваги. Тому чоловіки і жінки цього знака зодіаку довго не можуть зустріти підходящого супутника.

Рак

Головна мета раків у відносинах, які не звикли витрачати себе на безперспективні зв'язку, – це створення міцного сімейного гнізда, рано чи пізно це виходить. Але перш ніж рак знайде вірного супутника життя, йому часто доводиться стикатися з невзаимной любові, стражданнями, нервовими зривами. Не всі готові розділити серйозність намірів раків, особливо якщо пропозицію про весілля надходить вже на першому побаченні. Особисте щастя представники цього знака зодіаку знайдуть з людиною, які дотримуються аналогічних поглядів.

Лев

Леви, незалежно від статі, оточені увагою, притягають погляди, блищать, удача в коханні часто на їхньому боці. Дороговказна зірка представників цього знака – Сонце – благоволить їм, допомагає залучати та утримувати шанувальників. Але самолюбивые аристократичні леви теж не завжди успішні у відносинах, вони вміють бути коханими, любити самі, але іноді можуть вступати в обтяжливі стосунки з несприятливими наслідками і сумним досвідом.

Діва

Представники цього зодіакального кола вміють притягувати удачу у відносинах з протилежною статтю, особливо жінки. Знаючи собі ціну, вміючи домагатися свого, володіючи прекрасним рівнем інтелекту, неабиякою зовнішністю, жінки-діви будь-якого віку можуть бути гарні, дуже привабливі. Чоловіки обожнюють їх жіночність. Але любовний союз може складатися неуспішно: своїй уявній холодністю, пасивністю, байдужістю вони здатні відлякати партнера.

Ваги

Терезам протегує жіночна Венера, тому вони успішніше інших знаків в кохання та сімейне благополуччя. Жінки-терези часто наділені красою, притягують співрозмовника магічним чином, вміють приковувати увагу, розташовувати до себе. Намагаються згладжувати сварки, поступливі, м'які, уважні до партнера. Чоловіки-терези романтичні, дбайливі, галантні, виховані, що іноді створює відчуття невпевненості в собі, тому вони менш успішні в любові, ніж представниці цього знака.

Скорпіон

Невдача в любові пояснюється особливостями характеру скорпіонів. Загадковий, пристрасний знак притягує мудрістю, романтичністю, сексуальністю, викликаючи у представників протилежної статі бажання розгадати таємницю. Але частіше за містичної завісою виявляється образлива, примхлива, мстива, меркантильна особа, від якої хочеться скоріше дистанціюватися.

Стрілець

Завдяки чуттєвості, самовіддачі, доброму почуттю гумору, добродушності, здатності прощати, стрільцям вдається ладнати майже з кожним зодіакальним знаком. Зради властиві стрільцям, але вони вміють дорожити шлюбом, зберігати вірність гідного супутника, якого часом наполегливо і цілеспрямовано домагаються. Успішність в любові притаманна жінкам і чоловікам-стрільцям. Чуттєвість, самовіддача, допитливість стрільців здатна підтримувати глибокі почуття до партнера довгі роки.

Козеріг

Чоловіки-козероги відносяться до одних з найбільш успішних в любові знаках. Демонструючи амбіції, цілеспрямованість, матеріальну незалежність, практичність, педантизм, прагнення до тривалим, стабільним відносинам, вони залучають представників прекрасної статі. Жінки цього зодіакального кола частіше невезучи в любові, чому сприяє бажання відразу розповісти про серйозні плани на спільне майбутнє, що може відлякати, призвести до безмовним почуттів, розбити серце. Їм властива деяка складність у спілкуванні, чоловікам вони здаються нездоланними крижинками.

Водолій

Схильні до легковажності водолії, незалежно від статі, не переносять надмірну опіку, їм по душі свобода, галаслива компанія друзів. Не завжди така поведінка з розумінням сприймається чоловіком або партнером, тому водолія вважають поганим сім'янином і невдахою в любові знаком. Періоди самотності даються водоліям легко, особливо в колі симпатизують їм представників протилежної статі і численних приятелів.

Риби

Любовна удача супроводжує жінкам-рибам, але не благоволить чоловікам. Представники цього знака створюють враження дбайливих, безкорисливих натур, що відрізняються чуйністю, здатність до глибоких почуттів. За цим образом часто ховається схильність маніпулювати, бажання перекласти відповідальність на партнера, що природно для жінок, може розчулювати, викликати бажання їх опікати. Чоловіки з такими якостями створюють жалюгідний образ, жінки вважають їх скигліями, вважаючи за краще уникати з рибами серйозних стосунків.

Відео

САМІ НЕВДАЧЛИВІ В ЛЮБОВІ ЗНАКИ ЗОДІАКУ