Гороскоп Стрільця на 2018 рік для чоловіків, жінок і дітей

Людині хочеться відкрити завісу і дізнатися, що чекає попереду. Гороскоп Стрільця на 2018 рік дасть прогноз для жінок і чоловіків. Жовта Земляний Собака подарує Стрільцям впевненість і дасть поштовх для справ. Не слід турбуватися про те, що неприємності наздоженуть несподівано. Собака візьме кермо влади в середині лютого і заявить про добрі наміри по відношенню до народженим під заступництвом Юпітера.

Рік Собаки для Стрільця

Червоний Півень оберігав Стрільців і давав привілеї, але не треба сумувати про розставання з доброзичливою птахом. Представникам вогняної стихії в 2018 році не доведеться турбуватися з-за проблем в любовній сфері життя або з фінансами. Собака буде охороняти від заздрісників і недоброзичливців. Причин для хвилювання для Стрільців немає. Головне, не турбуйтеся жовту Собаку.

Гороскоп Стрільця на 2018 рік оптимістичний. Романтична весна принесе знайомства, збільшиться ступінь чуттєвості і сентиментальності. Сімейні Стрільці будуть багато часу перебувати з дружинами і дітьми. Самотні Стрільці зустрінуть другу половинку. Холоста життя не радує вас, і Собака це відчуває. З народженням малюка не варто зволікати, 2018 рік дуже сприятливий.

Земляна Собака до кінця 2018 року навчить утримувати емоції під жорстким контролем. Не варто впиратися, якщо людина з досвідом дає настанови. Жовта Собака допомагає вам уникнути фатальних помилок. Долі Стрільців кардинально зміняться протягом 2018 року: знайдуться грамотні покровителі й інвестори для бізнесу, зустрінеться любов усього життя, зважаться житлові питання.

Для чоловіка

На початку 2018 року представників знаку стурбує скрутне фінансове становище. Друга половинка не стане підтримкою, буде скаржитися на труднощі. Щоб врятувати ситуацію, гороскоп рекомендує відправитися на заробітки на далекі відстані – Собака допоможе досягти успіху. Це особливо доцільно для працівників технічної сфери. Започаткування такого роду в гороскопі на 2018 році обіцяють обернутися успіхом.

Деякі Стрільці піддасться сумнівам, чи варто їхати на заробітки, коли близький родич засмутить погіршенням стану здоров'я. Астрологи рекомендують тимчасово делегувати турботи про хворого на близьких. Фінансова підтримка з-за кордону буде більш корисною і значущою. Гороскоп Стрільця на 2018 несе обіцяє зміни у звичному життєвому ритмі, не варто цього лякатися. Собака підтримає представників сильної половини – гороскоп на 2018 рік стрільцеві чоловікові обіцяє вирішення всіх проблем.

Для жінки

Навесні Собака змусить вас переоцінити цінності і життєві ідеал. Гороскоп на 2018 рік для Стрільця жінки включає злети і падіння. Завищені вимоги сімейних жінок до близьких і надмірна чутливість отяготят ситуацію. У представниць знака зодіаку сформуються основні цілі, які стануть стимулом до закінчення року. З лютого ваші сили будуть направлені на пошуки нової любові.

До середини року дівчатам захочеться поліпшити умови проживання: зробити ремонт, змінити меблі або зовсім змінити місце проживання. Масштаб буде залежати виключно від фінансових можливостей. Якщо всі справи будуть завершені в строк, то зірки пророкують подорож по іншим країнам. Якщо ваші фінанси не дозволяють подорожей, можна знайти спосіб відпочити, вивчити небесні сузір'я або провести час в компанії друзів.

Що чекає Стрільців у 2018 році

Перша частина року – сприятливий період для кар'єрного зростання. Молодим Стрільцям слід остерігатися більш досвідчених конкурентів. Січень принесе масу радісних переживань. Наступний місяць змусить докласти багато зусиль для вирішення нагальних питань. Складний період триватиме до квітня, вже в середині ви зітхнете повною груддю. На березень не варто планувати ризиковані справи, будьте пильні. Травень подарує Стрільцям масу сюрпризів. Удача буде супроводжувати до кінця року, пильність доведеться проявити в середині жовтня.

Любовний гороскоп

З настанням 2018 року відносини будуть тріщати по швах-за спроб Стрільця командувати і віддавати накази. Рятувальним колом стане тільки прозорий відверту розмову. Якщо ви перебуваєте в тривалих неофіційних відносинах, то в прийдешньому 2018 рік Собака змусить вирішити, чого ви хочете від життя і від партнера. Любовний гороскоп для Стрільця на 2018 рік захоплюючий і позитивний, але самотні Стрільці ризикують відмовитися в складній ситуації через власних фантазій. Варто бути напоготові, щоб не пуститися у всі тяжкі.

Сімейний гороскоп

Сімейні Стрільці стануть багато часу приділяти родичам. Задушевні розмови призведуть до зміцнення відносин. Річна напруженість на роботі не позначиться на сімейних відносинах. У другій частині року ваша половинка буде особливо мати потребу у вашій підтримці. Постарайтеся якомога більше брати участь у житті один одного. Спільні справи й домашні турботи зміцнять узи шлюбу. Сімейний гороскоп для Стрільця обіцяє єднання сім'ї і зміцнення родинних зв'язків.

Гороскоп здоров'я

У 2018 році особливою навантаженні піддасться опорно-руховий апарат. Зірки рекомендують Стрільцям не нехтувати допомогою лікарів. Навіть проста застуда може дати несподівані ускладнення на дихальні шляхи, нирки або підшлункову залозу. Астрологи пояснюють це тим, що рік буде напружений і організм може не впорається з цим. Щоб не витрачати час на постільний режим – проводите профілактику в міжсезоння.

Фінанси та кар'єра

Серйозних фінансових проблем астрологи не віщують. Зірки закликають відноситься до фінансів дбайливо, не розтрачувати гроші на маловажні речі. На початку літа до вас прийдуть легкі гроші. Краще відкладіть їх в сторону на випадок гострої потреби. Наприкінці осені не рекомендується давати гроші в борг, особливо вагомі суми. Не варто пробувати сили в ризикованих операціях, висока ймовірність невдачі.

Гороскоп для Стрільців по року народження

Знак східного гороскопу

Прогноз

Щур

Зірки обіцяють удачу на кар'єрному поприщі.

Бик

Стрільці Бики відрізняються характерним позитивом, їм в усьому щастить. Астрологи кажуть, що цього знаку буде легко у всіх сферах життя.

Тигр

У відносинах рік обіцяє удачу – великий шанс появи малюка.

Кіт (Кролик)

Стрільці Коти обійдуть злісних конкурентів на м'яких лапках. Велика кількість шанувальників потішить самолюбство.

Дракон

Представники знаку будуть відрізнятися легковажністю, але Собака допоможе уберегтися від неприємностей. Самотнім Стрільцям Драконам пора замислюватися про сімейних відносинах.

Змія

У 2018 році Земляна Собака підсилить вашу інтуїцію, буде давати підказки навіть у снах. На фінансовому фронті буде везти як ніколи раніше.

Кінь

Стрільці Коні опиняться в центрі уваги і стануть бажаним гостем на всіх зустрічах. У бізнесі справи будуть даватися легко.

Коза (Вівця)

Пунктуальність, зібраність - ваші союзники у майбутньому 2018 році. Земляний Собаці сподобається ваш настрій, і вона буде сприяти успіху.

Мавпа

Природність і невимушеність допоможуть добитися успіхів на всіх фронтах. Пора задуматися про народження дітей.

Півень

Рік Собаки буде щасливим і принесе несподівані сюрпризи. Півні Стрільці можуть стати батьками під заступництвом Собаки.

Собака

Вона забезпечить Вам успіхів і допоможе не збитися з шляху. Скористайтеся шансом, зробіть інвестицію або поліпшити житлові умови

Свиня (Кабан)

Веселуни і авантюристи задобрят Земляну Собаку і навіть власних зодіакальних конкурентів. На любовному фронті будьте серйозними, справа наближається до весілля.

Відео

Гороскоп 2018 Стрілець: гороскоп на 2018 рік Стрілець

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!