Гороскоп Водолія на 2018 рік для жінок і чоловіків

Заглянути в майбутнє чоловікам і жінкам відповідного знака зодіаку допоможе гороскоп Водолія на 2018 рік Жовтої Собаки. Астрологи обіцяють, що покровителька цього року не дасть втратити представникам знака природних оптимізму і життєрадісності. Собака надасть вам безліч шансів. Вам залишається лише схопити удачу за хвіст, не боятися приймати рішення, втілювати навіть найсміливіші задуми.

Рік Собаки для Водолія

Згідно з гороскопом Водолія на 2018 рік представників цього знака зодіаку чекають суперечливі події. З одного боку вас чекає діловий успіх, нові знайомства, романи, до вас будуть приходити оригінальні ідеї, спостереження. З іншого боку вас чекає безліч перешкод на шляху до мети. Рік Собаки обіцяє бути яскравим, багатим на події, враження. Представників самого романтичного і творчого знака зодіаку, чекають неймовірні пригоди, втілення нереальних планів, народження унікальних ідей.

Для чоловіка

Гороскоп на 2018 рік Водолія чоловіки обіцяє здійснення багатьох планів, задумів. Для досягнення заповітних цілей у році Собаки доведеться багато працювати, поринути з головою в справи і турботи. Вам потрібно проявити сміливість, цілеспрямованість, гнучкість, винахідливість. Близькі, друзі та колеги нададуть підтримку, яка допоможе вирішити навіть дуже складні завдання. Водоліїв чоловіків чекає фінансова стабільність на рік Собаки, але не варто зневажливо ставитися до грошей. Чим більше ви збережете їх у 2018 році, тим більше їх виявиться в наступному.

Для жінки

Взимку висока ймовірність сильних потрясінь для цього знаку зодіаку. Зірки складаються так, що коханий чоловік може зрадити або змінити. Це подія накладе відбиток на весь подальший період владарювання Жовтої Собаки. Тільки завдяки підтримці близьких жінки Водолії зможуть оговтатися від удару. Вже до літа гороскоп на 2018 р. для Водолія жінки обіцяє багато нових знайомств, серед яких вас чекає зустріч з цікавим чоловіком. Закінчення 2018 року буде райдужним, Ви зумієте знайти позитив, викреслити минуле, отримаєте нові яскраві відчуття від захоплень і відпочинку.

Гороскоп Водолія на рік

Астрологічний прогноз для народжених повітряною стихією Водоліїв в році під символом Жовтої Собаки обіцяє сюрпризи і зміни. На самому початку року вам стане зрозуміла мета, до якої потрібно прагнути. Навесні зірки рекомендують знайти час для відпочинку. Відпустку піде на користь, принесе позитивні емоції і сили для подальшої напруженої роботи. Особливий прилив енергії Жовта Собака подарує, тоді краще всього зануритися у справи, приділяючи увагу всім дрібниць. Осінь – час для реалізації найсміливіших планів, для втілення мрії в життя.

Любовний

Жодних сюрпризів, повна стабільність в любовних відносинах для Водоліїв обіцяє господиня 2018 року Собака. Шлюби стануть міцнішими, ви зможете переконатися, що ваш вибір супутника життя був не випадковим. Одиноких Водоліїв складно назвати активними в любовній сфері. Навіть притаманна їм пристрасть до відкриттів не спонукає їх до пошуків другої половинки. Тільки ближче до зими любовний гороскоп Водолія на 2018 рік зміниться. В чоловіках і жінках Водоліїв прокинеться романтизм, вони урізноманітнюють своє особисте життя.

Сімейний

Рік Жовтої Собаки для Водолія стане щасливим періодом, якщо представник цього знака зодіаку не буде чіплятися до близьких по дрібницях, перестане «гнути» свою лінію, постарається уникнути критики. Збережіть тепло і комфорт, які характерні вашій родині. Гороскоп радить частіше влаштовувати сімейні свята, знаходити час для походів на перегляди фільмів і простих посиденьок за чашкою чаю. Діти і друга половинка неодмінно зреагують на виявлену увагу, ви здивуєтеся їх приємним змінам .

Не забувайте про літніх родичів. Їм від вас може знадобитися допомога. Знайдіть час для вирішення проблем бабусі або тітки, які потребують підтримки. Від вас потрібно зовсім небагато, іноді вистачить теплих слів і краплі уваги. Проявіть чуйність, доброту та розуміння. Покровителька 2018 року Собака піднесе вам багато приємних сюрпризів за терпіння і доброзичливість.

Гороскоп здоров'я

Властива Водоліям легковажність до питань, які стосуються здоров'я, зможе зіграти поганий жарт з представниками цього знаку. Не відкладайте візит докторові навіть зі звичайною застудою. Несвоєчасне звернення за медичною допомогою може обернутися хронічними захворюваннями та ускладненнями. Висока ймовірність травм, проблем з опорно-руховим апаратом після підняття важких речей, отруєння при вживанні алкоголю. Зірки настійно рекомендують проявляти обережність при купанні, особливо в літній період.

Фінанси та кар'єра

Жовтий Земляний Пес цьому знаку зодіаку в грошових питаннях обіцяє свою прихильність. Основна умова успіху – чесність. Будьте до кінця відкритими перед фінансовими партнерами, щоб ваш стан зростало. Фінансовий гороскоп рекомендує бути обережніше з витратами. Нехай гроші йдуть на потрібні послуги, речі, продукти. Жовта Собака не любить розтринькувачів. Щодо кар'єри Водоліїв в 2018 році висока ймовірність підвищення. Щоб зосередитися і досягти висот, цьому знаку зодіаку краще вибирати самостійну професійну діяльність, а не роботу в команді.

Гороскоп для Водоліїв за рік

Астрологи рекомендують звертати увагу не тільки на знак зодіаку, але і покровителів року, в який ви народилися. Собака буде прихильною до багатьох. Головне, не втратити шанс, який господиня року неодмінно надасть:

Тигр

Для зодіакального поєднання Тигр Водолій гарантовані кардинальні зміни. Бунтарський дух не дасть всидіти на місці, тому ви постараєтеся домогтися успіху в фінансових справах і кар'єрі. У коханні все просто і ясно, висока ймовірність одружень.

Щур

Тільки талант, кмітливість і вміння прораховувати кроки на кілька ходів вперед принесуть Водолію, хто народився в рік Пацюка, фінансовий успіх і кар'єрне зростання. На любовному горизонті замигтить перспективний партнер, постарайтеся не упустити свій шанс.

Кіт (Кролик)

Все найкраще, солодке і перспективне чекає Кота Водолія в 2018 році. Не забувайте вести активний спосіб життя, відвідуйте виставки і музеї, ходіть на шопінг. Тільки в такому випадку вам вдасться перемогти самотність.

Змія

Змії, народжені під заступництвом сузір'я Водолія, проявлять бадьорість, енергійність, позитив. Це приверне багато нових знайомих, друзів, ділових партнерів. Навіть в любовних відносинах ці якості змусять звернути на вас увагу людини, які найближчим часом стане вашою другою половинкою.

Дракон

Для Драконів-Водоліїв Собака приготує кілька подарунків. Самотні представники знаку зможуть знайти свою другу половину, а багатьох сімейних Водоліїв чекає народження дитини. Успіх у справах можливий при прояві поступливості.

Кінь

Для Коней-Водоліїв в 2018 році немає непереборних перешкод. Ваша енергія і сила дозволять подолати будь-які бар'єри на шляху до успіху. Для холостих представників знаку рік може принести любов і позбавлення від самотності.

Мавпа

Навіть химерні мрії Мавпи, якій протегує Водолій, в році Жовтого Собаки стануть реальними. Це стосується і професійного успіху, і любовного фронту.

Коза

2018 рік для Кози цього знака зодіаку за гороскопом – метушливий період, вам не вдасться ні дня просидіти вдома. Зустрічі з новими людьми, приємні поїздки, маса спілкування. Ви можете проявити себе з несподіваного боку, наприклад, у творчості або відкрити свій бізнес. Будь-яке починання, навіть недосяжну раніше, виявиться успішним. Любовні взаємини взаємні.

Півень

Удача до Півневі, народженому під сузір'ям Водолія, прийде, якщо сподівається на свої сили, не розраховувати на допомогу сторонніх. Винагородою за працю стане легке подолання перешкод на шляху до вершини кар'єри або фінансовому благополуччю. Амур не затримається, чекайте пострілу його любовної стрілою.

Свиня

Для Свиней Водоліїв доля приготувала багато подарунків: спокій, благополуччя, любов. Нові починання чекає успіх, тому не бійтеся відривати свою справу або займатися незвичній діяльністю.

Собака

2018 рік Собаці, народженої під сузір'ям Водолія, додасть сил, впевненість, рішучість, наполегливість. Ви опинитеся сильніше конкурентів, тому удача буде на вашому боці. Любовні стосунки гармонійні, стабільні.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!