Місячний календар стрижок на серпень 2017 року

Люди давним-давно почали вірити, що від того, коли людина стрижеться, залежить його подальша доля. Зрізання волосся новонародженого немовляти надавалося особливе значення, адже потрібно було визначити місце в житті маленького чоловічка. Календар, який складено за фазами місяця, допоможе визначити, коли найкраще робити зачіску в серпні 2017 року.

Місячний календар стрижок

Гороскоп перукаря може і не цікавити, але місячний календар вивчити варто, адже волосся подібні антен, які приймають інформаційні та енергетичні сигнали, що надходять звідусіль. Вони можуть передавати послання в космічний простір, доносити до Всесвіту наші думки. З цієї причини всі маніпуляції з зачіскою повинні проводитися з великою обережністю. Стрижка за місячним календарем(сприятливі дні) допоможе досягти небувалих життєвих висот.

Нічне світило, крім впливу на стан волосся, впливає на весь організм і періодично змінює його біополе. Фаза Місяця для стрижки волосся допоможе виконати ваші бажання. Наприклад, якщо ви хочете максимально довго зберегти зачіску у первозданному вигляді, то стригтися слід на убуваючу Місяць. Для швидкого росту і сили ваших прядок вибирайте молодий місяць або дні до повного місяця.

Визначаючи дні стрижки за місячним календарем, слід пам'ятати, що при роботі з волоссям майстер впливає на вашу долю, залучаючи в життя різні події. Зробивши зачіску в вдалі дні, можна налагодити взаємини з коханою людиною, стати більш сексуальною і привабливою, досягти успіху в бізнесі, сподобається начальнику. Фарбування, завивка, мелірування або інші косметичні процедури з волоссям в несприятливі дні може зруйнувати всі досягнення, які ви змогли досягти до даного моменту.

Наші предки замислювалися не тільки над тим, коли підстригатися, але і у кого. Пояснити це просто. Якщо волосся є енергетичними каналами, значить людина, яка буде ними маніпулювати, однозначно вплине на енергетику свого клієнта. Коли стригти волосся підете, вибирайте стиліста не тільки його професійним якостям. Враховуйте темперамент, вік і настрій тієї людини, якій зібралися довірити свою енергетику.

Якщо ви хочете, щоб у всьому щастило, але керувати своїм життям звикли самі і не бажаєте впливів ззовні – підстригатися і фарбувати волосся краще у молодого фахівця, так як його енергетика вплине на вас. Якщо катастрофічно в любові і справах не щастить, знайдіть жінку старше за віком, бажано високого професіонала. Навіть якщо доведеться розщедритися, ви зможете перескочити на більш вдалу лінію долі.

Місячний календар на серпень 2017 року

Астрологи стверджують, що час від нового місяця до повного місяця добре використовувати для планування і реалізації планів, бажань. У дні спадною Місяця слід позбавлятися від негативу, хвороб, старих речей. Якщо підстригтися за місячним календарем, то можна закликати грошове благополуччя, отримати довгі і густі волосся, позбутися від хронічних захворювань. Коли можна стригти волосся в серпні 2017?

Серпень – місяць, який на кінець літа пропонує достаток. Це час збирання врожаю з теплими днями та прохолодними ночами. Пізніше настає світанок, поступово спадає спека. Серпнева пора допоможе зробити волосся красивими, адже природа у цей період дарує людям величезну кількість овочів, зелені, фруктів. Вживайте в їжу сирі продукти, пийте свіжовичавлені соки, обполіскуйте шевелюру відварами свіжих трав.

Календар стрижок на серпень 2017будет допомагати вибирати саму благополучну дату для відвідування перукаря. Вибраний період вплине на здоров'я організму в цілому. Місяць у серпні (01.08) починається з 10 місячних доби, які є одними з найбільш сприятливих для фарбування волосся. Далі по днях:

  • 02.08 – 11 місячну добу: відмінний час для обрізання волосся, який зробить тонким ваше сприйняття дійсності, а розум усвідомленим і проникливим;
  • 03.08 – 12 л. с: не підходить для походу в перукарню зважаючи на небезпеку залучення непотрібних подій;
  • 04.08 – 13 л. з: фарбування і стрижка на зростаючу місяць у цю добу допоможе притягнути щастя;
  • 05.08 – 14 к. с: прекрасний день для маніпуляцій з волоссям, який приверне матеріальне благополуччя;
  • 06.08 – 15 к. с: краще пропустити, оскільки зрізання пасом може призвести до підвищеного АТ;
  • 07.08 – 16 к. с: абсолютно не підходить для походу в салон, оскільки процедури з волоссям можуть активувати недоброзичливців;
  • 08.08 – 17 к. с: несприятливий для стрижки, адже в цей день легко залучити хвороби;
  • 09.08 – 18 л. з: поганий період, оскільки висока ймовірність привернути ситуацію, пов'язану з пошкодженням або крадіжкою майна;
  • 10.08 – 19 к. с: хороший день для стрижки і процедур по догляду;
  • 11.08 – 20 к. с: не підходить, оскільки можна залучити бідність не тільки матеріальний світ, а й духовний;
  • 12.08 – 21 к. с: ідеальний для створення зачіски;
  • 13.08 – 22 к. с: якщо сходити в перукарню, то можна легко отримати потрібну суму грошей;
  • 14.08 – 23 к. с: особа після стрижки стане красивим і виразним;
  • 15 і 16.08 – 24 к. с: подстрижка принесе нещастя і хвороби;
  • 17.08 – 25 л. з: несприятливий для процедур, оскільки ви потім побачите приходять можливості;
  • 18.08 – 26 к. с: стрижка принесе щастя в любові;
  • 19.08 – 27 к. с: якщо підстригтися, то ваше життя несподівано наповниться приємними подіями;
  • 20.08 – 28 к. с: ідеальний день для маніпуляцій з волоссям – зовнішність покращиться;
  • 21.08 – 29 к. с: категорично не рекомендується стригтися, інакше отримаєте купу неприємностей;
  • 21.08 (з 21:30) – 1 л. з: абсолютно не підходить для стрижки, адже навіть тибетські і бурятські оракули попереджали, що вона в перший місячний день скорочує життя;
  • 22.08 (з 5:45) – 2 л. з: подстрижка може залучити конфлікти;
  • 23.08 – 3 л. з: протипоказано обрізати пасма, щоб не привернути дисбаланс енергій з-за хвороби;
  • 24.08 – 4 л. с: не рекомендується похід в перукарню з-за можливості залучити необгрунтовані страхи;
  • 25.08 – 5 л. з: подстрижка подарує багатство і удачу, відмінний день, щоб кардинально змінити імідж;
  • 26.08 – 6 к. с: не підходить для відвідування салону, оскільки можна залучити хвороби або депресію;
  • 27.08 – 7 л. з: виконуючи процедури з волоссям, ви легко знайдете в своє життя недоброзичливців і ворогів;
  • 28.08 – 8 л. з: стрижка приверне яскраві моменти щастя;
  • 29.08 – 9 л. з: несприятливий день для всіх косметичних процедур;
  • 30.08 – 10 л. з: особливо сприятливий для фарбування прядок, після чого ваша сила і удача збільшаться;
  • 31.08 – 11 л. з: місячні добу ідеальні для підстригання.

Сприятливі дні для стрижки в серпні

Заведіть собі календар на сьогодні, щоб точно знати всі дні, сприятливі для стрижки в серпні. Знання, яка зараз місяць, і в якій фазі позбавить вас від багатьох неприємностей. Місячний календар стрижок на серпень 2017 зачіпає всі фази: що росте, повний місяць, молодик, убуваючу. Найкращим часом для відвідування салону є період зростаючого Місяця. У серпні 2017 це 1, 2, 4,5, 28, 30, 31 число. Відвідуйте перукаря в вдалі дні для стрижки, якщо хочете:

  1. Змінити імідж. У цей період легко створити щось нове, поекспериментувати з зачіскою, адже зростаюча Місяць вітає все незвичайне і оригінальне.
  2. Досягти максимальної довжини. Подстрижка прискорить потрібні процеси, і ви за короткий термін отримаєте бажаний результат.
  3. Зміцнити тонкі прядки. Зростаюча фаза сприятливо впливає на їх густину і обсяг.

Не дуже сприятливі дні для стрижки волосся в серпні 2017 року для жінок і чоловіків в молодий місяць (з 21 по 24 число). Це час напруженої взаємодії Місяця і Сонця, який може спричинити проблеми зі здоров'ям. Відвідувати перукаря на убывающею Місяць потрібно, якщо ви хочете:

  1. Додати локонам шовковистості і блиску. Уповільнений ріст цієї фази компенсується поліпшенням стану пасм.
  2. Зберегти зачіску. Гальмування зростання може надовго відстрочити візит до перукаря.
  3. Усунути випадання. У убуваючу місячну фазу зміцнюються коріння волосяного стрижня.

Значення місячних днів для стрижки волосся

Довжина і краса ваших пасм залежить не тільки від місячних фаз, але і від знаку Зодіаку, через який проходить нічне світило на момент обрізання волосся. На них положення Місяця впливає так само, як і на рослини, тому бажано календар вивчити, щоб вибирати кращий час для стрижки. Якщо для вас це важко, то допоможуть сайти з астрології в інтернеті, наприклад, Астросфера, на яких у будь-який час ви отримаєте безкоштовний прогноз і точне передбачення на вибраний день в серпні або на будь-який інший місяць.

Несприятливі дні для стрижки волосся, якщо місяць стоїть в Овні, Рибах, Водолії – після процедури збільшується ймовірність захворювань. Місяць у Леві гарантує пишність і шовковистість волосся. Дівчатам, які люблять кучері, варто звернути свою увагу на цей день. Однак, якщо потрібні прямі волосся, то краще підстригатися, коли Місяць знаходиться в знаку Діви. Ваги і Близнюки слід вибирати для повітряних зачісок, а дні Стрільця – для визнання у ділових колах. Найідеальніший час для стрижки – дні Козерога, Діви, Тільця – волосся зміцнюються, швидко ростуть, менше січеться.

Відео

Місячний календар стрижок на серпень 2017 року

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!