Стригти волосся у сні - токування сонники. До чого сниться підстригати волосся самому собі або у перукаря

Часто тема сновидінь сильно цікавить людей, особливо коли присниться яскравий сон, який запам'ятався і викликав багато емоцій. Деякі з них просто є спогадами якоїсь важливої події, а інші, навпаки, попереджають про щось. Ось, наприклад, до чого сниться підстригати волосся чоловікові або жінці, або стригтися у сні самому?

До чого сниться стрижка волосся

Стан шевелюри завжди було головним показником здоров'я людини, тому не дуже складно здогадатися, до чого сниться стрижка і підстригання. Оракул попереджає про погіршення здоров'я, матеріального благополуччя, появі ворогів і так далі. Загалом, нічого приємного. Однак, якщо розглядати кожне сновидіння більш детально, то іноді трапляються і не такі страшні тлумачення побаченого.

Нова стрижка на голові також може означати великі зміни, адже і в житті, коли ви йдете до перукаря, то маєте намір змінити свій образ і настрій. Якщо уві сні вирішили відстригти довгі коси, то в реальності ви скоро підете в захоплюючу подорож, яка змусить забути весь тягар минулого. Обстригти когось знайомого – позбутися від тягот життя і подолати всі перешкоди швидко і легко.

Сонник – стригти волосся собі

Перед дзеркалом стригти волосся у сні самому собі – вам варто подумати про свій внутрішній світ, ніж про зовнішність. Незабаром можливо втратите статус хорошого людини в очах інших. Ви занадто легковажні і чим коротше зробили собі стрижку, тим далі зайшли. Пора подумати про своє життя, як про щось більше, ніж просто нова одяг, косметика і ефектні фотографії. Отстриженная ножицями чубчик може передвіщати переїзд в нове несподіване місце.

До чого сниться стригти волосся в перукарні

Якщо наяву ви не планували похід в перукарню, а уві сні це сталося, то варто дізнатися, до чого сниться стрижка волосся в перукарні. Таке сновидіння може передбачати гучну історію в житті, яка обернеться скандалом. Якщо дівчину змусили підстригатися налисо машинкою, то її ім'я буде опозорено. Варто придивитися до свого кола спілкування. Для чоловіка цей знак обіцяє втрату в матеріальному плані, так що будьте обережні у своїх витратах.

Взагалі, бути остриженным може означати зраду з боку близької вам людини. Якщо вас підстригли дуже коротко, то наяву вас чекають величезні зміни в життя в кращу сторону. Робити зачіску жінці в салоні краси – ваша репутація під загрозою. Намагайтеся обходити стороною сумнівні заходи з малознайомими людьми. Якщо вас змусили постригтися силою, то, швидше за все, вас чекають обман і розчарування, збитки або важка втрата.

До чого сниться стригти волосся іншій людині

Іноді може приснитися, що ви самі стали перукарем і вам доводиться стригти волосся в сні іншій людині. Запам'ятайте, кому вам довелося робити нову стрижку – цієї людини може підстерігати хвороба або погіршення положення на роботі або в колі друзів. Підстригати волосся у сні своїй подрузі – не варто слухати її поради, залишайтеся вірними своїй інтуїції. Сонник Міллера рекомендує перервати спілкування з нею хоча б на час, поки всі труднощі в житті не вгамуються.

До чого сняться волосся отстриженные

Іноді може приснитися не сам процес обрізання пасм, а лише те, що після нього залишилося. До чого сняться отстриженные волосся? Довгі, красиві коси – втрата здоров'я, неприємність або несподіванка, яка не принесе нічого хорошого. Кучерики на підлозі можуть попереджати про розлуку з дорогим вам людиною. Фрейд рекомендує не вступати у сварку зі своїм коханцем, а промовчати, щоб потім не страждати через розставання.

Бачити чужі пасма – наяву ви не встигаєте. Зупиніться і складіть список справ від важливих до другорядних і потихеньку починайте їх робити. Ви самі не помітите, наскільки вони виявляться простими. Це знак того, що потрібно стати більш наполегливим і цілеспрямованим, і удача обов'язково повернеться в вашу сторону. Руді пасма попереджають про те, що вам вдасться забути всі негаразди, які виникли із-за заздрості і ревнощів ваших друзів.

Сон – стригти волосся дитині

Діти – це радість життя, особливо якщо вони здорові і щасливі. Стригти волосся у сні дитини – дочки або сина – кожен сонник трактує по-різному:

  • Міллер рекомендує бути обережним при спілкуванні з людьми, тому що хтось намагається зіпсувати вам життя плітками й інтригами.
  • Сучасний сонник попереджає про халатному відношенні до здоров'я членів вашої родини, особливо дітей.
  • Жіночий сонник всі подібні сновидіння трактує як неприємні сюрпризи, які можуть зруйнувати сімейне щастя.

Стригти волосся небіжчикові у сні

Дуже неприємне сновидіння, коли вам доводиться стригти волосся у сні небіжчикові. Якщо ця людина наяву живий, то його чекає неприємна подія, яка може призвести до смерті. Відрізати волосся у сні людині, який давно помер – попередження про те, що пора стати більш обережними, бажано відкласти далекі поїздки і утриматися від великих витрат. Жінці такий сон обіцяє скандал і розлад у родині, іноді зраду. Для чоловіка сон передвіщає, що справи в бізнесі не буду ладиться. Вам потрібно зістригти пасма небіжчика, який уві сні ожив – комусь із сім'ї потрібна ваша допомога.

Відео: сонник – стригти волосся

СОННИК - Стригти ВОЛОССЯ у сні

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!