Кельвін Харріс - виконавець пісень і продюсер

Шотландський продюсер, виконавець пісень, DJ, Calvin Харріс молодий (йому трохи більше тридцяти років, народився в січні 1984 року в Дамфрисе), але встиг зайняти свою нішу в аудиторії слухачів і шанувальників электропола. Справжнє ім'я співака – Адам Річард Вайлс. Фанати із задоволенням дізнаються більше про етапи творчості і життя музиканта.

Кельвін Харріс - пісні

Найперші пісні Кельвіна Харріса з'явилися на світ в 1999 році, а записані були в домашніх умовах. Електронна музика молодого виконавця швидко стала популярною і відомою. Через пару років був випущений перший граммофонный сингл з його піснями, приніс автору ще більшу популярність. До 2006 року Кельвін зміг написати ще одну популярну пісню, але до того часу переїхав назад в Шотландії з Лондона, де прожив останні роки.

З Ріанною

Шанувальники американської співачки, підтримує стиль RnB, були приємно здивовані, коли Кельвін Харріс і Ріанна, почали працювати над кліпом пісні This Is What You Came For. Критики відзначають, що зйомки вийшли не найвищої якості, проте спільна пісня Ріанни і Кельвіна Харріса стала хітом, побила всі мислимі рекорди музичних рейтингів 2016 року. Зазначимо, що це вже друга спільна перемога знаменитих співачки і діджея. П'ять років тому Ріанна виконала пісню We Found Love, яка виявилася надзвичайно популярною в 2011 році.

З Тейлор Свіфт

Красива пара, якій пророкували безхмарне майбутнє, Кельвін Харріс і Тейлор Свіфт, на жаль, не зберегли своє щастя. Пара розпалася у червні 2016 року: від їх відносин, що тривали трохи більше року, залишилися тільки спільні щасливі фото. Зображення підтверджують: це був найкрасивіший і високооплачуваний тандем 2015 року, який сумарно заробив майже півтори сотні тисяч доларів.

Після взаємних образ і колкостей у соцмережах молоді люди відновили спільну роботу над піснею " This Is What You Came For, яку виконала Ріанна. Протягом 2016 року цього твору двічі присуджували звання «Платинове». Не одразу стало відомо, що автором такої популярної пісні є його колишня дівчина – Тейлор Свіфт, якій Кельвін висловив свою вдячність.

Кельвін Харріс і Еллі Голдінг

Виконання пісень дуетом Кельвін Харріс і Еллі Голдінг завжди радувало слухачів і шанувальників талантів. Британська співачка талановито пише музику. Об'єднавши свої здібності два музичних таланту показали світла прекрасні твори, самим розкрученим стала пісня Outside.

У кліпі з інтригуючим сюжетом знялися самі творці хіта, зігравши покинуті половинки двох пар розлучаються. Проникливий спів передає всі емоції, які рвуться назовні, коли втрачаєш кохану людину. I Need Your Love – ще одне дитя спільної творчості для пластинки з назвою 18 Months.

Кліпи

У дискографії знаменитого шотландського діджея, композитора, виконавця числиться чотири пластинки з яскравими анонсами фото. На пісні були зняті барвисті кліпи (всього налічується 15 роликів). Кожна пісня – окрема життєва історія зі своїм сюжетом. Зйомки, в яких брав участь Кельвін Харріс – кліпи, їх можна дивитися як короткометражні фільми. Дії можуть розгортатися на пляжі, на реальній вулиці, всередині скляної вежі, розташованої високо в горах, і у віртуальному світі. Не уникнув діджей теми постільних сцен, де знявся особисто, в парі з Еллі Голдінг.

Кельвін Харріс - біографія

Співак, автор музики, продюсер Кельвін Харріс – біографія якого насичена яскравими подіями, хоча йому лише нещодавно виповнилося тридцять років. Сотні тисяч шанувальників, які дізнаються цю музику з перших акордів, можуть легко спілкуватися з кумиром у соціальних мережах онлайн, музикант ділиться там новинками. Перші композиції Da Bongos і Brighter Days вийшли в 2002 році під псевдонімом Stouffer. Дебют альбому відбувся п'ятьма роками пізніше, під назвою I Created Disco. Коли з ним виступав Кельвін Харріс слухати його збиралися натовпи шанувальників.

З того часу рейтинг пісень, що входили в нього, і ім'я творця злетіли на пік популярності. Ready for the Weekend – назва другої збірки, випущеного до середини 2009 року. Тури по Франції, США, Великобританії, Голландії збирали велику кількість глядачів.

Третій (18 Months) і четвертий (Motion) альбоми стали теж популярні, останній з них завоював звання «золотого». Пісні My Way, How Deep Is Your Love (Хау діп з е лав) досі мають високий рейтинг. Пісню Блейм виконав Джон Ньюман.

Музикант має високі звання «Кращий танцювальний артист», «Кращий танцювальний виконавець», а також різні номінації та премії. Харріс є особою чоловічої лінії бренду Армані. Фото, з'являються в журналах, вражають, викликають захоплення у шанувальників. Особисті відносини із протилежною підлогою ще не повністю склалися. Його попереднім захопленням була Рита Ора, після якої він почав зустрічатися з Тейлор Свіфт.

Відео: Summer

Calvin Harris - Summer (Official Video)

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!