Які парфуми подобаються чоловікам на жінці

Іноді запах дівчини запам'ятовується набагато сильніше, ніж зовнішність. Хлопець може не згадати в якому вбранні ви прийшли на побачення, але чоловіча пам'ять завжди нагадає про улюбленому приємне, легке або стійкому ароматі. Якщо дівчина хоче запам'ятатися хлопцеві, слід знати, які жіночі парфуми подобаються чоловікам.

Які парфуми подобаються чоловікам на жінці

У кожної людини свої уподобання щодо того, як повинні пахнути ідеальні парфуми. Дослідники задалися питанням, який парфум подобається чоловікам на жінках і склали деякі збіги з тим варіантам, які можуть сподобатися молодій людині. Спершу варто розглянути, які композиції використовуються парфюмерами для створення парфумів:

  1. Фруктові. Сюди входять нотки яблука, папайї, ананаса, персика, мандарина і т. д. Виходить свіжий, іноді солодкий, терпкий аромат.
  2. Квіткові. За назвою зрозуміло, що у запах додаються варіанти кольорів з природи: фіалка, троянда, жасмин, конвалія і т. д.
  3. Деревні. Не найпопулярніший жіночий запах, часто присутні нотки хвойного лісу, пачулі.
  4. Цитрусові. Ці варіанти духів перетинаються з фруктовими. У композиції будуть нотки грейпфрута, лимона, мандарина. Цей запах, як правило, легкий, з явно вираженим цитрусовим компонентом?.
  5. Свіжість. До цієї категорії відносяться запахи просто свіжого повітря, морські запахи. Дуже «комфортний» аромат, який може сподобатися практично кожній людині.
  6. Зелені. У цю групу входять аромати бергамота, скошеної трави, листя чаю. Вибирати такий варіант варто, якщо ви хочете розслабити свого кавалера.
  7. Кулінарні. До цієї групи відносяться шоколадний запах, кава, інжиру, шампанського, кави і т. д.
  8. Пряні. Вважається, що ці аромати дуже сильно впливають на чоловічий мозок. Сюди відносяться духи з лавандою, імбиром, корицею, ванільним запахом.
  9. Східні. Хлопцям, яким імпонують екзотичні танці, сподобаються такі композиції, як правило, вони мають солодкуватим запахом.
  10. Шкіряні. Ці аромати підходять не всім, тому вибирати слід обережно. Часто містять нотки тютюну, диму.
  11. Папоротеві. Основою стає герань, лаванда, герань, лісовий мох. В ароматах присутня легка гірчинка, що теж підходить далеко не всім.
  12. Шипрові. Терпкі запахи для любителів природи. У складі є нотки індійської пачулі, моху, шавлії, ладану, смоли.

Складно назвати якийсь один вид духів, які б впливали безвідмовно на чоловічий мозок. Вибирати відповідну композицію слід, виходячи з переваг кавалера, його захоплень, характеру. Ось деякі рекомендації по підбору добрих духів, щоб вразити хлопця:

  1. Рідне й близьке. У деяких молодих людей на все життя в пам'яті залишається композиція, якою користувалася мама. Це не означає, що він відноситься до дівчини так само, але деякі теплі і ніжні почуття в ньому розбудити вийде.
  2. Свіжість і чистота. Великій кількості хлопців не подобаються складні композиції. У цьому випадку гарним варіантом стануть природні духи, приміром, з фруктовими нотками. Це створить образ грайливою, веселої дівчини, яка не дасть занудьгувати своєму коханому.
  3. Природа. Привабливими для чоловіків стає парфумерія на основі натуральних ефірних олій. Такі композиції іноді стають для хлопців афродизіаками, викликають потяг, і деякі дами дуже успішно цим користуються. Яскравим прикладом може служити запах сандалу.

Найкращі парфуми для жінок на думку чоловіків

Кожен рік з'являються нові бренди, аромати, але кращі жіночі парфуми на думку чоловіків тримаються в рейтингу постійно. Деякі парфумери настільки вдало поєднують різні нотки, що їх продукція користується постійним попитом. Нижче представлений ТОП 5 список, які жіночі аромати подобаються чоловікам більше всього:

  1. Chanel №5 – відомий всім і заслужено користується популярністю. Не покидає ніколи рейтинги, вважається найсексуальнішим аромат для чоловіків на жінці.
  2. Guerlain Shalimar. У час, що і вищеописаний аромат, була створена ця східна композиція. До складу входить сандалове дерево, яке підкреслює спрямованість духів.
  3. L'air du Temps, Nina Ricci. Можна описати цей варіант, як дарує відчуття стабільності, радості, легкості, благополуччя і впевненості. Підкреслюють це нотки фіалки, троянди, жасмину.
  4. Youth Dew Estee Lauder. Цей варіант подобається хлопцям, тому що використовують його красиві, впевнені в собі дівчини. Користуватися можна їм не тільки ввечері, але і в повсякденному житті. Присутній в композиції пачулі, мускус, амбра, кориця, запашна гвоздика.
  5. Opium Yves Saint Laurent. Ще один східний аромат, який подобається чоловікам, в ньому втілюється загадковість, пристрасть азійських ночі. Аромат насичений, після нього залишається щільний шлейф, тому він відноситься виключно до вечірніх варіантів.

Жіночий аромат, який подобається чоловікам

Дівчатам для успіху потрібно знайти ту тонку грань між тим, які парфуми подобаються чоловікам, а які дратують. Вихований хлопець не скаже ні слова, але в пам'яті залишиться неприємне враження і на друге побачення людина піде з небажанням. Нюхове сприйняття дуже важливо при першій зустрічі чи побачення. Кращі жіночі аромати на думку чоловіків повинні доповнювати образ, а не спотворювати його. При виборі дівчатам слід дотримуватися наступного загальноприйнятих критеріїв:

  1. Стійкість. Не підходять ті парфуми, які швидко вивітрюються, розбурхувати чоловічу свідомість слід до самого кінця зустрічі.
  2. Міра. Не повинно бути явною нудотності, необхідно хлопця розохотити, а не отруїти.
  3. Ціна. Враховуйте, що хороший, стійкий аромат не буде коштувати дешево, тому приготуйтеся викласти необхідну суму за гідний варіант.
  4. Уподобання коханого. Постарайтеся ненав'язливо з'ясувати про його смакових перевагах і відповідно їм підбирати парфуми.
  5. Кращий вплив надають природні варіанти без складних і закручених композицій. Багато чоловіки вітають простоту в запахах.

Відео: жіночі парфуми, які подобаються чоловікам

Які парфуми подобаються чоловікам

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!