Якому знаку зодіаку який камінь підходить

Ще з давніх часів дорогоцінним каменям приділяли особливу увагу. Кристали були показником статусу, припадали власнику талісманами, які оберігають від напастей. Може це і були забобони, але вже астрологами доведено, що магічні мінерали і справді володіють властивостями покращувати здоров'я, захищати людину від негативу.

Камені за знаком зодіаку

Яким би не був самоцвіт, він має космічною енергією, що насичує людину зсередини. Це допомагає подолати життєві труднощі, привести думки в порядок. Чим триваліша кристал стикається з шкірою чоловіки або жінки, тим більший вплив робить. Важливо знати, якого з самоцвітів можна довірити свою енергетику, щоб все не обернулося ускладненнями. Якому знаку зодіаку який камінь підходить?

Знак

Дата

Камінь

Овен

21 березня – 20 квітня

Аметист, агат, рубін, онікс, яшма, алмаз, змійовик

Телець

21 квітня – 21 травня

Хризопраз, халцедон, смарагд, авантюрин, рожевий кварц, сапфір, султанит, агат

Близнюки

22 травня – 21 червня

Агат, александрит, берил, топаз, сердолік, сапфір

Рак

22 червня – 22 липня

Перли, смарагд, хризопраз, місячний камінь, аквамарин, агат

Лев

23 липня – 23 серпня

Бурштин, топаз, хризоліт, гранат, онікс, опал, сердолік, демантоїд

Діва

24 серпня – 23 вересня

Яшма, нефрит, хризоліт, сапфір, сердолік, алмаз, онікс, гірський кришталь, султанит

Ваги

24 вересня – 23 жовтня

Аквамарин, лазурит, цитрин, турмалін, опал, аметист, нефрит

Скорпіон

24 жовтня – 22 листопада

Аквамарин, гранат, бірюза, берил, александрит, малахіт, чорний опал, тигрове око, змійовик

Стрілець

23 листопада – 21 грудня

Бірюза, хризоліт, топаз, халцедон, аметист, смарагд, блакитний кварц, султанит

Козеріг

22 грудня – 20 січня

Зелений малахіт, рубін, онікс, гранат, циркон, халцедон

Водолій

21 січня – 20 лютого

Аметист, циркон, бірюза, лазурит, нефрит, гранат

Риби

21 лютого – 20 березня

Аметист, перли, сапфір, рубін, смарагд, олександрит

Напівдорогоцінне каміння за гороскопом

Натуральні кристали використовуються для виготовлення ювелірних прикрас, предметів інтер'єру, в промисловій індустрії. Будь самоцвіт цінний. Більш детально вивчивши властивість кожного, можна визначитися, якому знаку зодіаку який камінь підходить, і вибрати для себе свій неповторний амулет:

  • Агат – мінерал, походження якого безпосередньо пов'язане з вулканічними породами (кварцем, опалом, халкидоном). Завдяки неповторним звивистих рисунків, різнобарвним смужкам ви зможете носити прикрасу, ексклюзивне в своєму роді. В перекладі з грецької цей самородок означає «благополучний». Щасливими володарями каменю можуть бути такі знаки зодіаку Телець, Близнята, Рак, Овен.
  • Аметист – кварц, вміє змінювати свій відтінок, коли йому не вистачає світла. Мінерал містить концентрат заліза, завдяки яким набуває надзвичайну фіолетову палітру кольорів, буває прозорим або напівпрозорим. Камінь підходить таким знакам зодіаку: Овен, Водолій, Терези, Стрілець, Риби.
  • Змійовик. Камінь, що має забарвлення від насичено-зеленого до жовтуватого з темними прожилками, що нагадує зміїну шкіру. В первозданному вигляді гірська порода непрозора, має волокнисту основу. Виробний serpentinite на сьогоднішній день дуже популярний і відповідає енергетиці знаків зодіаку Діви, Скорпіона, Овна, Козерога.

Дорогоцінні камені за знаком зодіаку

Відомо, що коштовності завжди ефектні, навіть у напівтемряві. Якщо вони приносять не тільки естетичне користь, але і душевне задоволення, то кристали воістину безцінні. Підібравши натуральні камені за знаком зодіаку, можна вберегти себе від різних негараздів, адже самоцвіти мають невідомою силою, даною їм від народження самою природою:

  1. Султанит (танатарит, султанит, діаспор) – дивовижної краси мінерал, що переливається всіма кольорами веселки. Зовні кристал скляний, але на світлі наче хамелеон. По насиченості камінь може бути малиновим, жовтим, фіолетовим, рожевим, зеленим. Яким знакам зодіаку підходить самоцвіт? Льву, Овна, Стрільця, Діву, Тельцю.
  2. Яшма – дорогоцінний камінь, який добре полірується, міцний, надійний і може служити своєму власникові не один десяток років. Камені для Риб дивують неповторними плямами, смугами, зеленими, синіми, чорними, червоними відтінками. Яшма також підходить для знаків зодіаку Діви, Овна, і вважається головним талісманом в житті.
  3. Смарагд – зелений берил. Колір каменю залежить від місця видобутку, де порода зливалася з різними металами, що впливають на її забарвлення. Кристал може бути соковито-зеленого, оливкового, ніжно-салатового тони. Якщо у виробі ви побачили природні бульбашки, тріщини, вкраплення інших порід, знайте, що прикраса буде коштувати трохи дешевше, ніж чистий смарагд. Це відповідні камені Лева, Тельця, Рака, Водолія, Стрільця, Близнюків.

Щасливі камені знаків зодіаку

Насправді кожному зодіакальним елементу може відповідати відразу декілька каменів. Один буде привносити в життя людини удачу, інший – мудрість. Можна підібрати камені за знаком зодіаку, дати народження, що допоможе прискорити зчеплення енергій носія і кристала. Вплив самоцвіти ще залежить від способу отримання, місяця або року носіння прикраси, зони торкання. Перш, ніж придбати талісман, необхідно вивчити всі камені і знаки зодіаку. Наприклад:

  • Овну підходить алмаз. Камінь дарує впевненість у собі, служить захистом від внутрішньої люті, допомагає обійти стороною життєві неприємності. Сила кристала подвоюється, якщо камінь дарують. Правда, енергія самородка може стати для власника нищівною, якщо наміри людини нечисті.
  • Телець стає мудрішим і далекоглядніший, коли людська енергія підходить мощі смарагду. Самоцвіт робить людини щасливим і вдалим. Коли Телець закохується, камінь стає більш насиченим кольором. Якщо ви хочете, щоб талісман вплинув на долю, носіть його з собою в період повного місяця.
  • Близнюкам підходить агат, александрит, топаз і берил. Наприклад, перший камінь-талісман утихомирює норовливий характер, сприяючи позбавлення від внутрішніх недоліків. Натомість мінерал допомагає розкритися творчим задаткам, довести задумане до кінця. Щоб вплив кристала було максимальним, жінкам рекомендується носити сережки з агата.
  • Щоб розкрити свої таланти, Раку варто носити перли. Даний камінь допоможе зодіакальному знаку отримати більше позитивних емоцій, везіння. Мінерал є захистом від зовнішнього негативного оточення і оберігає жінок від помилки закохатися в негідного чоловіка. Коли людина хвора, перлини можуть потемніти.
  • Якщо Лев хоче розвинути свої комунікативні навички, йому варто звернути увагу на камінь хризоліт. Самоцвіт робить свого власника більш м'яким, розташованим до спілкування, і разом з тим сильним, талановитою людиною, що вміє майстерно завойовувати довіру людей. Якщо вдягнути хризоліт в золото, він зможе зміцнити дух свого власника.
  • Діві підходять камені: нефрит, яшма, хризоліт. Приміром, останній кристал – талісман щастя та привабливості. Він пригнічує категоричність, вчить динамічно вести справи, інтелектуально розвиватися. Щоб самоцвіт правильно насичував людини енергією, необхідно обрамити камінь в платину або срібло, але ні в якому разі не в золото.
  • Опал є талісманом вірності і сподівання для Ваг. Коли у знака важкий період в житті, цей камінь допоможе відчути внутрішню гармонію і прибрати апатію. Якщо людина бореться з негативними рисами характеру, опал стане для нього амулетом успішності і неперевершеності. Правда, людям з пригніченою нервовою системою не рекомендується носити мінерал через можливе перезбудження.
  • Дівчатам Скорпіонам, які шукають любов і повага у відносинах з партнером, підійде аквамарин. Якщо ви подаруєте камінь своєму коханому, кристал притягне його енергію до своєї і зіллється з вашою. Оправлена в срібло, порода дасть більше користі і наситить тіло позитивною силою.
  • Бірюза без оправи може подарувати Стрільцеві успіх в роботі, в задуманих планах, допомогти придушити надмірну безтурботність. Якщо камінь блакитний, тоді власник буде наділений справедливістю, благородством. Білий мінерал буде оберігати знак у ризикованих діях, а зелений – закріпить статус успішної людини. Останній колір каменю не підходить молодим хлопцям, у яких все ще хитко.
  • Рубін – талісман Козерогів. Людина, що подарувала зодіакальному знаку цей камінь, зв'яже себе навіки любов'ю і знайде щастя з обранцем. Правда, властивості каменю мінливі в залежності від сутності володаря. Якщо особа зла, тоді мінерал зробить її ще агресивніше. Добрим людям рубін подарує відчуття умиротворення. Якщо амулет потемніє, Козерогові загрожує небезпека.
  • Гороскоп каменів віщує для Водолія гармонію з таким мінералом, як аметист. Містичні характеристики кристала допомагають знаку зодіаку здійснити задумане, розвинути інтуїтивні здібності, випробувати безтурботність. У лікувальних цілях аметист можна прикладати до тіла, щоб поліпшити кровообіг і нормалізувати тиск.
  • Рибам підходить перли. Камінь оберігає знак від пристріту, дарує довголіття та процвітання. По сяйву мінералу можна визначити стан здоров'я, настрій власника. Вже доведено, що після успіння людини, талісман темніє і втрачає свою колишню енергію. Перлини не варто передаровувати, а краще залишити їх разом зі своїм володарем.

Невідповідні камені для знаків одиака

Підбираючи свій камінь, важливо знати, які мінерали ні в якому разі не можна комбінувати:

  1. Перли не рекомендується одягати з котячим оком, алмазом і гессонитом.
  2. Рубін з алмазом, сапфіром, гессонитом, котячим оком разом будуть негативно позначатися на характері свого володаря, пригнічуючи дух і впливаючи на здоров'я.
  3. Смарагду категорично не підходить перловий камінь, корал червоного кольору.
  4. Сапфір синій забарвлення є антиподом таких мінералів, як рубін, червоний корал, перли.
  5. Котяче око – це взагалі своєрідна гірська порода, яка не сприймає енергію перлів і рубіна.
  6. Жовтий сапфір любить бути єдиним і неповторним для свого власника, тому має протилежний полюс з такими каменями, як діамант, смарагд.

Підібрати талісман можна самостійно. Зробити це зовсім неважко. Вам навіть не доведеться звертатися за допомогою до астролога. Для початку визначте знак зодіаку, протилежний вашому. Використовуючи зодіакальне коло, відрахуйте шосту позицію після власного елемента. Наприклад, Овен – Терези, Тельця – Скорпіон і т. д. Камені з його списку для вас шкідливі, інші можна носити.

Відео: камені-талісмани

Про те каміння знака зодіаку підходять Вашому знаку

Відгуки

Олександра, 38 років Я по знаку зодіаку Овен першої декади, але ношу всі камені без розбору. Деякі мені свого часу подарували, інші сама купила, решта дісталися від батьків. Поки що змін у характері, самопочуття не помічала. Я думаю, що відчуття ще залежать від віри. Якщо людина несуеверен, тоді на нього каміння-антиподи ніяк не впливають.
Галина, 48 років Десь 7 місяців тому звернулася до астролога. Вона розписала моє подальше життя на рік вперед і порадила придбати свій зодіакальний камінь. Може так співпало, але у мене почалася біла смуга: на роботі отримала підвищення, донька вийшла заміж, з чоловіком їздили у незаплановану відпустку. Може й справді у мене на шиї висить талісман.
Аліса, 24 роки Мені подарували перлове кольє. Спершу воно мені взагалі не сподобалося. Тривалий час я не носила намисто, т. к. вони не підходили під стиль одягу. Один раз одягла перли, коли влаштовувалася на роботу. Як результат – я відразу ж сподобалася наймачеві, хоча до цього у мене було 8 співбесід. Одним словом, зараз ношу кольє не знімаючи! За знаком зодіаку я Риба.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!