Як відкрити домофон метаком без ключа

Кожну кодову систему можна розблокувати, просто ввівши потрібний набір цифр. Домашні замки – не виняток. Як відкрити домофон «Метаком» без ключа? Так само, як і інший – набрати спеціальний пароль. Коди, зазначені в цій статті, працюють, якщо установник (або хто-небудь з жителів) не змінював системні налаштування кодового замка або універсальний пароль.

Способи відкрити домофон без ключа

Будь кодовий замок передбачає можливість відкрити двері без ключа. Кожен з представлених тут способів підходить для окремих поширених моделей «Метакома», тому якщо після першої спроби не вийшло відкрити двері, переходьте до наступного. Спробуйте всі перераховані методи – один з них точно підійде. Примітка: у всіх комбінаціях «В» означає кнопку виклику, незалежно, позначена вона на панелі буквою або значком телефонної трубки. Ось дієві способи, які підкажуть, як відкрити моделі Метаком без ключа:

  1. З допомогою квартирного коду. До цих моделей кодових замків призначають пароль для кожного номера квартири в цьому будинку. Якщо ви знаєте кодовий шифр своєї квартири, введіть його і натисніть кнопку виклику.
  2. За допомогою універсального коду. Якщо установник або інші мешканці будинку не змінювали його, то повинна стояти стандартна комбінація «1234-В».
  3. Натисніть кнопку виклику і наберіть номер першої квартири в під'їзді. (Щоб визначити його, просто пошукайте табличку з поверхами.) Якщо ви все зробили правильно, на дисплеї повинна з'явитися напис COD. Наберіть комбінацію 5702, і через кілька секунд двері відчиняться.
  4. Наберіть 65535-Ст. Введіть універсальний код і натисніть В-8.
  5. Введіть універсальний код і комбінацію-6-В-4568.

Перераховані вище методи підходять для кодових замків з екраном. Якщо вам хочеться розібратися, як відкрити домофон Метаком без дисплея, скористайтеся одним із таких способів:

  • введіть такий шифр: В-27-В-5702, зачекайте пару секунд, і двері відчиняться;
  • натисніть і наберіть комбінацію 1-В-4526.

Як зламати домофон Метаком

Існують спеціальні коди, які дозволяють не тільки потрапити всередину будівлі без ключа, розкрити двері, але і відредагувати налаштування самого пристрою. Наприклад, ви можете змінити використовуються системою паролі, видалити або прив'язати ключі до певної квартирі, змінити головний шифр під'їзду, увійти в режим програмування, дізнатися, як відкрити домофон в призначеному для користувача меню. Для будь-яких дій потрібно знати так званий «майстер-код». За промовчанням «Метаком» призначений пароль 1234.

  1. Відкриття дверей. Як відкрити Метаком без ключа? Дізнайтеся і введіть універсальний код, натисніть кнопку виклику.
  2. Робота з ключами. Ви можете видаляти або прикріплювати «таблетки» до певної квартирі. Для цього введіть 65535-B-майстер-код-B-Ст. Потім вкажіть номер. Щоб записати ключ, введіть В-7. Якщо ви хочете відв'язати від квартири всі прикріплені чіпи, натисніть-7-0-111.
  3. Зміна системних паролів. З допомогою меню настроювач може змінювати універсальний код домофона. Щоб призначити новий головний пароль, введіть 65535-В-майстер-код-B-9-3-новий пароль Ст. В цьому ж меню є можливість змінити код квартири. Для цього необхідно знати вже встановлений шифр. Передбачається, що ви повинні бути власником квартири, щоб замінювати паролі. Наберіть комбінацію 65535B-майстер-код-В-B-номер квартири-B-0-новий пароль-Ст.
  4. Коди для входу в меню. «Метаком» обладнаний трьома різними каталогами. Щоб увійти в стандартне користувальницьке меню, введіть комбінацію 65535-B-1234-B-Ст. Пароль від сервісу домофона: 65535-B-майстер-код-B. Щоб змінювати системні налаштування, введіть 65535-B - майстер-код -B-9.

Як дізнатися універсальний код

«Метаком» призначає власний пароль для кожної квартири в будинку – він являє собою набір з чотирьох цифр. Господарі зобов'язані її знати, щоб потрапити в будинок навіть без ключа або в інший екстреної ситуації. Пароль зазначається в угоді з компанією-монтажником. Є універсальні коди від домофонів, не прив'язані до квартирі. За замовчуванням головний пароль від захисного пристрою – 1234. Якщо до вас хтось вже змінив, то дізнатися новий пароль ви зможете лише у обслуговуючої компанії.

Не знаючи універсальний під'їзний код, ви не зможете:

  • змінити його і встановити новий майстер-пароль;
  • прикріпити або відкріпити від квартири чіпи-ключі;
  • змінювати системні налаштування пристрою;
  • призначити новий код для квартири;
  • виконувати програмування кодового замка.

Без майстер-коду ви можете:

  • відкривати домофон «Метаком» без ключа;
  • входити в користувальницьке меню.

Відеоінструкція: як відкрити кодовий замок

У цій короткій відеоінструкції дається просте і зрозуміле пояснення, як відкрити двері без ключа. У відео автор розблокує модель «Метаком» з дисплеєм. Щоб скористатися цим методом, потрібно знати номер першої квартири в під'їзді. З'ясувати його дуже просто – на кожному ганку є вивіска з номерами квартир, що належать до цієї частини будинку. На фотопревью видно, яка модель домофона використовується. Якщо у вас такий же кодовий замок, то пароль відео повинен підійти для розтину двері без ключа.

Як відкрити домофон метаком.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!