Як додати фото в вк з комп'ютера

Соціальні мережі стали майданчиком не тільки для спілкування, але й для публікації зображень і фотографій. Сервіс ніяк не обмежує користувача у кількості, що вивантажуються картинок, тому люди щодня додають нові фото. Це можна виконати за допомогою мобільного телефону, який часто виконує і роль фотоапарата, стаціонарного комп'ютера або ноутбука.

Як завантажити фото в вк з комп'ютера

При створенні соціальної мережі був виділений спеціальний розділ меню, який відповідає тільки за фотографії користувача. У вас є можливість додати картинки в основний альбом, або створити окремий з описом і заголовком. Це допомагає групувати фотографії, сортувати їх і спрощувати пошук. Додавання в ВК фото з комп'ютера проводиться наступним чином:

  1. Авторизуйтесь в своєму профілі.
  2. У лівому меню знайдіть пункт «Фотографії».
  3. Далі ви можете створити альбом. Для цього натисніть відповідну кнопку в правому верхньому куті вікна. Введіть назву, інформацію про знімок, виставте дозволу приватності (вимкнути або включити можливість коментування, показати відвідувачам або приховати від користувачів).
  4. Якщо альбом створювати не потрібно, то клацніть по сусідній кнопці «Додати фотографію».
  5. Відкриється провідник вашого комп'ютера. Зайдіть в папку, де зберігаються фото для ВК.
  6. Ви можете вставити опис до знімка і потім натиснути «Додати альбом».

Поставити на стіну

При бажанні користувач ВК може потрафити фото відразу ж стрічку своєї сторінки. Це допоможе друзям помітити публікацію та оцінити її. Щоб додати знімок відразу ж на стіну, необхідно виконати наступні дії:

  1. Авторизуйтеся з головної сторінки, зайдіть в розділ «Фотографії» з лівого меню.
  2. У правому верхньому куті знайдіть кнопку «Додати фотографію». Клікніть на неї.
  3. Відкриється провідник, в якому ви можете обрати 1 або більше знімків.
  4. Далі натисніть на потрібне фото і натисніть «Відкрити».
  5. Після завантаження зображень ви можете відредагувати знімки. Для цього необхідно в правому кутку натиснути іконку фоторедактора. У вас буде можливість накласти фільтри, повернути картинку, додати текст.
  6. Якщо ви випадково додали зайві фото, то на цьому етапі можна видалити.
  7. Можна до знімка додати опис. Потім залишається вибрати пункт «Опублікувати на моїй сторінці». Одна або кілька фоток з'являться на стіні.

Додати в альбом

Для зручності керування та їх сортування, розробники пропонують скористатися альбомами. Ви можете створювати нові при завантаженні знімків або переносити їх з одного в інший, перейменовувати, додавати опис. Вище був описаний спосіб додавання фотографії, але разом публікації на стіні слід вибрати пункт «Додати альбом». Якщо ви хочете розмістити фото у вже існуючий, то просто зайдіть до нього і повторіть цю процедуру.

Викласти фотографію в групу

При наявності дозволу від адміністратора можна викладати знімок в будь-яку групу в ВК. Іноді є доступ і до публікації на стіні спільноти. Якщо ви хочете додати фото на сторінку в вк якоїсь групи, потрібно просто почати набирати повідомлення, а знизу натиснути значок фотоапарата і вибрати необхідне фото. Для завантаження фото в альбом спільноти використовуйте наступну покрокову інструкцію:

  1. Авторизуйтесь, перейдіть до потрібної групи.
  2. Праворуч знайдіть розділ під назвою «Фотоальбоми». Клікніть по ньому.
  3. Перед вами з'явиться перелік усіх альбомів, натисніть на той, який вам потрібен.
  4. Далі алгоритм дій повторюється: натисніть кнопку «додати фотографію» праворуч вгорі вікна, відредагуйте і додайте опис при потребі.

Як поставити фото на аватарку ВКонтакте

У результатах пошуку, списку контактів у друзів видно мініатюра знімка, який ви вибрали головним. Це фото на сторінку в ВК аватарки, її інші користувачі бачать першої. Раніше вона була завжди вертикальною і мала конкретні розміри, тому доводилося редагувати знімки під певні параметри. Зараз це змінили і на сторінці вона має квадратну форму, а у всіх інших місцях округлу. Щоб додати/змінити авку потрібно зробити наступне:

  1. Увійдіть під своїм логіном.
  2. Наведіть мишкою на місце, де повинна бути аватарка.
  3. З'явиться додаткове меню, де вам потрібно вибрати пункт «Оновити фотографії».
  4. Відкриється провідник, через який можна вибрати бажане фото.
  5. Наступний крок - необхідно вказати область знімка, яка буде відображатися на мініатюрі й сторінці ВК.

Способи завантаження з мобільного телефону

Смартфони стали доступним варіантом для створення фотографій в будь-якому місці і в будь-який час. Не потрібно носити з собою незручну дзеркалку або мильницю, а якість при цьому залишається на високому рівні для інтернету. Щоб не робити знімки спочатку на персональний комп'ютер, а вже потім додавати на сторінку, можна скористатися інструментами, які доступні власникам сучасних мобільних:

  • завантаження через додаток ВК для смартфонів;
  • відправка raw прямо з галереї при перегляді.

Через мобільний додаток вк

Інтернет через телефон доступний в кожному місті, це допомагає людям завжди залишатися на зв'язку, не припиняти спілкування. Сучасні камери, вбудовані в мобільний, роблять знімки високої якості, якими не соромно поділитися з друзями. Для смартфонів на базі Android і iOS існує офіційне програми для користування ВК. Алгоритм дій наступний:

  1. Запустіть програму, авторизуйтеся, якщо цього не робили раніше.
  2. Проведіть пальцем від лівого краю до правого, щоб вискочило мен.
  3. Тапніте в розділі «Фотографії». Перемкнетеся з верхнього меню розділ «Альбоми».
  4. Якщо потрібного розділу, то додайте його через значок «+» або натисніть на вже існуючий.
  5. Праворуч зверху буде значок плюсик, на який потрібно натиснути. З'явиться додаткове меню, де буде варіант завантажити фото з галереї або зробити його прямо зараз за допомогою камери.
  6. При виборі з галереї ви можете відмітити відразу кілька знімків і завантажити їх одночасно.

Поділитися фото з галереї зі смартфона, не заходячи в додаток

Доступ до інтернету є не завжди, тому у користувача накопичується певна кількість фотографій, які хотілося скинути друзям. Стандартні фоторедактори смартфона дозволяють поліпшити знімок: змінити кут, накласти фільтри, зменшити або збільшити контрастність і т. д. Потім можна прямо з галереї помістити фото на сторінку ВК. Для цього потрібно:

  1. На мобільному завантажити галерею зі знімками.
  2. Відкрити необхідне фото.
  3. Знизу буде меню, натисніть на кнопку «Відправити».
  4. Далі з'явиться список сервісів, куди можна вивантажити знімок.
  5. Натискаєте на ВК і з'явиться додаткове меню, де ви можете вибрати куди завантажити знімок: на стіну, альбом, документи, повідомлення.
  6. Поки завантажується зображення можна додати коментар до нього.
  7. Далі тиснете відправити.

Відео

Як додати фото в контакті з телефону або комп'ютера

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!