Кращі програми для визначення місця розташування телефону, відстеження людини

Більшість людей часто переживають за своїх близьких і рідних людей, а особливо за дітей, відправляючи їх на навчання, додаткові заняття. Для вирішення цієї проблеми щомісяця розробляється безліч додатків, які допомагають приховано спостерігати і відстежувати місце розташування членів сім'ї, забезпечуючи їм безпеку і захищаючи від неприємностей.

Що таке програма для відстеження телефону

Програма для відстеження телефону – це софт, сервіс, вбудована функція гаджета, призначена для відображення мобільного апарата і його власника на географічній карті з повною деталізацією геолокації. Сучасні програми-шпигуни, які використовуються для стеження за користувачами мобільних пристроїв, виконують такі дії:

  • перехоплюють смс-повідомлення та мультимедійні файли (музику, фото та відео);
  • роздруковують вхідні та вихідні дзвінки;
  • переглядають історію веб-браузера і багато іншого.

Більшість програмних продуктів, які використовуються для стеження за девайсами, виготовляється на базі операційної системи (ОС) Android, яка є однією з найбільш затребуваних в умовах сучасного ринку. Така популярність серед розробників і користувачів обумовлена тим, що дана ОС має:

  • простим і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом;
  • великим вибором функціональних і опціональних можливостей;
  • надійністю і стабільністю.

Відстеження телефону на андроїд

Моделі смартфонів на ОС Android версії 4.4 і вище володіють вбудованою функцією для геопоиска, відстеження мобільних пристроїв. Щоб їй скористатися, потрібно зареєструватися в гугл-акаунті і включити диспетчер пристроїв. Для цього потрібно виконати такі дії, згідно інструкції:

  1. Відкрити меню «Налаштування», перейти в розділ «загальні», обрати підрозділ «Безпека».
  2. Навпроти поля «Адміністратори пристрою» встановити галочку.
  3. Повернутися в меню «Налаштування», включити режим позиціонування за даними джерел, координатами GPS) у відповідному пункті.
  4. У налаштуваннях клацнути по пункту «Режим» і вибрати режим – «Висока точність».
  5. Натиснути на Google Location History і активувати функцію.

Геопозиция гаджета визначається за допомогою Android device manager, інтегрованого в пошукову систему Google. Перед використанням сервісу дистанційного керування необхідно пройти процес реєстрації, якщо немає облікового запису, або авторизації за допомогою логіна – адреси електронної пошти gmail. Це можна зробити як з комп'ютера, так і з будь-якого пристрою. Після входу в особистий кабінет можна вибрати одну із запропонованих опцій:

  • Знайти загублений або вкрадений смартфон. Простежити за апаратом можна, використовуючи GPS (глобальну супутникову систему навігації, системи стільникового зв'язку, Wi-Fi мережі. Такий спосіб моніторингу актуальний при підключенні апарата до мережі. Якщо раніше з нього здійснювались виходи через інтернет, то за останніми точками виходу можна визначити приблизний маршрут зловмисника з гаджетом.
  • Виявлення апарату. Якщо пристрій загубилося в зоні досяжності – кімнаті або квартирі – сервіс може включити режим «прозвонки», і протягом 5 хвилин на мобілку будуть подавати гучні спеціальні звукові сигнали. Апарат буде реагувати і при вимкненому звуці, тобто, перебуваючи в беззвучному режимі.
  • Блокувати апарат. Доступ до гаджету буде заблоковано при підключенні до інтернету.
  • Видалити всі контакти і особисту інформацію. Вибір цієї функції запускає процес скидання налаштувань до заводських.

Кращі програми для визначення місця розташування телефону – це різноманітні утиліти і програми, які можна скачати або встановити на смартфон. До них відноситься, антивірус «Касперський» для мобільних гаджетів. Крім захисного механізму боротьби з шкідливим софтом, він володіє функцією «Анти-Злодій», яка дозволяє віддалено виконувати наступні дії:

  1. Включає гучний тривожний сигнал.
  2. Визначає місцезнаходження.
  3. Видаляє особисту інформацію.
  4. Непомітно зробить запис або фотографію обличчя людини, який в даний момент використовує пристрій, на фронтальну камеру.
  5. Виробляє обчислення нового номера або блокування нової сім-карти.

Скористатися «Анти-Злодієм» можна з будь-якого пристрою або комп'ютера: для цього необхідно увійти в особистий кабінет на порталі My Kaspersky. Будь-яку з дій ініціюється відправкою спеціального sms-повідомлення на номер вкраденого гаджета, наприклад, lock: — для блокування мобільника або fullreset: — для скидання смартфона до заводських налаштувань. При цьому значення секретного коду визначається самим користувачем в момент активації модуля «Анти-Злодій» після запуску програми.

Як стежити за телефоном

Як відстежити місцезнаходження телефону android через Гугл

Відстежити телефон з gps через комп'ютер можна з використанням двох інших сервісів платформи Google:

  • Google maps. Сервіс оснащений цікавою функцією «Хронологія», з допомогою якої з'являється можливість відстежити місце розташування гаджета на вибраний період часу – 1 день, місяць або рік. При визначенні та збереженні системою розташування об'єкта на карті з'являться маркери у вигляді помаранчевої точки. Над картою зображений лінійний графік з мітками сірого і синього кольору. Синій колір позначає дні, коли апарат був активним, а його розташування зафіксувалося.
  • Соціальної мережі Google +. У соціальній мережі є така функція – «Друзі на карті». Щоб їй скористатися, потрібно:
    1. Скачати додаток і синхронізуватися.
    2. В основному меню програми вибрати пункт з назвою функції.
    3. Відкрити список друзів та вибрати людину, чиє місцезнаходження вам цікаво.

Різноманітність функціональних можливостей сервісів, пропонованих корпорацією Google, дозволяє назвати їх найкращими програмами для визначення місцезнаходження телефону. Кожен з них доступний в режимі безкоштовного користування, що робить їх більш привабливими з точки зору середньостатистичного власника смартфона.

Пеленгатор (pelengator) онлайн

Місцезнаходження людини, гаджета можна визначити по базовим станціям, що входять до мережі мобільного зв'язку, наприклад, стандарту gsm – це глобальний цифровий стандарт мобільного зв'язку. Для стеження за конкретними людиною потрібна програма для пошуку людини за телефонним номером – пеленгатор. Його можна завантажити зі спеціалізованих сервісів, наприклад, Mobile Monitoring.

Mobile Monitoring – це сервіс, надає зручний додаток на всі випадки життя: від встановлення стеження за неповнолітньою дитиною до захисту літніх людей від ймовірних злочинців, протидії зникнення цінних речей в результаті їх дій, організації систем корпоративного контролю і GSM сигналізації. Творці ресурсу пропонують користувачам наступні можливості:

  • визначення місця розташування гаджета;
  • відстеження пересування абонентів у будь-який момент;
  • одночасного запису всіх розмов і прослуховування оточення абонента;
  • моментального перехоплення вхідних і вихідних sms-повідомлень.

Щоб приступити до використання сервісу, необхідно виконати чотири простих кроки:

  1. Зареєструватися на сайті, використовуючи e-mail з паролем, вибрати відповідний тариф.
  2. Здійснити оплату і завантажити ПЗ (програмне забезпечення) з особистого кабінету.
  3. Встановити програму на смартфон людини, за яким потрібно встановити спостереження.

Додаток поширюється виключно в рамках офіційного сайту і володіє сумісністю з більшістю сучасних апаратів. Для нормального функціонування пристрої повинні забезпечувати роботу обладнання будь-якої з систем визначення координат (GPS, Глонасс або AGPS) і володіти операційною системою IOS 6.1 для айфонів і іншої продукції Apple, Android від 4.04.

Після оплати запеленгованные сигнали з гаджета, який перебуває під моніторингом, будуть надходити на сервер Mobile Monitoring, де їх перетворять у докладні звіти згідно з обраним тарифом. Вся звітна документація зберігається в особистому кабінеті, де вона доступна для перегляду в будь-який зручний час.

Mbloc – це альтернативний сервіс, що реалізує поширення однойменного мобільного пеленгатора, для безкоштовного визначення місцезнаходження людини. Програмне забезпечення доступне для мобільних гаджетів, планшетів з ОС (операційної системи) Android до версії 5. Після установки, реєстрації з'явиться можливість використання таких функціональних можливостей:

  • перегляду повної історії пересування абонента;
  • спостереження за одним або групою користувачів;
  • хронологічної трасування маршруту на картах Yandex і Google;
  • пошуку за номером сім-карти;
  • профілювання даних гаджета;

Сервіс надає ряд додаткових послуг, серед яких виділяється протиугінна програма для особистого мобільного телефону. Пеленгація, здійснювана даними софтом, надає неоціненну допомогу при викраденні мобільних пристроїв і інших гаджетів. Як правило, злодій відразу змінить сім-карту, але це не допоможе, оскільки після цього буде сформовано спеціальне повідомлення із зазначенням нового номера. Дані відправлять на смартфон користувача, який він вказав при налаштуванні програми.

Скористатися програмним забезпеченням дуже легко і для цього потрібно виконати прості дії:

  1. Завантажити програму з сайту.
  2. Встановити її на смартфон.
  3. Зайти в неї, на головному меню під полем «номер телефону» вказати номер телефону члена сім'ї, близького родича для отримання повідомлень.
  4. Дозволити програмі стати адміністратором смартфона.

Є і сервіс «Втратив телефон». Сприяє пошуку гаджета за IMEI – унікальному міжнародному ідентифікатору. Для використання послуги необхідно:

  1. Навести курсор мишки на розділ «Доп. сервіс» та у спливаючому списку вибрати «Втратив телефон».
  2. Відсканувати документи на апарат – із зазначенням IMEI і печаткою продавця (гарантійний талон), сім-карту – видаються після її придбання. Відомості відправити їх на адресу електронної пошти mailto:[email protected].
  3. Заповнити форму на сторінці «Втратив телефон» із зазначенням персональних даних (ПІБ, email), моделі смартфона, дати, обставин втрати і міста, в якому це відбулося.
  4. Ввести «каптчі» – перевірочний код, натиснути на кнопку «Знайти».

Mspy – це закордонна програма-шпигун, яка допомагає батькам тримати під контролем дітей, отримувати інформацію про їх діях зі 100% вірогідністю. Оформлення сервісу виконано англійською мовою, а сам софт платний. Перед купівлею програми-пеленгатора можна випробувати демоверсію. Набір функцій великий, залежить від обраного типу підписки. На даний момент діють 4 тарифних плани для 2 категорій користувачів:

Категорія користувачів

Мобільних пристроїв

Комп'ютерів, моноблоків і ноутбуків

Тарифні плани, функції

Основою (basic):

  • автоматичне відновлення (Automatic Software Updates);
  • перехоплення смс і ммс (Text Messages, MMS);
  • перегляд історії дзвінків і книги контактів (Call history & Contact List);
  • перегляд історії веб-браузера (Website History);
  • перегляд календаря, нотаток та списку справ (Calendar, Notes, Tasks);
  • відстеження по ключовим запитам (Keyword alerts);
  • перегляд електронної пошти (Листи);
  • перегляд закладок (Bookmarks);
  • безлімітна зміна відслідковуються гаджетів (Unlimited Device). Change);
  • перегляд фото та відео матеріалів (Photos & Videos);
  • інформування про встановлені програми (Installed Applications);
  • інформування про зміну сім-карти (SIM Change Notification);
  • геолокація (GPS Location);
  • інтерактивне посібник з настроювання програми (Initial iinstallation);
  • видалення мети (Uninstall Alert), отримання звіту про те, як і за яких обставин додаток було видалено з відстежуваної пристрою.

Преміум (premium):

Всі функції основного тарифу +:

  • Віртуальний бар'єр (Geo-Fencing). На карті можна розмежувати зону знаходження дитини поруч з будинком або найближчим установою, наприклад, лікарнею. Якщо він її покине, то прийде відповідні повідомлення.
  • Надання докладної інформації про кожному підключенні до Wi-Fi (Wi-Fi Networks).
  • Блокування веб-сайтів і додатків (Apps & Websites Blocking).
  • Блокування вхідних дзвінків (Incoming Call Blocking).
  • Віддалене блокування пристрою (Remote Device Lock or Wipe).
  • Контроль, перегляд медіаконтенту в рамках snapchat з можливістю видалення файлів (snapchat).
  • Детальний моніторинг програм для миттєвого обміну повідомленнями і медіаконтентом (WhatsApp, Viber, LINE і т. д.) і сервісів глобальної комунікації (Skype, Hangouts, iMessage).
  • Інтерактивне посібник з настроювання програми (Initial iinstallation).

максимальний (Bundle kit):

Всі функції преміального тарифу + підписки для користувачів ПК (комп'ютерів), ноутбуків і моноблоків.

Основою (basic):

  • автоматичне відновлення (Automatic Software Updates)
  • перегляд всіх текстів, введених користувачем, (Keylogger);
  • створення скріншотів (Screenshots);
  • перегляд активності користувача на отслеживаемом гаджеті (User Activity);
  • перегляд часто використовуваних ресурсів (Application use);
  • інформування про всіх специфічних запитах і словах, введених користувачем (Keylogger word search);
  • перегляд встановлених програм (Installed Applications).

·

Кожен тариф включає в себе обов'язкову функцію – технічну підтримку по email у режимі 24/7. У особистому кабінеті доступна вкладка біллінг (billing), перейшовши по якій, можна:

  • оновити підписку, доплативши потрібну суму – renew subscription;
  • скасувати підписку – request cancellation;
  • відключити автооновлення – disable auto-renewal.

Крім різноманітних сервісів для пеленгації існує безліч мобільних програм, які доступні в магазині Google Play. Серед них виділяються:

  • Додаток Відстеження за номером телефону – GPS трекер». Програмне забезпечення, призначене для відстеження місця розташування друзів, членів сім'ї, чоловіка, дружини за номером смартфона за допомогою GPS, середовища соціальної мережі вконтакте (вк) в режимі 24/7. ЗА володіє простим і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Софт відрізняється перевагами, які роблять його одним з найкращих і популярних:
    1. поширюється на безоплатній основі;
    2. підтримує необмежену кількість досліджуваних мобільних номерів.
  • GPS моніторинг і спостереження. Ще одна цікава безкоштовна програма для автомобілістів, призначена для gps моніторингу транспортного засобу. Додаток функціонує на базі власного протоколу власного протоколу gps спільно з протоколом gps трекера стандарту Globalsat (r), що припускає синхронізацію софта з альтернативними системами навігації.

Розробники другого додатка пропонують скористатися наступними основними функціями:

  1. Чорного ящика. Поступове накопичення географічних координат, миттєва передача інформації після входу в софт.
  2. Автомобільної сигналізації.
  3. Режиму економії акумуляторної батареї (АКБ).
  4. Режиму адміністратора.
  5. Перемикання і вибору каналу передачі даних Wi-Fi, GPRS).
  6. Довільного вибору серверів для моніторингу.
  7. Налаштування сповіщень для сайту.

Щоб програма працювала у режимі автомобільної сигналізації, потрібно:

  1. Створити підконтрольну зону: у додатку перейти у вкладку «Зони», натиснути на кнопку «Створити», використовуючи вбудовану карту, розставити маркери, збудувати полігон (підконтрольну зону), а потім подвійним натисканням клікнути по створеному об'єкту. Далі вказати дані про gps зоні і відзначити прив'язку машини до об'єкту. Потім підтвердити створення підконтрольної зони натисненням кнопки «Ок».
  2. Додати подію, що ініціює включення сервісу gps моніторингу: перейти в розділ «Особливі події», натиснути кнопку «Створити», а потім вибрати пристрій, на який буде спрацьовувати подія. Після цього ввести логічне умова для події і перевірки наявності транспортного засобу виконується з використанням функції inzone (ID Зони), яку можна подивитись, натиснувши на потрібну зону на карті.
  3. У другій частині додавання події потрібно налаштувати спрацьовування події на вхід, вихід із зони шляхом введення відповідного логічного умови. Для входу – inzone(ID Зони) = true, і inzone(ID Зони) = false – для виходу. Потім треба провести перевірку коректності логічного умови, а після цього – вибрати канал, по якому буде здійснюватися інформування.

Як відстежувати місце розташування своїх дітей або чоловіка за допомогою телефону

Програма для визначення місця розташування мобільного телефону онлайн

Кращі програми для визначення місця розташування телефону – це ті програми, які сприяють ефективній і таємного стеження за цим об'єктом з максимальною інформативністю. До них відносяться:

  • Gsm-пеленгатор онлайн Family Locator;
  • Cerberus 3.5.3;
  • Prey Anti Theft 1.7.8;
  • Lost Android 2.75 ;
  • Where's My Droid 6.2.6;
  • Friend Locator ;
  • Lockout Security & Antivirus;
  • Talklog.

Gsm-пеленгатор онлайн Family Locator

Сімейний GPS локатор «Моя Сім'я» є унікальним помічником для кожної родини. Цей софт відрізняється зручним інтерфейсом і великим набором функціональних можливостей. Софт підтримує пристрої, що працюють на операционках Android, IOS і Windows. Особливістю програми є те, що в ньому відсутня прив'язка до персональних даних і необхідність в реєстрації. Всі зібрані дані зі смартфона надходять відразу на мобільному пристрої користувача, а не зберігаються на серверах.

Творці ресурсу пропонують користувачам наступні можливості:

  • Відстеження місця розташування членів сім'ї в реальному часі.
  • Встановлення дитячого режиму. Цей режим блокує можливість відключення геолокаціі, зміни налаштувань на пристрої, слухає розмови дитини за допомогою опції «Радіо-няня», яка працює на основі технології VoIP цифрового протоколу.
  • Перегляду історії пересування.
  • Створення підконтрольних зон, підключення повідомлень про відхід/прибуття цікавить особи з цих місць або в них.
  • Зміни колірного оформлення інтерфейсу по 15 шаблонним схемами.
  • Спілкування в сімейному чаті.

Даний набір функцій доступна в безкоштовній версії софта. За бажанням можна підключити пакет преміум і розширити функціонал, отримавши наступні можливості:

  • побудови маршруту до користувача;
  • приховування власного місця розташування для кожного користувача окремо;
  • користування збільшеним часом voip-з'єднання;
  • необмеженого створення підконтрольних зон;
  • створення відеозаписів, фотографій з будь-якої камери підконтрольного гаджета.

Cerberus 3.5.3

Cerberus 3.5.3 – це інструмент, створений на випадок пропажі смартфона. З його допомогою можна відновити дані, блокувати смартфон, відстежити місце розташування пристрою, подати гучний звуковий сигнал, сфотографувати особу злодія на фронтальну камеру. Щоб скористатися додатком, потрібно завантажити софт і зареєструватися на сайті Cerberus. Управління здійснюється через особистий кабінет.

Prey Anti Theft 1.7.8

Prey Anti Theft 1.7.8 – це багатоплатформовий софт для пошуку втраченого, викраденого або забутого, підтримує ос Android, iOS, Windows, Linux, Ubuntu і MAC. Він доступний у двох варіантах: безкоштовній версії з підтримкою понад 3-х досліджуваних пристроїв і платній з преміум аккаунтом. Додаток надає наступні можливості:

  • Отримання комплексного звіту про зниклого гаджеті, що складається з gps координат, Mac адреси гаджета, фотографій особи злодія, всіх найближчих активних Wi-Fi точок, активності користувача на пристрої з можливістю зміни.
  • Виявлення і захисту гаджета: створення підконтрольних зон, відстеження місця розташування, створення, відправлення спеціальних звукових сигналів на смартфон, віддаленого блокування апарату, переведення софту прихований режим.
  • Захисту даних та інформації. Дозволяє у віддаленому режимі видаляти будь-яку інформацію, отримувати необхідні файли. Ця функція доступна тільки для преміум-користувачів.

Lost Android 2.75

Додаток Lost Android 2.75 – це комбінована програма для відстеження місцезнаходження гаджета, отримання конфіденційної інформації. Вона надає можливість:

  • читати смс-повідомлення;
  • відправляти гучні зуммерные сигнали з комп'ютера;
  • виявити місце розташування телефону на карті;
  • блокувати апарат;
  • видалити всю контактну інформацію з гаджета;
  • відправляти смс повідомлення коханій людині або іншій особі, яка знайшла гаджет, через комп'ютер;
  • переадресовувати виклики;
  • взаємодіяти зі смартфоном без акумулятора;
  • очистити всю інформацію з SD карти;
  • отримувати відомості про заміну sim-карти.

Для того щоб почати використовувати додаток, необхідно виконати три простих дії:

  1. Завантажити софт на телефон.
  2. Зареєструвати пристрій на сайті.
  3. Перейти на офіційний сайт і увійти в особистий кабінет.

Where's My Droid 6.2.6

Where's My Droid – це програма, яка сприяє у пошуку зниклого гаджета за допомогою відправки спеціальних смс команд. Пропонується в безкоштовному варіанті, розширеному (pro). У стандартній версії софта можна:

  • отримувати інформацію про географічне положення об'єкта при нормальному і зниженому заряді батареї;
  • перемикати режими дзвінка;
  • відправляти смс повідомлення для активації команд;
  • захистити пристрою за допомогою коду доступу, запобігає несанкціоновані зміни;
  • підключити повідомлення про заміну sim-карти, зміну номера;
  • приховати вхідні повідомлення.

Придбання професійного аккаунта розширює функціонал і відкриває доступ до наступним діям:

  • фотографування особи викрадача, оточення з фронтальним і стандартної камери;
  • блокування гаджета через віддалений доступ;
  • віддаленого стирання даних з гаджета і sd карти;
  • переходу в прихований режим роботи.

Friend Locator

Забезпечить відстеження за номером телефону цей локатор-онлайн від групи розробників Friend Locator. В якості основного інструменту використовується новітній протокол GPS власної розробки, який відстежує місце розташування друзів, родичів з високою точністю в реальному часі. Софт має ряд особливостей:

  • безкоштовне і необмежену кількість пристроїв для відстеження;
  • миттєве інформування про переміщення;
  • просте управління, нескладну налаштування;
  • повідомлення про стан батареї кожного друга, на чиєму телефоні встановлено додаток.

Lockout Security & Antivirus

Lockout Security & Security є безкоштовною програмою для мобільних телефонів, що захищає пристрій від вірусів, програм-жучків та іншого шпигунського софта. Велика частина функціоналу софта безкоштовно, в тому числі:

  • Основний модуль захисту інформації та даних.
  • Модуль «Антизлодій», призначений для пошуку телефону складається з двох режимів: «Пошук» і «Сирена», що включає гучний звуковий сигнал, який допомагає знайти пристрою в невеликій зоні. Додатково модуль оснащений функцією «Сигнальний маячок», який автоматично зберігає інформацію про місцезнаходження.

В софті передбачений платний контент, яким можна користуватися протягом 14 днів без оплати. До таких функцій відносяться:

  • Оцінка системи, перевіряє стабільність і правильність її роботи.
  • Безпечний Wi-Fi. Перевірка доступних мереж на захист і надійність.
  • Зведення про кібер-зламах.
  • Модуль «Сигнали про крадіжку». Оповіщення, повідомлення по email, з фотографією викрадача та інформацією про місцезнаходження апарату.
  • «Інтернет-захист».

Talklog

Talklog – сервіс, призначений для спостереження за мобільними пристроями в онлайн-режимі, який дозволяє переглядати листування, відслідковувати телефонні розмови і розташування користувача в реальному часі. Сам додаток платне, але розробники пропонують пробний період роботи, який становить 12 годин. По закінченню цього часу можна зробити оплату і продовжити роботу.

Як дізнатися місце розташування людини | Знаючи тільки номер телефону

Для відстеження телефону дитини

Це софт, який допомагає батьком отримувати достовірну інформацію про свою дитину, надавати йому своєчасну підтримку, щоб уникнути неприємних ситуацій, для запобігання ймовірного згубного впливу оточуючих. З таким легко бути впевненим в безпеки дітей, збереження їх здоров'я та майна. До софту цього типу належать програми:

  • MobileKids;
  • Google Latitude;
  • Sygic Family;
  • Life360;
  • MamaBear.

MobileKids

MobileKids – це геолокатор онлайн за номером телефону з функціями програм батьківського контролю. Як доповнення до традиційного моніторингу місця розташування йде можливість цілодобового контролю за телефоном дитини. Додаток допомагає відслідковувати оновлення книги контактів, скачування нових програм, встановлювати тимчасові ліміти на сесії використання апаратом, виходу в інтернет і багато іншого. Батькам видається докладний звіт про те, як і для чого дитина використовує смартфон.

Google Latitude

Google Latitude, або «GPS координати» – це безкоштовний софт, його треба просто завантажити і встановити. Програмка дозволяє відправляти будь-якому користувачеві геодані особистого смартфона, свого місцезнаходження. Інформація передається у вигляді посилання на карти Google. Для відправки інформації про власний місцерозташування потрібно натиснути на кнопку «Відправити», розташовану зліва від відповідних координат.

Відправити дані довільного розташування просто: потрібно клікнути на будь-яке місце на карті. Після цього на ньому з'явиться зелена крапка, а нижче і лівіше з'явиться кнопка для відправки координат. Щоб зняти маркер з цієї місцевості, потрібно повторно натиснути на нього. Інформацію про місцезнаходження можна відправляти по будь-яких каналах зв'язку: e-mail, sms, соціальних мереж і месенджерів. Софт є кросплатформенным, взаємодіючим з Android, IOS і операційними системами BlackBerry, Symbian і Windows Mobile у складі програми Maps.

Sygic Family

Софт Family Locator – це інструмент, що володіє високою точністю визначення місця розташування членів сім'ї, в т. год. дітей, який дозволяє:

  • відслідковувати маршрути пересування;
  • обмінюватися безкоштовними повідомленнями;
  • контролювати безпеку членів сім'ї, своєчасно отримувати тривожні сигнали;
  • отримувати при відстеженні повідомлення про небезпечний маршруті дитини;
  • переглядати статистику пересувань за останній тиждень (платна послуга);
  • відстежувати час приходу і відходу дитини з навчального закладу, парафії-відходи родичів і так далі;
  • прокладати маршрут до місцезнаходження контрольованого об'єкта.

Life360

Сімейний пеленгатор від Life360 є потужним і високоточним софтом для визначення координат з безкоштовним пробним періодом 30 днів. В актуальну версію додали нові сервіси: Круги Life360, Місця Life360, які надають можливості:

  • спостереження за координатами людей, доданих в коло – список певних людей; дані виводяться на карті з наданням доступу на запрошення;
  • приховування і відкриття особистих координат – за бажанням;
  • спілкування в індивідуальних чатах з будь-яким користувачем кола;
  • відправлення повідомлень про координати користувачів при приході в підконтрольну зону;
  • відстеження викраденого або втраченого гаджета.

Функціонал програми можна розширити за придбання місячної, річної преміум підписки. Після оплати стануть доступні такі опції:

  • голосова онлайн-підтримка в режимі 24/7;
  • безлімітне додавання локацій;
  • збільшення кількості досліджуваних пристроїв;
  • захисту від викрадення пристрою – при дотриманні умов подачі заявки користувачеві при невдачі в пошуках дають 100$ для покупки нового апарату.

MamaBear

MamaBear – це безкоштовний софт, призначений для відстеження місця розташування дитини, її дій в мережі. Він допомагає:

  • здійснювати моніторинг за оновленнями і діяльності в соціальних мережах;
  • відстежувати і читати листування у відомих месенджерах (тільки для Android);
  • відстежувати місце розташування будь-якого члена сім'ї;
  • встановлювати обмеження.

Відео

Як відстежувати місце розташування своїх дітей або чоловіка за допомогою телефону

Як відстежити місцезнаходження телефону

Відгуки

Степан, 41 рікLife360 нормально працює. Періодично виявляються неточності, наприклад, коли донька поверталася зі школи додому вона йшла по тротуару вздовж будинку, а додаток показало, що вона в магазині через дорогу, але при повторному запиті розташування відобразилося правильно.
Олександр, 23 рокиGoogle Latitude – дуже корисна річ. В цілому додаток гарний, зручний, але йому не вистачає функції автоотправления координат, яка відсутня і в платній версії, і більш точного відображення нумерації будинків. Я живу в будинку, 31А, а він показує сусідній 31.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!