Селена Гомес - фільми і головні ролі. Список фільмів і головних ролей Селени Гомес

Деякі дівчата з акторської середовища дивують своїми талантами, багатозадачністю, різнобічністю. До таких зірок відноситься Гомес – кіно з цією знаменитістю знайомі молоді, її пісні стають хітами. Частка удачі, величезний обсяг праці – ось ціна популярності, а ще великого послужного списку дівчата такого юного віку.

Фільми з участю Селени Гомес

Кар'єра американської маленької зірочки з Гранд-Прейрі, Техасу почалася 14 років тому. Її «народженням» стала участь у проекті «Барні і друзі» 2002 року. Виступ вийшло вдалим, судячи з того, що дівчинку запримітили – покликали зніматися на третю частину легендарних «Дітей шпигунів». Так з'явилася Селена Гомес – фільмографія актриси на даний момент налічує 34 роботи, список поповнився озвучкою популярних і улюблених мультфільмів.

Підліткові серіали, як «Ханна Монтана», «Чарівники з Уейверлі Плейс», «Все тип-топ, або життя Зака і Коді» (і продовження Життя на борту»), придбали надзвичайну популярність. Фільми про Селену Гомес, де вона зіграла себе – «Гра на пониження», «Зоряні витівки», «Об'єднання». Між зйомками в багатосерійних ситкомах, актриса була задіяна в полнометражках:

  • «Уокер, техаський рейнджер»;
  • «Афтершок»;
  • «Арвін!»;
  • «Некерований»;
  • «І програли бій»;
  • «Хортон» (Озвучення);
  • «Що думає Стіві?»;
  • «Сусіди. На стежці війни 2» (тут же знімався Зак Ефрон, якому заочно Селену Марі не раз висловлювала симпатію).

Фільми з Селеною Гомес в головній ролі

Актриса не стала довго зніматися, як другорядний персонаж. Її нестандартна зовнішність привернула увагу знаменитих режисерів, які побачили хороший потенціал для серйозних ролей. Кіностудія Disney запропонувала дівчині зніматися на декількох великих проектах і не прогадала – актриса впоралася з участю відмінно, завоювала любов глядачів. Найбільш вражаючі фільми з Селеною Гомес:

  1. «Brain Zapped»;
  2. «Ще одна історія про Попелюшку» (головна роль, що принесла популярність);
  3. «Рамона і Бізус»;
  4. «Чарівники з Уейверлі Плейс» (дитячий проект, де актриса грає провідного персонажа);
  5. «Монте-Карло» (кіно, розраховане на більш дорослу аудиторію);
  6. «Програма захисту принцес»;
  7. «Відв'язні канікули»;
  8. «Погнали» - перша серйозна триллерная роль;
  9. «Повернення чарівників» - грати довелося дві протилежності, молода актриса впоралася професійно;
  10. «Погану поведінку»;
  11. «Основні принципи добра»;
  12. «Монстри на канікулах 1, 2, 3»;

Фільми Дісней з Селеною Гомес

Ця кіностудія дитячих серіалів, мультиплікації стала стартом для багатьох майбутніх зірок телебачення. Дебют акторки стався у проекті «Все тип-топ, або Життя Зака і Коді». Провідну роль тут грав Зак Ефрон, а техаська артистка з'явилася лише один раз. Ще дівчину можна побачити в одній серії продовження серіалу. Тут другорядні ролі актриси закінчилися, їй стали пропонувати більш серйозні роботи. В яких фільмах знімалася Селена Гомес від кінокомпанії Disney:

  • «Чарівники з Уейверлі». Відомий підлітковий проект (Селена Гомес у фільмі і багатосерійному кіно задіяна на основній ролі);
  • «Ханна Монтана» (епізодична участь);
  • «Ще одна історія про Попелюшку» (Одна з найбільш пам'ятних і популярних робіт);
  • «Програма захисту принцес»;
  • «Приколісти»;
  • «Повернення чарівників».

Селена Гомес – фільми 2017

У цьому році з'явилися 4 картини з актрисою, у цьому списку немає «жанрової легкості», яка асоціювалася у багатьох глядачів з техаської брюнеткою. Виняток становлять «Сусіди. На стежці війни 2». У «Грі на пониження» актрису можна побачити камео. В «Основних принципах добра» дівчина грає навіжену втікачку, що пройшла разом з головними героями через усвідомлення себе, життєвих істин. У новій історичній картині «І програли бій» актрисі теж відводиться другорядна роль. Всі фільми з Селеною Гомес 2019 року – це серйозні роботи зі складним сюжетом.

Відео: найкращі фільми з Селеною Гомес

5 кращих фільмів з Селеною Гомес | #Кіноманія

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!