Як зустріти споріднену душу людині

Чи бувало у вас так, що при першому погляді на людину виникало відчуття, ніби ви знаєте його тисячу років, він вам дуже близький по духу, розумієте його з півслова і з півпогляду? Якщо це сталося, вас можна назвати щасливими. Чоловіки і жінки, яким ще не пощастило, задаються питанням, як зустріти споріднену душу, як розпізнати «своє» серед великої кількості людей? Не всім судилося знайти близьку людину, знайти другу половинку, близьку по духу.

Що таке споріднені душі

Кожна людина вкладає свій зміст в це словосполучення. Є кілька визначень поняття з різних точок зору:

  • Релігія стверджує, що деякі душі об'єднуються на небесах задовго до здобуття фізичного тіла на Землі. Коли вони зустрічаються в реальності, між ними миттєво виникає сильна симпатія і гармонія. Їх духовні начала об'єднуються, і на двох людей формується одна сверхдуша.
  • Езотерика стверджує, що подібний зв'язок людина інтуїтивно відчуває: в минулих втіленнях він був знайомий з цими людьми, отримував від них любов, позитив, радість від спілкування. Теорія реінкарнації детально описує поняття душ, пов'язаних родинними узами.
  • Психологи кажуть, що споріднена душа – це людина, яка вас добре розуміє, завжди готовий підтримати, погодитися з вашою думкою. Він необов'язково буде поруч все життя, може з'явитися для вирішення певної проблеми, а потім піти.

Кармічна зв'язок

Скільки б не було в душ перевтілень, їх вабить одне до одного. Якщо навіть в одній житті вони не зустрінуться, то обов'язково перетнуться в наступному. Необов'язково люди стануть улюбленими. Сильна духовна зв'язок може формуватися між батьками і дітьми, братами і сестрами, друзями. Родинні енергії вібрують на одній частоті. Завдяки цьому ідеальні партнери розуміють один одного з півслова, відчувають глибоке почуття прихильності, любові, поваги.

Між людьми можуть виникнути кармічні стосунки, якщо вони несуть всередині себе невирішені емоційні проблеми з минулого життя. Не зумівши дати вихід цим станам, душі притягуються один до одного в наступному втіленні та отримують можливість вирішити актуальне питання. Вони приміряють на себе старі емоційні ролі і шукають інший вибір, більш розумний. Велика різниця у віці між парою (5-15 років) говорить про сильну кармічного зв'язку.

Спорідненість душ між чоловіком і жінкою

Сім'я, де чоловік і дружина є по-справжньому духовно близькими людьми, – рідкість. Зустріти рідну душу, яка стане твоїм коханим(-ою) не так вже й просто. Згідно теорії реінкарнації, такий союз не завжди гладкий, адже люди осягають один і той же урок долі. Якщо вони долають перешкоди, їх відносини стають нагородою, істинним щастям. Чоловік і жінка відчувають не тільки пристрасть, але і дружбу, відданість, глибоку духовну зв'язок, відчуття особливої близькості. Зустріч зі своєю другою половинкою потрібно заслужити благородними справами і самопізнанням.

Як знайти споріднену душу

Дуже сильного тяжіння між кармічно близькими людьми немає, тому не варто сподіватися, що доля сама вас зведе. Думки про те, як зустріти споріднену душу:

  • Психологи рекомендують розібратися в емоціях. Варто зрозуміти свій внутрішній світ, відчути те, чого хочете насправді. Спілкуючись з новими людьми і показуючи своє справжнє «Я», ви знайдете однодумців, тих індивідів, які багато в чому з вами схожі. Важливий контакт з великою кількістю людей різних віків.
  • Релігія закликає звернутися до свого ангела-охоронителя, архангелу Хамаилу або просветленному майстру. Обговоріть з ним бажання зустріти близьку людину, після чого звертайте увагу на сни, сигнали і події. Ангели-хранителі спілкуються між собою, тому можуть організувати зустріч душ, пов'язаних родинними узами.
  • Кармічно близька людина може зустрітися, коли ви станете самим собою, ввійдете в свою стихію. Він увірветься у ваше життя несподівано, може заподіяти біль, страждання, щоб розірвати негативний цикл минулих перевтілень. Якщо зможете переступити через своє Его, будете щасливі відносини, безумовну любов, розуміння.

Як дізнатися споріднену душу

Шанс зустріти свого людини є завжди. Якщо вам пощастить, ви відчуєте це відразу. Найпрекрасніше в таких відносинах – абсолютний комфорт, спокій, відсутність необхідності втілюватися, грати, церемонитися. Ви розкуті душевно, не соромитеся своїх недоліків, можете довірити найпотаємнішу таємницю. Такої людини ви ніби знаєте багато років, навіть якщо спілкувалися всього п'ять хвилин. Як же зустріти споріднену душу і розпізнати її в потоці людей, дізнайтеся більш детально.

Внутрішні відчуття

Духовна енергія рідної душі впливає на вас заспокійливо. З такою людиною комфортно навіть в тиші. До нього ви відчуваєте глибоку симпатію, інтерес, любов. Вам хочеться подарувати рідній душі як можна більше турботи, ласки і тепла, з якою радістю ви віддаєте, а не тільки берете. Поряд з духовним іншому ви відчуваєте натхнення, бажання діяти, невгамовну енергію.

Емоційний зв'язок

З психологічної точки зору душі, пов'язані родинними узами, дарують один одному тільки позитивні емоції. Вони приносять радість, щастя, дзеркально відображають внутрішній стан у різні періоди життя – чуйно переймають емоційний фон. Якщо ви вірите в існування споріднених кармічних душ, будьте готові до бурі. Вони розривають серце, розбурхують кров, змушують долати труднощі. Життя з ними кардинально змінюється.

Спільні інтереси

Зустріти душу, призначену небесами, – величезне щастя, адже у неї такі ж життєві цінності, як і у вас. Принципи, інтереси, захоплення – все це наче з вас списано. У вас не одна точка дотику, а велика кількість в різних сферах життя. Разом ви розвиваєтеся і стаєте краще, долаєте перешкоди, діліться досвідом і щиро радієте за успіх свого партнера.

Відео

✔Як зустріти рідну душу ✔Знайти чоловіка або дружину споріднену і рідну душу можливо!

ЯК ЗНАЙТИ СВОЮ РІДНУ ДУШУ. ЕНЕРГЕТИЧНІ ЗАКОНИ (Андрій і Шанті Ханса) SUBS: Engl + Ital

Як зустріти рідну душу. Як зустріти свою рідну душу.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!