Що означає зробити сигну у ВК - варіанти на папері, на тілі та особи без

Щоб підтвердити авторство фото або відео вконтакте, необхідно чітко розуміти, що таке сигна, для чого, коли її використовують. Цей термін відносно молодий, спочатку з'явився у користувачів соціальних мереж, вважається хорошою можливістю скоротити кількість фейків. Для сучасної молоді став оригінальним знаком подяки, способом вираження щирості романтичних почуттів. Тому усім користувачам мережі не завадить з'ясувати, що таке сигни у ВК, як правильно користуватися таким атрибутом.

Що значить зробити сигну

За певним електронною адресою можна знайти сторінку користувача вконтакте та іншої соціальної мережі. Щоб зайвий раз упевнитися, що співрозмовник зв'язався з вашим аккаунтом, він може попросити підтвердження автентичності контенту. Варіантів кілька, і один з них – сигна з ім'ям на фотографіях. Реальні фото викладають на аватарках або за запитом того чи іншого користувача. Такими зображеннями рясніють соціальні мережі, вони в необмеженій кількості блукають по інтернету.

Що означає слово

Значення слова sign в перекладі з англійської звучить приблизно так: «позначає підпис». Грубо кажучи, це фотографія-подарунок, як вид подяки в соціальних мережах. Сигни можуть набрати багато голосів, стати предметом публічності або бути відправлені особистим повідомленням, як щось сокровенне адресату. Спочатку, на чистому листку паперу користувачі писали адресу своєї сторінки соціальної мережі і фотографувалися, щоб виключити підозру на фейк.

Пізніше сигни стали подарунком, сюрпризом, романтичним визнанням. Таким знаком уваги часто ділиться сучасна молодь, а тематичну напис залишає не тільки на папері, але і на одній з видимих частин тіла. Це теж має значення, оскільки таким способом можна підтвердити не лише достовірність облікового запису ВК, але і власної особистості. Так роблять сигни на руці, нозі, грудях, обличчі, інших частинах тіла (за бажанням).

Навіщо потрібні сигни

Перед тим як зробити сигну у ВК, важливо не тільки розуміти значення цього молодіжного сленгу, але і його необхідність на практиці. Деякі користувачі загадкову сигну роблять назвою сторінки, щоб залучити велику кількість шанувальників своєю таємничістю. Це фішка красивих дівчат, які привертають увагу до своєї фігури, але спочатку закривають обличчя сигной. Так можна стати кумиром сучасної молоді.

Другий варіант використання сигни, коли хочуть дізнатися, симпатичні дівчата реальні або фейк, блукаючий на просторах інтернету. Наприклад, просять на аркуші паперу або частини тіла написати ім'я хлопця, виконати селфи з пересилкою адресату. Це стосується і спортивних, привабливих хлопців, які стали частими відвідувачами соцмереж. Деякі дівчата, особливо цікаві і підозрілі, хочуть з'ясувати, їх кумир – фейк або справжній. До того ж, робити сигни вважається модним молодіжним часом, трендом сучасної молоді.

Що можна написати

За останній рік загадкова сигна користується високою популярністю, і багато сторінок вконтакте не обходяться без її безпосередньої участі. На таких фото реалістичних розрізняються пози і написи, мети виконання селфи та відгуки користувачів соціальних мереж. Знімки можуть викликати підвищений інтерес громадськості своїм своєрідним видом, і тоді обов'язково наберуть багато лайків, позитивних коментарів, що особливо актуально для лайфхак.

Вивчаючи, що таке сигна, виникає питання, яка підпис має бути і доречна на знімку. Варіантів є багато, наприклад, що попросять зробити адресата, то і написати на аркуші паперу, частинах тіла. Частіше дівчата залишають визнання в любові на грудях і руках або просто пишуть своє ім'я, ім'я конкретного хлопця для підтвердження достовірності сторінки, пабліка. Головне – фотографуйтеся оригінально і від душі, такі знімки обов'язково не залишаться без уваги. Замість написів можна використовувати малюнки, наприклад, з тематичних сайтів і не тільки.

Що намалювати

Графічні зображення теж є частиною актуальної теми сучасної молоді, що ж таке сигна. Спочатку все починалося з підпису імені, але з часом така фотографія-подарунок набула більш глибокий сенс, ємне зміст. Наприклад, сентиментальні дівчата в малюнках на своєму тілі залишали романтичне послання симпатичним хлопцям. Інші користувачі соціальних мереж і зовсім створювали справжні шедеври на тілі для підвищення кількості лайків, коментарів.

Як робити сигни

У всесвітній павутині є спеціальні сайти, присвячені темі створення сигни з перекладами і без. Там же можна знайти цінні рекомендації, як перевірити такий знімок на справжність, виключити чергову підробку в мережі. Навіть деякі знаменитості при віртуальному спілкуванні з фанатами і шанувальниками замість особистого автографа використовують сигни. Таким же способом відомі люди підтверджують автентичність електронних адрес в соціальних мережах. Корисно знати, як правильно робити сигни, і які хитрощі цього захоплюючого процесу існують

Відео-сигни

Сигни стали не тільки гарною можливістю підтвердити свою особу в соціальних мережах, але і вигідним джерелом отримання доходу. Особливо популярні користувачі з величезним числом передплатників продають власні фото з підписами своїх фанатів за гроші. Цим промишляють і багато «початківці знаменитості», але роблять це ще в якості реклами, піару.

За останній час серед молоді затребуваними стали не тільки фото-знімки, але і нетривалі (короткометражні) відео-ролики, теж підтверджують особистість автора, передають певне послання зі змістом адресату. Якщо говорити про класичний відео-сігне, нижче представлена домашня інструкція по створенню такого оригінального матерела:

  1. Створити на аркуші паперу або руці тематичну напис, яку попросив для підтвердження адресат.
  2. Виконати відео-ролик, переслати його адресату. Простіше кажучи, відео людина свідчить напис з ім'ям одного, подруги і т. д.
  3. Відправити готову відео-роботу на стіну або особистим повідомленням – на розсуд творця ролика.

На руці

Це найпопулярніший варіант для соцмереж. Для створення сигна на руці необхідно діяти в наступній послідовності:

  1. Написати на оголеній руці напис, яку попросили.
  2. Сфотографуватися так, щоб було видно обличчя й оригінально оформлена підпис.
  3. Переслати готовий знімок – сигну адресату.

На папері

Створити сигну можна на звичайному аркуші паперу. Так часто роблять знаменитості або звичайні користувачі всесвітньої павутини, щоб підтвердити достовірність свій електронної сторінки. Такі сигни з'явилися одними з перших, тому при їх створенні не виникає жодних проблем. Отже:

  1. Написати на листку паперу своє ім'я, ім'я хлопця або електронну адресу розбірливим почерком.
  2. Сфотографувати себе з оформленим листком паперу так, щоб виразно виднілося обличчя.
  3. Переслати сигну адресату.

Без особи

Такі реальні фото додають інтригу, а частіше використовуються на сайтах про схуднення, зовнішньому перевтіленні і т. д. Для створення сигна без обличчя теж можна використовувати аркуш паперу з оформленою тематичної написом. Ось інструкція:

  1. Оформити напис на папері.
  2. Закрити обличчя, виконати фото.
  3. Переслати сигну адресату.

Фото з сигной

Відео

Що таке сигна в ВК і як її зробити

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!