Маска для живлення особи

Давно відомий всім факт: з роками шкіра зовсім не молодіє. Перші зморшки, блідий колір обличчя, акне – всі ці проблеми з'являються раніше, якщо не вчасно не почати стежити за собою. Багато кошти можна готувати самостійно. Одним з таких є живильні маски для шкіри обличчя: їх компоненти в значній мірі впливають на його стан і роблять більш красивим і здоровим день у день. Навчитися готувати маски самостійно зможе кожен, треба тільки спробувати!

Навіщо треба робити живильну маску

Якщо ви мрієте завжди виглядати на 100%, продовжити красу, здоров'я своєї шкіри на довгі роки, то ви обов'язково повинні доглядати за нею всіма можливими способами. Вмивання, живлення і зволоження різними кремами недостатньо. Шкірі обличчя необхідні додаткові компоненти, які знаходяться в масках. Часто поживну суміш наносять на термін від 5 до 15 хвилин. Протягом цього часу шкіра здатна прийняти всі поживні речовини, які їй так потрібні для краси, здоров'я і молодості.

Рекомендується наносити домашні засоби не більше 2 разів на тиждень. Деякі склади не можна застосовувати більше 1 рази через 7 днів. Хоча б раз в 10 днів ваша шкіра повинна отримувати поживні речовини. Тільки так ви врятуєте її від передчасного старіння, втрати свіжості й пружності. Можливість приготувати корисну суміш для шкіри, не виходячи з дому, дозволяє вам здійснювати догляд дешевше салонних процедур.

Поживна маска для обличчя в домашніх умовах

Натуральні маски для обличчя – це перша допомога при будь-яких недосконалості. Інгредієнти для приготування швидше за все ви знайдете в своєму холодильнику. Банани, молоко, журавлина, навіть морквяний сік та інші продукти стануть відмінним замінником дорогих масок з вмістом хімічних елементів. Щоб приготувати собі ту чи іншу маску, потрібно спочатку переконатися в тому, якого типу ваша шкіра. Кожному з них допоможуть певні рецепти поживних масок. Нижче наведено популярні способи приготування коштів, які заслужено збирають найкращі відгуки від дівчат.

Для сухої шкіри

Якщо ви є володаркою сухої шкіри особи, то за ним необхідно правильно і вчасно доглядати. Інакше ви постійно будете страждати від лущення, сухості і стягнутості шкіри. Зволожуючі маски для сухої шкіри робляться на основі меду або сиру. При цьому не забувайте про живильний крем для обличчя, який наноситься після зволожуючою процедури. Ось деякі рецепти:

  • гречаний мед – ст. л;
  • рослинне масло – ст. л;
  • яєчний жовток – 1 шт.

Спосіб приготування і нанесення:

  1. Змішайте всі компоненти в металевій ємності.
  2. На невеликому вогні підігрійте суміш.
  3. Яким зручним для вас способом нанесіть склад на обличчя.
  4. Не змиваючи перший шар, повторіть нанесення через 5 хвилин. Повторюйте дії, поки засіб не закінчиться.
  5. Змийте засіб теплою водою. Для посилення ефекту можна протерти обличчя відваром з трав.

Ще одна відмінна проста зволожуюча маска:

  • сир – одна ст. л.;
  • мед – одна ст. л.

Процес приготування і використання:

  1. Змішайте інгредієнти.
  2. На водяній бані розігрійте суміш.
  3. Щоб вона не була занадто густий, розбавте теплим молоком.
  4. Маску наносять і залишають на 15 хвилин. Змивається засіб теплою водою

Для жирної шкіри

Жирна шкіра постійно доставляє купу клопотів своїм власницям. Влітку вона сильно блищить на сонці, взимку не дає косметиці нормально лежати. Поява прищів на ній вважається нормою. Впоратися з цим дефектом допоможуть численні рецепти поживних масок. Завдяки своїм натуральним інгредієнтам вони поліпшують водний і жировий баланс шкіри, позбавляють від надокучливого сального блиску. Відмінний засіб з вівсянки робиться просто, а результат очевидний:

  • пластівці – одна ст. л;
  • сметана – одна ст. л;
  • оливкова олія – одна ст. л.

Спосіб приготування і нанесення аналогічний попереднім рецептами:

  1. Перемішайте всі компоненти в ємності.
  2. Акуратно намажте засіб на шкіру обличчя.
  3. Через 15 хвилин змийте склад теплою водою.

За допомогою цього нескладного рецепта ви зможете позбутися від супутніх проблем. Вас перестануть переслідувати проблеми жирної шкіри – прищі, сальний блиск, недовгий термін служби коригуючих засобів. Корисно використовувати спеціальний матуючий крем – він допоможе досягти гладкості шкіри обличчя відразу після застосування. Вибираючи такий засіб в магазині, обов'язково порадьтеся з консультантом, який підбере для вас супер засіб.

Для комбінованої

Тим, хто страждає від недоліків комбінованої шкіри обличчя, допоможуть різноманітні рецепти для догляду та харчування цього типу шкіри. Тут важливо пам'ятати, що деякі ділянки обличчя жирні, а інші – навпаки, сухі. Особливо можна відзначити Т-подібну зону – ніс і лоб. Вона постійно видає себе, блищить на сонці, не даючи вашим дорогим косметичним пудрам або тональних кремів правильно і довго лежати протягом всього дня. Для вирівнювання цього балансу можна скористатися таким незвичайним рецептом:

  • сухі дріжджі – ст. л;
  • оливкова олія – ст. л;
  • мед – ч. л;
  • молоко – ст. л.

Як приготувати і застосовувати:

  1. Підігрійте молоко.
  2. Розведіть його з дріжджами.
  3. Додайте інші продукти і гарненько перемішайте.
  4. Засіб наноситься товстим шаром і має залишатися на шкірі 15-20 хвилин.
  5. Змивається теплою водою.

Особа буде матовим, косметика ляже рівним шаром. При всій її доступності, така маска здатна виправити недосконалість відразу після першого застосування. Простота приготування і нанесення надає цим рецептом ще більше популярності у молодих дівчат, які страждають від проблем з комбінованою шкірою. Використовуйте засіб кілька разів в тиждень і насолоджуйтеся результатом.

Від зморшок

Ті, хто хоче омолодитися, ходять в магазини за дорогими кремами і засобами по догляду для шкіри обличчя. Дами витрачають шалені суми на походи в косметичні салони, де з допомогою медичних досягнень досягають молодості шкіри. Деякі з них знають, що надати обличчю сяйво і пружність можуть самі недорогі засоби, які легко робляться в домашніх умовах. Інгредієнти для них продаються абсолютно в будь-якому магазині. Натуральність таких масок – 100%, а це означає, що побічних ефектів або алергічних реакцій чекати не доводиться.

Головним компонентом омолоджувальної маски завжди залишається кислота. У рецептах, тому часто використовуються фрукти або ягоди. Один з найпростіших рецептів «Маска молодості» для пружності шкіри:

  • суниця – жменя;
  • білок – 1 шт.

Застосування:

  • змішайте суницю і білок;
  • нанесіть суміш на шкіру обличчя, вік і шиї;
  • нехай маска залишиться на обличчі на 15-20 хвилин;
  • щоб підсилити ефект, протріть шкіру відваром з натуральних трав.

Відео про живильні маски для обличчя

Готувати зволожуючі і омолоджуючі засоби для обличчя зовсім не складно. У відеоролику нижче, ви зможете детально подивитися, як зробити маску в домашніх умовах. Підказки про те, як зволожити обличчя, зробити шкіру матовою, прибрати дрібні зморшки і запобігти старіння буквально за одну ніч, вам дадуть досвідчені косметологи. Домашні маски завжди були секретом краси у наших бабусь. Скористайтесь їх рецептами сьогодні заощаджуйте величезні гроші на купівлю дорогих засобів знаменитих брендів.

Як зробити вдома з яйця

Поживна маска для обличчя. Як зробити?

Відбілююча

Як відбілити обличчя в домашніх умовах. ВІДБІЛЮЮЧІ маски для обличчя. Рецепти.

Лимонна

Поживна маска для обличчя в домашніх умовах (мед, йогурт, Вітамін Е, лимон)

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!