Тональний крем Мейбелин - види, ціна та відгуки про застосування. Як користуватися тональним кремом Мейбелин, відео

Одним з популярних брендів косметики для особи вважається Maybelline. Найбільш затребуваними засобами цієї торгової марки вважаються тональні креми і основи, адже ці кошти здатні приховувати недоліки шкіри, вирівнювати колір або маскувати почервоніння. За допомогою цього засобу ви зможете зробити свій макіяж ідеальним. Випробувавши різні марки і варіанти (наприклад, Loreal Perfect White Pearl), багато жінок вибирають тональний крем Мейбелин.

Види тонального крему Мейбелин: який краще вибрати?

Тональні засоби від Maybelline діляться на кілька видів: матовий, досконалий тон, аффинитон, аффинимат, BB крем, Instant Smooth Result. Щоб правильно вибрати тональний, необхідно враховувати кілька важливих моментів:

  • Потрібно звернути увагу на тип, текстуру шкіри, оскільки для сухої, жирної застосовуються абсолютно різні продукти.
  • Варто враховувати і стан шкіри. Так, для проблемної – краще вибирати крем з підсушують ефектом. Це дасть можливість не тільки приховати недоліки, вирівняти тон, але також надасть лікувальний вплив.
  • Для в'янучої шкіри краще всього підійдуть креми, що містять антиоксиданти і світловідбиваючі частинки. В результаті ви будете не тільки виглядати молодшою, але і візуально вирівняє глибокі зморшки.
  • Одним з головних питань при виборі засобу вважається правильно вибраний тон. Рекомендується вибирати на один тон світліше, ніж природний відтінок шкіри – це допоможе надати обличчю свіжості, а також приховає сліди втоми.

Якщо ви сумніваєтеся у виборі, зверніться за консультацією до фахівця в косметичному салоні або магазині косметики.

Крем Мейбелин матуючий

Прекрасний варіант для жирної шкіри. Відмінно приховає жирний блиск, за рахунок містяться абсорбуючих частинок, спрямованих на всмоктування жиру. Застосовуючи такий тональний, ви позбудетеся від почуття незручності при надмірній жирності шкіри і будете завжди виглядати чудово.

Аффинитон 24

Унікальна технологія крему Аффинитон 24 від Maybelline дозволяє добре закріплюватися на обличчі після нанесення, що дає можливість бути впевненою у своєму зовнішньому вигляді на протязі всього дня. Завдяки універсальній технології HD-пігментів, продукт здатний приховати недоліки, зробити шкіру бездоганною, навіть якщо розглядати її в безпосередній близькості.

Цей тональник відрізняється надзвичайною стійкістю – він не розтікається, не скочується. При будь-яких погодних умовах (чи то спека, мороз або проливний дощ) ви можете бути абсолютно спокійною, впевненою в собі. Як виглядає цей крем, можете подивитися на фото.

Мейбелин досконалий тон

Крем «Мейбелин: Досконалий тон» має кілька відтінків, ви стовідсотково зможете підібрати той тон, який максимально підходить конкретно під відтінок вашої шкіри. Його секретним компонентом вважається подрібнені мінерали, які забезпечують ідеальний колір обличчя. Також тональний містить SPF 18, завдяки чому надійно захищає шкіру від впливу ультрафіолетових променів. Це легке, якісне і практично не помітний на обличчі тональний засіб.

Maybellin Дрім Сатин Флюїд

Maybelline «Дрім Сатин Флюїд» – відмінний варіант для проблемної шкіри, оскільки він чудово приховує всі недоліки: відкриті пори, чорні крапки, дозволяє вирівняти колір обличчя. Також відрізняється стійкістю – не розтікається, не розмазується, не залишає слідів на одязі (не мазкий).

Крем-мус

Легкий крем-мус Maybelline допоможе створити ідеальний образ. Наноситься легко, рівно лягає, не забиває пори і не створює ефекту «маски». Про даному мусі залишають тільки позитивні відгуки, оскільки він практично не створює дискомфорту, виглядає цілком натурально.

Maybellin Affinimat

Maybelline «Аффинимат» додасть вам рівний рельєф особи, приховає недоліки, вирівняє колір. Крем ідеально матує шкіру, а за рахунок вмісту пігментів натурального барвника вирівнює тон, роблячи колір обличчя максимально рівним, природним.

BB крем Мейбелин

Maybelline Dream Fresh BB cream» – ідеальний крем, який крім основної функції тонування також зволожує, живить корисними мікроелементами, захищає від дії сонячних променів.

Переваги використання даного тональника:

  • Вирівнює тон.
  • Усуває жирний блиск.
  • Не відчувається на обличчі.
  • Робить шкіру гладкою.
  • Освіжає обличчя.

Поради з використання

Щоб виглядати чудово, важливо запам'ятати кілька правил нанесення тонального крему:

  • Засіб наноситься на попередньо очищену шкіру обличчя.
  • Перед нанесенням необхідно покрити підходящим для вашої шкіри кремом.
  • Здійснювати нанесення слід за допомогою пальців або спеціального косметичного спонжа. Рекомендується невелику кількість засобу нанести на долоню і поступово накладати на обличчя.
  • Важливо добре розтушувати тональний засіб, щоб не було грудочок (особливо в лінії підборіддя). Візажисти рекомендують використовувати спонж, з його допомогою тональний легше наносити, і він рівномірно розподіляється по всій поверхні шкіри.

Вартість

Купити тональний крем Maybelline ви можете в косметичному магазині або замовити через інтернет. Вартість цих засобів залежить від виду косметики і від цінової політики конкретного магазину. В основному ціна варіюється в межах 400-700 рублів.

Відгуки

Відгуки про косметику цієї марки досить різноманітні – комусь вона підходить ідеально, а хтось знайшов недоліки. Щоб трохи розібратися, перегляньте відеоогляди і відгуки на деякі види крему:

Тональний крем Maybelline «Affinimat»

Maybelline AffiniMat: огляд і демонстрація  

Тональний продукт Dream matte mousse

Огляд на тональний мус Maybelline Dream Matte Mousse

Тональні засоби від Maybelline

ДОСКОНАЛИЙ ТОН (МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ТОНАЛЬНИЙ ДЛЯ ЗЙОМКИ ВІДЕО) Maybelline Affinitone

Косметика Maybelline відрізняється високою якістю, негативні відгуки про неї швидше із-за неправильно підібраного виду або тону. Якщо наша інформація вам сподобалася і допомогла визначитися з вибором – залишайте свої відгуки та коментарі.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!