Потрійна плойка для волосся - види виробів, правила використання та ціна

Все більше виробників пропонують різні плойки для створення красивих локонів і завивки волосся. Технології постійно розвиваються, тому на зміну звичайним інструментів приходять потрійні. Вони допомагають зробити легку або виразну зачіску на волоссі будь-якої довжини. Ознайомтеся з покроковими інструкціями по створенню гарних зачісок.

Види потрійних плойок

Тризуб або потрійна плойка для створення хвиль – це зручний інструмент, який допомагає за короткий час красиво завити локони, а також випрямити пасма. У приладу три робочі поверхні діаметром 18-22 мм, що знадобиться для виконання професійної укладки.

За допомогою запатентованої технології робляться рівні красиві вигини без заломів, створюється ідеальна форма. Завитки формуються швидко, волосся не псуються і не пересушується.

Виділяють наступні види потрійних плойок в залежності від технічних характеристик:

  1. За матеріалами робочої поверхні: хромоване (не рекомендоване), алюмінієве, іонне (найкорисніше для захисту), комбіноване покриття. Самими якісними і довговічними вважаються моделі з кераміки, титану, турмаліну або склокераміки. Тефлонові моделі безпечні, але з часом їх шар стирається, оголюючи металеву основу. Прилади з склокераміки відносяться до професійних інструментів, коштують дорого, найякісніші ті, чий стрижень і покриття виконані повністю з цього матеріалу. Плюсами кераміки є рівномірний нагрів, відсутність шкоди, закриття лусочок, попередження пересушування. Титанове покриття міцне, довговічне, стійке до механічних пошкоджень, ідеально підходить для тонкого, слабкого волосся. Воно не електризує волосся, зберігає всередині них вологу. Турмалінові плойки зберігають шевелюру м'якою і блискучою, але дорого коштують.
  2. По потужності: чим вище показник, тим прилад буде більш громіздким, швидше нагріватися. Чим нижче потужність, тим довше нагрівається плойка.
  3. По температурному режиму: від 180 до 220 градусів. Чим вище температура, тим швидше формується завиток, але тим не безпечніше. Для жорстких волосся рекомендується високі температури, для м'яких, освітленого або ослаблених – низькі. Добре, якщо плойка оснащена функцією перемикання температури, автоматичне відключення при перегріві.
  4. По діаметру: 18-34 мм. Чим більший діаметр (від 28 мм), тим об'ємніше хвилі.
  5. За розміром і вагою: міні-плойки (зручно брати з собою), стандартні, збільшені для перукарів (складно застосовувати самостійно, зважаючи на громіздкість).
  6. З додаткових аксесуарів в комплекті: краще, якщо до плойки будуть додаватися термостійкий наконечник або рукавичка для захисту рук, обертовий шнур, підставка, індикатор нагріву, перемикач режимів.

Як користуватися

Плойка для волосся потрійна має свою інструкцію по застосуванню. Корисні рекомендації по використанню:

  1. Прилад застосовується лише на сухих волоссі, захищених термозахисним спреєм або кремом. Це обов'язковий пункт, так як використання на вологих пасмах без захисту призведе до пересушування, ламкості, перетину кінчиків, пошкодження. Застосування спеціальних термозахисних продуктів додатково продовжить ефект укладання. При частому використанні плойок необхідно відновлювати волосся живильними масками.
  2. Перед укладанням волосся розчісують, розплутують, починають завивати з нижнього шару.
  3. Бажано зібрати верхній шар в пучок, закріпити на маківці. Нижній шар поділяється на сектори, які ретельно опрацьовуються попередньо нагрітій плойкою.
  4. Після завивки потрібно потримати завитки в згорнутому стані за допомогою затискачів, поки вони не охолонуть. Це продовжить укладання.

Створення локонів з допомогою плойки-хвилі

Після підготовки волосся і після того, як плойка хвиля розігрілася, можна створювати локони:

  1. Виділити пасмо потрібної ширини (слід намагатися, щоб всі пасма були однакові по товщині), обережно затиснути між робочими поверхнями, починаючи з коренів.
  2. Краще відступити від шкіри голови 1-2 см, щоб не отримати опік. Якщо ж залишити великий відступ, можна втратити в обсязі, укладання буде виглядати не так ефектно.
  3. Притиснувши пасмо біля кореня, потрібно акуратно рухатися в бік кінчиків повільними плавними рухами.
  4. Перейти на іншу пасмо і обробити все волосся, щоб отримати акуратні рівні красиві хвилі. Для продовження стійкості укладання зверху можна розпорошити лак.

S-образні кучері

Використовуючи потрійні щипці для завивки волосся, можна створити красиві S-образні кучері. Найкраще вони виглядають на довгому волоссі, які набувають вигляду пишних довгих хвиль. Технологія укладання:

  1. Розділити волосся на квадратні зони, два шари. Завивка починається з нижнього шару.
  2. Взяти пасмо шириною 7 см, затиснути її в коріння, рухатися вниз. Плойка плавно опускається, створюючи рівномірні локони.
  3. Спочатку треба накрутити внутрішню частину пасма, потім зовнішню. Можна робити це з перервами, але не довше ніж 5 секунд.
  4. Останній вигин у кінчиків повинен опинитися біля верхівки приладу. Після укладання всіх пасм потрібно акуратно розправити їх руками, розкласти для запобігання сплутування і перехрещення.
  5. Закріпити укладання лаком з високим ступенем фіксації.

Пляжна завивка

Потрійна плойка для волосся допомагає створювати легкі пляжні хвилі на волоссі будь-якої довжини, крім коротких:

  1. На чисті сухі волосся нанести крем, гель або віск для укладання з термозахистом, розділити на шари. Кожен шар ділиться на пасма товщиною не більше 5 див.
  2. Почати хвилясту зачіску з нижнього шару, від коренів, тримаючи волосся в плойки не довше 3 секунд. Поступово спуститися вниз, повторити на всіх пасмах нижнього і верхнього шару.
  3. Акуратно підкрутити кінці з допомогою конічної плойки, закріпити хвилеподібну зачіску лаком високого ступеня фіксації.

Моделі потрійних щипців

Вибрати серед моделей потрійних щипців одну відповідну складно. Нижче описані характеристики популярних приладів для укладання:

 

Babyliss 2469 TTE Linux Waver

Gemei GM 1956

Infinity IN 016 B

Характеристики

Потужність 88 Вт, максимальна температура нагріву 210 градусів, ширина пластин 199 мм, довжина шнура 270 см, в комплектації інструкція

Нагрівання до 180-210 градусів, керамічне покриття робочої поверхні забезпечує рівномірний нагрів, потужність 65 Вт, довжина шнура 210 см, ширина робочої поверхні 2,5 см, довжина – 11 см, довжина самого приладу 35 см

Потужність 68 Вт, довжина шнура 3 см, розмір пластин 42*90 мм, температурний режим 150-230 градусів

Плюси

Є обертовий шнур, функція іонізації, терморегулятор, індикатор нагріву, покриття з турмаліну і титанового сплаву, за відгуками, швидко нагрівається, зачіска довго тримається

Зручна ручка з механічним перемикачем температури, справляється з волоссям різної жорсткості, є обертовий шнур

Безпечний довготривалий керамічний нагрівальний елемент, є функція іонізації (турмалінове покриття), обертовий шнур

Мінуси

Країна виробництва Китай

Всього два режими нагріву, маленький гарантійний термін (3 місяці)

Країна виробництва Китай

Ціна, рублів

4500

800

2000

Відео

Потрійна плойка для створення романтичних хвиль . Плойка BaByliss потрійна 22/19/22 мм

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!