Стрижки на довге волосся із чубчиком: красиві варіанти з фото

Будучи символом жіночності і привабливості, відрослі пасма прикрашають зовнішність дівчини. Разом з тим, така зачіска може набридати, виглядати нудно без ефектного «оформлення». Відповідна стрижка для довгого волосся із чубчиком полегшує укладання, підкреслює форму обличчя, освіжає весь образ.

Варіанти чілок для довгого волосся

Відповідне обрамлення особи має відповідати його формі та загальної концепції образу. Вибираючи стрижки на довге волосся із чубчиком, потрібно врахувати безліч чинників. Не варто необачно зупинятися на варіанті, знайденому на фото в жіночому журналі. Те чи інше обрамлення особи – коротке, довге, косе, з рваним краєм – здатне ефектно виділити переваги або, навпаки, підкреслити недоліки.

Коротка пряма чубчик на довге волосся

Це обрамлення завжди було і залишається сучасним. Коротка окантовка максимально відкриває обличчя, підходить сміливим дівчатам. Чудовим доповненням служить яскравий макіяж. Вдало поєднання короткої окантовки і простий стрижки на довге волосся із чубчиком і рівним нижнім краєм. Цей варіант вимагає ретельного щоденного догляду. Пасма потрібно укладати, щоб вони лежали прямо, не стирчали на всі боки. Для хвилястою зачіски потрібно кожен день використовувати випрямляч.

Подовжена чубчик

Окантовка особи до брів не втрачає популярності протягом десятиліть. Густота буває різною, що залежить від характеру пасм, особистих уподобань. Край можна оформити прямо, рівному чи у вигляді арки. Таке обрамлення добре виглядає з зачісками нехитрою форми. Стрижка з довгою чубчиком на довге волосся увазі різні лінії – прямі, рівні, закруглені. Гармонійно виглядає невелика плавне драбинка. Подовжений варіант годиться для прямих пасом, не вимагає щоденного укладання. Потрібно тільки уважно стежити за її рівністю.

Красиві чубчика з рваними краями

Рване обрамлення особи – сміливий молодіжний варіант. Нерівні краї чудово поєднуються з драбинкою і каскадом. Додатковий шарм може надати тонування або колорування. Особливо різко та сміло рване обрамлення виглядає на темних пасмах. Світлий тон пом'якшує нерівність окантовки. Рвані пасма вимагають щоденного укладання. Інакше жіноча креативна зачіска буде виглядати неохайно.

Коса чілка з довгим волоссям

Окантовка зі скошеним краєм часто застосовується в комбінації зі східчастими стрижками для довгого волосся із чубчиком. Це оформлення чудово виглядає, не вимагає копіткого догляду, підходить дівчатам, жінкам різного віку. Ухил і густота змінюються в залежності від характеру зовнішності. Зі скошеним обрамленням створюються різні зачіски. Окантовка хороша в будні, в трохи недбалому варіанті. Той чи інший спосіб укладання косого обрамлення надає образу певний настрій.

Якого типу особи, яка чубчик підходить

Щоб визначити, яке обрамлення гармонує з особою найкраще, слід порадитися з фахівцем. Інший варіант - це питання вирішити самим. Важливо побачити, яка форма обличчя і що можна зробити, щоб образ виглядав гармонійно. Широкі, виступаючі вилиці приховає укорочений косою варіант до середини вуха. Ця ж окантовка довжиною до підборіддя підійде жінці з округлим, квадратним обличчям. Таке оформлення візуально звужує образ. Особі, що нагадує перевернутий трикутник, потрібна коротка окантовка, підстрижена по колу.

Подовжені пасма по-різному відтіняють образ. Пряме обрамлення підійде дівчатам з завужені довгастим обличчям. Закруглена окантовка у вигляді арки візуально зменшує обриси у висоту і ширину. Цей варіант актуальний для витягнутого обличчя і видатних скул. Коса окантовка універсальна, підходить усім. Рваний контур відволікає увагу від кутастих скул.

Популярні види зачісок на довге волосся

Відрослі пасма дають безмежний простір для фантазії, дозволяють відточувати перукарні навички, застосовувати модні прийоми. Модельні укладання поза сумнівом можуть бути короткими. Тим не менш, створення ефектного образу можливо більшою мірою з відрослими пасмами. Вибір актуальних варіантів надзвичайно широкий. Будь-яка дівчина знайде щось підходяще для її типу зовнішності.

Стрижка каскад на довге волосся із чубчиком

Градуйована укладання чудово виглядає на об'ємному особі. Модне остригание звужує обриси, приховує видатні вилиці. Каскад відволікає увагу від дефектів шкіри, недосконалої форми брів, підходить власницям широкого або непропорційного чола. Укладання відрізняється простотою завдяки градуюванні, що дає великий обсяг. Потрібно нанести стайлінговий засіб, висушити пасма. Локони можна зібрати ефектним хвостом або заплести в гарну косу.

Зачіска довгий боб

Таке остригание завжди виглядає жіночно, елегантно. Пасма коротшають до плечей. Перед може залишитися трохи нижче або бути підстриженим каскадом. Подовжений боб просто укладати самим. Цей варіант підходить будь-якій особі. Форма зачіски згладжує різкі риси, витягує шию. Полудлинный боб з прядкою – чудовий варіант для тонкого пасм. Можна експериментувати з образом, робити кучері, модні начісування. Якщо завити кінчики, використовуючи бігуді, вийде ніжний романтичний образ.

Стрижка драбинка на довге волосся із чубчиком

Безперечною класикою є поєднання драбинки і прямого обрамлення – довгого або короткого. Окантовка особи приховує широкі вилиці, висоту чола, притягує увагу до погляду. Драбинку можна зробити з рваним або скошеним обрамленням. Остригание підходить квадратного, трикутного обличчя. Зачіска однаково хороша для товстих, тонких, злегка кучерявого пасм. На маківці створюється додаткова шапка, робить тонкість непомітною. Зачіска проста в укладанні, добре поєднується з різними аксесуарами – обідком, шпилькою, бантиком.

Багаторівневі стрижки на довге волосся з косою чубчиком

Укорочена шапочка з витягнутими пасмами – цікаве рішення цього сезону. Мода на багаторівневе підстригання вперше отримала поширення в минулому році. Жіноча зачіска набуває обсяг, що дуже вигідно для тонких пасм. Верх виконується у формі боба, каре. Гарна шапочка переходить до подовженим волоссю різко або плавно. Багаторівневе остригание робиться на прямих пасмах. Коса окантовка надає образу стильний вигляд. Асиметрична деталь підходить особі округлої форми. Різка зміна довжини візуально витягує образ, відводить погляд від скул.

Прості стрижки на довге густе волосся із чубчиком

Доглянуті, здорові пасма привабливі самі по собі. Прості зачіски на довге волосся створюються на основі традиційних стрижок з чубком. Своєчасне рівняння кінчиків попереджає їх перетин. Для щоденних зачісок не обов'язкова складна укладка. Головне – чистота, здоровий вигляд. Відрослі пасма моделюються в залежності від особистих переваг – збираються в хвіст, пучок, зачесываются набік, завиваються голлівудськими локонами. Образ доповнюють аксесуари – шпильки, гумки, шпильки.

Дізнайтеся, як робити красиві стрижки на довге волосся самостійно.

Відео: модні стрижки на довге волосся

REY | Жіноча стрижка на довге волосся | Кращі жіночі стрижки 2018

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!