Як швидко відростити чубчик

Мода змінюється так стрімко, що йти з нею в ногу можуть не всі. Ще не вивітрилися з пам'яті подіумні образи моделей з чубчиком, як стилісти вже повертають тренд на відкрите обличчя і однакову довжину волосся, змушуючи жінок шукати спосіб, як красиво відростити чубчик і зробити це швидко. Чи можна щось зробити в такій ситуації?

Можна наростити чубок на коротке волосся

Самим простим і швидким способом подовження шевелюри в останні кілька років є фіксація донорських пасом до рідних коренів. Така процедура навіть з короткої стрижки створює розкішну густу гриву, але якщо на основному полотні капсули помітити складно в силу його густини, то чубчик більш динамічна. Можна піддати її тією ж процедурою?

  • Якщо майстер підбере дуже дрібні капсули – менше 1 мм – нарощування чубчика можливо, хоча небезпека виявлення точок кріплення зберігається.
  • Для проведення процедури потрібно мати близько 3 см рідний довжини, за яку донорська пасмо повинна зачепитися і змішатися, інакше гарний результат можна не чекати.
  • Чубчик з рівним зрізом буде помітна, якою б технології не працював фахівець, тому краще робити асиметричну на бік.
  • Деяким дівчатам не доводиться замислюватися, як швидко відростити чубок з-за високої активності волосяних цибулин: на корекцію в салон їм доведеться ходити частіше.
  • Фахівці вважають, що слід розібратися, не «як наростити чубчик», а «як поводитися з нею після» – донорські пасма вимагають особливого відношення до себе, не допускаючи пересушування, миття гарячою водою. Укласти нарощену чубок складніше – її не можна занадто активно обробляти стайлинговыми засобами.

Як відростити чубчик дуже швидко

Якщо ви вирішили, що бажаєте відкрити лоб і інші ділянки, які перебували в тіні, і як можна швидше відпустити довжину передніх пасом, вам потрібно підготуватися до того, що процес займе кілька місяців. В порівнянні з основною масою волосся чубку характерний швидкий ріст, але не настільки, щоб через пару тижнів вже мати можливість зачесати і прибрати її в зачіску.

Як правильно відрощувати чубок? Фахівці дають декілька порад:

  • Приготуйтеся чекати. Період «невизначеною» довжини, коли пасма ще складно завести назад, але вже можна ходити з ними, ніяк не заколовши, оскільки вони можуть заважати огляду, триває кілька тижнів. Головне тут – не зірватися і не обрізати все назад.
  • Запасіться стайлинговыми засобами, купіть обідок або безліч шпильок – доведеться навчитися робити гарну укладку/зачіску, вплітаючи відростаючих пасма.
  • Частіше оновлюйте зріз – ви приберете кінчики від перерізу і активізуєте їх зростання. Однак стежте, щоб майстер прибрала лише пару міліметрів, а не зробила вам знову коротку стрижку.
  • Не забувайте доглядати за волоссям в цілому: правильний шампунь і бальзам, які зволожують і живлять, м'яка гребінець, не травмує шкіру голови – базовий мінімум для бажаючих отримати довге волосся.
  • Народні та косметичні засоби, які повинні допомагати відростити чубчик, не можуть сприяти зміні генетично закладених параметрів. Якщо зі швидкістю росту волосся у вас все добре, внутрішніх збоїв немає, швидше процес не піде, навіть якщо користуватися ними постійно.

Як правильно відростити чубок з допомогою масажу

Існує 2 класичних способу розігнати кровообіг для активізації цибулин: стандартне використання гребінця з кульками на кінцях або ручний масаж. Як швидше відростити чубок? На думку професіоналів ефективність цих процедур перебуває на одному рівні:

  • Якщо ви використовуєте гребінець, робіть по 100 акуратних рухів від коренів до кінців кожен вечір. Результативність зросте, якщо одночасно з цим використовувати будь-ефірна олія.
  • Для ручного масажу потрібно плавно натискати кінчиками пальців на шкіру голови, відтягуючи її. Кругові рухи і спіралеподібні. Тривалість процедури – 3-5 хвилин.

Відрощування чубчика за допомогою косметичних засобів

Корисним буде все, що може впливати на цибулини: фахівці запевняють – ростити чубок доводиться так само, як і основну масу волосся. У справу йдуть стандартні масла: рицинова, реп'яхову, оливкова і т. д., пекучі речовини: перцівка, кориця, гірчиця. На швидкий ріст і націлені суміші різних вітамінів: А, Е, групи Ст. Фабричні косметичні засоби в більшості своїй є тими ж народними рецептами, які одягнені в красиву упаковку і приправлені «хімією», тому особливої цінності не несуть.

Як швидко відростити довгу чубок майже з нуля?

  • Цибульна маска – відмінний спосіб дати фолікулів харчування та зміцнити волосся. Недолік – занадто яскравий і стійкий аромат. Рецепт простий: цибулину подрібнюють, обшпарюють окропом, кашку наносять на голову. Через годину-півтора змивають.
  • Будь масляні суміші – хороший варіант для зміцнення цибулин і ущільнення кінців. Реп'яхову і касторове масло можна втирати сольно в корені. Інші базові (мигдальне, авокадо і т. д.) краще поєднувати з медом, жовтками, сметаною, і нанести на довжину. Враховуйте, що мити голову після них потрібно дуже ретельно.
  • Тим, хто шукає спосіб, як швидко відростити чубчик, професіонали рекомендують перцеву настоянку.

Як укласти чубок відросла

Обідки, невидимки, шпильки, пов'язки і стайлінгові засоби – ваші кращі друзі на час відпускання довжини:

  • При короткій стрижці зачесати відрослі пасма тому, збризнути лаком.
  • З довгим волоссям їх варто заколоти біля скронь невидимками або заплести в джгут.
  • Коса з чубчика треба лобом – хороший варіант повсякденної зачіски.
  • Робіть локони – простий спосіб прибрати відростаючих пасма, оскільки чим нерівномірніше кучерики, тим цікавіше образ. Особливо ефективним способом буде створення пляжної укладання.
  • При високій активності потрібно добре заколоти отрастающую чубчик або накрити пов'язкою – це буде максимально надійно.

Відео: як відрощувати чубок в домашніх умовах

Як відростити чубок? СПОСОБИ прискорити зростання чубчика. Зачіски, як гарно прибрати чубок.

Як заколоти чубок при відрощування - фото

В процесі відпускання довжини доводиться перебрати всі способи, як гарно прибрати заважають пасма. Для навчання/роботи можна просто укласти волосся назад, зафіксувавши лаком, або заховати в гладкий хвіст. Фотопідбірка ідей в даному блоці допоможе вам розібратися, як прибрати чубок, щоб вона не заважало, але при цьому укладання виглядала привабливо.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!