Коли краще стригти волосся у квітні 2016

Ви точно знаєте, який зачіскою і кольором волосся мають намір здивувати оточуючих наступаючою весною. Визначилися, яким перукаря-стиліста (з бездоганною професійною репутацією і багатющим досвідом – не менше) довірите зміну зачіски. Хочете бути стовідсотково впевненими, що зміна іміджу подарує позитивні емоції? Заплануйте похід в салон на вдалі дні для стрижки. Дізнатися їх не складе труднощів. Все, що потрібно, – вивчити місячний календар стрижок на квітень 2016. Корисна шпаргалка для кожної леді, яка дбає про себе!

Календар стрижки волосся на квітень 2016 по днях

Невже такий календар необхідний, запитаєте ви? Чи Не все одно, в який день наводити красу? Різниця величезна! Знаючи, як характеризуються ті чи інші дні стрижки за місячним календарем, цілком реально швидше відростити волосся або, навпаки, продовжити цей період, вдало підстригти кінці або зважитися на сміливий експеримент, наважитися на фарбування або мелірування без остраху зіпсувати пасма. Все залежить від стану місяця. Вона визначає небезпечні і сприятливі дні для стрижки волосся, фарбування, укладок.

1 квітня, п'ятниця. Стрижка оновить енергетичні запаси, а нова форма буде довго триматися: спадаючий місяць не дозволить волоссю швидко рости. Період гарний для фарбування в темний колір і простий укладання з мінімумом косметичних засобів.

2 квітня, субота. Не плануйте ніякі маніпуляції з пасмами – вони не будуть вдалими. У приміщенні їх краще збирати, а на вулиці ховати під головний убір. Уходовые процедури не матимуть очікуваного ефекту.

3 квітня, неділя. Стригтися рекомендовано тільки тим, хто віддає перевагу вкрай рідко відвідувати перукаря. Хна або басма замість фарби – ваш нинішній вибір. Миття голови не забороняється.

4 квітня, понеділок. Зміна іміджу (форми, кольору) приверне до вас загальну увагу, а ефектна укладання допоможе почувати себе набагато більш впевнено і сміливо. Дерзните виглядати яскраво!

5 квітня, вівторок. Планувати стрижку не варто: з волоссям ви втратите і частина вашого енергетичного потенціалу. Мелірування, фарбування окремих пасом – нинішній максимум. Нанесіть маску з натуральних компонентів!

6 квітня, середа. Будь фарбування не рекомендується зовсім, а от стрижка – так! Краще всього, якщо вона буде короткою: нові енергії гарантують швидкі позитивні зміни, життя стрімко помчиться вперед.

7 квітня, четвер. На носі молодик, а це означає категоричну заборону на стрижку, можливу зміну кольору натуральними барвниками. Довге волосся краще зібрати хвостом або заплести кіскою, короткі – акуратно укласти.

8 квітня, п'ятниця. Стрижка на зростаючу місяць прискорить ріст волосся. Вам захочеться змін форми і кольору. День як не можна краще підходить для зміни іміджу! Навколишні оцінять ваш новий образ.

9 квітня, субота. Разом з волоссям ви втратите частину активної позитивної енергії – тієї, яка притягує до вас гроші. Щоб не залишитися на мілині, ні міняти колір волосся, ні стригтися нині не рекомендується.

10 квітня, неділя. Кілька домашніх уходових процедур за допомогою коштів з натуральними інгредієнтами, миття і найпростіша укладання – от і все, на що ви можете розраховувати. Не варто претендувати на більше!

11 квітня, понеділок. Новий тиждень в новому образі – чому б і ні? Зірки сприяють тим, хто експериментує з власною зовнішністю. Правда, фарбування краще проводити у світлі тони.

12 квітня, вівторок. Аж ніяк не кращий час для стрижки і зміни кольору волосся. Миття і проста сувора укладання – ось, мабуть, і все, що дозволено в цей період.

13 квітня, середа. У найближчі 24 години обходьте салони десятою дорогою – ніякі процедури на користь не підуть. Та й домашня косметологія навряд чи принесе бажаний результат. Миття, легка укладка – нічого більше.

14 квітня, четвер. Змінити форму і колір, позалицятися – в цей день безбоязно робіть з вашою зачіскою абсолютно все. Починається перша фаза місяця для стрижки волосся – найбільш вдалий період.

15 квітня, п'ятниця. Підрізати кінчики і фарбувати відросле коріння – розраховувати на більше в ці 24 години не доводиться. Відкладіть маніпуляції з шевелюрою до кращих часів.

16 квітня, субота. Корисно зміцнення хною, лікування натуральними засобами: трав'яними настоями, гарячими маслами, масками з яєчним жовтком і медом. Від більшого поки варто утриматися.

17 квітня, неділя. Побалувати себе походом в салон не забороняється. Якщо зважитеся на фарбування, віддайте перевагу мідним і золотистим відтінкам: так ви гарантовано залучите в своє життя гроші.

18 квітня, понеділок. Не найкращий період, коли можна стригти волосся. Новий образ не принесе нічого, крім гіркого розчарування. Можливо хіба що фарбування природними барвниками: хною, басмою.

19 квітня, вівторок. Цей день – повна протилежність попередньому: обов'язково стригти, причому чим коротше, тим краще. Не гальмуйте політ фантазії майстра! Фарбу ж сховайте до пори в довгий ящик.

20 квітня, середа. Хна, басма, міцну каву, максимум – відтіночний бальзам. Всі інші засоби для фарбування та догляду, як і ножиці майстра, затребувані в найближчі 24 години не будуть.

21 квітня, четвер. Нинішній день повністю повторює попередній. Припустимо додати інтенсивності кольору темним волоссям, але на більше не варто розраховувати.

22 квітня, п'ятниця. Маніпуляції з волоссям у цей день не приведуть до позитивного результату. Дайте їм гарненько відпочити від будь-яких процедур.

23 квітня, субота. Якщо ви давно мріяли стати блондинкою або володаркою вогненно-рудою гриви, сміливо беріться за справу: результат перевершить найсміливіші очікування.

24 квітня, неділя. З ножицями перукаря краще справи не мати, а ось зміна кольору піде на користь. Особливо вигідно сьогодні перефарбуватися в той відтінок, який самі для себе вважаєте вдалим.

25 квітня, понеділок. Нинішній день повністю повторює попередній. Поверніть в своє життя везіння за допомогою фарбування темними кольорами.

26 квітня, вівторок. Ножиці перукаря будуть творити чудеса. Не бійтеся експериментів, тим більше що на убуваючу місяць зачіска буде повільніше відростати і довше збереже форму.

27 квітня, середа. Зірки рекомендують утриматися від походу в салон – яким би майстерним не був перукар, результат його роботи вас засмутить.

28 квітня, четвер. Освіжити кінці, змінити колір (краще всього на світлі відтінки) в цей день буде мудрим рішенням. Зачіска вийде на диво!

29 квітня, п'ятниця. Стрижка, фарбування в цей день допустимі, але – жодних сміливих експериментів. Зовсім скоро ви зрозумієте, що новий стиль вам зовсім не до лиця.

30 квітня, субота. Навіть кінчики освіжити, не кажучи вже про радикальну зміну способу, не варто і намагатися. Фарбування хною, басмою, відтіночним бальзам або стійкою фарбою буде дуже вдалим.

Сприятливі дні для стрижки

Кожен день місячного календаря стрижок на квітень 2016 року несе в собі особливу енергетику. Він благоволить або, навпаки, перешкоджає роботі з волоссям. В деякі дні возитися з зачіскою категорично забороняється, в інші ж – ноги наче самі несуть в салон краси. Коли краще стригти волосся в квітні, щоб візит до перукаря не змусив вас гірко пошкодувати про нього? Це 1, 3, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 19, 26, 28, 29 квітня. У ці дні нова зачіска вдасться на славу, а свіжий образ стане джерелом захоплення з боку оточуючих.

Стрижка і фарбування за місячним календарем

Астрологічна характеристика дня допоможе відповісти на питання, чи варто планувати візит до перукаря-стиліста на найближчі 24 години. Один з найбільш точних критеріїв – тлумачення положення місяця. Суть в тому, що в астрології це світило управляє поведінкою, емоціями, звичками. Ми сприймаємо свою зовнішність (і в підсумку нас сприймають оточуючі) дуже суб'єктивно. Враження залежить від почуттів, які ми відчуваємо, поведінки, яке нам притаманно. Впливає на це активність і розташування місяця.

Поряд з характеристикою кожного дня місячного календаря стрижок на квітень 2016 скористайтесь та загальними рекомендаціями. Якщо ви хочете відростити довге волосся, оновлюйте кінчики на зростаючу місяць. Не любите часті візити до перукаря? Сідайте в крісло майстра тільки при убуваючому місяці. Сприятливі стрижки в дні, коли місяць знаходиться в земні знаки – Тельці, Діви, Козерозі. Зачіска виявиться консервативної, але буде довго тримати форму. Якщо ви готові до кардинальної зміни іміджу, вирушайте в салон, коли місяць стоїть у вогняних знаках: Овні, Леві, Стрільці.

Підказки небесних тіл для вас важливі? Тоді не варто обмежуватися одним лише місячним календарем. Гарною підмогою послужить і онлайн-порадник, завдяки якому можлива стрижка волосся по оракула. Не менше значення відіграє і гороскоп перукаря. День може бути вдалим для стрижки, але вкрай несприятливим для самого майстра. Тоді польоту фантазії чекати від нього не варто. Не меншу роль грає і його підлогу. Прийнято вважати, що чоловіки вправі довіряти свої волосся тільки представникам сильної, а жінки – представницям слабкої половини людства.

Відео: коли краще стригти волосся

Корисні рекомендації про те, в які дні місячного календаря краще стригти волосся, містить і наведене нижче відео. Його автор – володарка розкішних довгих пасм. Відростила вона їх завдяки точному дотриманню рекомендацій астрологічного календаря. У відеоролику вона ділиться власними секретами вдалої стрижки, пояснює, в які періоди місячного місяця стрижеться вона і чому це сприяє росту волосся.

Місячний календар стрижок на квітень 2016 року. Сприятливі дні

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!