Місячний календар стрижок на січень 2016

У місячному календарі стрижок докладно розповідається про зміну фаз і різних подіях, які надають вплив на стрижку людини. Астрологічні прогнози підкажуть, як управляти своєю біоенергетикою, впливаючи певним чином на волосся в конкретні дні. Місячний календар стрижок на січень 2016 року допоможе утримати силу вашого ангела-хранителя і вбереже від проблем з волоссям. Відвідуйте перукарню в сприятливі дні і процедури по догляду за зачіскою будуть давати максимальний ефект. Прислухайтеся до порад зірок, щоб знайти гармонію зі всесвітом.

Сприятливий день для стрижки в січні

Сприятливими днями роботи з іміджем вважаються ті числа, на які не випадає значних астрологічних застережень. Кожен, хто бажає змінити стрижку, повинен враховувати власні уподобання в зачісках, щоб правильно розуміти поради оракула. Жінкам, охочим відростити красиві довгі локони, зірки рекомендують стригтися в періоді зростаючої фази. Щербатий Місяць допомагає боротися з випаданням волосся. Використовуючи астрологічний календар, ви повинні враховувати ці і багато інші нюанси, щоб домогтися бажаного результату.

Календар стрижки волосся по днях

Дата

Фаза Місяця

Знак

Прогноз

01.01

Щербатий

Ваги

Для роботи з зачіскою цей день несприятливий. Задумайтеся про фінансову сторону питання зміни іміджу. Зірки допоможуть знайти кошти для наступного візиту в салон краси.

02.01

Щербатий

Ваги

Ніщо не заважає вам звернутися до перукаря на процедуру тонування або укладання волосся. Тривалі процедури стрижки і завивки не рекомендуються.

03.01

Щербатий

Скорпіон

На цей день не потрібно планувати стрижку і освітлення волосся, це може завдати непоправної шкоди вашій зовнішності. Зробіть акцент на самостійному догляді за волоссям. Расчесывайтесь частіше.

04.01

Щербатий

Скорпіон

Навіть не думайте про стрижку. Зірки передбачають серйозні збої біоенергетики в разі порушення цього застереження. Міняти колір волосся четвертого січня теж не варто. Максимум, на що ви можете розраховувати – це легке підфарбовування коренів.

05.01

Щербатий

Скорпіон

Не плануйте стрижку і створення нової зачіски на 5 січня. Це загрожує значним погіршенням стану здоров'я.

06.01

Щербатий

Стрілець

Якщо бажаєте, щоб локони були міцними і красивими, не стрижіть їх у цей день. Проігноруєте це застереження, і можете не тільки пошкодити шевелюру, але ще й мати серйозні неприємності зі здоров'ям. Шостого січня доведеться задовольнятися скромним хвостиком.

07.01

Щербатий

Стрілець

З сьомого січня починаються гарні дні. Відкиньте сумніви і вирушайте до улюбленого перукаря! Зірки настійно рекомендують зайнятися своїм іміджем. Сеанс догляду за зовнішністю поліпшить самопочуття, наділить душевною рівновагою і принесе удачу. Ви можете дозволити собі все, крім фарбування волосся. Зміни зовнішності такого роду можуть спричинити за собою погіршення репутації.

08.01

Щербатий

Козеріг

Якщо є бажання, стрижіться, тонируйтесь і навіть кардинально змінювати забарвлення волосся, однак будьте обережні, спілкуючись з близькими. Існує ймовірність виникнення конфліктної ситуації.

09.01

Щербатий

Козеріг

Календар стрижки та фарбування не рекомендує звертатися до перукарів у цей день. Доглядаючи за іміджем, ви можете нашкодити здоров'ю та імунній системі.

10.01

Молодий місяць

Водолій

Сьогодні найвдаліший час для стрижки. Відкладіть всі поточні справи і приділіть пару годин своїй зовнішності. Зміна іміджу принесе грандіозний успіх в особистому житті.

11.01

Місяць

Водолій

Зірки сходяться вдало. Вирушайте до перукаря без оглядки. Тим, хто приміряє блондинистий колір 11 січня, небо піднесе приємний шокуючий сюрприз.

12.01

Місяць

Водолій

Стригти волосся за місячним календарем у цей день не варто, оскільки це може зіпсувати подальшу долю. Якщо потрібно, зробіть забарвлення, ні за яких обставин не коректуйте довжину.

13.01

Місяць

Риби

Місячний гороскоп перукаря говорить вам «так!». Відвідайте салон і як слід займіться своїм іміджем. Зірки говорять, що це принесе у ваш дім благополуччя.

14.01

Місяць

Риби

Стрижка за місячним календарем не принесе радості. Якщо підете до перукаря, можете геть зіпсувати собі настрій або підхопити нудьгу.

15.01

Місяць

Овен

Процедури стрижки, фарбування і навіть тонування скасовуються. Якщо підете в салон краси, накликати серйозні труднощі.

16.01

Місяць

Овен

Сприятливі дні для стрижки волосся на зразок цього випадають рідко. 16 січня зірки зійдуться вдало, як ніколи. Вирушайте до стилісту, попрацюйте над своїм іміджем!

17.01

Місяць

Телець

Цього не намагайтеся що-небудь робити зі своєю зовнішністю. Підстригтися і перефарбуватися ви встигнете в будь який інший час. 17 січня навіть простий манікюр може притягнути до вас серйозні неприємності.

18.01

Місяць

Телець

Кращий час для стрижки. Похід до перукаря дасть вам життєву силу й удачу. Крім того, налагодиться взаєморозуміння з близькими.

19.01

Місяць

Телець

Оракул говорить, що на цей день випаде оптимальна фаза місяця для стрижки. Для тих, хто вирішить зайнятися своєю зачіскою 19 січня, зірки обіцяють підвищення душевної чутливості і проникливості.

20.01

Місяць

Близнюки

За місячним календарем стрижок на січень 2016 року цей день не віщує нічого доброго. Відмовтеся від візиту до перукаря і приділіть увагу роботі. Візит в салон краси може привернути до вас нещастя.

21.01

Місяць

Близнюки

Такі дні стрижки за місячним календарем цей приносять удачу і благополуччя. Відвідування перукаря зробить вас чарівною, але це – не головне. Цілком можливо, що зміна іміджу допоможе отримати підвищення на посаді.

22.01

Місяць

Рак

Процедури в салоні краси подарують вам удачу. Після відвідин перукаря почніть рухатися до головної життєвої мети. 22 січня всі двері відкриті, тому ви зможете зробити багато.

23.01

Місяць

Рак

Зірки завжди розповідають, коли можна стригти волосся, і це явно не 23 січня. Займіться роботою або домашніми справами. Відвідування перукаря може призвести до підвищення артеріального тиску, появи сильного головного болю і погіршення загального самопочуття.

24.01

Повний місяць

Лев

Зірки не рекомендують стригтися в цей день. Після візиту до перукаря вас будуть переслідувати помилки. Удача відвернеться, і ви не зможете зробити того, про що думаєте. Крім того, зміна іміджу може спричинити за собою виникнення розбіжностей з колегами і керівництвом.

25.01

Щербатий

Лев

Не плануйте відвідування салону краси на 25 січня. Процедури догляду за зовнішністю можуть викликати у вас почуття страху, апатію і душевний занепад.

26.01

Щербатий

Діва

Не найкращий час для експериментів з зачіскою. Похід до майстра може обернутися масою неприємностей. Для тих, хто не прислухається до цього застереження, зірки пророкують фінансові втрати.

27.01

Щербатий

Діва

Зміна зачіски в цей день продовжить життя і зміцнить здоров'я. Звільніть кілька годин для того, щоб як слід подбати про свою зовнішність.

28.01

Щербатий

Діва

Змініть імідж, зробіть нову зачіску, окрасьтесь, але ні за яких обставин не остригайте волосся. В іншому випадку до кінця дня вас чекає невдача.

29.01

Щербатий

Ваги

Якщо вірити місячним календарем стрижок на січень 2016 року, цей день відмінно підходить для догляду за зовнішністю. Відвідування перукаря принесе красу та здоров'я. Протилежну стать неодмінно зверне на вас увагу.

30.01

Щербатий

Ваги

Негативний фон Місяця не віщує нічого хорошого тим, хто вирішить стригти, фарбувати або тонувати волосся в цей день. Відкладіть турботи про зачіску, займіться поточними проблемами.

31.01

Щербатий

Скорпіон

Останній день місяця обіцяє бути дуже поганим для тих, хто наважиться піти в салон краси. Небо говорить про те, що можливі неприємності, пов'язані зі станом здоров'я і фінансовим становищем. Щоб не накликати біду, зробіть зачіску самостійно.

Фази місяця для стрижки волосся

Місячний цикл, що складається з 29,5 днів, включає в себе чотири фази: молодик, перша чверть, повний місяць і щербатий Місяць. Фахівці в області астрології протягом декількох тисячоліть вивчали питання взаємозв'язку цих періодів зі стрижкою. Вони стверджують, що на здоров'я та загальний стан волосся позитивно позначаються процедури коригування зачіски, що проводяться у фазі зростаючого місяця. Особливо сприятливими видаються дві перші чверті цього періоду. Зірки відкрито натякають на те, що вони оптимально підходять для швидкого росту волосся.

У період спадання місячного циклу спостерігаються інші особливості. Для росту волосся ця фаза не призначена, однак багато жінок відзначають поліпшення стану і припинення випадання. Обстригати волосся до закінчення цього періоду потрібно вкрай обережно, щоб не зіпсувати зачіску і не нашкодити здоров'ю. Кардинальні зміни зовнішності краще відкласти до більш сприятливих часів.

Ще одне спостереження астрологів – хороші дні для стрижки ніколи не випадають на молодик і повний місяць. Ці фази тривають не так довго, тому ви запросто можете перенести відвідування перукарні. В іншому випадку зірки будуть налаштовані проти вас можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, фінансами і кар'єрою. Не варто присвячувати крайні дні місячного циклу роботи з іміджем.

Відео: коли можна стригти волосся по Оракулу

Місячний календар перукаря допоможе вам визначити вдалі дні для стрижки і підкаже, в яких числах від відвідування перукарні краще відмовитися. Слідуючи рекомендаціям зірок, ви зможете уникнути багатьох неприємностей. Про те, наскільки це важливо, розкажуть досвідчені астрологи. Прислухайтеся до їхніх порад, щоб ненароком не порушити волю всесвіту.

Коли стригти волосся

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!