Зачіски на випускний на короткі волосся із чубчиком і без неї. Гарні варіанти з фото

Всі дівчата ретельно готуються до випускного вечора, намагаючись зробити свій образ ідеальним: підібрати гарне плаття, макіяж і зачіску. У цей час важко може припасти коротковолосым дівчатам, чий вибір святкової укладання істотно обмежений. Але і невелика довжина буде виглядати чудово, якщо підібрати відповідні зачіски на випускний на короткі волосся. В залежності від типу обраної укладання, випускниця може створити романтичний, елегантний, грайливий або зухвалий образ.

Варіанти на коротке волосся

Тим, хто не може вирішити, яку зачіску можна зробити на випускний вечір, в першу чергу потрібно визначитися з бажаним чином, придумати гармонійне поєднання сукні і майбутньої укладки. Деякі дівчата спочатку воліють вибрати зачіску, а вже потім підбирати до неї відповідний наряд, адже волосся – головний жіночий «аксесуар». Коротка довжина дозволить майбутньої випускниці виглядати приголомшливо, приверне увагу до витонченої шиї і обличчя. Кілька порад щодо вибору зачіски на випускний:

  • Вибирайте ту укладку, яка ідеально підкреслить риси обличчя і приховає недоліки. Зачіски як у зірок можуть добре виглядати на знаменитостей, але погано підійти до випускного образу.
  • Виберіть кілька варіантів вподобаних укладок заздалегідь, підіть з ними до майстра. Досвідчений стиліст підкаже, яка з цих зачісок краще прикрасить ваше обличчя і зробить коротку стрижку виразною.
  • Якщо ви не хочете витрачати багато грошей на створення вечірньої зачіски, знайдіть укладку, яка вам сподобається, і сходіть на пробну процедуру до перукаря. Там ви зможете підглянути, як майстер створює її, а після повторити вдома.
  • Пам'ятайте, що аксесуари, що знаходяться близько до обличчя або прикрашають волосся, повинні ідеально гармоніювати з вашої святкової укладанням.
  • Не забудьте і про створення красивого макіяжу, адже ваше обличчя з короткою стрижкою буде залучати максимальну увагу.

У стилі ретро

Ретро-стиль ідеально підходить до короткої стрижки, адже в основному дівчата почали стригти волосся на початку минулого століття, пробуючи нові образи. Якщо випускниця – володарка каре, то на ній чудово буде виглядати пишна ретро-укладання, популярна в середині минулого століття, з масивними локонами, що прикрашають обличчя. Щоб підкреслити приналежність образу до давньої епохи, потрібно додати відповідних аксесуарів: пов'язок, гребенів, шпильок-бантиків, а в якості наряду вибрати плаття в стилі п'ятдесятих-шістдесятих років.

Є ще одна чудова укладання в стилі ретро, яка підійде шикарному святкового образу. Для її створення випускниці знадобляться кілька шпильок, пінка для волосся або мус і лак хорошої фіксації. Щоб зачіска була ще більш автентичною, слід використовувати аксесуари: наприклад, красиве велике перо. Як зробити оригінальну укладання:

  1. Пінкою обробіть ще не до кінця висохлі волосся, просушіть феном.
  2. Укладіть пасма хвилями, фіксуючи їх невидимками.
  3. Збризніть результат лаком.
  4. По закінченню чверті години зніміть шпильки.

М'які хвилі на бік для випускного балу

Жіночні м'які хвилі прикрасять елегантний або романтичний образ випускниці. Створити їх дівчина може за допомогою стайлінгових засобів і пристроїв: мусу для волосся, лаку, фена. Асиметрична укладання з ніжними локонами виглядає вишукано, привертає увагу і виділить випускницю серед інших. Щоб прикрасити зачіску ще більше, дівчина може використовувати додаткові аксесуари: на стороні, де волосся зібране, буде чудово виглядати велика жива чи штучна квітка, кілька витончених шпильок.

Висока зачіска пучок

Пучок підходить для всіх випадків життя. Його дівчина може робити на роботу, носити під час активного відпочинку, створити на святковий захід і навіть до власного весілля. Пучок універсальний, а різні стилі виконання роблять його придатним до будь-якого образу. Високий пучок на короткі волосся чудово підійде для дівчинки, підлітка або стильною юної леді на випускний в університеті. Робиться ця укладка швидко і просто, а виглядає чудово. Як створити пучок:

  1. Розчешіть волосся.
  2. Зав'яжіть хвіст нагорі.
  3. Візьміть старий носок, зріжте його кінчик (або візьміть валик-шиньйон). Надягніть на основу хвоста.
  4. Маленьке пасмо з хвоста сховайте під тканину носка.
  5. Таким же чином вчините з іншими пасмами, поки вони повністю не приховають носок або шиньйон.
  6. Зафіксуйте отриманий пучок невидимками, збризніть лаком для фіксації.

Нескладна "ракушка"

Модна і елегантна зачіска-черепашка цінується дівчатами за практичність і красу. Зробити її неважко навіть самостійно. Щоб створити гарну укладку, знадобиться фіксуючий лак, гребінець, шпильки-невидимки, шпильки і клеми. Для початку потрібно ретельно вимити і висушити волосся, а після приступити до створення оригінальної зачіски. Інструкція:

  1. Зробіть горизонтальний проділ у тім'яній зоні. Начешіте там волосся і заколіть клемою.
  2. Нанесіть трохи лаку, щоб пасма не вибивалися із зачіски.
  3. Волосся праворуч у напрямку від скроні зачешіть до потилиці, закріпіть невидимками посередині.
  4. Ліву частину від скроні теж зачешіть до потилиці, ховаючи пасмо всередину, як валик. Робіть це акуратно.
  5. Заколіть мушлю так, щоб попередніх шпильок не було видно.
  6. Волосся на тім'яній зоні ще трохи начешіте і сховайте усередину черепашки.

З елементами плетіння

Зачіски на випускний можуть виконуватися з плетінням. Зворушливі кіски будуть виглядати незвично, адже на невеликій довжині вони плетуться рідко. Коротку стрижку можуть прикрашати вишукані, романтичні французькі коси, витончені «риб'ячі хвости», колоски або зухвалі, стильні афрокосички. Щоб зачіска здавалася більш пишною, перед виконанням плетіння рекомендується скористатися праскою або бігуді, які зроблять красиві, об'ємні локони.

Якщо довжина волосся занадто коротка, для плетіння кісок доведеться брати тоненькі пасма, а готова зачіска в цьому випадку буде виглядати мило і зворушливо. За браком відповідного досвіду, дівчині бажано не братися самій за створення подібної укладання, краще довірити плетіння професійному майстру і перед випускним вечором зробити пробний варіант.

У грецькому стилі з обідком або квіткою

Грецький стиль став класикою в моді на вечірні та весільні образи. Сукні в стилі ампір здатні прикрасити будь-яку фігуру, а зачіски в стилі Стародавньої Греції роблять дівчину жіночні і романтичніше. Щоб домогтися гармонійного образу, бажано поєднувати таку укладку разом з оригінальним грецьким костюмом. Для створення зачіски майстри використовують мус, лак, спеціальні пристрої – бігуді або праску (для грецької укладання необхідні вишукані дрібні локони).

Щоб зачіска вийшла об'ємною, стилісти можуть зробити невеликий начісування в області потилиці. Завершальний етап створення грецької укладання – «посадка» аксесуара. Як правило, це витончений тонкий обруч, ободок з гумкою, королевська діадема, живий квітка ніжна нитка перлів. Будь-який аксесуар повинен гармоніювати з іншими прикрасами дівчата: сережками, намистом.

Зібрані з начосом

Зібране волосся – це прекрасний варіант для дитячої або дорослого випускний зачіски. Така укладка дає дівчатам можливість підібрати гарні прикраси для зачіски, які на розпущених волоссі можуть виглядати не так доречно. Щоб створити зачіску, необхідно попередньо обробити вологі волосся мусом, потім висушити, добре начесать в області чола, маківки і трохи менше в скроневих зонах. Ззаду дівчина може закріпити результат невидимками або шпильками, а закріплювачі приховати зверху великим аксесуаром.

З накладними пасмами або шиньйоном

Якщо ніякої укладальний варіант не сподобався дівчині з короткою стрижкою, можливо, варто задуматися про використання накладних пасм або шиньйонів. Ця можливість дозволить випускниці здивувати своїх знайомих і друзів нової довжиною волосся, красуватися з пишною копицею на святкових фотографіях. Такий варіант укладання обов'язково варто довірити професіоналу, адже тільки в арсеналі справжнього фахівця знайдуться якісні накладні пасма з штучних або натуральних матеріалів. Їх використання не шкодить волоссю, як, наприклад, нарощування.

Накладні волосся можуть представляти собою накручені прямі або розпущене пасма, а також вже готові плетіння. Їх вибір повинен бути заснований на тому, який планується випускна зачіска. Важливо, щоб тон пасм ідеально збігався з натуральним кольором дівчини. Іноді, для цього натуральні і накладні волосся вимагають фарбування. Використання таких засобів може позбавити святковий образ природності, до того ж, під час носіння локонів доведеться постійно стежити за їх збереженням. Тому перед створенням такої укладки слід зважити всі «за» і «проти».

Відео-уроки

Як робити зачіски на короткі волосся своїми руками? Для тих, хто хоче зробити випускну укладання самостійно, створені докладні відеоуроки з покроковою інструкцією. Завдяки праці провідних, випускниці можуть своїми руками створити святкову зачіску або попросити знайомих допомогти в цій справі. Самостійне оформлення коротких волосся значно заощадить гроші, дозволить добитися ідеального результату. Дивіться два цікавих повчальних відео з описом кроків, які допоможуть зробити укладку за допомогою праски і створити стильний ретро-зачіску бабетту без допомоги сторонніх.

Ніжна укладання з допомогою праски

Праска – це корисний пристрій в арсеналі кожної модниці, воно допомагає швидко надати волоссю гарний і стильний вигляд. Це пристосування використовується не тільки для випрямлення кучерявого витких прядок, але і для створення ніжною укладання з завитими локонами. Щоб створити гарну зачіску, знадобиться трохи олії лимона, яке захистить лускату структуру кінчиків, плюс спеціальні стайлінгові кошти. Ведуча використовують дрібну гребінець для прочісування оброблених пасм, а потім починає закручувати їх праскою. Результат закріплюється лаком.

Зачіска своїми руками. Зачіска на коротке волосся за допомогою прасування

Як зробити бабетту своїми руками

Бабетта – це незвичайна, красива ретро-зачіска, яка була популярна ще в минулому столітті, але і зараз її нерідко вибирають дівчата для прикраси святкового образу. Вона виглядає елегантно, привертає погляди. Для її створення може знадобитися шишка, якщо довжина волосся коротка, але на довге волосся вистачить власних пасм. Якщо хочеться зробити акуратний, елегантний вид укладання, обов'язково слід заховати вибилися пасма лаком. Дивіться навчальне відео, яке допоможе вам з легкістю зробити стильну бабетту своїми руками без відвідування салону:

Зачіска Бабетта як Зробити Своїми Руками Відео Урок| Quick Hairstyle Babette|Tutorial

Фото

Випускні зачіски на короткі волосся можуть виконуватися на стрижки з чубчиком (рівною, асиметричною, рваною) або без. Добре використовувати красиві прикраси. Чудово виглядають великі квіти, корони-діадеми, всілякі тонкі обідки, шпильки, прикрашені бісером, перловими намистинками, металевими візерунками. Перед тим, як вибрати відповідну укладання, бажано вивчити модні варіанти оформлення волосся.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!