Повсякденні зачіски на середні волосся своїми руками, фото

Під час ранкових зборів на навчання або роботу у кожної власниці середніх волосся мимоволі виникає питання вибору зачіски. Складність полягає в тому, що укладання повинна бути не тільки привабливою, але простий і швидкої у виконанні. Щоб щоранку не ламати собі голову над тим, що ж зробити з волоссям середньої довжини, потрібно мати в арсеналі кілька універсальних повсякденних варіантів.

Варіанти легких повсякденних зачісок з фото

Зачіска – невід'ємний атрибут будь доглянутої жінки. Щоб зробити красиву зачіску, багато відправляються в салон краси за допомогою професійних стилістів. Але щоденне звернення до майстра по волоссю коштує не дешево, займає чимало часу. Замість цього варто засвоїти кілька простих варіантів, які завжди можна зробити самостійно в домашніх умовах. Власницям середніх волосся потрібно більше часу на створення відповідної зачіски, тому поставитися до вибору укладання слід з особливою увагою.

Коси

Коси – елегантна повсякденна зачіска. Існує маса варіантів плетіння, освоївши кілька з яких у вас з'явитися можливість експериментувати, кожного разу створюючи новий цікавий образ. Коса завжди виглядає оригінально і неабияк. Прикрасивши волосся стильною шпилькою, ви створите святкову образ, який чудово підійде для відвідування урочистого заходу.

Базова інструкція плетіння коси представлена нижче:

  1. Гарненько розчешіть волосся і розділіть їх на три рівні частини.
  2. Одну з бічних частин, наприклад, праву занесіть поверх середньої пасма.
  3. Решту вільно висіти частину волосся занесіть поверх пасом так, щоб вона опинилася посередині.
  4. Після цього ту пасмо, яка опинилася з правого боку занести поверх середньої, щоб вона виявилася посередині. Потім те ж саме виконайте з частиною волосся, нехай і з лівого боку.
  5. Крок за кроком повторюйте вищеописані дії, після чого кінчики зафіксуйте за допомогою гумки.

Пучок

Пучок – універсальна повсякденна зачіска, яка ідеально підійде для офісу або навчання. Акуратна і елегантна, вона допоможе зробити образ в міру строгими і жіночним. Вона проста у виконанні, не вимагає багато часу. Існує велике різноманіття інтерпретацій пучка, завдяки чому у вас завжди є можливість вибрати підходящий з нагоди і стилю варіант. Правильно підібрані аксесуари зроблять образ більш ефектним, ошатним.

Нижче представлено опис способу створення пучка:

  1. Гребінець змочіть водою, додайте до неї трохи гелю.
  2. Ретельно зачешіть волосся на потилицю, зафіксуйте їх за допомогою гумки.
  3. На отриманому хвості зробіть легкий начіс, щоб пучок був більш об'ємним.
  4. Скрутіть хвіст у гульку, закріпіть конструкцію невидимками.
  5. Зафіксуйте зачіску лаком. При бажанні прикрасити волосся елегантною шпилькою.

Хвіст

Хвіст – популярна і максимально проста зачіска, яка ідеально підійде для волосся середньої довжини. Підключивши фантазію, поекспериментувати стає можливим навіть з таким простим варіантів. З допомогою гладкого низького хвоста ви зробите образ більш строгим і діловим. Високий хвіст на потилиці – прекрасний варіант для молодої дівчини. Розбавивши зачіску незвичайної гумкою або ефектною шпилькою, ви зробите її більш вишуканою і унікальною.

Інструкція створення хвоста:

  1. Ретельно розчешіть волосся середньої довжини.
  2. Зберіть їх на потилиці, закріпіть гумкою.
  3. Для додання обсягу зробіть легкий начіс з внутрішньої сторони хвоста.
  4. Конструкцію збризніть лаком для фіксації.

Гулька

У повсякденні легкі зачіски на середні волосся не можна не включити гульку – прекрасний варіант, який за бажанням легко перетворити в елегантну строгу укладку для офісу або недбалий пучок для прогулянки з друзями. Техніка створення гульки проста, тому зачіска цілком може стати зручною альтернативної на кожен день. Для гульки вам знадобиться гумка, кілька шпильок, невидимки, гребінець, лак для волосся:

  1. Заплетіть високий тугий хвіст, зафіксуйте його гумкою.
  2. Оберніть волосся спірально навколо основи хвоста, заправивши кінчики у гульку.
  3. Закріпіть конструкцію за допомогою шпильок та невидимок.
  4. Збризніть зачіску лаком, прикрасьте при бажанні модним аксесуаром.

Колосок

Колосок – елегантний вид плетіння, який ідеально підійде на кожен день. Колосок в будь-якій ситуації виглядає ефектно і доречно. Освоївши техніку створення зачіски, в подальшому ви зможете швидко заплітати волосся, експериментувати з формою і напрямками коси. Для створення колоска вам знадобиться гребінець, гумка, невидимки і лак для фіксації:

  1. Розчешіть волосся. У підстави чола розділіть їх на три рівні пасма.
  2. Один раз переплетіть прядки, як при створенні звичайної коси.
  3. Після цього до бічних пасмам додайте волосся збоку і повторіть крок 2. Поступово має вимальовуватися малюнок, як на фото вище.
  4. Продовжуйте плетіння, поки останні бічні пасма не вплетутся в косу біля шиї.
  5. Волосся зафіксуйте шпильками і збризніть лаком.

З вузликами

Зачіска з вузликом – не тільки простий у виконанні, але і дуже зручний повсякденний варіант для навчання або роботи, який підійде для волосся середньої довжини. Надійно зафіксовані пасма не будуть вибиватися, завдяки чому зачіска надовго збереже охайний і акуратний зовнішній вигляд. Укладання залишиться не пошкодиться навіть у вітряну і дощову погоду.

  1. Гарненько розчешіть волосся середньої довжини і зберіть їх в тугий хвіст на маківці.
  2. Заплетіть звичайну косу, яку потім зав'яжіть у вузол.
  3. Закріпіть конструкцію шпильками.
  4. Зафіксуйте волосся за допомогою лаку.

Офісні зачіски на середні волосся

Діловий офісний стиль характеризується своїми особливостями і вимогами не тільки у виборі одягу і макіяжу, а також укладання. Повсякденне зачіску для волосся середньої довжини офісної співробітниці слід підбирати відповідно до чинного на роботі критеріям зовнішнього вигляду. В першу чергу зовнішній вигляд повинен бути акуратним, стриманим і охайним. Оптимальним варіантом стане зачіска з прибраними назад волоссям середньої довжини. Це в першу чергу гульки, пучки, коси і колоски.

Грамотно підібрана повсякденна зачіска допоможе створити образ успішної і серйозної жінки, справити потрібне враження на ділових переговорах або співбесіді. Акуратна укладання на волоссі середньої довжини підкреслить вашу впевненість і цілеспрямованість. Багато жінок твердо переконані, що строгі зачіски виглядають нудно. Підключивши трохи фантазії, будь ділової зачіски вдасться додати кокетливу деталь, яка зробить образ більш м'яким, але не химерним. Нижче представлені основні рекомендації для ділової зачіски.

  • Варіант офісної укладання повинен бути простий і швидкий.
  • Вона повинна бути цікавою і красивою, щоб підкреслити жіночність її власниці.
  • Повсякденна зачіска повинна бути вишуканою і оригінальною.
  • Вона повинна бути стійкою до погодних явищ та інших зовнішніх факторів.
  • Повсякденна зачіска не повинна створюватися з використанням великої кількості коштів для фіксації. Це призведе до погіршення стану шкіри голови.
  • Вона повинна бути легко моделюється, щоб при бажанні її можна було швидко поміняти на іншу.

Зачіски на середні волосся в школу

Юним модницям важливо бути привабливими та сучасними під час прогулянки з друзями, на навчанні, в будь-якій ситуації. Повсякденна зачіска в даному разі повинна бути оригінальною та відповідати суворому стилю, який потрібно дотримуватись при відвідуванні навчальних закладів. Існує маса всіляких укладок для волосся середньої довжини, які вдало поєднують в собі ці два критерії.

Будь-яку, навіть пересічну зачіску легко перетворити в стильну укладку. Для цього потрібно прикрасити її за допомогою оригінального аксесуара у вигляді шпильки, гумки або обідка. Невелика деталь допоможе підкреслити індивідуальність, надати образу нотку чарівності. Додавши в класичну повсякденне укладання невеликий начісування, плетіння або асиметрію, вийде оригінальний варіант, який чудово підійде для шкільних занять. Коротка чубчик стане вишуканим стильним елементом, що підкреслює чарівність молодості.

Також як і у випадку з офісними укладками, зачіска для школи має бути охайним і акуратним. Волосся середньої довжини краще зібрати на потилиці, щоб вони не заважали під час занять. Для цього чудово підійдуть молодіжні інтерпретації хвоста, гульки, пучка та плетіння. Щоб освіжити зачіску, зробивши її більш придатною для юної леді, потрібно замість звичайного хвоста зібрати волосся збоку або, наприклад, замість пучка на потилиці зробити високу гульку на маківці. Яскрава гумка або шпилька допоможе завершити образ.

Повсякденна зачіска своїми руками - покрокова інструкція

Перед щасливими володарками волосся середньої довжини відкривається багатий вибір самих різних зачісок на кожен день. Часто зранку не вистачає часу, щоб зробити оригінальну зачіску, але якщо ввечері приділити пару годин для практики, в майбутньому проблем із створенням стильної зачіски не виникне. Пропонуємо ознайомитися з покрокової інструкцією створення зачіски "Французька коса", що включає елегантний елемент плетіння:

  1. Для початку ретельно розчешіть волосся. Щоб вони стали більш слухняними, гребінець потрібно злегка змочити.
  2. Плетіння починайте з середини голови, попередньо розділивши верхні пасма на три рівні частини.
  3. Пасмо, розташовану зліва, заведіть за середню. Те ж саме виконайте з правою частиною. Кожен раз додавайте волосся з обох сторін.
  4. Коли волосся для вплетення закінчаться, доплетите косичку і зафіксуйте її гумкою.
  5. Кінчик коси загніть всередину на потилиці і закріпіть за допомогою невидимок так, щоб його не було видно.
  6. Збризніть зачіску лаком, прикрасьте при бажанні елегантним аксесуаром.

Відео: 10 зачісок на кожен день

У відео представлений експрес-урок зі створення стильних і оригінальних зачісок на кожен день. Всі продемонстровані варіанти ідеально підійдуть для власниць середніх і довгих волосся.

10 Зачісок на кожен день. Для довгих і середніх волосся.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!