Кучері на середні волосся в домашніх умовах. Зачіски з локонами на середні волосся покроково, фото і відео

Жінки з прямими волоссям хочуть себе побалувати каскадом кучерявого волосся, але не у всіх вистачає грошей відвідувати салони краси. Красиві кучері на середні волосся зможе зробити самостійно кожна дівчина. Акуратно укладені локони підійдуть для повсякденного життя, офіційної ділової зустрічі, урочистого вечора. Існують різні способи завивки волосся на середні волосся, але від хімічної завивки варто утриматися.

Як зробити красиві кучері в домашніх умовах

Красиві кучері на середні волосся в домашніх умовах робляться з допомогою папільоток. Папільотку – це довгі поролонові бігуді, а всередині них знаходиться дріт. Для того, щоб зробити гарну зачіску, потрібно вимити голову, потім підсушити волосся. Візьміть пасмо, оберніть її навколо папільотку, а за нею другу, третю і так далі. Рівномірно розподіляйте кількість волосся на пасма, щоб вам вистачило папільоток.

М'які бігуді вийде не знімати навіть вночі, з ними дуже зручно спати, ви не відчуєте незручності. Вранці, коли ви знімете папільотку, у вас вийде витончена завивка без всякої хімії. Розчісувати кучері не слід, з допомогою пальців акуратно укладіть їх в зачіску, потім зафіксуйте її лаком.

Кілька способів завивки волосся в домашніх умовах:

  1. На равноразделенные вологі пасма нанести пінку, злегка пом'яти волосся своїми руками, досушити їх феном. Природні легкі завитки готові.
  2. Зробити кучері для середніх волосся вийде ще так: пасма скрутити в пучок і сушити їх феном. В результаті – пружні завитки.
  3. Заплести приблизно шість рівномірних кісок з вологих волосся, залишити до ранку. У результаті вийдуть природні хвилясті локони.

Легкі кучері праскою

Кучері на середні волосся також роблять за допомогою праски, який називається випрямлячем або стайлером. Для цього знадобиться затиснути пасмо, взяту від коренів, біля основи, а потім обернути її навколо нижньої частини прасування, прокручуючи його у напрямку до кінця пасма.

Спосіб ефективний для волосся, що досягають рівня плечей, а стайлер необхідно тримати подалі від обличчя, щоб не обпектися. Жінки кажуть, що кучері за допомогою праски виходять великі,а завиток стає легкий, повітряний, романтичний.

Плойкою

Плойки бувають різних діаметрів. В залежності від того, які кучері вам потрібні, вибираємо потрібний розмір плойки. Робляться кучері цим способом швидко, що перетворює ранкову укладання перед роботою в приємну процедуру. Для отримання дрібних кучериків потрібно скористатися тонкої плойкою, для великих – вибрати плойку більшого діаметра. Такий прилад для завивки підходить для волосся будь-якої довжини, але для того, щоб локони вийшли гарними, а сама завивка трималася добре протягом дня, потрібно підібрати відповідний прилад.

Почати роботу над зачіскою варто з використання спеціального захисного спрею, потім нанести фіксуючий засіб – мус або гель, а починати завивку професійні майстри радять з потилиці. Волосся накручуються плойкою так, щоб не було заломів, обертання повинні бути спрямовані до коріння. Прогрівати кожну накручену пасмо слід не більше 2 хвилин, до того ж, варто пам'ятати: розчісувати локони можна, слід акуратно розділити їх пальцями. Зачіска готова тоді, коли її зафіксували лаком.

Великі пасма на бігуді

Бігуді використовуються здавна, ними користувалися наші мами і бабусі. Вони дуже прості в застосуванні і доступні кожній дівчині. Існують різні види бігудей: термобігуді, коклюшки, липучки, бумеранги. Термобігуді популярні за рахунок швидкості виконання укладки, але приводять до втрати здорового волосся. Тому необхідно вибирати ті моделі, які зроблені з жаростійкої пластмаси.

Віддавати перевагу варто моделям з липучками, пластмасовим або гнучким – вони не псують структуру волосся. Якщо у вас невелика довжина, то оптимальним варіантом стануть ті великі бігуді, які кріпляться липучками, адже вони надають волоссю об'єм.Вночі бігуді залишати не варто, вони заважають спати, а крім того, від напруги може захворіти голова. Накручене волосся не варто сушити феном, від цього вони стають тьмяними і неживими.

Технологія накручування така:

  • Голову необхідно вимити і почекати поки волосся трохи підсохнуть.
  • Нанести пінку, накрутити пасмо, використовуючи бігуді, кожну з них закріпити гумкою.
  • Коли волосся підсохнуть, зняти бігуді і укласти волосся так, як вам подобається.
  • Лаком зачіску не фіксувати.

Дрібні кучері на ганчірочки

У методі завивки за допомогою ганчірок немає нічого важкого, її можна робити ввечері, залишаючи волосся накрученими на ніч, а також вдень. Потрібно заздалегідь підготувати ганчірочки з бавовняного матеріалу: тканина порізати невеликими шматочками, досягають двадцяти сантиметрів у довжину, п'яти завширшки. Перед завивкою волосся обов'язково розчесати круглим брашингом, рівно поділити. Взяти кінчик одного пасма, загорнути в ганчірочку, поки не вийде тугий вузол.

Така завивка не обмежує можливості, адже вона залежить від розташування ганчірочок і від того, скільки взято прядок: чим тонше пасмо, тим дрібнішими будуть локони. Ця завивка не шкодить волоссю, вони після неї стають пишними, виглядають природними.

Як зробити об'ємні кучері на весілля – покрокова інструкція

Щоб вийшла весільна або вечірня зачіска, а також укладання до випускного вечора, сильно працювати не знадобиться. Для створення оригінальної модної зачіски слід підготувати такі матеріали:

  • Зволожуюча сироватка
  • Маленькі заколочки
  • Фіксуючий лак
  • Великі бігуді

Покрокова інструкція весільної зачіски:

  1. Нанести сироватку, розподіливши її по волоссю.
  2. Розділити їх на рівні пасма, накрутити, використовуючи бігуді.
  3. Коли волосся висохли, бігуді акуратно зняти, зафіксувати зачіску лаком.
  4. Акуратно зробити начісування, закріпити його за вухом.

Відеоурок вечірньої зачіски з локонами на бік

У відеоуроці розповідається про те, як зробити вечірню зачіску з кучерями на бік.

Найкраща зачіска на вихід

Для зачіски знадобиться мінімум матеріалів, а самі волосся необхідно попередньо завити. В уроці на відео дівчина дуже докладно і доступно показує, як зробити зачіску самостійно. Робиться вона не більше десяти хвилин.

Фотопідбірка – зачіски кучері з чубком і без

Таку величезну різноманітність способів укладання дає нам привід експериментувати із зачісками і створювати кожен день нові неповторні образи, які запам'ятаються оточуючим.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!