Модна стрижка каскад на коротке волосся

Періодично в житті кожної дівчини виникає бажання щось змінити в своєму стилі. Сміливим рішенням таких змін представниці прекрасної статі вважають нову стрижку. Відмінним виходом у цій ситуації є каскад на короткі волосся, який дасть можливість отримати масу компліментів від оточуючих. Ця модна стрижка дозволяє завжди виглядати об'ємній зачісці, доглянутою. Якщо не боїтеся радикальних змін іміджу, то коротка стрижка це те, що вам потрібно.

Варіанти жіночої стрижки каскад на коротке волосся

Каскад на короткі волосся освіжить зовнішність, а також дозволить виглядати стильною і жіночною. Зачіска проста в догляді, вимагає мінімальних витрат часу для її щоденної укладки. Якщо ви хочете спробувати приміряти на себе коротку стрижку, то рекомендуємо вибрати один з варіантів жіночої зачіски каскад: градуйований, рваний або подвійний. Розглянемо докладніше кожен з цих видів.

Градуйований

Навіть якщо ви раніше не пробували короткі стрижки, то варіант градуювання – ідеальне рішення для зміни свого звичного стилю. Якщо у вас тонкі хвилясті волосся, градуювання дасть відсутній обсяг, пишність, густоту. Зачіску радимо доповнити косою чубчиком. Градуювати волосся починають шарами з боків, знизу, поступово роблячи перехід до більш довгим пасмам.

Переваги такого каскаду:

  • виглядає об'ємним без укладальних засобів;
  • позбавляє від неслухняних пасом.

Недоліки:

  • складність укладання, якщо у вас сильно виражені кучері.

Рваний

Особливість рваного каскаду в тому, що він надає легку грайливу недбалість, але при цьому не втрачає популярності серед дівчат серйозних, ділових. Кінці пасом стрижуть різної довжини, що дозволить їх хаотично укладати, надаючи образу романтичності. Доповніть свій каскад чубчиком або зробіть його без неї – ви будете в захваті від власного відображення в дзеркалі.

Переваги:

  • підходить для тонкого волосся;
  • не вимагає щоденного укладання.

Недоліки:

  • не підійде круглолицим дівчатам;
  • чубчик потребує постійної укладанні.

Подвійний

Вид цього каскаду характеризується наявністю дрібних прядок вгорі маківки, а також більш довгих внизу. Правильно виконаний подвійний каскад додасть пишноти тонким пасом. Якщо у вас густі або кучеряві завитки, то такий варіант зробить локони легкими, пружними.

Переваги:

  • підійде власницям кучерявого, густих прядок;
  • надає пишність.

Недоліки:

  • складність в укладанні верхніх пасом.

Правильна техніка стрижки (відеоурок)

Технологія виконання стрижки каскад на короткі волосся проста, її зможе повторити перукар в будь-якому салоні краси. Щоб проконтролювати дії майстра, а також бути впевненою в правильності виконаної стрижки, а відеоурок наочно підкаже, яких етапів слід дотримуватися.

Стрижка каскад, як зробити зачіску на довге волосся, стрижка з шарами.

Вам знадобляться:

  1. Пульверизатор, наповнений водою.
  2. Фіксують затиски.
  3. Філіровочні і звичайні ножиці.
  4. Гребінець з мілкими зубцями.
  5. Кругла гребінець.
  6. Фен.

Технологія виконання:

  1. Перед процедурою вимийте голову м'яким шампунем, потім нанесіть бальзам для того, щоб легше було стригти.
  2. Для зручності зібрати волосся тугим джгутом, заколоти затиском, а нижні розподілити рівними частинами.
  3. Починаємо стригти прядки, які знаходяться над лівим вухом. Витягніть волосся гребінцем і під кутом 45 градусів состригите ножицями волоски.
  4. Далі переходите до стрижці скроневої області.
  5. Волосся, які знаходяться ззаду, розподіліть на дві половини, а потім стрижіть кожну частину окремо також роблячи кут 45°.
  6. Потім розпустіть джгут вгорі маківки, зробивши косий проділ.
  7. Центральні прядки витягніть гребінцем і состригайте горизонтально без нахилу, але филируя краю.
  8. Висушіть феном і почніть згладжувати краї по всій формі зачіски філірувальними ножицями, що додасть результату додатковий обсяг.

Як виглядає каскад з чубком і без–фото

Існує думка, що така стрижка не підходить для рідкого волосся, але це зовсім невірно. Шари виконуються різної довжини і роблять вашу зачіску більш яскравою і повітряної, зберігаючи візуально додатковий обсяг.

Вирішивши виконати каскад, варто зрозуміти, чи ви хочете доповнити модний образ чубчиком або залишити його без неї. Красиво будуть виглядати хвилясте волосся з прямою чубчиком, а якщо у вас пряме волосся, то чубок можна зробити косу або асиметричну. Визначитися з вибором допоможе наша добірка фотографій.

Способи укладання для круглого і овального особи

Жінки вибирають популярну каскадну зачіску, тому що практично не потребує укладання. Якщо стрижка зроблена професійно, то просто висушіть голову феном після миття. Для більш стійкою зачіски або вечірнього варіанту рекомендуємо скористатися укладальними засобами.

З допомогою каскаду на короткі волосся легко вийде візуально скоректувати форму обличчя. Наприклад, коли обличчя овальне, радимо мати чубок, а якщо повне або кругле, краще її не обстригати.

  • Рекомендація №1: способи укладання для круглого обличчя

Дівчата з круглою формою обличчя вважають, що їм важко підібрати стрижку, яку потім легко і красиво буде укладати. Рекомендуємо вам виконати каскад – і подовжені передні пасма візуально витягнуть кругле обличчя. Якщо ж у вас локони, ззаду зачіски повинні бути багатошарові пасма різної довжини.

Виконуючи всілякі укладання каскадної стрижки, вийде виглядати по-різному. Існує багато варіантів, як укласти пасма. Круглого обличчя підійде нескладна, але популярна укладання «шапочкою». Процес не складний, тому ви легко зможете його повторити в домашніх умовах:

  1. Починайте сушити голову феном, витягаючи пасма гребінцем круглої форми.
  2. Нанесіть трохи фіксуючого гелю на кінчики, потім вони почнуть самі витися всередину.
  • Рекомендація №2: способи укладання для овального обличчя

Власницям овальної форми обличчя каскад підійде більше, ніж інші стрижки.

Вибираючи укладання, радимо зупинити свій вибір на варіанті «романтична природність»:

  1. Під час сушіння феном нахиліть голову вниз.
  2. Продовжуйте гаряче повітря направляти до коріння, що дозволить надати хороший обсяг.
  3. Кінчики пасом закручуються вгору або назад.

Дивіться і інші варіанти укладки для короткого волосся.

Створюючи вечірній або інший варіант укладання, спробуйте поекспериментувати з кучерявим завитками, локонами, які будуть красиво витися по всій довжині. Такий спосіб підкреслить ваш жіночно-ніжний вигляд.

 

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!