Стрижки для круглого особи для жінок з фото

Ідеальний зовнішній вигляд легко створити за допомогою ефектної зачіски. Її вибір залежить від форми і особливостей рис обличчя, кольору шкіри і так далі. Правильні стрижки для круглого обличчя дозволяють приховати зайву округлість форм і кардинально змінити образ. Які стрижки підходять для круглолицих дівчат, і що робити з зачіскою, щоб вона візуально удлиняла і витягувала кругле личко?

Відповідні стрижки для круглого обличчя

Кращою стрижкою для круглолицьою красуні стане та, яка зробить обличчя більш довгастим. Виграшним варіантом вважаються довге волосся: їх завжди можна розпустити, і тоді прямі пасма будуть обрамляти обличчя, змінюючи його форму в кращу сторону. А ось завивка – не дуже підходящий варіант для дівчат з круглими щічками. Власницям кучерявого волосся рекомендуємо випрямити хвилясті пасмаза допомогою праски, залишивши невеликі завитки на кінчиках. Так ви зробите зачіску пишною і елегантною.

Багаторівневі стрижки на коротке волосся - це ідеальний варіант! Відмінною особливістю такої укладки буде зосередження більшої частини волосся на потилиці, а на лоб і щоки будуть спадати лише окремі тонкі пасма. Щоб візуального звузити личко, необхідно вибрати стрижку-каскад, з градуированием, асиметричні чубчика.

Перед походом на вечірку можете зробити високий хвіст або пучок. Уникайте прямого проділу, чіткої асиметрії, а також частою завивки. Локони при необхідності повинні бути обов'язково великими, не допускаються дрібні кучерики - вони здатні ще більше округлити, а покладена набік чубчик допоможе вам дещо звузити обличчя.

Каскад

Стрижка каскад ідеально підходить для круглолицих дівчат. Спосіб виконання цієї стрижки може бути різним:

  • Укладання з чубчиком буде виглядати добре, тільки при асиметричній або рваною чубчику. Ніяких рівних ліній і густих пасм. Коса чілка допоможе закрити вилиці і скорегувати форму личка (дивіться картинку фотографію нижче).

  • Каскад з рваними пасмами користується особливою популярністю у молоді. Дана стрижка смілива, рішуча й актуальна в цьому сезоні. Її наважуються зробити тільки стильні дівчата. Завдяки використанню драбинки особа приймає більш правильні форми.
  • Класичний каскад не рекомендують круглолицим дівчатам із-за відсутності в ньому чубчика, яка б скоригувала контури. Виключення складають варіації з чілкою або пасмами, укороченими зверху і видовженими знизу, які зовні мало чим нагадують чубок, але все ж відмінно приховують зайву округлість і надмірну вагу.

Маючи стрижку каскад, легко змінювати варіанти укладання хоч кожен день. Це і є основна перевага каскаду перед іншими фасонами. Підніміть довгі пасма на верхівку і навколишні подумають, що ви зробили нову стрижку.

Модна і стильна жіноча стрижка каскад дуже популярна в 2019 році. Вона ідеально підходить для вечора, походу з друзями, відвідування занять в університеті або роботи в офісі. Закрутіть пасма в зовнішню сторону, і ваш образ кардинально зміниться. Залиште їх прямими або пройдіться праскою, і личко стане ще вже. Використовуйте гофре, і у вас без допомоги перукаря вийде приваблива зачіска для вечірки.

Каре

Якщо ви не уявляєте свій образ без каре, вам потрібно підійти до створення зачіски особливо уважно. З круглим обличчям ідеально виглядає коротке каре або його різновид - боб-каре. Воно ідеально підходить широкоскулым дівчатам, також приховає з виду пухкенькі щічки. З нею ви можете поекспериментувати, і стригти її по-різному, вибравши для себе рвану, косу, пряму чубок або видовжену і зачесанную набік.

Каре нерідко використовується світськими дамами: Селеною Гомез, Джулія Стайлз, Кірстен Данст та іншими. Але дивлячись на них, не скажеш, що їх образи однакові: легка чубчик у поєднанні з видовженими крайніми пасмами обрамляє щічки.

Повна відсутність чубчика з тими ж видовженими пасмами, спадаючими нижче підборіддя – візуально подовжує овал.

Асиметрія в образі Кірстен Данст – чубчик, зачесана набік і пасма, що окреслюють особа з одного боку.

Дивлячись на вдалі фото моделей у журналах, легко зрозуміти, що красиве каре в будь-якому його виконанні – це найкращий варіант для зміни контурів особи. Головна рекомендація: уникайте прямого проділу від центру. Вибирайте тільки косий проділ і вільні пасма, що обмежують особа з боків – саме так ви зможете змінити його контури.

Боб

Ще одна стрижка, підходить для жінок з круглим обличчям. Але потрібно бути гранично акуратними при виборі довжини і види укладання. Ваше завдання – створити обрамлення з допомогою пасм. Для усунення зайвої повноти щік підійде довгий боб з локонами до підборіддя. Ніякої завивки, великих кучерів та інших завитків. Тільки прямі пасма, злегка підкручені в сторони, кінчики можна філірувати - так створиться ефект недбалості.

Для кучерявого волосся рекомендується використовувати утюжок для випрямлення локонів. Якщо волосся довге, можете зробити креативний боб з пасмами до шиї та плечей. Це максимально підходящий варіант. Класична укладання передбачає прямі волосся з легкої завивкою на кінцях. Якщо не похвалитися густою шевелюрою, створюйте обсяг біля коріння за допомогою стайлінгових засобів без силіконів (щоб не погіршити рідкісні волосся).

Модні стрижки з фото

Жоден майстер не скаже вам, які стрижки для круглолицих будуть ідеальними. Все підбирається індивідуально. Тут потрібно враховувати довжину, товщину, густоту тип волосся, вік клієнтки і її смаки. Тільки враховуючи всі ці характеристики, ви зможете підібрати моделі і вибрати для себе ідеальний варіант. Важливу роль при виборі відіграє і фактор, наскільки просто її можна буде укладати без використання «важких» укладальних засобів.

Рекомендації по підбору:

  • Не робіть рівних чілок, тільки рвані і косі, не закривають брови.
  • Використовуйте короткі зачіски для візуального подовження личка.
  • Під час укладання залишайте вільні бічні пасма.
  • Робити хвилясті локони допустимо тільки на маківці, але не по боках.
  • Піднімайте волосся на потилиці, тобто ви можете наїжачити хвилясте волосся і закріпити їх лаком.
  • Приховати подвійне підборіддя допоможуть довгі пасма до шиї, так ви переведете акцент на очі.
  • При короткій шиї ідеальними будуть короткі стрижки. Схожий ефект створять довге волосся.
  • Міняйте обриси личка за рахунок пишноти, відволікає увагу від контурів.
  • Остерігайтеся зачісок у формі шапочки, вони здатні ще більше збільшити щоки і скули.
  • Володіючи ідеальними рисами, включайте в зачіску більше асиметричних ліній.
  • Сховати, візуально звужувати широкі вилиці допоможе вдало підібраний колір волосся в поєднанні з зачіскою.

З чубком

Чубчик – це відмінний спосіб скоригувати форму. Важливо не використовувати прямих горизонтальних і симетричних ліній в зачісці – це для круглолицих неприпустимо.

Як визначитися з видом і завдовжки чубчика? Вона повинна бути до середини чола або нижче брів. А ось вся укладання повинна бути не коротше рівня підборіддя, тобто волосся повинні закривати вуха.

Відмінно виглядають довгі профільовані чубчика, поступово переходять в основну зачіску. Її не потрібно завивати або піднімати, і ви зможете обійтися без укладання.

Незалежно від довжини чубка зачісувати її рекомендується на бік, особливо, якщо вона густа. Ідеальним варіантом виявиться різнорівнева зачіска з рваною косою чубчиком, напрямок якої можна поміняти без шкоди самій зачісці.

Нерідко майстри перукарської справи пропонують зробити косу чубок або асиметричну. Не варто забувати, що при наявності довгої чубчика ви завжди зможете змінити образ і закріпити волосся з чола на маківці за допомогою шпильки або обідка, залишивши тільки бічні пасма.

Короткі

Деякі помилково вважають, що стрижка для такої форми особи обов'язково повинна бути довгою. Подивіться на себе в дзеркало. Якщо вам не пощастило з товщиною волосся, і до того ж вони неслухняні, тверді або рідкі, спробуйте підібрати для себе коротку модель, яка зможе змінити форму обличчя, приховати недоліки.

Основні вимоги до короткої стрижки:

  • Короткі волосся на скронях і об'єм на маківці, тобто їх довжина повинна бути різною.
  • Вуха рекомендується прикривати або залишати пасма.
  • Чубчик повинна бути короткою, асиметричною, рваною або зачесанной набік.
  • Каскадний перехід довжини дозволить підняти тонкі волосся на маківці, але у такому разі особа до лінії підборіддя повинні обрямлять прядки.
  • Щоб додати об'єм тонкому волоссю, можливо вистригти маківку, тим самим вони поднимятся біля коренів.
  • якщо у вас немає часу і бажання робити укладки, підберіть для себе таку, з якої не потрібно возитися.

Чудово виглядають асиметричні зачіски, коли з одного боку волосся выстригаются коротко, а з іншого – залишається довжина до шиї і вільні пасма на скроні.

Як визначити форму обличчя

Щоб зачіска підкреслювала переваги і приховувала недоліки, необхідно правильно визначити форму обличчя. Для оцінки вам знадобляться наступні вимірювання:

  • За допомогою сантиметрової стрічки виміряйте ширину між вилицями.
  • Повторіть дії в області чола так, щоб лінія проходила між лінією росту волосся і бровами.
  • Стрічкою вимірюємо відстань від нижнього краю підборіддя до точки між лінією росту волосся і бровами.

Оцінюємо виміри. Якщо цифри мало відрізняються один від одного, ймовірно, ви круглолицы. У власниць овальної форми ширина між вилицями і скронями буде значно менше довжини від підборіддя до чола.

Поради стилістів

Щоб не опинитися під тиском критики, необхідно запам'ятати моменти, які потрібно уникати:

  • Не робіть густих чілок, рівних ліній, включаючи прямий проділ.
  • Уникайте надто вираженого обсягу і начісування, а також великої кількості закруглених елементів – завитків, дрібної хімічної завивки і так далі.
  • Не фарбуйте волосся в один тон.
  • Забудьте про прямих лініях уздовж щік – ідеальними будуть закручені кінчики волосся.
  • Володіючи кучерявій від природи шевелюрою, филируйте кінці, так вони грайливо розлітатися в різні сторони, створюючи ефект недбалості.

Визначте свій стиль і, виходячи з цього, підберіть зачіску: вона може бути видовженою, середньої довжини або скороченою. Навіть кінські хвости при вмілому використанні зможуть виправити форму особи. Потрібно тільки підняти волосся на маківці, зібрати хвіст і залишити пару пасом біля скронь або доповнити усі косою чубчиком.

Не забувайте про загальний зовнішній вигляд. Невисоким дівчатам не варто вибирати зачіски з довгим волоссям, краще віддати перевагу коротким або стрижок середньої довжини. Дівчата модельної зовнішності можуть поекспериментувати з довгим волоссям, рваними пасмами і ступінчастими стрижками.

Не зловживайте засобами для укладання. Ви можете застосовувати тільки лак або пінку. Від гелю краще відмовитися, він обтяжить зачіску. Виняток становлять короткі асиметричні моделі – тут гель дозволить зробити пасма вираженими.

Ви ще не визначилися з зачіскою? Спробуйте з допомогою відеоуроків визначитися, що вам більше подобається, і підійде вибраний варіант вам. І не бійтеся експериментувати! Змінюйте спосіб за рахунок укладання і різноманітних шпильок. Тільки так ви зможете знайти ту, що стане вашою улюбленою.

Зачіски і стрижки для круглого обличчя 2015 / Hairstyles and haircuts for round faces 2015

Напишіть в коментарях, чи вдалося вам вибрати відповідну стрижку, який з можливих варіантів ви вибрали і чому.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!