Зміцнюючий крем для тіла: кращі засоби та відгуки

З плином часу шкіра неминуче втрачає пружність. Причиною тому можуть бути вікові і гормональні зміни в організмі, коливань ваги. Поліпшити її стан, повернути гладкість і пружність допоможуть креми з ефектом ліфтингу. Вони захищають від вільних радикалів і заповнюють запаси вологи.

Що таке крем для тіла

Дія косметичних продуктів з ліфтинг-ефектом спрямовано на посилення активності клітин всіх прошарків дерми і їх зміцнення. Вони роблять шкіру еластичною, гладкою, пружною. Така дія забезпечується за рахунок наявності в складі кремів кремів для тіла полісахаридів і пептидів. Ці компоненти сприяють розгладженню шкіри, стимуляції клітинного дихання, синтезу колагену – білка, що відповідає за міцність і еластичність шкіри. До складу якісного підтягуючого крему повинні входити такі компоненти:

  1. Вітамін Е (токоферолу ацетат). Антиоксидант, захищає шкіру від продуктів окислення.
  2. Поживні речовини. Підійде натуральний екстракт алое, масла жожоба, какао, солодкого мигдалю, оливи.
  3. Ретинол. Надає регенеруючу дію, проникаючи в глибокі шари епідермісу. Природний антиоксидант.
  4. Натуральні екстракти імбиру, зеленого кави, кориці. Добре підтягують.
  5. Натуральні екстракти рослин, які покращують кровообіг і забезпечують дренажний ефект. Такою дією володіють біологічно активні витяжки солодки, хвоща, шавлії, елеутерококу, женьшеню, ламінарії, лимонника, далекосхідного плюща.
  6. Пептиди з натуральних амінокислот. Активізують оновлення клітин, стимулюють функціональну діяльність тканин, перешкоджають обвисання, надають ремоделирующий ефект.
  7. Рослинний або морський колаген. Забезпечують пружність, тонус.
  8. Рослинна плацента з білками, нуклеїновими кислотами, невеликою кількістю гормонів, які відповідають за насичення біологічно активними речовинами дермального шару і прискорення клітинного обміну.
  9. Фруктові кислоти. Розгладжують зморшки, відновлюють природну еластичність, бархатистість.
  10. Коензим Q10, або убіхінон. Відповідає за формування нових колагенових волокон.

В косметичному засобі не може бути всіх цих речовин одночасно. Ось приклад структурного складу підтягуючого крему:

  1. Основа або жирова база. Представлена насиченими (пальмітинова, міристинова) або ненасиченими (олеїнова, лінолева) жирними кислотами. Іноді виробники беруть за основу масла: вазелінове та інші мінеральні масла жожоба, ши, оливкова, кукурудзяна, авокадо, соняшникову.
  2. Структуроутворюючі елементи. Відповідають за консистенцію, забезпечують стійкість кошти до нагрівання. Використовується карнаубський, канделильский або бджолиний віск.
  3. ПАР (поверхнево-активні речовини). Допомагають цінних біологічних компонентів проникати в глибокі шари дерми.
  4. Емульгатори.
  5. Пом'якшуючі елементи. Допомагають рівномірно розподілятися по шкірі. Це ефіри зі складною хімічною формулою.
  6. Консерванти.
  7. Віддушка.
  8. Біологічно активні включення. Для спеціалізованого догляду за шкірою.

Показання для застосування

З-за гормональних і вікових змін на шкіру тіла обрушується безліч проблем, які допоможе вирішити крем. Показання до застосування:

  • зниження еластичності;
  • втрата пружності шкіри;
  • целюліт;
  • в'ялість і обвисання м'яких тканин після вагітності;
  • зниження бар'єрних властивостей;
  • сухість епідермального шару;
  • порушення мікроциркуляції крові;
  • млявий тургор, знижений тонус;
  • скорочення вироблення колагену фібробластами;
  • уповільнення клітинного оновлення;
  • пігментація.

Якісний крем для підтяжки шкіри після схуднення повинен виконувати ряд інших важливих функцій. Завдання кошти:

  • попереджати появу запалень;
  • запобігати вплив негативних факторів, які впливають на утворення вільних радикалів;
  • сприяти епітелізації мікротріщин;
  • захищати клітини від несприятливих наслідків окислювальних процесів;
  • розгладжувати розтяжки, прибирати дрібні зовнішні дефекти на поверхні епідермісу;
  • забезпечувати проникнення біологічно активних компонентів глибоко в дермальний шар;
  • боротися з вікової пігментацією, виконувати легке відбілювання;
  • запускати процеси регенерації на клітинному рівні;
  • зміцнювати стінки капілярних судин;
  • насичувати поживними речовинами;
  • тонізувати, відновлювати обмінні процеси;
  • утримувати вологу в глибинних шарах шкіри;
  • стимулювати оновлення колагенових тканин.

Як правильно використовувати

Щоб крем для підтяжки шкіри живота і інших проблемних зон надав максимальний ефект, потрібно знати деякі особливості його застосування. Використовуючи засіб, пам'ятайте про таких рекомендаціях:

  1. Краще всього застосовувати підтягують кошти у вечірній час.
  2. Продукт потрібно наносити на ідеально чисте тіло. Бажано не тільки прийняти душ перед процедурою, але і зробити пілінг.
  3. Втирайте крем для підтяжки шкіри тіла масажними рухами. При обробці стегон і сідниць можна діяти інтенсивніше, працювати кісточками пальців.
  4. Крем для тіла, підтягує шкіру, потрібно застосовувати регулярно, не пропускаючи сеансів. Інакше він не спрацює на повну.

Крем для пружності шкіри тіла – допоміжний засіб для схуднення. Є кілька способів для посилення його дії:

  1. Обгортання. Використовуючи крем, особливо з розігріваючим ефектом, поверх нього можна нанести харчову плівку. Результат буде помітний вже через кілька застосувань.
  2. Дієта. Перейдіть на здорове харчування. Відмовтеся від смажених, солоних, жирних страв, фаст-фуду, газованих напоїв.
  3. Контрастний душ. Процедура покращує кровообіг, метаболізм.
  4. Спорт. Для підтяжки шкіри тіла обов'язково потрібні фізичні навантаження. Якщо ви припините займатися, то вона знову стане в'ялою, провисання.

Мої крему для тіла Огляд, порівняння

Кращі ліфтинг-креми для тіла

Підтягують кошти є в асортименті багатьох виробників косметики. Ви зможете знайти в продажу креми різних цінових категорій, що відрізняються складом, дією, способом застосування, додатковими діями. Перед тим як робити покупку, почитайте відгуки про виробника і вибраному засобі, подивіться фото результату до застосування і після. Грунтовно підійшовши до справи, ви обов'язково виберете відповідний косметичний продукт.

Firming Body Cream від Shiseido

Цей крем викликає захват у кожної жінки, скуштувала його, і займає почесне місце на туалетному столику. Опис Firming Body Cream від Shiseido:

  1. Склад. Витяжка мандаринової шкірки, лотоса і хауттюйнии, сік абрикоса, рослинні екстракти.
  2. Ефект. Посилює кровотік, запускає процеси регенерації, відновлює захисну здатність шкіри, прибирає набряки. Володіє поживними властивостями, пом'якшує і насичує, підвищує тонус.
  3. Спосіб застосування. Нанесіть на тіло крем. Робіть погладжування, поки він повністю не вбереться. Повторюйте процедуру щодня. Для досягнення максимального ефекту зробіть повний місячний курс і повторіть через півроку.
  4. Переваги. Чудовий аромат, ніжна насичена текстура, не жирний. Відмінно справляється зі своїми завданнями: живить, зволожує, підтягує, підвищує тонус. Добре лягає і розподіляється, не залишає жирної липкою плівки і слідів на одязі.
  5. Недоліки. Для повного вбирання потрібно до півгодини.

Organic Shop Body Desserts

У цієї чудової серії органічної косметики є зміцнюючий крем для тіла Caramel Cappuccino, про який дуже добре відгукуються. Опис:

  1. Склад. Зелений кава, органічні масла ши і какао, екстракти пряної кориці, карамелі.
  2. Ефект. Тонізує, відновлює пружність шкіри, коригує контури тіла, зволожує, покращує обмін речовин, перешкоджає старінню, надає блиск і шовковистість, сприяє природному синтезу колагену.
  3. Спосіб застосування. Нанесіть невелику порцію підтягуючого крему легкими масажними рухами на сухе чисте тіло. Залиште до повного вбирання. Повторюйте процедуру двічі на тиждень. Для посилення ефекту можете зробити обгортання, використовуючи харчову плівку.
  4. Переваги. Приємний аромат, густа щільна консистенція, економна витрата, велика упаковка, легко розподіляється, швидко вбирається, добре підтягує. Результат помітний після перших кількох застосувань.
  5. Недоліки. Трохи пече, якщо наносити на чутливу шкіру.

Мої крему для тіла Огляд, порівняння

Greek Body Butter від Ecolab

Наступний тонізуючий крем вражає своєю якістю і ефектом, який він надає. Характеристики продукту від Ecolab Greek Body Butter:

  1. Склад. Олії оливи, свічкового дерева, горіха куки горіхових, макадамії і какао, витяжка і настій зеленого чаю. Не містить штучних консервантів, парабенів і силіконів.
  2. Ефект. Уповільнює вікові зміни, утримує вологу, нормалізує кисневий обмін, живить, тонізує, насичує вітамінами. Бореться зі зморшками, подразненнями, лущенням, сухістю.
  3. Спосіб застосування. Двічі на тиждень наносити на чисту шкіру масажними рухами. Дайте повністю вбратися. Бажано не робити великих перерв у використанні, щоб результат був стійким.
  4. Переваги. Не забиває пори, повністю натуральний склад. Приємна щільна консистенція, легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається, не залишає жирної плівки. Робить шкіру гладкою, м'якою, бархатистою. Прийнятна ціна, економна витрата.
  5. Недоліки. Маленький термін зберігання, специфічний запах.

Ефективний крем від Avon

Крем-гель входить в лінійку Solutions, серед клієнток компанії він дуже затребуваний. Опис засоби:

  1. Склад. Екстракт флердоранжу, пептиди, вітаміни, живильні і зволожуючі речовини.
  2. Ефект. Стимулює вироблення білків, продовжує молодість шкіри, сприяє її відновленню і пружності, допомагає позбутися від дрібних дефектів.
  3. Спосіб застосування. Нанесіть на тіло тонким шаром масажними рухами. Перш ніж одягатися, дайте повністю висохнути. Повторюйте процедуру два-три рази в тиждень.
  4. Переваги. Живить, зволожує, швидко вбирається, економна витрата, приємний аромат. Усуває прояви вікової пігментації, допомагає позбутися целюліту.
  5. Недоліки. Багато синтетичних компонентів у складі, іноді викликає алергічні реакції.

Crema Rassodante від Guam

Натуральні засоби цієї італійської марки користуються великою популярністю. Особливо хороший крем від Guam Crema Rassodante. Особливості продукту:

  1. Склад. Запатентований концентрат із морських водоростей з речовинами високою біоактивністю, екстракти плюща, каштана, бука, природні зволожувачі, пшеничне і ефірні масла. В складі немає ароматизаторів, штучних барвників, речовин тваринного походження.
  2. Ефект. Покращує кровообіг і обмін, стимулює регенерацію, має виражену підтягуючий дію, виводить шлаки, зміцнює судини і шкіру, покращує рельєф, усуваючи складочки і розтяжки, активізує синтез колагену.
  3. Спосіб застосування. Протягом місяця наносити продукт на тіло щовечора інтенсивними масажними рухами. Якщо не задоволені результатом, то можете повторити курс ще через 30 днів.
  4. Переваги. Помітний антицелюлітний ефект, відмінно підтягує, результат застосування довго тримається, швидко вбирається, приємно пахне, легко розподіляється і не залишає липкою плівки. Дуже економно витрачається. Робить шкіру гладкою і ніжною.
  5. Недоліки. Висока вартість.

Guam Duo. Повний опис лінійки

Evelinе Slim Extreme 3D

Цей недорогий термоактивний крем-гель призначений для боротьби із зайвою вагою і целюлітом. Особливості:

  1. Склад. Кофеїн, що розігріває формула Therme Fat Burner, екстракт ламінарії.
  2. Ефект. Потрійна дія, розігріваючі здібності. Допомагає скорегувати контури сідниць, стегна, талії. Прискорює обмін речовин, покращує кровообіг в проблемних зонах. Стимулює процес розщеплення прошарку жирових відкладень, допомагає позбутися навіть від запущеного целюліту, інтенсивно омолоджує.
  3. Спосіб застосування. Крем наноситься на тіло щодня протягом чотирьох тижнів. Тонкий шар засобу розподіляється інтенсивними масажними рухами.
  4. Переваги. Має глибоко проникаючою функцією. Шкіра після місячного курсу стає гладкою і підтягнутою. У поєднанні з фізичними вправами сприяє інтенсивному схудненню.
  5. Недоліки. Деяким дівчатам дуже сильно пече.

Протипоказання

Не кожній жінці підійде крем. Якщо у вас є сумніви з приводу свого здоров'я, краще перед застосуванням отримаєте консультацію лікаря. Протипоказаннями до використання є:

  • варикоз (для засобів з розігріваючим ефектом);
  • алергія;
  • індивідуальна непереносимість компонентів крему;
  • травми і порушення цілісності шкірних покривів.

Ціна

Крем ви можете купити у звичайному косметичному маркеті або замовити в інтернет-магазині з доставкою додому поштою з Москви, Санкт-Петербурга. Ціна засобу залежить від рейтингу виробника, складу, обсягу ємності, багатьох додаткових факторів. Перед покупкою переконаєтеся, що маєте справу з офіційними представниками бренду. Ціна хорошого кошти, а не підробки, не може бути значно нижче середньої ринкової. Приблизна вартість популярних кремів в Москві:

Назва продукту

Орієнтовна ціна в рублях

Organic Shop, Body Desserts, Caramel Cappuccino, 450 мл

250-350

Guam, Crema Rassodante, 250 мл

2300-3000

Shiseido, Firming Body Cream, 200 мл

2500-3500

Ecolab, Greek Body Butter, 150 мл

230-300

Clarins, Lift-Fermete, 200 мл

2000-3750

Health & Beauty, Гранатовий, 100 мл

250-600

Green Mama, Ламінарія і спіруліна, 250 мл

200-300

Майстерня Олесі Мустаевой, Эластико, 120 г

500-600

Avon, Ефективний ліфтинг, 200 мл

350-600

Флоресан, Активний спалювач жиру, 125 мл

185-385

Evelinе, Slim Extreme 3D, 200 мл

200-300

D'oliva, Делікатний бальзам для шкіри тіла, 250 мл

600-1000

Відео

Зміцнюючий крем для тіла Королівський Лотос, Organic Tai

Відгуки

Єлизавета, 43 рокиЯ регулярно користуюся підтягуючим засобом від Green Mama, дуже задоволена результатом. Це перший засіб, від якого реально відразу помітний ефект ліфтингу. Продукт приємно пахне, легко розподіляється і вбирається без сліду, не залишає після себе суперечною липкості. Хоча моїй подрузі він не сподобався, вона користується продукцією Dr. Bio.
Мирослава, 35 роківПід час другої вагітності я сильно набрала вагу, тому після пологів і схуднення стан шкіри було жахливим. Порятунок я знайшла в кремі для тіла від Shiseido. Перше, що мене підкорило – це аромат і колір. Засіб легко наноситься, добре розподіляється. Вбирається довго, але для мене це не стало проблемою. Зате шкіра підтягується моментально.
Ксенія, 41 рікДоглядати за шкірою з віком стає все складніше, тому мій арсенал косметики став поповнюватися підтягуючими кремами. Сподобався грецький баттер від Еколаб і Caramel Cappuccino від Organic Shop. Користуюся то одним, то іншим – під настрій. У першого засоби дивний запах, але ефект ліфтингу хороший. До другого взагалі немає претензій.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!