Крем для обличчя від пігментних плям - огляд кращих відбілюючих засобів з інструкцією, складом і ціною

Часта проблема, з якої протягом усього життя борються жінки і дівчата будь-якого віку – пігментні плями на шкірі. Виникати вони можуть з різних причин, включаючи нервове перенапруження, гормональний збій, вплив ультрафіолету, вікові зміни. Ефективно відбілити шкірні покриви допоможуть спеціальні косметичні засоби.

Властивості крему від пігментних плям

Косметичні препарати не зможуть зробити чудо і позбавити від цих недосконалостей шкіри на 100%. Складам підвладне лише максимально висвітлити пігмент та запобігти подальше збільшення цяток. Якісний крем від гіперпігментації шкіри:

  1. Активізує процес відновлення кліток шкірного покриву і вироблення колагену.
  2. Знижує вироблення меланіну в шкірі.
  3. Володіє відбілюючим дією.
  4. Підвищує захист клітин від негативного впливу вільних радикалів.
  5. Сприяє зменшенню запалення, тобто з його допомогою можна позбутися від акне і постакне.

Склад

Яким би крему ви не віддали перевагу – він повинен руйнувати речовини, які стали причиною гіперпігментації. Даний ефект заснований на дії входять до складу косметичного засобу активних хімічних речовин. Вибираючи препарат, вивчіть склад, зазначений на упаковці. Крем для видалення пігментних плям на обличчі повинен складатися з таких компонентів:

  • Гідрохінон – антиоксидант органічного походження, який сприяє зниженню активності меланоцитів. Компонент має накопичувальної токсичністю, тому використовувати крем з даними речовиною рекомендується не більше 1 року.
  • Арбутин – рослинний глікозид, який виділяють з листя мучниці. Його дія м'яке, він поступово руйнує пігмент, який спровокував виникнення дефекту.
  • Глюконова кислота – речовина, яку виробляють медузи. Його використовують для посилення відбілюючого дії косметики.
  • Койевая кислота – її видобувають з рослин (грибів, злакових культур). Надає могутню відбілюючий дію, але є сильним алергеном.
  • Аскорбінова кислота – активізує клітинну регенерацію епідермісу, послаблює дію меланіну.
  • Бета-каротин сприяє зупинці накопичення пігменту в клітинах шкірного покриву.
  • Допоміжні компоненти, що володіють м'яким відбілюючим ефектом – масло жожоба або виноградних кісточок, екстракт лимона, огірка, зеленого чаю та інші.
  • Саліцилова кислота сприяє злущуванню поверхневого шару дерми, освітлення і зняття запалення.
  • Ферулова, гліколева, елагова кислоти – надають омолоджуючий, освітлюючий і сонцезахисний ефекти.
  • Ретинол – антиоксидант, який активно бореться з проблемами старіння, включаючи перші зморшки, нерівний тон, запалення і лущення.

Кращі крему від пігментних плям на обличчі

Не варто очікувати швидкого результату – після одного нанесення крему для обличчя від пігментних плям позбутися від дефекту не вдасться. Якісна косметика володіє наступними характеристиками:

  • Помітити перший результат можна через 3-5 днів щоденного використання – в залежності від конкретного засобу. Пояснити ефект можна тим, що активні компоненти проникають в шкіру і руйнують пігменти поступово, а не відразу.
  • Після того як пігментний ділянку посвітлішав, не потрібно припиняти лікування. Рекомендується пройти весь курс. Важливо дотримуватися рекомендацій виробника і користуватися кремом регулярно.
  • З часом пігментні дефекти стануть менш помітними, шкіра придбає світлий однорідний відтінок, стане еластичною, здоровою і свіжою.

L'oreal Age Re-Perfect Pro-Calcium

З віком шкіра втрачає здатність добре засвоювати кальцій. Дефіцит речовини в епідермісі призводить до уповільнення клітинного метаболізму, що позначається на властивостях шкіри – вона висихає, стоншується, в'яне, виникають вікові зміни, в тому числі пігментні плями. В лабораторії Лореаль створили крем від пігментних плям на обличчі Age Re-Perfect Pro-Calcium, який відповідає віковим потребам зрілої шкіри. Речовини з його складу наповнюють епідерміс кальцієм, активізують внутрішньоклітинний метаболізм, відновлюють шкіру.

У складі косметики передбачений фактор SPF, який захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання – провокатора виникнення пігментних дефектів. Вартість крему (обсяг – 50 мл) – 800-1000 рублів. У проведенні клінічного тесту ефективності кошти брало участь 53 жінки. У результаті позитивний ефект відзначили:

  • проти млявості – 78% учасниць;
  • проти стоншування шкіри – 69%;
  • поліпшення кольору особи підтвердили 79% жінок.

ДермоАнтистресс Chicco

Відомий бренд Chicco, який випускає товари для вагітних, немовлят та їх мам, створив крем від пігментації на обличчі. В його склад входять натуральні активні компоненти: масло жожоба і вітаміни А, С і Е. Крем безпечний, не завдасть шкоди дитині, тому його можна використовувати під час вагітності або лактації. Ціна тюбика 40 мл – близько 500 руб. Дію косметичного засобу:

  • загоєння;
  • пом'якшення;
  • зволоження;
  • захист від несприятливих зовнішніх факторів;
  • відбілювання;
  • попередження передчасного старіння;
  • захист від виникнення нової пігментації.

Prodigy Age Spot Reducer

Відбілюючий крем для обличчя від пігментних плям розроблений французьким виробником Helena Rubinstein. Його застосування сприяє поліпшенню якості шкірного покриву, руйнування пігменту, нормалізації вироблення меланіну. Ціна флакона Prodigy Age Spot Reducer 40 мл – близько 5000 р. До складу засобу входять перуанська цезальпіно та екстракт кореня тирличу. Ці компоненти:

  • вирівнюють колір обличчя;
  • відновлюють епідерміс;
  • надають омолоджуючу дію;
  • освітлюють пігментні дефекти.

Garnier Orquid Vital

Комплексне французьке засіб від пігментації призначене для жінок старше 40 років. У складі є активна речовина – хинолон, який бореться з віковими змінами шкірного покриву, освітлює ділянки з пігментами, прискорює клітинний обмін, вирівнює тон, надає зволожуючу дію. Витяжка орхідеї позитивно впливає на шкіру, живить її, розгладжує зморшки, виробляє відбілюючий ефект.

Ефективність можна помітити через два тижні щоденного застосування згідно з рекомендаціями. Випускається в зручному флаконі з дозатором, що попереджає надмірне витрачання косметичного засобу, забезпечує гігієнічність користування. Вартість Garnier Orquid Vital 30 мл – близько 1000 р.

Guerlain Orchidée Impériale White

Крім появи зморшок, двома яскраво вираженими ознаками старіння шкіри є утворення пігментних дефектів і погіршення тону особи. З часом накопичуються дефекти, пігментні плями і нерівності кольору епідермісу стають більш явними. Ціна флакончика 40 мл – до 22 000 р. Стратегія дії крему Orchidée Impériale White від Guerlain сприяє:

  • комплексному впливу на усунення пігментації завдяки екстракту білої орхідеї з молекулами кори шовкового дерева;
  • активізації відновлювальної сили клітин;
  • заспокоєння подразненої шкіри;
  • зволоження епідермісу;
  • розгладженню зморшок;
  • появи здорового сяйва шкірного покриву.

Performance Anti-taches

Концентрований засіб для боротьби з пігментними плямами Performance Anti-taches створено в лабораторії Endormeline Chanel. У його складі – екстракти цибулин нарциса і кореня солодки, аскорбінова кислота в стабілізованому вигляді, эндомерлин. Вартість упаковки Performance Anti-taches – близько 6500 р. З допомогою косметичного засобу можна відбілити навіть дуже темну шкіру в будь-якому віці.

Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Гіпоалергенний відбілюючий крем від бренду Clinique. Легка текстура кошти рівномірно розподіляється по шкірі, швидко вбирається. Вартість крему – близько 5000 р. Формула на основі унікального натурального комплексу CL-302:

  • добре зволожує і живить епідерміс;
  • поступово освітлює пігментні дефекти;
  • повертає особі рівний, здоровий колір;
  • надає заспокійливу та антиоксидантну дії;
  • підвищує захисні властивості епідерми, запобігаючи передчасному старінню.

SPF 12-Temps Majeur

Французький крем із серії косметики класу люкс від Yves Saint Laurent – SPF-12 Temps Majeur. Рекомендується використовувати влітку, т. к. він захищає епідерміс від альфа - і бета-випромінювання. Засіб володіє потрійним ефектом: вибілювання, зволоження, захист. Дія заснована на інтригуючому інгредієнти китайської медицини – грибі вічної молодості (Ganoderma Lucidum) з унікальним природним складом. Вартість ексклюзивної емульсії – близько 9000 р.

Alen Mak Ахромин

Відбілюючий дію болгарського крему засноване на правильному комплексі компонентів. Він сприяє освітлення пігментних дефектів – веснянок, плям після вагітності. Формула крему містить молочну кислоту, яка покращує тургесцентность епідермісу, згладжує зморшки, робить дерму пружною. В комплекс входять лимонні і огіркові екстракти, які відлущують шкіру і пригнічують тирозинады – ферменти, що відповідають за синтез меланіну. У складі є ультрафіолетовий фільтр, який захищає від шкідливого впливу сонячних променів і фото-старіння.

Засіб рекомендовано для щоденного використання, підходить для дуже чутливої шкіри, не викликає алергічної реакції. Воно покращує стан дерми, знижує вироблення меланіну, вирівнює колір обличчя, додає їй здорове сяйво. Активізує опірність шкіри до стресу. Вітаміни групи В, що входять до складу, сприяють усуненню шкідливих бактерій, тим самим попереджають появу запалень і висипань. Ціна кошти – близько 100 р.

Mama Comfort

Завдяки інноваційній, спеціально розробленій формулі продукт ефективно бореться з небажаною пігментацією, у тому числі під час вагітності. При регулярному використанні крему помітний оздоровчий ефект, шкіра набуває здоровий, сяючий вигляд. Вартість кошти – близько 300 р. Біоактивні компоненти, що входять до складу:

  • фруктові кислоти, екстракти петрушки і лимона помітно освітлюють пігментні плями;
  • масло виноградної кісточки і вітамін Е зволожують і живлять дерму.

Відео

Як боротися з пігментацією - Optimals Even Out #официальныйобозревательорифлэйм

Відгуки

Світлана, 45 роківПісля 40 років у мене почали з'являтися пігментні плями. Я навіть не надавала цьому значення, поки не помітила, що на фото обличчя виглядає чорним, втомленим і старим. Я дуже далека від світу краси і моди, але не хочеться в свої 45 виглядати старою. Користуюся косметикою від Garnier більше тижня, поки ефект ледь помітний.
Надія, 27 роківНавесні і влітку у мене на обличчі з'являються веснянки, щоб з ними боротися я придбала крем для обличчя від пігментних плям Prodigy Age Spot Reducer. Ефект вражаючий, вартість косметики виправдана. Консистенція крему приємна, наноситься рівномірно, швидко вбирається. Перший результат помітила всього через 4 дня використання.
Наталя, 24 рокиВеснянки у мене з самого народження. Якщо в дитинстві мені мама не дозволяла нічого робити, то подорослішавши, я взяла своє обличчя під власний контроль. З початку бюджетного крему Ахромин. Мені він сподобався, на шкіру наноситься легко і м'яко, швидко вбирається. Використовувала вранці і ввечері. Через місяць шкіра стала чистіше і здоровіше.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!