Духи з феромонами для чоловіків і жінок - принцип дії і склад, огляд парфумерії з цінами та фото

Запахи відіграють важливу роль у природі, адже нюх – незамінний почуття, допомагає живим істотам пізнавати й оцінювати навколишній світ. Наприкінці минулого сторіччя був розкритий секрет природного статевого потягу: людське тіло продукує особливі леткі речовини, що сприяють залученню протилежної статі. На основі цих хімічних сполук з ледь вловимим запахом були створені духи з феромонами, які діють за принципом природних афродизіаків – посилюють сексуальну привабливість жінки в очах чоловічої половини людства і навпаки.

Що таке феромони в парфумах

Хімічні речовини, синтезовані тілом людини для передачі сексуальних сигналів представникам протилежної статі, називаються феромонами. Хоча вони сприяють посиленню сексуального потягу, не виробляються статевими залозами, – їх секреція відбувається на непримітних ділянках шкіри людського тіла: в пахвових западинах, в паху, на носогубних складках. Завдяки природному «парфуму» людина по-особливому «пахне» для представників протилежної статі, що стимулює в останніх вироблення статевих гормонів і появу сексуального бажання.

На основі цього природного відкриття була розроблена унікальна туалетна вода з феромонами, що створює на людському тілі додатковий запас привабливих для протилежної статі речовин і змушує особин, які перебувають на короткому відстані від пахне людини, цікавитися ним в інтимному плані. У більшості феромоновой парфумерної продукції застосовуються синтетичні феромони або пахучі речовини тваринного походження, що заміняють природні сексуальні аромати людського тіла.

Як діють духи з феромонами

Феромоносодержащая парфумерія за складом далека від класичних духів, що використовуються для підкреслення образу. Особливі любовні аромати покликані пробуджувати природний сексуальний інстинкт, тому вони різкі й насичені, але при цьому нестійкі вивітрюються і в лічені хвилини. Купуючи такий чудодійний засіб для притягнення пильної сексуального уваги, не сподівайтеся, що вам вдасться стати бажаною для всієї протилежної половини людства, бо як діють феромони на особин, що знаходяться в безпосередній близькості.

Для чоловіків

Чоловічі духи з феромонами виготовляються з додаванням натурального статевого гормону андростерона, що допомагає чоловікові стати привабливішою, виразніше, сексуальніше в очах представниць прекрасної статі. Часто чоловіча парфумерія з феромонами за запахом нагадує «Потрійний одеколон», однак зухвалий і різкий аромат не відштовхує, а сильно приваблює жінок. Відповідь на загадку криється в ледь вловимих нотках чоловічого початку, збудливо діють на дівчат. Крім того, феромони для чоловіків визнані прекрасним засобом для підвищення самооцінки.

Для жінок

Феромони в парфуми для жінок поєднуються з синтетичним або натуральним мускусом, адже в спиртовій основі летючі речовини невозвратимо розпадаються і втрачають початкові властивості. «Чарівні» жіночі аромати посилюють природну сексуальність, викликають у чоловіків зацікавленість, сексуальне бажання, але не гарантують зародження високих почуттів. Використовуючи туалетну воду з додаванням феромонів, не варто розраховувати на сильну любов – феромоносодержащее засіб допоможе викликати пристрасть, а закоханість доведеться розвивати за рахунок своїх внутрішніх якостей.

Як користуватися парфумами з феромонами

Наносити феромоновую парфумерію на тіло рекомендують по пару крапель на відкриті ділянки тіла. «Одягатися» в подібний аромат потрібно з нагоди, а не бездумно поливати себе з ніг до голови. Природа діє на всіх самців, незалежно від стану здоров'я та фінансового стану, а в переповненому автобусі або людному місці на ваш неперевершений аромат може «клюнути» не зовсім адекватний примірник. З цієї причини краще носити мініатюрний флакончик «сексуального» парфумів з собою і бризкатися, коли необхідно привернути увагу певного суб'єкта.

Парфуми з феромонами

Якщо ви вирішили обзавестися туалетною водою з вираженим ефектом тяжіння протилежної статі, вибирайте парфуми з афродизіаками відомих брендів – так ризик придбати підробку невеликий, а якість їх парфумерії, як правило, на висоті. Придбати парфуми з феромонами в магазині майже нереально, доведеться відвідати секс-шоп або замовити вподобаний варіант в спеціалізованому інтернет-магазині. Перегляньте короткий огляд популярних видів з додаванням хімічних речовин, що збуджують сексуальне бажання.

Secret Key Midnight

Корейський бренд Secret Key, випускає якісну косметику, створив два протилежних парфуму з додаванням сексуальних феромонів – для чоловіків і жінок. Жіночий варіант має в основі білий мускус з додаванням яскравих цитрусових нот, ніжної фіалки і чуттєвого жасмину:

  • назва: Secret Key Midnight Pheromone Parfume Secret White;

  • ціна: 537 грн.;
  • характеристики: обсяг 27 мл, верхні ноти – мандарин, лимон, бергамот, середні – фіалка, жасмин, болгарська троянда, базова нота – білий мускус;
  • плюси: ніжний, чуттєвий запах, який приваблює увагу чоловіків;
  • мінуси: нестійкі, більша вартість.

Чоловічий аромат з феромонами Secret Key Midnight – жорсткий, могутній, пристрасний. Парфум на основі найсильніших рослинних афродизіаків допоможе привернути увагу будь-якої дівчини:

  • назва: Secret Key Midnight Pheromone Parfume Secret Black;

  • ціна: 589 грн.;
  • характеристики: обсяг 27 мл, верхні ноти – ялівець, лимон, бергамот, середні – аніс, імбир, кардамон, базові ноти – сандалове дерево, амбра, мускус;
  • плюси: виражений сексуальний аромат;
  • мінуси: маленький флакон, висока ціна.

Sexy Life

Шаленою популярністю по всьому світу користуються аромати з вмістом феромонів французької марки Sexy Life. Даний виробник випускає масляні духи в зручному форматі – в маленьких флаконах з кульковим дозатором. Sexy Life реалізує цілу лінійку чоловічих і жіночих сексуальних парфумів:

  • назва: Sexy Life №18 Bright Crystal;

  • ціна: 130 грн.;
  • характеристики: деревно-квітковий аромат, об'єм 10 мл, на масляній основі, верхні ноти – гранат, середні – півонія, магнолія, лотос, базові ноти мускусу, амбри, червоне дерево;
  • плюси: зручний економічний флакон, без спирту, стійкі;
  • мінуси: нестійкий аромат.

Вибір чоловічих ароматів з феромонами у цього виробника широкий – є свіжі, спокійні запахи, а є і міцний парфуми для сильних, брутальних чоловіків. Легкий, але виразний чоловічий аромат з феромонами у них випускається під назвою «Аквамарин»:

  • назва: Sexy Life №14 Aquamarine;

  • ціна: 130 грн.;
  • характеристики: об'єм 10 мл, флакон з кульковим дозатором, на масляній основі, верхні ноти – грейпфрут, середні – нероле, посейдония, квіти розмарину, базова нота – білий кедр;
  • плюси: свіжий аромат з морськими нотками, зручний дорожній флакон;
  • мінуси: не дуже стійкі.

Desire Pheromone

Вираженим ефектом по залученню сексуального уваги протилежної статі володіють любовні духи з високою концентрацією феромонів Desire Pheromone виробництва Польщі. У них є зручні духи-ручка, які помістяться в мініатюрній дамській сумочці, так і в кишені чоловічого піджака:

  • назва: Vamp Desire Pheromone;

  • ціна: 63 грн.;
  • характеристики: жіночий, обсяг 8 мл, квітковий аромат, верхні ноти мандарина, середні ноти півонії, базові ноти – праліне;
  • плюси: недорогі, зручні у використанні, приємний солодкуватий аромат;
  • мінуси: немає.

У продажу також є парфуми з феромонами в звичному форматі – у флакончику з розпилювачем. Якщо не впевнені в дієвості феромоносодержащего сексуального кошти і не знаєте, чи підійде вам аромат, ризикніть замовити міні-версію на пробу:

  • назва: Desire Pheromone №1 Dior Jadore Mini Blister;

  • ціна: 93 грн.;
  • характеристики: жіночий, пряний аромат, об'єм 5 мл, верхні ноти – гіацинт, середні ноти – фіалка, базові – кедр;
  • плюси: добре привертають увагу протилежної статі;
  • мінуси: порівняно дорого.

Як вибрати парфуми з феромонами

Духи з вмістом сексуально-пахучих речовин у наш час не дефіцит, багато секс-шопи і інтернет-магазини успішно торгують настільки затребуваним товаром. Часто можна зустріти феромони для жінок в аптеках, але перш ніж купити це специфічний засіб для посилення своєї сексуальності, зверніть увагу на важливі моменти, що стосуються вибору феромоносодержащих духів:

  • Першим ділом підберіть максимально відповідний вам аромат, який не буде дратувати під час його використання.

  • Перед покупкою уважно вивчіть склад улюбленого парфуму, поцікавтеся концентрацією феромонів і не містить вибраний екземпляр спирт, так як етил руйнівно впливає на пахучі любовні речовини і нівелює їхню дію.

  • Вибираючи «чарівні» сексуальні парфуми, віддавайте перевагу засобам на основі штучних феромонів і рослинних афродизіаків, тому що натуральні пахучі речовини людського і тваринного походження можуть викликати сексуальну залежність та поява розладів психологічного характеру.

Відео

Відгуки

Олена, 26 роківНедоліку уваги з боку представників сильної статі ніколи не відчувала, але заради інтересу вирішила спробувати парфуми з феромонами. Завдавала пару крапель увечері перед походом в клуб і духи реально діяли – від пристрасних, спопеляючих чоловічих поглядів не було відбою, але любов мені вони зустріти не допомогли.
Дмитро, 31 рікЗавдяки феромоновым духам познайомився з майбутньою дружиною. Непомітно для себе вловив приємний притягальний аромат. Спочатку не міг зрозуміти, що зі мною відбувається, – мені хотілося її, але довго соромився підійти. Через дві години пристрасного бажання пішов знайомитися, адже цей ледь вловимий, але такий приємний і дурманний запах так і манив до себе.
Поліна, 52 рокиДумала, що любовні духи допоможуть нам з чоловіком повернути колишню пристрасть, але сильно розчарувалася. Ніякого особливого дії розрекламованих чарівних феромонів я не відчула, та й чоловік не зреагував на мій неординарний сексуальний парфюм. Дарма півтори тисячі рублів витратила, так і стоїть у ванній напівпорожній флакон.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!