Експрес-схуднення за 3 дні - швидкі дієти з меню на кожен день, результати і відгуки

Багато жінок з надмірною вагою розраховують на строковий результат, тому ставлять перед собою часом недосяжні цілі, як схуднути за три дні на три і більше кілограмів. Саме час прибрати песимістичні настрої, оскільки заява сміливе, але цілком здійсненне. Існує ряд швидкодіючих методик, які без додаткових голодувань забезпечують зниження ваги. Екстрена дієта на 3 дні – це реальність, головне – втриматися в оновленому вазі і не набрати зайвого в домашніх умовах.

На скільки можна схуднути за 3 дня

В ідеалі щодня можна скидати за 1 кг, але за умови відсутності проблем з обміном речовин, хронічних хвороб шлунка. Дієтичне харчування має не шкодити, а йти тільки на користь, зміцнюючи здоров'я худне людини, допомагати швидко схуднути. Строгу дієту вибирати з дієтологом. Результат, на скільки можна схуднути за 3 дня, для кожного індивідуальний, тому не варто дивитися на інших і ставити перед собою нездійсненні завдання. Голодування – не варіант, оскільки і ефекту не буде, і загальне самопочуття різко погіршується.

Як можна схуднути за 3 дня

Дієтичне харчування і фізична активність з рівномірним розподілом навантаження – запорука успіху, у іншому випадку швидких результатів не буде – схуднути не вдасться. Важливо контролювати споживання рідини – випивати до 3 літрів води, уникати підвищеної набряків кінцівок. Вибираючи метод, як можна схуднути за 3 дня, важливо пам'ятати, що їжа повинна бути калорійною, показано додатково чистити кишечник від зашлакованості. Кожна експрес-дієта на 3 дні робить акцент на травленні, обмежує калорії; а вправи – прокачують проблемні групи м'язів.

В стегнах

Ослаблені м'язи гостро мають потребу в білку, тому експрес-схуднення за 3 дні обов'язково включає протеїни, що містяться в пісних сорти м'яса і риби, яйцях, молоці та кисломолочної продукції. Щоб схуднути в стегнах за 3 дні, корекції одного харчування не вистачає, додатково необхідна фізична активність. Вітається швидкий біг на короткі дистанції, плавання, степ-аеробіка і старанні тренування ніг у тренажерному залі. Головне – не переборщити з підходами і важкими вагами, інакше можна завдати шкоди своєму здоров'ю.

Схуднути на 2 кг

Першим ділом потрібно знизити калорійність їжі, включити в добовий раціон натуральні антиоксиданти для виведення шлаків і вільних радикалів з органів травлення і дерми. При відповіді на питання, як скинути 2 кг за 3 дні, важливо не забувати про ефективне рідкій дієті, яка передбачає вживання тільки пиття. Це можуть бути курячі і овочеві бульйони, соки з яблук несолодких сортів або капусти, трав'яні відвари і сечогінні збори. Не зайвим буде вживання кефіру з подрібненим кропом, оскільки таке питво володіє легким проносним ефектом.

Як скинути 3 кг

Голодувати, щоб схуднути, категорично протипоказано, оскільки зайві кілограми повертаються на свої колишні місця в найкоротші терміни. Необхідно радикально знизити калорійність страв, а найближчі три дні вживати в меню тільки натуральні жіросжігателі. Це грейпфрути та апельсини, капуста всіх видів і зелений чай. Добові порції питної води – до 3 літрів, з фізичних навантажень – ритмічні стрибки через скакалку за 100 повторень за раз, по три підходи. Так можна не тільки скинути 3 кг за 3 дні, але і підвищити витривалість організму.

Як скинути 5 кг

В даному питання без очищувальних клізм або продуктів харчування з вираженим проносну дію точно не обійтися. Щоб швидко схуднути, можна вибрати екстремальні дієти, наприклад, гречану, рисову, японську або білкову. При проблемах зі шлунком це небезпечно, оскільки результат з боку здоров'я може виявитися негативним. Щоб продуктивно скинути 5 кг за 3 дні на сніданок вживати знежирений йогурт, до обіду – овочевий бульйон і скибочку чорного хліба, на вечерю – нежирний сир 200 грам. Перекуси – 2 яблука на добу, вітаються кардіовправи.

Дієти на 3 дні

Швидке схуднення за 3 дні – це свого роду стрес для організму, тому сучасні дієтологи рекомендують дотримуватися елементарних правил правильного харчування. однак у цьому випадку втрата ваги спостерігається поступово, і складно вкластися у встановлені терміни. Тому доводиться вдаватися до радикальних методів і вибирати для себе ефективні дієти на 3 дні, які продуктивно скорочують обсяги, усувають проблемні зони недосконалою фігури. Як варіант, це можуть бути такі методики:

  1. Програма «мінус 3 кг». Можна схуднути від 1 до 3 кг за вказаний часовий інтервал.
  2. Кавунова дієта. За кожні добу є шанс схуднути на 1 кг.
  3. Модельна методика. Допомагає схуднути за три дні до 5 кг.
  4. Кефірна дієта. Дозволена при нормальної кислотності шлунку, дозволяє схуднути на 3 кг
  5. Дієта доктора Малишевої. При дотриманні режиму можна позбутися від 3-5 кг

Монодієта на 3 дні «Мінус 5 кг»

Перед тим як скинути 3 кг за 3 дні, важливо проконсультуватися з дієтологом, виключити ризик розвитку ускладнень, негативних наслідків для здоров'я. Це сувора методика для схуднення, яка може викликати слабкість, запаморочення. Якщо все ж вибір впав на дієту 5 кг за 3 дні, кожен день – це новий етап (хід, голодування, вихід). Отже:

  1. У перші добу вранці випити трав'яний напій, в обід – овочевий салат, увечері – жменю горіхів.
  2. Другий день показано тільки пиття, яка передбачає до 4 літрів рідини, що вживається.
  3. На третій - важливо не перевантажувати шлунок, а в меню вибирати складні вуглеводи і білки.

Дієта на три дні Мінус 3 кг

Ще одна ефективна методика, щоб схуднути, яка передбачає в добовому меню фрукти, овочі, злаки і бобові культури. Людина вживає складні вуглеводи, які не затримуються в організмі, але беруть безпосередню участь у продуктивному виведенні підшкірної жирової прошарку. Дієта на три дні мінус 3 кг є суворою, важливо не порушувати харчування, категорично відмовитися від мучного і солодкого. Заняття спортом вітаються, але бажано підбирати нескладні кардіовправи, наприклад, біг по ранках або вечірні піші прогулянки.

Перед кожним прийомом їжі, хвилин за 20 рекомендується випивати стакан води, щоб прискорити обмін речовин і кілька придушити наростаюче почуття голоду. Ось приблизне меню, яке допомагає швидко схуднути, при цьому не втратити енергетичний запас організму:

  1. Перший день: на сніданок покладається вівсянка на воді з несолодким чим, на обід – овочевий або курячий бульйон, сухар, на вечерю – салат з капусти або знежирений натуральний йогурт.
  2. Другий день рекомендується провести на яблуках і кефірі, причому перший інгредієнт підготувати у кількості 2 кг, другої – 1 літр.
  3. Третій день: на сніданок – йогурт, на обід – гречка на воді, на вечерю – відварені яйця, листя салату, молокочай.

Легка дієта

Цей варіант обов'язково поєднувати з гімнастикою, йогою або іншими видами фізичної активності. Необхідно вибрати улюблені дієтичні продукти і вживати їх протягом всього терміну дієти. Наприклад, у перші добу це можуть бути овочі, запивати водою. Другу добу в організм повинні надходити білки у вигляді вареного філе курки або пісного виду риби. Третій день краще присвятити споживання цитрусових, які володіють жиросжигающие ефект. Легка дієта на 3 дні сувора, але можна схуднути на 2-3 кг

Щоб додатково підкоригувати проблемні зони, можна виконувати вправу «планка», стрибати на скакалці, бігати і навіть плавати. Пити більше рідини, обов'язково вживати вітаміни і рослинну клітковину у вигляді кропу, петрушки, салату. Вихід з дієти поступовий, головне – не повернутися до свого звичного харчування, не переїдати, особливо перед сном.

Відео: як швидко скинути 3 кг

Як схуднути швидко: 3кг за 3 дня! ★ Перед святами або після них.

Відгуки

Марина, 32 рокиДовго думала, як схуднути за 3 дня, але для себе вибрала не самий вдалий варіант. Їла кавуни і часто ходила в туалет. На четвертий день мінус три кілограми. Думала, що так буде завжди, але варто було тільки поїсти, як завжди, а за наступні три дні набрала ще 4 кг. Так що екстрене схуднення короткочасне, ефекту надовго не вистачає.
Алла, 35 років, Якщо потрібно швидко схуднути, роблю в домашніх умовах клізму. Вже після першої процедури кілька кіло геть, живіт зникає. Але на наступний день знову всі надмірності на місці. А ось якщо виконувати жиросжигающие вправи до першого поту, то результат тривалий. Головне – поступово збільшувати навантаження, інакше на ранок все тіло болить.
Анастасія, 28 роківЯ вважаю, що правильної відповіді на питання, як схуднути за 3 дня, просто не існує. Потрібна тривала перебудова організму, щоб почати скидати зайві кілограми. Для мене це правильне харчування і відвідування тренажерного залу через день. Спочатку складно ефекту ніякого, але потім видно помітні зміни у фігурі.
Ганна, 23 рокиПеред весіллям вдалося схуднути за три дні. Дієта звіряча, оскільки доводилося їсти одні овочі та зелень. Це дуже складно, навіть у депресію мало не впала. З жахом згадую про такому методі, але він реально діє. Мій результат – мінус три кіло і запала живіт. Не завадило б і в даний час схуднути таким способом, але вже одні думки про нього лякають.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!